enduuro matkad

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Me oleme NII kõvad mehed, et oleme krossikaid ainult teles näinud, tõotaks tulla huvitav.

Ma olen ise täpselt sama kõva mees:P Viimased suuremad sõidud sai tehtud siis, kui rubla meil veel kõva raha oli ja Jawa mehed olid tegijad.
Füüsiline vorm on mul kontoriroti oma :P ..Lärm, paluks seda minu puhul arvestada. Esialgsete plaanide kohaselt võiks 5.04 mulle sobida küll, praeguse seisuga olen pisut katki, aga selleks ajaks vast paranevad haavad ära.

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

VWman kirjutas:

Me oleme NII kõvad mehed, et oleme krossikaid ainult teles näinud, tõotaks tulla huvitav.

Ma olen ise täpselt sama kõva mees:P Viimased suuremad sõidud sai tehtud siis, kui rubla meil veel kõva raha oli ja Jawa mehed olid tegijad.
Füüsiline vorm on mul kontoriroti oma :P ..Lärm, paluks seda minu puhul arvestada. Esialgsete plaanide kohaselt võiks 5.04 mulle sobida küll, praeguse seisuga olen pisut katki, aga selleks ajaks vast paranevad haavad ära.

Samad lood siinpool, et kontoriroti vormiga olen.
Aga hetkel 5.04 mingeid plaane pole, nii et võin täitsa kalendrisse oma kirja panna :bsmile:

SREU #0273
Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Tere mehed.
05.04 täitsa vaba päev ja sobib ideaalselt. Kas teeme ära?

peedu

Lugemata postitus Postitas peedu »

Lang kirjutas:
VWman kirjutas:

Ma olen ise täpselt sama kõva mees:P
Füüsiline vorm on mul kontoriroti oma :P

Samad lood siinpool, et kontoriroti vormiga olen.
:bsmile:

Ei no tore on! Meil pole ka midagi etemat vormi osas vastu panna. Lärmile helistasin juba eile ja see ongi hea, et kõik on ühesuguse vormiga, kohapeal selgub, kui rasked olud meile konti mööda on ja siis nii sõidamegi.

Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

Pagan... hõiskasin vara.
Ei saa siiski tulla ning järgmist vaba nädalavahetust ei tea millal näen selleks ürituseks.
Ehk siis mina seekordsest pundist "out". :(

SREU #0273
Kasutaja avatar

Missomoto
Tsikkel: Sherco 300SEF-R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Missomoto »

tonjuh kirjutas:

Tere mehed.
05.04 täitsa vaba päev ja sobib ideaalselt. Kas teeme ära?

5.aprillil toimub Luhamaal järjekordne "Piksepini karika" sõit - sel korral algajale vägagi sobilik. Nii et ühendage meeldiv kasulikuga

põrrpõrr

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

mina vöin tsikleid luhamaale ka tuua kui kellegil peaks huvi olema andke teada.
Poisid,poisid -KK2008 juba ülehomme ,kes ei tule see.......... oeh........(selleks ürituseks kahjuks rattad otsas )

peedu

Lang kirjutas:

Pagan... hõiskasin vara.
Ei saa siiski tulla ning järgmist vaba nädalavahetust ei tea millal näen selleks ürituseks.
Ehk siis mina seekordsest pundist "out". :(

mul kompanionid pole veel oma lõplikku sõna öelnud, hangin vastused esmaspäevaks-teisipäevaks (24, 25 märts).

Teema algataja
lärm

anke julgelt märku kui punt koos ,mina olen koguaeg käsi ,sest äge ju kui tagant s...a lendab :D tulge vöi 3kesi
lärm

peedu

VWman ja tonjuh, minu sõpsid hüppasid alt ära, minu pärast võiks teha ka kolmekesi. Nägu on siis küll 500 kallim, kuid kuhu seda sõitu ikka lükata, hiljem pundi kokkusaamine pruugi lihtsam olla.

Ah jaa, selle Luhamaa piksete värgi jätaks siiski ära, tahaks enne oma saamatust ja kukkumisoskusi kuskil võsavahel proovida.

Mis kostate?

Kasutaja avatar

Kangru

Mina olen käpp aga ma kardan, et Lärm on 5 aprill Luhamaal sõitmas. Mulle sobivad ainult nädala vahetused 29 märts olen Tartus messil uudistamas aga 12 ja 19 aprill on kinni. Nii, et hetkel ainult 5 apr. vaba. Väike Luhamaa mõte küll tekkis, et võtaks julguse kokku ja läheks. KK mõtlesin ka aga ei julgenud veel peale minna. Hiljem pilte vaadates ei jõua ennast ära kiruda, et ei läinud jube hea rada oli ikka. Oleks lihtsalt rahulikult oma sõitu sõitnud. Kui Lärmil 5 aprill vaba siis olen mina igatahes kohal. Pundi kokku saamine on jah suhtelisel raske tegevus. Mul oma sõbrad ei ole ka keegi huvitatud ja peavad mind nats segaseks kui ma üritan neid sõitma meelitada.

