e-bay

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Küsida tasub ALATI
Esimene asi, mis alguses nats ehmatas, oli tekst ENNE sisselogimist, nt "Versand nur nach Deuschland","US only" vmt.
Peale sisselogimist tekst muutub.

Samuti tasub alternatiivseid saatmismeetodeid küsida veebipoodidest.
Siinkohal tänud Kommionule, kelle nõuandeid järgides sai NEEGRIMAALT tellitud kola saatmiskulud 200$ pealt (UPS), 28$ peale USPS. Läheb küll kauem aega, aga talv on juba taevast alla tulnud.

edu

Üldiselt- IN VINO VERITAS

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Kommionu kirjutas:
Bueller kirjutas:

Millest me räägime? Jutt käib väikesest ja kergest bike plastikust.

Nii.. Mis vahet seal on kas räägitakse corvette(kunni) roolist, tagasillast või esitulelambist... Palju nad sulle neid USA-st Eestisse saatnud on??? Ei saada ja kõik!!! Sama asi kehtib ka Saksamaa kohta (oluliselt vähem küll)... Nohh või proovi UK-s miskit Eestisse saata??? Jõudu ja edu!!!

Kommionu. Vahe ongi just selles et rool ja esitulelamp on väiksed asjad, neid on lihtne ja odav saata savi mis maailma otsa aga tagasild on nii suur ja raske et iga loll peaks ka aru saama et seda postiga ei saadeta üle lombi kuna sellise asja transa läheb üle mõistuse kalliks pole mõtet enda ja müüja aega raisata kuna aeg on ka raha. Suurte asjade transaks on olemas rekka/rongi ja konteineri transport ja kui väga vaja kappad ise või saadad kellegi oma asjadele järele. Olen ostnud igast maailma otsast kus vähegi ebay müüja asub ja alati on kõik toiminud. Ükski müüja pole peale asja ära ostmist öelnud et nad ei saada minule - kus iganes mul ka posti aadress ei asunud. (Usas/Eestis/Austrias/Dubais). Igale asjale on alati olemas lahendus. Alati on rahakott see mis piirid seab. Ma ei saada kunagi ennem ostu müüjale maili (saatsin võibolla esimesed 50-100 korda millest mitte mingit kasu polnud). Isegi müüjad kes on pannud peale oma artiklile piirangu et ainult riigi sisese kontoga saad osta on saatnud alati välja oma riigist. Ma ei vaidleks sinuga kui ma oleks ebayst ainult 5 korda ostnud. Minul on pea 10 kontot korraga kasutusel millest osad on ka erinevatel põhjustel juba lukus kuna ma poole väsinud eksperimenteerimast ja katsetamast igasugu variante ebays. Kõik mis mul vaja on olnud olen ma alati ka ebayst ostnud ühel või teisel viisil.

Ebays pole mitte midagi keerulist ja võimatut kõik on ime lihtne vahest on parem öelda et ei saa või taha

Kui sa kukud kohe nutma transa hinna üle ja kiunud et oi kui kaua tuleb siis ei viitsi loomulikult ükski müüja sinuga tegelda. Kui kohtled müüjat kui Kunni siis pole probleemi.

Fredy.

Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Bueller kirjutas:

Kommionu. Vahe ongi just selles et rool ja esitulelamp on väiksed asjad, neid on lihtne ja odav saata savi mis maailma otsa aga

...aga reegel:

1. Püsige etteantud teemas s.t. sinult uuriti, et mis nipiga sa lingis "RaPtile" olnud saksa ebay oksjonilt Eestisse saatmise välja lugesid... Vastus oleks olnud ju simpel...

Ilmselt võiks selle teema nüüd lukku panna...

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ohoh, Kommionu on foorumi reegleid lugenud 8)

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Pihelgas kirjutas:

Ja mitte vähe 8)

Nohh ja nagu ütles üks mehike... Tehke mu SÕNADE, mitte aga TEGUDE järgi... :wink:

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

argo_1974
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas argo_1974 »

Endal hetkel UK-st üks raskem pakk (15 kg) tarvis siia saata.
Uuriks, et mis firmade kaudu olete odavamalt saanud, müüja pakkus esialgu 75 naela välja (Parcelforce). Tsekkasin nende kodukalt ja tõesti hind klapib.
Aga hea meelega vähendaks seda summat.

