Ringraja masinad liiklusest ära!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

rix125 kirjutas:
ulmo kirjutas:
bash kirjutas:

Ma usun, et 99% rahvast topib sportsumpsi sellepärast, et KAIF on kuulata, mitte tähelepanu vajadusest.

Kuula seda kuskil oma eluruumides vms sellises kohas, kus teisi ei häiri.

Ma arvan, et kui see lärmakas sumps kellelegi nii väga närvidele käib, siis ei ole sel inimesel motomaailmast küll midagi otsida, sest enamus tsiklitest ikka lärmavad kui mootorit vähegi kasutada.....tõesti võiks võtta jalgratta ja metsas sõita.

No mõttemaailm ei saa ikka nii mustvalge ka olla... et kui 24/7 tsiklilärmi ei taha kuulata, siis ei peaks üldse tsiklitega tegelema? Hell oo...
Ma sõidan ise tsikliga ja käin suurima rõõmuga rinkat ja motokrossi vaatamas, kusjuures helitaust on selle asja juures üks meeldivamaid külgi. Kodu ma ringraja peasirge kõrvale siiski ei ostaks ja näiteks öösel tahaks vahel magada ka kiiruskatsetel viibimise asemel.

ollo@nõmme-tee-ringrajalt

Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ulmo »

ziim911 kirjutas:
ulmo kirjutas:

...... Vaadates ATV-de käitumist, siis on tegemist üsna abikooli tasemega.

kus mis? kellele need atv d nüüd ette on jäänud, oma mõõtmete tõttu ei saa ka ridadevahel "nõeluda", need sõidavad linnas suht harva, tavaliselt ju kusagil eramaal metsas hoopis.

usu mind ma tean

Eramaal metsas? Ei, nad lähevad märkidest ja teetõketest hoolimata mere äärde õrna samblikuga luidetele rallima, künnavad üles jalgrajad ja linna lähedal metsas spordirajad. Käivad teele ette tõstetud betoonplokkidest hoolimata (sõidavad kõrvalt kraavist läbi) rabateed üles kündmas ja raba peal sõitmas.

Kuidas sa selliseid nimetada oskaksid muudmoodi?

Usu mind, ma tean.

Kasutaja avatar

teitur

Lugemata postitus Postitas teitur »

Aga mis siis saaks kui sportsumpse müüdaks ainult neile kellel on vastav paber ette näidata, et ta ka sõidab masinaga krossi või ringrada :roll:

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

teitur kirjutas:

Aga mis siis saaks kui sportsumpse müüdaks ainult neile kellel on vastav paber ette näidata, et ta ka sõidab masinaga krossi või ringrada :roll:

Siis hakatakse tellima neid välismaalt.

Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

kus on ikka probleemid siin :lol:
ma ise tänaval ple sõitnud juba jupp aega, kuid selle probleemi ees mis te siin lahkate ja nagu eluvariante välja pakute tekkis mul selline mõte et võiks keelata üldse siklid ära siis ju tänaval :twisted:
kui me võtame üldise pildi siis on see tsikli tüüp custom-supermoto-enduro-chopper-bike-tourer-touring bike või mis iganes tsikkel siis ca 80% meie tänava pildis olevatest siklitest, on nad siis uued või kasutatud on vähemalt slip on või sisi eest taha uus väljalase, seega printsiib louder is better :twisted: mis tihtilugu meie liikluskultuuri või sisi kultuuritust tõele ka vastab.
See kui hakavad edasimüüjad mingeid litsentse küsima, läheab asi üldse käest ära. Kuna meie ühiskonna inimeste põhimõte ala naabrist parem tüüpi ju, kui naabrimehel on sportsumpa, siis krt ehitavad kõik ise enda sumpsid ümber ja mis hullumaja puhvet siis lahti läheb. Asja oskamatu kätes muutuvad need hääled ikka täiesti ulmeliseks kuna kui racing full system alt töötab suht vaikselt siis nac Self made sumpse mis karjuvad igal pöördel lausa räigelt, kui see parem siis andke tuld :twisted:
ja samas krt mulle käib ka jumala närvidele see kuidas krt trambivad inimesed, südalinnas elada ei saa, muudkui käivad majast mööda ja see bladin hakkab ajudele, ja veel velo meestest üldse ei räägiks, krt see kodarae vihin on ka ikka jube :wack:
Ma ei saa sellest topicust üldse aru, Kreisiraadios oli hea repliik: "Sõida, aga ära mölise!"

krossi2ss kirjutas:
teitur kirjutas:

Siis hakatakse tellima neid välismaalt.

Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

ulmo kirjutas:

Eramaal metsas? Ei, nad lähevad märkidest ja teetõketest hoolimata mere äärde õrna samblikuga luidetele rallima, künnavad üles jalgrajad ja linna lähedal metsas spordirajad. Käivad teele ette tõstetud betoonplokkidest hoolimata (sõidavad kõrvalt kraavist läbi) rabateed üles kündmas ja raba peal sõitmas.