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Nii, sai siis täna arsti juures käidud.
Igasugune füüsiline koormus vasakule jalale , keelatud :(. Järgmised 1,5 kuud ma ainult unistan sellest sõitimisest. Kui selleks ajaks ära paraneb, siis üritan jälle, kui ei parane siis OP-ile ja 6-8 kuud unistan .

Imre

KÄIN JALA JA JOON VETT

Teema algataja
lärm

Igatahe on see neljap.minek.Kruvisin Naelad uuesti alla ja mehed saavad lumes lustida täie raha eest.
V'ähemalt 5 Tartu meest lubasid kohal olla loodame et ka tulevad...

peedu

tonjuh, sorteeri mälus, äkki leiad veel, keda võiks kutsuda, vaatan ise kah veel ringi, äkki saaks ikka mindud, juba selle ajaga arvestatud ka.
Annan paari päeva jooksul uuesti teada oma otsingu tulemustest, eks siis näis, mis saab.

Lõppude-lõpuks võib ju kahekesi ka minna aga siis 2 miinust - hind kõrgem ja kahekesi võib isegi igav olla, pole piisavalt kobakäppi, kelle üle ise kah naerda saaks.

Teema algataja
lärm

täname vapraid osavõtjaid kes neljapäeval lume sees sumpasid 100km maha.

tom44

Lugemata postitus Postitas tom44 »

Olen üks neljapäevasest üritusest osaleja. Kuna u 15 aastat tsikli seljas pole olnud tundus algul paksus lumes sõita vähe keeruline aga tänu Lärmi õpetustele asi paranes tuduvalt. Igaljuhul ülikõva üritus oli ja plaan kindlasti korrata suve poole ka ilma lumeta. Sai tehtud ka mõned pildid. Proovin need ka üles panna. Tänud Lärmile ägeda ürituse eest.

mkk2002

Lugemata postitus Postitas mkk2002 »

On juba öö, kuid tahaks teid, kallid sõiduhuvilised, siiski kutsuda kõhklemata Luhamaale sõitma. Olen ise samuti veel kobakäpp, kuid mõnel üritusel on õnnestunud osaleda. Võin teile kinnitada, et saate tohutult positiivse elamuse. Mis jääb kindlalt kauaks meelde, isegi tulemus läheb kuhugi kodukale üles.
Sõitjad on üldjuhul viisakad, keegi üle ei sõida, kui just lolli juhuse tõttu mitte.
Niisiis-andke tulla, kõik on oodatud.
ja loomulikult on see ainult sõbralik soovitus, mitte arvustamine.
Lärmi rada on loomulikult tegija ja seda just sõiu õppimisel.
Head otsustamist, ehk laup. Luhamaal näeme :wink:

peedu

tonjuh,
minul ei ole õnnestunud kedagi punti saada lisaks, kõigil on muid tegemisi. Lähme siis kahekesi, midagi muud üle ei jää. Anna teada.

Kasutaja avatar

Kangru

Peedu.
Helistasin Lärmile ja 5. on ta ikkagi Luhamaal rendi ratastega kohal. Aga kuidas sulle sobiks mai kuus mõni laupäev. Anna teada helista näiteks mul paar posti tagasi oli nr. väljas või suhtleme es-i teel. äkki õnnestub läbi foorumi uus punt kokku ajada.
Otsustasin, et lähen ise ka Luhamaale sõitma.

Teema algataja
lärm

teeme siis sel nv luhamaal 3tsiklit veel saadaval kelhuvi andke teada

Teema algataja
lärm

pühapäevaseks matkaks kui huvilisi siis kolme meest juurde vaja.andke märku kes siin olid need üksikud tahtjad.Punt algajaid igastahes ümber vörtsu poole teel pühap. kell 10.30 Rannu vallast.
lärm

Kasutaja avatar

Kangru

Suurepärane võimalus sõita. Kindel käsi ja 100% kohal. Ilusat enduro ilma lubab ka.

