4disain näiteks, või siis seal marienthali teel oli kah mingi kleebistefirma, mille nime hetkel ei meenu. aga politse koha pealt, olen nüüd mitu kuud tiirutanud tsikliga, mille omanikuks on (veel) lubadeta isik. Pole kordagi kontrollima hakatud. Ilmselt on tsikli numbrimärk liiga väike, et seda uurida ja toksida arvutisse
EDIT: ahkuram, üks leht oli veel juttu aga ega küll liiale liiga tee
no näed krt tellisin juba nelist ära need.eks vaata mis välja tuleb.aga kes oskab öelda palju bike üv maksab ja kus te seda endal teete kõik?oleks aeg enda oma ka sealt läbi lasta korra.
ju peab siis seal ära käima ja ära tegema sest sõitsin just neljap kella 7 paiku õhtul neste juurest mööda õppetsikliga,lausa karjub sinna poole tulema ikka enda omaga.kuna eriti kannatust pole siis nüüd oma bikega õppesõidule paar korda et saaks korralikult ka sõita.enda omaga ikka kasulikum,siis õpib rohkem.
Käisin just mõlema rattaga GObusis. Suzu puhul heitsid lihtsalt pilgu peale ja korras. Cagiva puhul uurisid ikka ka. Näiteks pidurivoolikuid murdsid jms.
Liiga ei tehtud kummagi puhul. Võib olla kui poiss oleks läinud, oleks rohkem luubi alla tõmmatud. Seega : saada isa rattaga sinna
Kui ratas korras, pole vahet kuhu lähed. GO Busi omad ei tüki ise sadulasse.
Mul anti vänta ja väntsutati tagakiiget ning kontrolliti pidureid ja minu arust roniti selga kah, kuigi miskit testdraivi nad ei teinud. Ahjaa roolikanna loksu vaadati kah ning tulesid loomulikult. Go Busi juures siis.
Mul on kahjuks mõned iz jupiter 2 tükid küljes, kuid siiski on tegu lihtsalt iz jupiteriga - täpsemalt iz juk. On võimalus ka külgkorv külge panna, selleks vaja ark-s avaldus teha ning külgkorviga tsikkel ette näidata ja voila. Hetkel muidu soolo.
Hiljuti tegin uuesti ülevaatuse ära, seekord Vasalemmas. Seal jäi mul tagapidur kahe silma vahele. Ülevaatus sai tehtud peale kõva mässamist piduritega - tagapiduri klotsid kulunud. Nüüd võin silmad kinni pidureid timmida ja rattaid vahetada.
kui JOKK olla, siis mul polegi lääne ratast aga olen juba mõnda aega 600 banditiga ringi kimanud, mille omanik alles teeb lube. ratas tavaline gondliteta ja musta värvi. aastast 96. Kellegil kuressaares on täpipealt sarnane ratas veel. Olen aegajalt ehmunud, et krt kas tõesti jätsin võtmed süütelukku ja keegi omastas ratta
kui JOKK olla, siis mul polegi lääne ratast aga olen juba mõnda aega 600 banditiga ringi kimanud, mille omanik alles teeb lube. ratas tavaline gondliteta ja musta värvi. aastast 96. Kellegil kuressaares on täpipealt sarnane ratas veel. Olen aegajalt ehmunud, et krt kas tõesti jätsin võtmed süütelukku ja keegi omastas ratta
parandan sind tazavi, mu bandit on siiski '97 väljalase
Plats on(nüüd siis lukus), märgistus maas ja eksamil tegin vist kõike peale ringi.
Linnasõit peaks olema iga kord erinev, säti ennast eksamil viimaseks ja küsi esimeste käest kui ebakindel oled...
mine mingi päev upale päeva ajal ja saad sõita küll ma usun,kui õpsi hetkel seal pole siis ma usun et ei ole midagi hullu ka kui ta tuleb ja seal harjutad.ega maha ei lööda ja keelumärki ees pole ju:D
nii kõigepealt on seal väljaspool platsi kollane joon.see jääb siis paremale platsil,kui sõidad alles väravate poole.sealt joone tagant annad stardimärguande,sõidad estakaadi poole tehes järsu ümberpõike ees olevast poist.sõidad estakaadile jääd seisma seal kalde peal ja teed kohalt stardi,sõidad üle estakaadi ja keerad seal tagapool ennast ümber paremale poole,seal kuskil maas on kollane katkendjoon,kus peal tuleb sõita otse ja jalakäija kiirusega.sealt edasi sõidad kahe kurika vahelt läbi ja otse slaalomisse.slaalomist edasi ringi peale ja siis väravate ees on 8,selle ka ära kaks ringi ja siis kogu lugu.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.