Väikemõisa Lastekodu vol3
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Re: Väikemõisa Lastekodu vol3
Tuhkatriinu kirjutas:Juhuks, kui mingi apsu läbi lumi taeva jääb
Esialgu tundub küll nii
-
Teema algataja
Hei hopsti!
Suur suur aitähh KÕIGILE kaasalööjatele. Kokku laekunud meile raha: 4150.- Kõikide abistajate nimekiri ilmub 17.dets siisamma bikerisse:)
Rääkisin lastekodu juhatajaga ja hetkel oleks neil vaja hirmsasti tüdrukute tuppa parketti. Loodan, et kellegil selle vastu midagi pole, kui selle neile ära ostame?
Niisiis on jäänud kaks päeva minekuni. Kuna talvetaat meid ei soosi ja kooskõlastades juhatajaga pakun välja sellise plaani:
Kogunemine on ikkagi kell 9 Bussijaama parklas, kella 9,30st start lastekodu juurde.
Peame kokku panema pisikese pundi inimesi, kes tuleksid natukene varem lastekodu juurde, et lastele kingitused maja ümber ära peita. Kes on nõus mind aitama, palun andke teada 53326414 ja lepime kokku, kus ja mis kell me täpselt kokku saame
Kella kümneks on kingid peidetud ja saabuvad meie ülejäänud päkapikud ning algab kingijaht. Kõik lapsed aitavad kingitused üles otsida, kaasa aitavad ka meie tublid päkapikud.
Selleks ajaks kui lapsed on kingitused üles leidnud, ca 12-st on käes neil lõunatund- söömine, magamine.
Peale lõunatundi ca 13,30- läheme siis tagasi ja siis hakkab Jõuluvana nimelisi kommikotte jagama.
Programm on lühem kui eelnevalt planeeritud, aga vahva saab olema kindlasti!
Kaasa võtke hea tuju, mänguhimu ja mõistvus.
Kellel veel küsimusi, helistage julgelt!
Tervitustega
Kairi
-
Teema algataja
nii rahvas, kes on meil tartust üritusele tulija?
mure selles, et tartust saaks lastele ühe teleka. kuna logistika vedas mind alt ja see telekas ei jõudnud minuni, oleks väga tore kui keegi saaks selle äkki homse päeva jooksul enda kätte võtta ja siis selle laupäeval rõõmsalt lastele toimetada.
Nii, kõik kes olid mõtetes väikeste lastega ja tahtsid omalt poolt midagi neile saata, aga erinevatel põhjustel ei saa seda personaalselt teha, siis mina olen täna õhtul ajavahemikus 1800-2030 pealinnas liikumas ja võin kokku koguda ning kohale transportida kõik, mis teil seni saatmata. Omavahel öeldes on siiani olnud osavõtt natuke liiga tagasihoidlik.
Teeme lastele rõõmu!!! Kel vähegi võimalik ja soov laste kingikotti oma panus anda, helistage mulle 5036505.
-
Pikk kirjutas:Nii, kõik kes olid mõtetes väikeste lastega ja tahtsid omalt poolt midagi neile saata, aga erinevatel põhjustel ei saa seda personaalselt teha, siis mina olen täna õhtul ajavahemikus 1800-2030 pealinnas liikumas ja võin kokku koguda ning kohale transportida kõik, mis teil seni saatmata. Omavahel öeldes on siiani olnud osavõtt natuke liiga tagasihoidlik.
Teeme lastele rõõmu!!! Kel vähegi võimalik ja soov laste kingikotti oma panus anda, helistage mulle 5036505.
Ma usun, et asjade andmise osas on osavõtt olnud pisut tagasihoidlikum, aga et kindlasti on olnud ka neid, kes raha otse lastekodu arvele on kandnud. Ise tegin oma tuttavate seas ka propagandat ja ma usun, et nad andsid oma osa otse lastekodule. Ise tegin mõlemat, et teie saaksite neile midagi kotti pista ja samas, et kui neil on endil midagi "suuremat" vaja, siis läheb see raha sinna hoiupõssasse.
Püüan veel paar tuttavat, kellel on juba suuremad lapsed tagajalgadele ajada:D
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
me tuleme väikese kaubikuga, stardin tallinnast 7 ajal.
kui on midagi, mis tavalise sõiduauto pagassi ei mahu hästi, siis võib mulle kaasa torgata. helistada võib täna põhimõtteliselt kuni 23-ni välja.
ja eks raha annetada on ikka natuke parem, kui asju kinkida. sest ei tea ju, mis asju täpselt vaja on.
5130498 piipz
-
Kipsi kirjutas:Siit ka viimne küsimus minult, kas sellises vanuses lastel on cd playeriga midagi teha?Rääkige, kellel endal sellises vanuses lapsed.Ja millist muusikat kaasa kribada?
Kõigelihtsam oleks jõulumuusikat kirjutada, aga seda ei kuulata kaua. Sellises vanuses lapsed peksid enamjaolt kuulama seda, mis nö kõigerohkem moes on, ehk siis pop muusikat.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Tsikkel: Kawa
nii, ma kodus juba. ei olnudki sõitmist palju- edasi-tagasi 250km.
jõudsin isegi õe lapse lasteaia peol käia:D
kuid Väikemõisa pidu oli ka tore... kõige raskem oli lahkumine, kui lapsed hüüdsid kooris järgi:"tulge jälle!!"
eks millalgi peab siis minema, siis juba ratastega. kujutan nende jõnglaste nägusi, kui rattad hoovi vuraksid ja kõik need 40 kätepaari saaksid enda uudishimu ratastel rahuldada:P
tänud tulijatele, järgmine kord jälle:D
Tore üritus oli:) Teinekordki ja siis tõesti kasvõi külgkorviga...kui Tallinnast Viljandisse sõidu vastu peab
Paar pildikest: http://taff.planet.ee/Vaikemoisa
Ja pisike videoklipp(lapsed VS jõuluvana,päkapikk ):
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
-
- Tsikkel: Kawa
minu jaoks oli väga äge!!! ja tõepoolest oli kuidagi kurb,kui ära läksime...lapsed läksid nii hinge---ja me peaksime rohkem neid üritusi tegema
No ei saa üle ega ümber tollest roosas kombes olnud põngerjast:
http://taff.planet.ee/Vaikemoisa/images/foto73.html
Lihtsalt kirjeldamatu ju kuidas ta seal ringi siblis enda ämbrikesega ja koguaeg nägu naerul
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.