Tänud ette!

Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Kommionu kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

Ja mitte vähe 8)

Nohh ja nagu ütles üks mehike... Tehke mu SÕNADE, mitte aga TEGUDE järgi... :wink:

Rikun küll reegleid aga mu sõiduõpetaja ütles kunagi nii...
..ja lasi siis 120ga Tartu poole :lol:

Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

argo_1974 kirjutas:

Uuriks, et mis firmade kaudu olete odavamalt saanud, müüja pakkus esialgu 75 naela välja (Parcelforce). Tsekkasin nende kodukalt ja tõesti hind klapib.

Tänud ette!

kas sul on selle pakiga kiire? kui palju müüja uk sisese transa eest küsib?
kui pakiga aega siis saan selle "oma" uk aadressile lasta sul saata ja siis omakorda mu oma asjadega eestisse edasi. tuleb ilmselt odavam kui see £75 kuid kindlasti veidi ajakulukam

nils
5123888

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Teema algataja
mega

Lugemata postitus Postitas mega »

argo_1974 kirjutas:

Tänud ette!

.....kus kandis sul see pakk asub?? liigun iga kuu inglismaa vahet ja 15 kg ei peaks suurt probleemi tekitama, mis asja mahuks ka on?....kindlasti saab siklimehe sõbrahinnaga hakkama:)

gary

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Olen algaja ebay'taja ja vajan käitumise osas juhendamist. Juhtum siis selline: tellisin lingil leiduva jubina ja maksin PayPal'iga. Täna oli postkastis REFUND ja põhjenduseks WE DONT SHIP TO THIS COUNTRY ja mingi link nende store'le. Nüüd istub mu kontol üleval HAVE TO PAY ja HINNANG KAUPLEJALE. Kuidas käituda? Rõõmustada kaupmeest karvase hinnanguga? Kas "maksmata" jubin ei too mulle negatiivset hinnangut?

[/url] http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Carburet ... carb-sync-
Gauge-XS650-CB-CL-350_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43991QQihZ0
25QQitemZ380000867202QQrdZ1QQsspagenameZWDVW [/url]

Transa worldwide, rippmenüüs on Eesti olemas.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

kui Eesti on märgitud siis küsi enne eBay omadelt mida sellisel puhul teha. Vaata mida nad soovitavad. Ja müüjale võid ka kirjutada, et kui kirjas on siis miks saata ei saa.

Hinnangu kirjutamisega oota sest seda ei saa muuta.

Ma kirjutasin suurest õhinast ükskord ühele särgimüüjale kohe peale maksmist positiivse ära... ja särki ei saanudki :)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Arvesta ka seda et kui sa talle paned negatiivse kommi siis tema võib sulle vabalt samaga vastata kuigi sa pole milleski süüdi - mõtle enne kui teed miskit - rikud enda feedbacki ära muidu mingi ***e pärast. Tema elu see ei muuda kui sa talle negatiivse kommi paned kuna kel vaja see ostab temalt ka edaspidi hoolimata mingist %-st.

Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Motopaks kirjutas:

kui Eesti on märgitud siis küsi enne eBay omadelt mida sellisel puhul teha.

Saatsin küsimise teele, eks kae mis kostavad

Bueller kirjutas:

Arvesta ka seda et kui sa talle paned negatiivse kommi siis tema võib sulle vabalt samaga vastata kuigi sa pole milleski süüdi

Täpselt naelapea pihta- minu 5 feedbackist 1 negatiivset tähendab 20% negatiivseid tagasisidesid, tema 15000-st aga 0,00000xx% Life is bitch :twisted:

Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas schanzez »

to ishijupp: targem on sul loobuda ja tagastatud raha vastu võtta, pane talle + kommentaar ja asi ants. Sa ise kaotad mõned kroonid, valuutavahetuse pealt.

Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Kõik on õige mis räägite ja heeringas hammustagu seda ebaierit, tellisin jubinad mujalt- vastati viisakalt ja kohe. Aga tänud vastuste eest!

