erihaagis krossika vedamiseks

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Re: erihaagis krossika vedamiseks

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mingit pilti on sul sellele haagisele?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

motomees500 kirjutas:

Sobiks eelkõige kõrgema raamiga autodele nagu dodge ram või mingi kastiga ford jne. .

Ramil või mõnel muul kastikal kaoks selle kasti mõte, selle raami taha riputamisel :wink:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

HusabergHooligaN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas HusabergHooligaN »

vot selline õnnetus tsikli vedamisel

Yamaha Tenere 2008

denver2

Lugemata postitus Postitas denver2 »

HusabergHooligaN kirjutas:

niimoodi kyll ei veaks enda suksut:D :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

HusabergHooligaN kirjutas:

Pigemini huvitaks, et kuidas käis selle tsikli pealelaadimine. Et parkis oma sedaani krossiraja peal kahe kaameliküüru vahele ja siis läks, koormarihmad kumbaski käes, lihtsalt vähe väiksema hooga hüppele? (w)

Isegi amidemaal, kus tööjõu efektiivsus on ülikõrge läheks sellise tsikli autokatusele ajamiseks vähemasti nelja meest vaja. Vist ei ole hea lahendus. Eriti eestis, kus elanikkonna tihedus väike.

Aga sama jama võib juhtuda ka tsiklit lahtises kärus vedades, kui üks koormarihm üles ütlebja raskuse üle porte ära kallutab. Et kui sellest videost midagi õppida, siis et mõistlik on panna üks turvarihm igaks juhuks juurde, mis tsikli kärus kinni hoiaks ka siis kui üks põhirihmadest puruks läheb. Näiteks esiratta käru põhja külge ära kinnitab.

Ma ei usalda ka ilma täiendava turvarihmata tsiklit add-a-bike raamil vedada, sest korra juba andis jalaraua vedru järgi ja tsikkel libises kinnituskäpa alt välja. Nüüd fikseerin lisarihma abil raamitoru ja selle püstise toru asendi. Ikka parem on õnnetusi ära hoida kui pärast tagajärgedega tegeleda.

Usinus-Kasinus-Cosinus

Kratt007

Lugemata postitus Postitas Kratt007 »

Tere.

Kas keegi teab, kus kohast saab lasta teha haagisele suuri külje kleebiseid.
Ma mõtlen neid suuri kinni ehitatud haagiseid, mida kasutatakse tsiklite vedamiseks ja nendel haagistel on tihtipeale ilusad pildid iga külje peal.
Näiteks midagi sellist: http://fotoalbum.ee/photos/Kratt007/47095775

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Kratt007 kirjutas:

Tere.

Kas keegi teab, kus kohast saab lasta teha haagisele suuri külje kleebiseid.
Ma mõtlen neid suuri kinni ehitatud haagiseid, mida kasutatakse tsiklite vedamiseks ja nendel haagistel on tihtipeale ilusad pildid iga külje peal.
Näiteks midagi sellist: http://fotoalbum.ee/photos/Kratt007/47095775

neid reklaamkleebise firmasid on tõenäoliselt kümneid kui mitte sadu. kasuta telefoniotsingu portaale. siin on tähtis juba asukoht mis kodule lähim

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Kratt007

Lugemata postitus Postitas Kratt007 »

[/quote]neid reklaamkleebise firmasid on tõenäoliselt kümneid kui mitte sadu. kasuta telefoniotsingu portaale. siin on tähtis juba asukoht mis kodule lähim[/quote]

Ma sooviks konkreetse firma soovitust, sest neid reklaamfirmasid on palju kes raha lihtsalt ja kiirelt teha tahavad, kuid kas kõik ikka selle asjaga hakkama kah saavad?? Ma olen tüdinenud olla esimene katsejänes kelle peal asju katsetatakse.

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Kratt007 kirjutas:

Ma sooviks konkreetse firma soovitust, sest neid reklaamfirmasid on palju kes raha lihtsalt ja kiirelt teha tahavad, kuid kas kõik ikka selle asjaga hakkama kah saavad?? Ma olen tüdinenud olla esimene katsejänes kelle peal asju katsetatakse.

Kasutaja PsychoDad käst küsi, tema peaks kleebistega tegelema.
http://www.bluegroup.ee teeb sul kindlasti sellise valmis , vaata kodulehel on neil tehtud tööd üleval.

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Kratt007 kirjutas:

neid reklaamkleebise firmasid on tõenäoliselt kümneid kui mitte sadu. kasuta telefoniotsingu portaale. siin on tähtis juba asukoht mis kodule lähim[/quote]

Ma sooviks konkreetse firma soovitust, sest neid reklaamfirmasid on palju kes raha lihtsalt ja kiirelt teha tahavad, kuid kas kõik ikka selle asjaga hakkama kah saavad?? Ma olen tüdinenud olla esimene katsejänes kelle peal asju katsetatakse.[/quote]

kui sa ise ei uuri kes mis teenust pakub siis jääd elu lõpuni sõltuma ainult teiste arvamusest. soe soovitus on ennast asjaga kurssi viia kui tõesti head tulemust soovid. kui enamvähem tead kes mis hindadega teeb, alles siis on hea võtta lisaks infi tuttavate kohta jne. ma olen kogemusi saanud mitme erineva firmaga ja see tulemus on kinni nii hinnas kui muudes asjaoludes. põhiline et kas kleebise müüja tagab selle kleepsu pealpüsimise. mul siin tulid mitmel autol ülekleebised poole aastaga servadest lahti. aga ega seda tulemust ei saagi 100% ülekleebisega sest kleepsu servad jäävad alati just nurkadesse ja tihti veel pöörduva serva peale ja seal ei hoia seda kinni ka vanajumal ise. seega on kõik kinni kleebitava pinna eripärades. soe soovitus on kleeps teha mitte seravdeni kui vähegi võimalik või siis pööratud serv on nii pikk et keerab kuhugi alla ja katab seal ka veel mingi osa pinnast.
lollikindel on ainult tähti ja väiksemaid kleepse tellida. ülekleebise hinnad on sõiduautol ca 8-10 kilo koos töödega. haagisel krt seda teab. sõltub haagise suurusest ja disainist jne.
edu! :bsmile:
P.S. tööstuse tänaval on üks suht väike aga asjalik kleepsufirma. salme tänava ristmiku kandis.
kunagi tellisin toompuiestee mingist firmast (nime ei mäleta aga nende auto ülekleebised olid pullikaka , kõik servad tulid ajaga lahti jne)
täna olen arvamusel et ülekleebis on hinna tõttu jama. jube palju maksab aga kasu vähe, aja jooksul tuleb lahti või kui teed säästuversiooni ja üle ei lamineeri siis läheb matiks ja koledaks. see ülekleebis tasub ära firmadel kes oma autopargi müügist hiljem soovivad head raha saada (nt takso või turvafirmad) nu et värv oleks kleepsu all ilus ja uus kui müüma hakatakse ja odomeeter tagasi keritakse...

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”