esimene ratas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kauri6

Lugemata postitus Postitas kauri6 »

minu esimeseks rattaks oli ZID50 Pilot. ja see on mul siiamaani kuna ma alles ostsin ta ka

Teema algataja
MMM

Lugemata postitus Postitas MMM »

Minu esimene sõiduriist oli Stella (jawa mootoriga -50 ccm, ilus punane ja vaikne), siis hakkasin isa 1981 aasta jawa 634 sõitma, sellele järgnes jawa 250 559, siis tuli iz jup 3, siis dnepr mt-9 (K-750 mootoriga). Hetkel on nad kõik mul garaazis ja heas korras!!!

Teema algataja
kauri6

Lugemata postitus Postitas kauri6 »

kas nad ootavad uut omanikku seal garaazis??

Teema algataja
tomm

Lugemata postitus Postitas tomm »

esimene oli Mini mopeed siis vana Jawa 350 järgnes Jawa 638 ja nüüd Honda CBR 600 ,hetkel rohkemat ei vajagi.
Kasutaja avatar

hevimees
Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas hevimees »

minu esimene iseliikur oli aianurgast välja lükatud iz 56 ise olin 13 ja aasta oli 1987.selle selga sattusin ka puht juhuslikult kui sõber kes must paar aastat vanem jäi oma maja ees seisma ja ütles et läheb koju ma olin taga tukkuja, noh pidin siis ise koju sõitma ja siis see jant alguse sai.sellega õppisin ka hulljulgeid trikke tegema nokka tõstma jne.
Viimati muutis hevimees, 27 Apr 2004, 19:39, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

päris enda esimene oli 73aasta voshod-2.see oli siis über tehtud krossikaks oli siis 11-aastane ja ega vänta lüüa ei ulatanud ja ,kodu trepilt sai sii käima löödud ja kihutama põllule tehtud rajale. jama saabus siis kui tsikel põllul välja suri,käima lüüa ei suutnud ja lükkata ka ei jõudnud.siis oli 2 varjanti kas punnisid koju ükata või kutsusid venna appi.õnneks oli põld maja taga.
Siis tuli automaatkastiga stella edasi minimopp siis minskid 3aastat pausi ja nüüd on yamaha tzr.
muidugi olid iga sugu võrrimootoriga agrkaadid ka! 8)
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jax1 »

kõigepealt 50 roller, sis Minsk, sis Voshod 3m ja nüüd sis sõidan Yamaha TZR 125ga.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Minu esimene masin oli Võrr,siis Minimopeed,ja nüüd Minsk :D :evil:
Viimati muutis Siller, 04 Aug 2004, 22:59, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
Ranno

Lugemata postitus Postitas Ranno »

Noh neid võrre oli ikka mitmeid ja praktiseeritud sai nii forseerimist kui hammakate vahetamisega saadud kiiruse kasvu ja siis sain rmk metsaprojektist 2000 eeki eest dnepr MT-9 külgkorviga, vot see oli nagu unistus, kõik muud asjad lendasid peast. Panin nädalaga käima ja käib tänaseni.

Teema algataja
zzrider

Lugemata postitus Postitas zzrider »

Esimene oli Moskva 125. Originaalraami ei saandki sõidukõlblikuks enam. Õnneks sattus käepärast Kavrovetsi (e Jänestega Jaava) täiskompektne raam. Sellele istub teatavasti vana 3-käiguline 125ne täpselt aiste vahele. Kurat oli hea riist. Hiljem sain sellele originaal 175 mootori ka, kuid see polnudki nii hea, kui 125. Ojaa, olid ajad..
Siis tuli tutikas Jawa 638 (ainus ratas, mida olen karbist välja tõstnud, mmmm..), siis Yamu FZR600. Nüüd Kawa ZZR1100. Ja jälle on siuke tunne, et olen õige asja otsas.

Teema algataja
Tziklivend

Lugemata postitus Postitas Tziklivend »

[quote="zzrider"]Hiljem sain sellele originaal 175 mootori ka, kuid see polnudki nii hea, kui 125.

Seda teadsid tsiklimehed juba hallil veneajal."sajakahekümneviiene" oli juba siis hinnatum,kui 175.Isegi oman kolmekäigulist ja imestan,kui lollikindel saab pea pool sajandit vana masin olla.
Viimati muutis Tziklivend, 28 Juun 2007, 00:59, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
zzrider

Lugemata postitus Postitas zzrider »

No küsi, mis sind huvitab. Nädalavahes lähen sinna kanti, võin ju kuuri all tuhlata.

