Persoon: Korke ja kiirendajate rock`n`roll
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Persoon: Korke ja kiirendajate rock`n`roll
Pihelgas kirjutas:kas jutt käib Korkest ja Sepast??
Kindlasti!
Peaasi, et toredad noored poisid selle ära vajunud vanamuti pärast omavahel riidu ei pööraks.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
nitse kirjutas:Hnnaaaaa, Sepp müü oma kiiver ära!!!
![]()
![]()
ei müü,küll aga võin vahetada Sinu naise kantud pesu vastu
-
Pihelgas kirjutas:kas jutt käib Korkest ja Sepast??
Näen Sinu käekirjas kadedusenooti
sepp kirjutas:ei müü,küll aga võin vahetada Sinu naise kantud pesu vastu
Vot see on küll äss diil! Peab poest ostma stringid, neid kaks nädalat jutti kandma ja täis peeretama ja Sepake hakkab neid õhtuti nuusutama ja magab need stringid pea-all.
ilmselt üritab Sepp tüssata ja annab oma stringid
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Kui ma seda lugesin, sain aru, et ühes eelnevas teemas eksisin.Huumor raisk
Tema omanik võtab sellega välja üle 330 kilomeetri tunnis. See on tippude tipp Eesti mootorite maailmas.
-
Tips kirjutas:sepp kirjutas:ei müü,küll aga võin vahetada Sinu naise kantud pesu vastu
Vot see on küll äss diil! Peab poest ostma stringid, neid kaks nädalat jutti kandma ja täis peeretama ja Sepake hakkab neid õhtuti nuusutama ja magab need stringid pea-all.
kuule... Sinu naise boxereid pole keegi tahtnud omale,ära sega meie diili vahele.
Aga nüüd igatahes tean kuhu kadus Sinu juures saunas olles minu pesu.. kui külla tulen,siis vaatan Sinu padja alla.. ehk leian oma langevarjud ülesse
sepp kirjutas:kuule... Sinu naise boxereid pole keegi tahtnud omale,ära sega meie diili vahele.
Aga nüüd igatahes tean kuhu kadus Sinu juures saunas olles minu pesu.. kui külla tulen,siis vaatan Sinu padja alla.. ehk leian oma langevarjud ülesse
Ma ei pakkunudki sulle oma naise omi, püüdsin natukene Nitze fantaasiat suunata õigele teele. Sinu aluspesu, mille sa minu juurde mälus peaga jätsid viisin toksiliste jäätmete kogumispunkti kus hõbedastes skafandrites vennikesed need kiiresti rongile pakkisid ning Ignalina poole teele panid.
-
Tips kirjutas:sepp kirjutas:kuule... Sinu naise boxereid pole keegi tahtnud omale,ära sega meie diili vahele.
Aga nüüd igatahes tean kuhu kadus Sinu juures saunas olles minu pesu.. kui külla tulen,siis vaatan Sinu padja alla.. ehk leian oma langevarjud ülesseMa ei pakkunudki sulle oma naise omi, püüdsin natukene Nitze fantaasiat suunata õigele teele. Sinu aluspesu, mille sa minu juurde mälus peaga jätsid viisin toksiliste jäätmete kogumispunkti kus hõbedastes skafandrites vennikesed need kiiresti rongile pakkisid ning Ignalina poole teele panid.
daipohhh kui ma neid jälle Sinu jalas näen nagu juhtus mu eelmiste boxeritega mis jälle kadusid salapäraselt Sinu juures saunas olles.
t*** lasteaed!!!
Mu naine ei kanna pesu!

nitse kirjutas:Mu naine ei kanna pesu!
Sepp kah ei kanna, sellepärast ta oma trussareid mälus peaga üles kunagi ei leiagi.
-
- Mode
tähelepanuväärne on Korke enda postituste hulk tema personaalteemas
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Korke on häbelik ja tagasihoidlik poiss, kes ei kipu ennast kiitma ju
Või teenib juba Oksmaaga internetivabas Soomes oraaltantse tantsides roppu plekki?

