uus endurokas 400-600

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

teatud vidinad tuli eest ära võtta, midagi mingis järjekorras lõdvaks lasta ja siis keerab mingi nurga all keti vahelt välja. Täpselt praegu ei kirjelda, kuna vastavat materjali pole käepärast ;)

Ma tean vähemalt 1 Eesti tipptegijat, kes nukaketi liitmiseks ei kasuta spetstööriista. Nimesid ei nimeta.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ei tohiks klappida, sest veepumba veekanal on keti aasast läbi. Ja isegi kui ketipinguti lõdvaks lasta jääb kett niipalju pingule, et ei õnnestu üle hammasratta meelitada.

Oled sa ise üldse lahti võtnud?

Ei õnnestunud kuidagi siia pilti riputada, kas ei saagi?
Pilt

Kasutaja avatar

mella

ei ole ise lahti võtnud, olen näinud pildiseeriat lahtivõtmisest. Viskasin silma peale, kuna endalegi tundus tol hetkel kahtlasena.

Kui ma järele mõtlen, olid seal näited nukkvõlli ja ketiratta eemaldamiseks. Kas ka pea eemaldamiseni mindi, ma ei mäleta. Seega on tõesti võimalik, et pea ise ei tule maha ilma ketti poolitamata. Keti sai kindlasti ketiratta pealt maha.

Kasutaja avatar

suhkrujuku
Tsikkel: KTM RFR
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas suhkrujuku »

KTM lc4 nukaketi saab ka pinguti lõdvaks lastes maha.

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

mella kirjutas:
saqu kirjutas:

Aga hea uudis on see, et neid ei ole üldse tihti vaja, kuna WR on õige hoolduse korral ikka väga töökindel. :wink:

Räägi, kui tihti titaanklappe vahetama peab ja palju need maksavad? ;)

Sa võid ise ka ju rääkida, KTM-il samamoodi Ti klapid ju :wink: ja enamusel kaasaegsetel hardendurodel minuteada, nii et sellest teemast ei saa möödahiilida enamus. Ega see klapiteema nüüd nii hull ka pole, manualis pole vahetuse kohta mingit välpa antud, vahetatakse siis kui vaja. Mul endal nii vana wr, et sellel veel roostevabad klapid ja pole siiani olnud põhjust isegi reguleerida neid. :D

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

mella

ühe nukaga EXC-del peaks olema kõigil terasklapid. krossivariantidel vist on titaan.

Vähemalt 2005 aasta EXC on veel terasklappidega.

lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

Meil siin Tartus üks tore mees nimega Volts ,kes oskaks teile unepealt vastata,kõikidele Husaberg ja Ktm tsikli teemalisi küsimusi.kogu mu enda rendi husabergi ja Ktm park käib tema kulli pilgu alt läbi,nii et kui oma nukaketi asja selgeks ei saanud siis võite temalt küsida. :D
Varuosade koha pealt ,Husaberg varuosad enamus kohal olemas(lisaks jooksvatele juppidele,mis on nagunii)
Kui pole siis esmasp.hommikul tellid ja neljap.lõunaks saad kätte.On ka juhuseid et et vahelaos pole ,siis võtab u.kaks nädalat aega nii,et varuosede pärast küll pole husabergi mõtet ostmata jätta.Sama ka Ktm varuosadega,võite julgelt küsida,enamus kohal olemas kui ei siis tarne aeg esmasp-neljap,mitte mingi kummi venitamine. Muideks ktm ja husab.kõik varuosad samad peale mootori.
Jätkuvalt võimalik ka osta ktm ja husaberg nii krossi kui ka enduuro tsikleid alati hea hinnaga...
tervitades Lärm

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”