Teema algataja
kerdni18

Lugemata postitus Postitas kerdni18 »

eh minu esimeseks rattaks oli jalgratas kuhu aretasin druzba mootori-sel mootoril pöördeid küll-aga kuna ma olin 13 aastane sis ei osanud sinna kudagi korraliku sidurit ehitada(teatavasti seal selline automaat ketassidur)nu hiljem vahetasin delta vastu--sis juba varste sõitsin dnepriga--ja sel samal ajal ka lammutasin ühe 125 ja 170-st-käed olid ikka iga pää õlised:)
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mul oli esimeseks delta raamil minskimootor (125cc) :lol:

Teema algataja
RiFF

Lugemata postitus Postitas RiFF »

stella :arrow: delta :arrow: Zid 50 Pilot :arrow: Peugeot Speedfight 2 :arrow: Gilera Supermoto 600 CC :!:

Teema algataja
hopmc

Lugemata postitus Postitas hopmc »

esimene oli mini mopeed roheline :P
Kasutaja avatar

Rebane

Lugemata postitus Postitas Rebane »

esimene mootoriga sõidurist oli võrr, mille ostsin oma raha eest, kui sain 9 aastaseks :D , kui 12 sain kinkis vanaisa minski 125, mis oli loomulikult pulkadeni laiali võetud. idee selles, et enne sõitma ei saa kui ise kokku paned. siis veel üks uuem minsk, jupiter 3 ja viimased aastad olen sõitnud dnepr mt9-ga. praegu liigun põhiliselt suzuki intruder vs1400glp-ga.

rebane

Teema algataja
McDiesel

Lugemata postitus Postitas McDiesel »

Mul esimene miski võrr oli, siis tuli juba stella ja praegu ei teagi mida osta...rahahädad ka

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

oli üks punnvõrr siuke vägev ja vanakooli oma.

Teema algataja
karw

Lugemata postitus Postitas karw »

Mul siis esmalt ikka võrrid , mobed, kolmekäigune.
Siis juba jawa 250, Dneper mt-10 ja nyyd siis väikese vahega gixxer

Walter
Tsikkel: XTZ750

Lugemata postitus Postitas Walter »

minu esimene oli väikesel rattaraamil võrra minimopi kummiga taga. Ja siis tulid minsk, minsk neljakäiguline vanem varjant, selle vahetasin nädalapärast minimopi vastu kuna see jäi LIIGA väikeseks(põlved kurgu all) siis vahetasin samapäev selle delta vastu. Nüüd alles vaid CZ175 :lol:

Karks
Tsikkel: Saag & Tuk-Tuk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Karks »

MotoX V50 -> MotoX Minsk -> CZ125 -> Yamaha XJ600 -> CBR954RR

Teema algataja
vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

minu esimene ratas oli võrr. sai üks suvi ise kokku panud ja üle värvitud. ilus pill oli ja 50 km/h läks välja kah.

www.pilt.ee/võrr

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

minu esimene oli riga võrr aga nüüd kohe kohe saab java tööle :)

Teema algataja
jaffivend

Lugemata postitus Postitas jaffivend »

esimene...minimopp...aga tüdinesin sellest esimese päevaga ära..niiet sai siis mõned päevad hiljem voshod 175ne sebida...sai sellega aasta kärutatud...mõtlesin et soetaks jawa..ja saingi..jawa 634 endale...mille aga ma maha müüsin sel kevade..ja ostsin jawa 638 :)

Zidist

Zid

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Minu esimene ja ka praegune masin oli/on Zid 50 Pilot :)

Teema algataja
zond

Lugemata postitus Postitas zond »

Ümberehitatud stella mopeed voshoodi mootoriga, vinge aparaat oli :)

Teema algataja
AndrusFJR

Lugemata postitus Postitas AndrusFJR »

võrr Riga (nr?) -> MINI mopeed -> IZ Planeta 5 -> IZ Jupiter 5 -> Jawa638 -> Dnepr 650 soolo -> (lisaks vahepeal ka K650 ja Vjatka 150) -> Kawa GPZ900R -> Kawa GPZ1100 -> Yamaha FJR1300

vägev rida tuli :)

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

minu esimene ratas oli ikka kolmerattaline jalgratas siis tuli mopeed ja siis nüüd kogun raha et omale ikka üks korralik krossikas ära osta.

Teema algataja
Heavykas

Lugemata postitus Postitas Heavykas »

11. eluaasta JAWA 350 (vana)
15. DNEPR MT-11
ja 21 vaata pilti vasakul
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”