Sõit Gruusia toetuseks
Moderaator: Moded
Re: Sõit Gruusia toetuseks
kui võimalust on siis olen ka käpp järgnevatel sellistel üritustel osalema
Sain ka lõpuks arbuti taha. Ega siin palju enam öelda pole, eespool on juba kõik lausutud.
Ilm oli ilus, hommikul stardis küll sadas aga pärast Märjamaad ei tulnud enam piiskagi.
Vastutulevad juhid said laksust aru mis teoksil ja viskasid kätt ning andsid
teed. Nagu Olev Teder Puurmanis ütles, need kes siia täna julgesid tulla
nendele võib kindel olla ka rasketel aegadel, seega seltskond väga hea. Tulevikus võiks
sarnast sõitu teha olulistel tähtpäevadel, sündmustel mitte niisamaa ekskursiooni.
Korraldajatele ikka tänud ! Siin ka üks mobiiliga tehtud klipp:
Ahhoi? Palun lugege esimesi pstitusi. See teema paluti pühendada Gruusia toetuseks. Uusi reise, trippe, huvi, ja muid plaane sättige palun teises teemas. Mitte midagi isikliku aga lihtsalt paha hakkab , kuidas suudetakse ......!
Lupäevase ürituse korraldajatele SUURED TÄNUD! Vestlesin õhtul tuttava Eestis elava Gruusinlannaga. Ta oli 10 päeva ennem dramaatilisi sündmuseid saabunud Gruusiast, isa matustelt. Nägi oma silmaga kiiresti arenenud/arenevat Gruusiat. Ja nüüd.... on see purustatud! Rääkis ja nuttis, nuttis ja rääkis. On palund omastel siia kolida/lennata, kuid see pole võimalik. Nende asukoha ja Thiblisi linna vahel on purustatud Gori linn, mida kontrollived barbarid! Ükski grusiin oma nina sinna vabatahtlikult ei topi. Ja ega see "põgenemine" ei muudaks ka suurt midagi. Jätta oma kodu ja...?
Vabandan väga, ei ole mina mingi poliitik ega tõe kuulutaja, aga viimased sündmused on vägagi mõtlemapanevad. Mõtlemapanev oma kodu , oma lähedaste ja kõige selle peale MIS ON ELUS TÄHTIS!
Rahu ja selget taevast!
Kellele see korda läheb siis...
See oli väga vahva algatus! Olen väga uhke,et Eesti rahvas toetab Gruusiat.Ja ukelt rääkisin sellest emale ja vennale.
Olete super! TÄNAN VÄGA!
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.