esimene ratas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
minu esimene iseliikur oli aianurgast välja lükatud iz 56 ise olin 13 ja aasta oli 1987.selle selga sattusin ka puht juhuslikult kui sõber kes must paar aastat vanem jäi oma maja ees seisma ja ütles et läheb koju ma olin taga tukkuja, noh pidin siis ise koju sõitma ja siis see jant alguse sai.sellega õppisin ka hulljulgeid trikke tegema nokka tõstma jne.
Viimati muutis hevimees, 27 Apr 2004, 19:39, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
päris enda esimene oli 73aasta voshod-2.see oli siis über tehtud krossikaks oli siis 11-aastane ja ega vänta lüüa ei ulatanud ja ,kodu trepilt sai sii käima löödud ja kihutama põllule tehtud rajale. jama saabus siis kui tsikel põllul välja suri,käima lüüa ei suutnud ja lükkata ka ei jõudnud.siis oli 2 varjanti kas punnisid koju ükata või kutsusid venna appi.õnneks oli põld maja taga.
Siis tuli automaatkastiga stella edasi minimopp siis minskid 3aastat pausi ja nüüd on yamaha tzr.
muidugi olid iga sugu võrrimootoriga agrkaadid ka!
Siis tuli automaatkastiga stella edasi minimopp siis minskid 3aastat pausi ja nüüd on yamaha tzr.
muidugi olid iga sugu võrrimootoriga agrkaadid ka!

Minu esimene masin oli Võrr,siis Minimopeed,ja nüüd Minsk

Viimati muutis Siller, 04 Aug 2004, 22:59, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Esimene oli Moskva 125. Originaalraami ei saandki sõidukõlblikuks enam. Õnneks sattus käepärast Kavrovetsi (e Jänestega Jaava) täiskompektne raam. Sellele istub teatavasti vana 3-käiguline 125ne täpselt aiste vahele. Kurat oli hea riist. Hiljem sain sellele originaal 175 mootori ka, kuid see polnudki nii hea, kui 125. Ojaa, olid ajad..
Siis tuli tutikas Jawa 638 (ainus ratas, mida olen karbist välja tõstnud, mmmm..), siis Yamu FZR600. Nüüd Kawa ZZR1100. Ja jälle on siuke tunne, et olen õige asja otsas.
Siis tuli tutikas Jawa 638 (ainus ratas, mida olen karbist välja tõstnud, mmmm..), siis Yamu FZR600. Nüüd Kawa ZZR1100. Ja jälle on siuke tunne, et olen õige asja otsas.
-
Teema algataja
[quote="zzrider"]Hiljem sain sellele originaal 175 mootori ka, kuid see polnudki nii hea, kui 125.
Seda teadsid tsiklimehed juba hallil veneajal."sajakahekümneviiene" oli juba siis hinnatum,kui 175.Isegi oman kolmekäigulist ja imestan,kui lollikindel saab pea pool sajandit vana masin olla.
Seda teadsid tsiklimehed juba hallil veneajal."sajakahekümneviiene" oli juba siis hinnatum,kui 175.Isegi oman kolmekäigulist ja imestan,kui lollikindel saab pea pool sajandit vana masin olla.
Viimati muutis Tziklivend, 28 Juun 2007, 00:59, muudetud 2 korda kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
eh minu esimeseks rattaks oli jalgratas kuhu aretasin druzba mootori-sel mootoril pöördeid küll-aga kuna ma olin 13 aastane sis ei osanud sinna kudagi korraliku sidurit ehitada(teatavasti seal selline automaat ketassidur)nu hiljem vahetasin delta vastu--sis juba varste sõitsin dnepriga--ja sel samal ajal ka lammutasin ühe 125 ja 170-st-käed olid ikka iga pää õlised:)
esimene mootoriga sõidurist oli võrr, mille ostsin oma raha eest, kui sain 9 aastaseks
, kui 12 sain kinkis vanaisa minski 125, mis oli loomulikult pulkadeni laiali võetud. idee selles, et enne sõitma ei saa kui ise kokku paned. siis veel üks uuem minsk, jupiter 3 ja viimased aastad olen sõitnud dnepr mt9-ga. praegu liigun põhiliselt suzuki intruder vs1400glp-ga.
rebane

rebane
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
minu esimene ratas oli võrr. sai üks suvi ise kokku panud ja üle värvitud. ilus pill oli ja 50 km/h läks välja kah.
www.pilt.ee/võrr
www.pilt.ee/võrr
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.