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

schanzez kirjutas:

to ishijupp: targem on sul loobuda ja tagastatud raha vastu võtta, pane talle + kommentaar ja asi ants. Sa ise kaotad mõned kroonid, valuutavahetuse pealt.

Plussi pole küll mõtet anda. Jäta parem andmata või pane neutraalne.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Sain vastuse Ebay rahvalt, jutt enamvähem sama siin räägituga- et kui lennata ei oska, siis ära ülbitse, neeger :twisted: Teen nii üldise harituse huvides copy vastusest siiagi. Eneserahuldus võiduka ristikäigu üle ei kaalu ilmselt üles võimalikku aja- ja närvikulu, seega las kaupleb too kaupmees rahus edasi.

EBAY kirjutas:

Thank you for writing eBay in regard to your concerns with the seller
<sportingforless> as follows:

1. The seller failed to honor you the sale of item number [380000540601], due to some "reasons" that the seller can't ship the item into your location (Estonia - despite being accepted in the terms of the listing) at the expense of refunding your payment.
  2. Your concern that you might receive a Negative Feedback.

Based on what you've reported, Urmo, may I respectfully request the complete header information and a copy of the actual email for this
possible Non-Selling case? email, along with its original "header" (see below) into your response.

• The header and text of the original message must be submitted to us
    in the same email with the header appearing directly above the text of the original email.
  • The original email should be pasted into the body of your reply. (We
    can't open attachments, for security reasons.)

On the other hand, I understand your concern that you may receive
Negative Feedback. However, eBay's Feedback Forum is a place for free
and open communication. For this reason, we can't prevent members from
leaving Feedback or from retaliating if another member leaves them
negative Feedback. We encourage you to leave appropriate Feedback for your trading partner based on your experience with this transaction. If you do decide to leave negative Feedback for your trading partner, we recommend that your comments remain professional and factual. Your comments may help other members make informed buying or selling decisions.Please be assured that most members will consider your overall Feedback Score, including the positive Feedback you've received, when they decide if they want to participate in a transaction with you. Members can review the comments that you've received and left for others, including any replies or follow-up comments, to determine what actually happened during a transaction.

eBay encourages open and honest communication between members. We
believe that most issues can be resolved with a simple conversation. If
you haven't already done so, we recommend that you contact your trading
partner directly to explain your situation.

To request your trading partner's contact information, follow these
steps:

1. Click the "Advanced Search" link at the top of most eBay pages.
  2. Click the "Find Contact Information" link under the "Members"
    heading
    on the left side of the page.
  3. Enter the member's User ID and the Item number.
  4. Click the "Search" button. You may be asked to sign in.

eBay will send the seller's contact information to the email address
that you have on file. At the same time, eBay will send the seller your
contact information.

If you're still unable to resolve your situation, you may want to
consider using a dispute resolution service, such as SquareTrade. For
more information about solving disputes on eBay, go to:
http://pages.ebay.com/help/tp/problems- ... ution.html

If you believe that a Feedback comment left for you was unfair, there
are steps that you can take that may resolve the dispute. To learn more
about resolving Feedback disputes, go to:

http://pages.ebay.com/help/feedback/fee ... putes.html

Sincerely,
Patric

eBay Customer Support

p.s. sain ka kaupmehe selgituse:

kaupmees kirjutas:

if we could block certain countries, we will, but ebay only allow selller select to ship to europe, which includes all the countries in europe region, we can't block particular countries, as we can't guranttee the safe arrival of your package, we choose not to ship to your country.

racer

help

Lugemata postitus Postitas racer »

Tere
kas keegi oleks nii hea ja aitaks osta taga tuld (ebay.de )
minu number 53461296 iga kell

http://cgi.ebay.de/VFR800-FI-1-VFR-800- ... dZViewItem

Maybe crazy!!!

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa

triboseat

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Väike vahepala Ebayst ostjatele. Tahtsin osta triboseat istmekatet sikklile http://myworld.ebay.com/triboseat/ . Maksin paypaliga dets10.07
saadeti pakk välja 11.12.2007 ei saanud kätte kurtsin muret
saadeti pakk välja 11.01.2008 ei saanud kätte kurtsin muret
saadeti pakk välja 18.02.2008 ei ole saanud kätte kurtsin muret

Eile saatsin kirja et aitab jamast tagastage raha ja ...vaikus.
Niiet on võimalik ka hambemesse saada korralikelt firmadelt kellel on väga hea maine ja "powerseller" staatus. Peale 60päeva möödumist ostust ei saa ka sa enam tagasisedet kirjutada ega oma hinnangut panna. Loodan et kellegil ei tule samasugust ebameeldivat kogemust.
On keegi sealt triboseatist Inglismaalt oma istmekatte kätte ka saanud?