-
- Mode
nitse kirjutas:Või teenib juba Oksmaaga internetivabas Soomes oraaltantse tantsides roppu plekki?
see on just see sõna, mis siit foorumist veel puudu oli
tramaeivõi, naera ennast ribadeks
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Tips kirjutas:manager2 kirjutas:o jiisussss... ma polnud seda näinudki.
Korgits lasi tähismaa oma tsikli peale... deemn.
Hahaaa... Korke lasi tsikli selga, aga Sepa kiiver ja jope olid Inksil seljas ju... Sepp nuusutab nüüd enne magama minekut kiivrit seest
Korke sobibki sellistesse osadesse, kus ta naist peab mängima, mehemõõtu välja ei anna ju Ja Sepp poleks ilmselgelt vaatajaid ära petnud, et seal tsikli seljas tõepoolest Tähismaa võib istuda
Kui Sepp oleks sõitnud, oleks järgmises Kroonikas vms kaanestoori olnud, et Tähismaa on rase...irww
Kuulge, misasja Magamaminek...
Ainuke asi, millepärast on mõtet Eestis dragi sõita, on saada buduaari ja kuskile ehk veel, muud suuremat Eestis selle alaga ei olegi võimalik saavutada!
sepp kirjutas:daipohhh kui ma neid jälle Sinu jalas näen nagu juhtus mu eelmiste boxeritega mis jälle kadusid salapäraselt Sinu juures saunas olles.
Jalas??? Polnud ju jalas... kasutas ju neid hoopis KIIVRISUKANA...
MikuF11 kirjutas:Ainuke asi, millepärast on mõtet Eestis dragi sõita, on saada buduaari...
Ohh sind rumalukest... Kogu Eesti motospordi tipp ja mõte on ju pääseda COSMOSSE...
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:nitse kirjutas:Või teenib juba Oksmaaga internetivabas Soomes oraaltantse tantsides roppu plekki?
see on just see sõna, mis siit foorumist veel puudu oli
Sorry for OT aga kas keegi tahab mulle uudissõna täpsemalt lahti seletada? (Efka, wikipeedia ei andnud tulemusi )
Et siis oraaltants- tants kurgumandlitel??? Tants huultel ja kurgumandlitel??? DEEEEM!!!
Jokainen chäänssi on mahdollisuus
Naised saunas rääkisid ,et korke on oma oraal ja genitaaltantsu oskuseid soomes tõepoolest juba rakendamas käinud ...
Ajakirjas Jallu olevat reklaamitud uut dvd-d ...
Nollasta orgasmiin 5.5 sekunnissa
Lisätiedot:
Tämä uusi elokuva-paketti on ladattu täyteen aitoa drag-race radan kiimaa, jossa kuumat homoseksuaalit lämmittää kumejansa ...
Lähtövalot syttyy ja sittenpäs vasta alkaakin tapahtua
Ah sellepärast Korke siis rääkiski ,et tahab järgmine aasta minna soome bracketit sõitma
...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Mis jama on? Üle 24h pole ühtegi uut posti. Ei saa ju maailmameistrit sellega solvata, et saag seisma jääb.
Tihver kirjutas:Mis jama on? Üle 24h pole ühtegi uut posti. Ei saa ju maailmameistrit sellega solvata, et saag seisma jääb.
Ulme tõesti....
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
perekoolis kirjutas, et tal pidavat poolde põlve olema
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Jaak43 kirjutas:Et te ka ei väsi
Kus midagi on sinna tekib ikka juurde, Tsiteerides ühte varasemat postitust: täie p*saga kohaliku klistiiri (olgu mainitud et mind klistiiri teema ei tõmba, nagu mõnda tegelast siin )
Ehk siis pee täis klistiiri mis ( soibtades ühe teise teemaga ) on 18 kasti kala....
Möeldavaid, Korke; mida sa tunned.... ( loodan et ma ei saa seda kunagi tundma )
Ärge pikka viha pidage.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.