Kasutaja avatar

Kangru

Järjekordne matk läbitud. Ürituse võib kokku võtta ühe sõnaga, SUPER.
Kokku oli kuus meest ja rajal olime 7 tundi. Motojumal õnnistas meid ka fantastilise ilmaga, hommikul küll sadas aga ülejäänud päev oli kuiv.
Käisime ka Tulimäe karjääris kus toimus KK. Seal demostreeris Lärm meile kuidas negatiivse kaldega karjääri mägedest üles sõidetakse. Uskumatu millistest kohtadest mees üles paneb.
Suur tänu Lärmile fantastilise päeva eest ja põhiline, et s"""a ikka täiega tagant lendab.
Kui esimene sõit oli lihtsalt uudisimust siis eilse sõidu kohta võib öelda, et mitte matk vaid täielik enduro koolitus.

Jõudu ja jaksu kõigile enduro huvilistele.

siil

Lugemata postitus Postitas siil »

Järjekordne pühapäev Võrtsu ääres Lärmiga mööda saadetud ja seda nüüd juba teistkordselt. Kokku oli meid 11 meest, sealhulgas nii harrastajaid krossimehi kui ka neid, kes esimesi kordi enduuroka selga ronisid. Kõik said kenasti hakkama ja pidasid umbes 8 tunnisele matkale vastu. Kui keegi pisut väsiski, siis sai mõne raskema lõigu vahele jätta ja lihtsama raja valida.
Soppa ja sitta lendas ning seda viimast ka üsna otseses tähenduses :twisted:
See mida seltsimees Lärm karjääri seinadel teeb on muidugi omaette elamus ja annaks kindlasti nii mõnelegi füüsikaõpetajale mõtlemisainet :wink:

Igati rahul kogu päevaga ja mõtetes mõlgub juba plaan üritust korrata.

Teema algataja
lärm

Peaks ära mainima ,et oli väga lahe seltskond pühapäeval.
Pole need karjääri seinad midagi nii hullud-silmad ruutu ja gaas põhja :D
Järgmise korrani siis,kui juba uude sauna ka saab ... 8)

NB enne järgmist matka puurime köik juba 3 mail Karjääri Kärnatamisel. ma loodan rohket osavöttu pühap. pundi poolt...

zutnop

Lugemata postitus Postitas zutnop »

Otsime 1-3 sõidukaaslast selleks reedeks (16.05), et minna joyride-iga Võrtsjärve tuurile!

Algselt oli meid grupp koos, aga selgus, et kaks inimest nendest ei saa tulla. Seega algsest pundist oleme järgi ainult kolmekesi ja otsime nüüd gruppi lisajõude väljastpoolt, et saaks ikka sõitma minna.

Meil kolmel enduurokatega möllamise kogemus puudub, nii et tegemist on algajate grupiga (vähemalt hommikupoolikul ;)).

Kes vähegi huviline, palun andke endast mulle kiiresti märku.

Erko, gsm 5147395

siil

Lugemata postitus Postitas siil »

Niisiis Lärm, järgmine kord on juba 12.06 - kas saun ka selleks ajaks valmis? :P

Teema algataja
lärm

16.05 joyride matk toimub iga ilmaga,kel veel huvi punti tulla andke märku.Matka pikkuseks on seekord start 09.30 -16.00 kuna meestel vaja 17.00 Tartus tagasi olla.

Saun peaks juba laup. ,(kui toimub mu esimene ja viimane 30 juubel ) püsti saama. :D

Samas ka Missos laup rendikad kohal ... kel huvi 5014885
lärm

Maicle

Lugemata postitus Postitas Maicle »

Tervist ! :)

Jutuks siis selline, et üritaks mingi aeg - Nädala kahe kolma pärast tulla sõitma Võrtsu ääde :)
Kui mitte rentida, aga oma tsikkliga ning varustusega :)
Teatavasti maksate maaomanikutele mingitsorti renti, seega mis tasusid et ootate Minu kui sõitja käest ? :)

Lisaks veel ka küsimus, kuidas sõidu ajal tankimisega lood on ?
Endal paak 5 L ja 7 h matka jooksul peaksin seda....mingi 2-3 x täitma vms ?
Rattaks siis 2002 KTM SX 400cc 4 takti.

Kunas on järgmine matk plaanis ?

Teema algataja
lärm

Oma tsikliga matka eest on tasu 1000eek.
Paak peaks olema vähemalt 8l.st. et mõned L seljakotiga kaasa(pole hullu).
Et kaasa sõitma tulla oleneb su enda tasemest,sest kui tahad tulla ,aga pole terve grupi jaoks piisavalt kiire siis ei ole see võimalik.soovitav terve enda punt kokku ajada,aga kui oled kiire mees ja grupist maha ei jää siis pole probleemi.Matkad enam-vähem iga nädal.hetkel 30 st juubelist taastuv :D ja pea üsna uimane.
tervitustega Lärm

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”