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Tee paypali siis raha tagastus päring..
Mind lasti ka ühe telefoniga üle..lubas ja lubas, siis kustutati ta konto ära.
Tegin paypali mingi värgi, käisin pangas ka ja mingi kuu aja pärast sain raha tagasi.

55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

etv 1000

Re: triboseat

Lugemata postitus Postitas etv 1000 »

Sukusuku kirjutas:

On keegi sealt triboseatist Inglismaalt oma istmekatte kätte ka saanud?

Jep! Tellisin ja kümnepäevaga oli kohal.
Olen tellinud muudki nodi sealt ja just oli situatsioon kus kaup polnud juba kuu aja jooksul laekunud.Makstud sai pay pal- iga.Tegin ka järel pärimise aga vastust ei saanud, sain hoopis kaua oodatud paki. Saadetud oli ta Inglismaalt 15 veebruar ja Tallinnas oli pandud tempel 11.märts.Tegemist oli leppupostiga.Kas see pakk oli terve kuu aega õhus seda ma ei tea aga tean,et E-bay ga on asjad ikka nii ,et 100 % kindlat pole seal kunagi. Nemad seal üldjuhul vastutatvad paki eest nii kaua kui see on nende poolt posti pandud.Juhul kui ei ole kindlustatud saadetis siis minu teada selle liikumist pole võimalik jälgida.

elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ei tea, selle kuulsa Royal Mailiga ongi jama. Tellisin ka ühelt kaupmehelt sõiduriided. Kaupmees suhteliselt korralik, olin taga ennegi äri teinud.

Esimene pakk ei tulnud, tegin lärmi, pani uue paki teele, see tuli kohale. Kuna teise pakki sattus kogemata vale numbri särk tegin lärmi, pandi uus särk posti. See pakk ka ei tulnud mõistliku ajaga kohale, tegin lärmi, pandi jälle uus pakk teele. See tuli khale ja paar päeva pärast seda ka see esialgne uue särgiga pakk - seega sain kokku kolm särki. Aga see kõige esimene pakk jäigi kadunuks.

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

mx77 kirjutas:

Ei tea, selle kuulsa Royal Mailiga ongi jama. Tellisin ka ühelt kaupmehelt sõiduriided. Kaupmees suhteliselt korralik, olin taga ennegi äri teinud.

Esimene pakk ei tulnud, tegin lärmi, pani uue paki teele, see tuli kohale. Kuna teise pakki sattus kogemata vale numbri särk tegin lärmi, pandi uus särk posti. See pakk ka ei tulnud mõistliku ajaga kohale, tegin lärmi, pandi jälle uus pakk teele. See tuli khale ja paar päeva pärast seda ka see esialgne uue särgiga pakk - seega sain kokku kolm särki. Aga see kõige esimene pakk jäigi kadunuks.

Vaene kaupmees j2i ikka t2iega miinustesse :shock:
V2hemalt klient on kunn.

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa

re

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Sain siiski täna oma istmekatte kätte aega läks kolm kuud ja kolm päeva. Ilmselt tuleb mulle ka kolm istmekatet. Aga viga oli selles et inglased olid pannud aadressi kirja nii:
Nimi
Tänav
Talinn
Harjumaa
postikood oli õige
Estonia,RUSSIA
Keda huvitab sii pilt kah http://www.hot.ee/markoarik/istmekate1.jpg

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

Masinsist

Lugemata postitus Postitas Masinsist »

teema jätkuks.....

Oskab keegi öelda palju on tollimäär jalanõudele ja riietele, kui tellida väljaspool EU-d?
Seal vist tuhat varianti (jalanõusid näiteks-Maksu ja tolliameti lehelt sobrades vähemalt nii paistis) aga palju arvestatakse üldiselt juurde?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”