Moto-Survival 2008 Kes läheb ?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Moto-Survival 2008 Kes läheb ?
Haabersti Statoil kõlab hästi. Et siis 7.45 "stardiks valmis"? Mitte "hakkame kogunema".
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
sang kirjutas:Kas keegi Laagri kaudu kah liigub?
Aga kui eelistad ka vana maanteed, võib ju tõesti orienteeruvalt 7.55 trehvata Harku asula juures...
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Vapsik kirjutas:sang kirjutas:Kas keegi Laagri kaudu kah liigub?
Aga kui eelistad ka vana maanteed, võib ju tõesti orienteeruvalt 7.55 trehvata Harku asula juures...
kui Sang sulle sobib, siis oleks ju asi lahendatud. aga kui liiga ring tuleb, siis saaksid ju keila statikas oodata...
aga teeme siis teised, kes haaberstis kohtuvad, 7.45 on start
Mul kulub Laagrist Harku risti jõudmiseks umbes sama aeg, mis Haabersti ringilt samasse kohta. Teeks nii, et kui te sealt liikuma hakkate, siis helistage mulle: 56 469 839. Nii põrkame Harku ristis kenasti kokku.
-
sang kirjutas:Mul kulub Laagrist Harku risti jõudmiseks umbes sama aeg, mis Haabersti ringilt samasse kohta. Teeks nii, et kui te sealt liikuma hakkate, siis helistage mulle: 56 469 839. Nii põrkame Harku ristis kenasti kokku.
teeme nii.
Joel
Tulen Vääna-Jõesuust.
Võtke siis peale Keilat, Niitvälja ristis üks Africa Twin ka sappa.
Võtan kaheksa paiku seal ooteasendi sisse.
-
loodan, et kõik siis turvaliselt kodukandis tagasi. järjekordselt IGATI super üritus. veelkord tänud korraldajatele ja loomulikult viimasepeal seltskonnale!!!!! ja pilte, pilte
kodukandis tagasi: JAH!
turvaliselt: EI!
Tegime koduteel väikese ringi, mis sisaldas muuhulgas hulgim kruusa, mõningal määral kiviklibu ja liiva, näpuotsaga adrumuda, mitmeid tsikli tagaratta väljakaevamisi ja muid jõu och ilu numbreid, ühte jõeläbimist, paari tsikli kummulikäimist (neist ühel korral purde pealt alla), püksipõlve lõhkumist, kergelt marraskil säärt ning muid vahvaid rahuliku pühapäevaõhtu elemente. Ma jõudsin õnneliku ja väsinuna koju (Laagrisse) umbes kl 21.30.
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Tänaks ka siinkohal korraldajaid. MEGA!
Ka mina tegin tagasiteel mõningaid põikeid. Kruusa sai päris hulga. Kahju, et navigatsioonisüsteemi aku ära minestas, seetõttu läbisin viimased 200 km peamiselt asfalti pidi. Koju jõudsin 00.40. Öösel oli suhteliselt jahe.
Jääb siis üle oodata MOTOSURVIVALI 3. levelit
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
sang kirjutas:kodukandis tagasi: JAH!
turvaliselt: EI!Tegime koduteel väikese ringi, mis sisaldas muuhulgas hulgim kruusa, mõningal määral kiviklibu ja liiva, näpuotsaga adrumuda, mitmeid tsikli tagaratta väljakaevamisi ja muid jõu och ilu numbreid, ühte jõeläbimist, paari tsikli kummulikäimist (neist ühel korral purde pealt alla), püksipõlve lõhkumist, kergelt marraskil säärt ning muid vahvaid rahuliku pühapäevaõhtu elemente. Ma jõudsin õnneliku ja väsinuna koju (Laagrisse) umbes kl 21.30.
Nii ta oli. Tuleb välja et Africa Twin on palju enamaks võimeline kui arvata oskasin. Ainult õppimisruumi on mul veel küllaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.