Kuidas sa selliseid nimetada oskaksid muudmoodi?

Usu mind, ma tean.

Nagu ka tsiklimeeste seas on ka atv meeste hulgas troppe, kes on parajad rullnokad.

Kõik on kinni ka sõidustiilis, metsa rajal saab sõita jummala edukalt, nii et ühtegi jälge ei jää ka Rabapeal.

Kui2wd ga igal pool paarutada, siis tõesti kahjud suured.

Ise näiteks mere ääres üldse ei sõida, kuna vesi soolane = mõjub masinale halvasti, rannas liiva peal suht mõttetu turnidal. Minu arust.

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11
Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

ollo kirjutas:
rix125 kirjutas:
ulmo kirjutas:
bash kirjutas:

Ma usun, et 99% rahvast topib sportsumpsi sellepärast, et KAIF on kuulata, mitte tähelepanu vajadusest.

Kuula seda kuskil oma eluruumides vms sellises kohas, kus teisi ei häiri.

Ma arvan, et kui see lärmakas sumps kellelegi nii väga närvidele käib, siis ei ole sel inimesel motomaailmast küll midagi otsida, sest enamus tsiklitest ikka lärmavad kui mootorit vähegi kasutada.....tõesti võiks võtta jalgratta ja metsas sõita.

No mõttemaailm ei saa ikka nii mustvalge ka olla... et kui 24/7 tsiklilärmi ei taha kuulata, siis ei peaks üldse tsiklitega tegelema? Hell oo...
Ma sõidan ise tsikliga ja käin suurima rõõmuga rinkat ja motokrossi vaatamas, kusjuures helitaust on selle asja juures üks meeldivamaid külgi. Kodu ma ringraja peasirge kõrvale siiski ei ostaks ja näiteks öösel tahaks vahel magada ka kiiruskatsetel viibimise asemel.

ollo@nõmme-tee-ringrajalt

Ringrajal ju teadupärast öösiti ei treenita/võistelda. Ja üldse vähem vingumist igasuguse müra pärast, kui ikka linnas elad sis paratamatult müra päevast-päeva. Kuskil pärapõrgus metsa sees saab rahu. Mul elab paar maja edasi mingi trummifänn, kes koguaeg neid harjutab. See ajab ikka mind kll ka vihale vahest, aga seepärast ei saa ju trumme keelata kohe? vbla talle ei meeldi ka mu tsikli müra, kuigi mul on originaal väljalase ja öhtul koju sõites ma proovin ikka vaikselt töristada. Rohkem sallivust

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Maku kirjutas:

Ringrajal ju teadupärast öösiti ei treenita/võistelda. Ja üldse vähem vingumist igasuguse müra pärast, kui ikka linnas elad sis paratamatult müra päevast-päeva. Kuskil pärapõrgus metsa sees saab rahu. Mul elab paar maja edasi mingi trummifänn, kes koguaeg neid harjutab. See ajab ikka mind kll ka vihale vahest, aga seepärast ei saa ju trumme keelata kohe? vbla talle ei meeldi ka mu tsikli müra, kuigi mul on originaal väljalase ja öhtul koju sõites ma proovin ikka vaikselt töristada. Rohkem sallivust

Eks sellepärast ongi müranormid mootorsõidukitele välja mõeldud, et müra on ilma paigast ära süütega H-D vendadeta ja tühjade torudega supermotoässadeta niigi piisavalt. Ega mu enda 1200 cc ja Devili sumpa ka just maailma vaikseimat häält ei tee, aga ta on siiski legaalsuse piirides ja ma justnimelt üritan asustatud punktis ja/või hilisel kellaajal ka rahulikult sõita, mitte torud lahti väänata. Selle vastu ei saa kellelgi midagi olla. Mind ei sega, kui inimesed ja masinad mu akna all normaalselt kulgevad, ma elan tõepoolest linnas ja see on minu valik. A kui mingi wannabe mul siin keset ööd oma hüpermüristajaga kiiruskatseid teeb, siis vahel viskab küll üle. Õnneks on Tallinnas siledamaid ja laiemaid tänavaid, nii et mul pole seni veel olukord väga hull 8)

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Mule kah meeldib väga müdisevate ratastega sõita, lihtsalt mõnus on, ja kui ei meeldi minge kuhugi metsa elama, nagu Uuspõllus öeldi, lüpske kanu ja ujuge üle emajõe :twisted:

Endal kah Arrow E-tähistusega ja suht mõistlik mats, eks kellegi kõrva kriibib nii kui nii, aga ei saa ju kõikidele kah meele järgi olla :?

Viimati muutis Cyberdyne, 29 Sept 2007, 23:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Lisaks veel : LOUD PIPES SAVE LIVES. Ja ilma irooniata.

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Tehase sumps, sõida nagu kummitus. Ise olen rahul, aga vbolla lihtsalt loll ja vanamoodne.
Ja kaugtuli hoiab paremini elus kui lörisev väljalase.

M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

teitur kirjutas:

ISSANDMAEIVÕIENAM.. (lol)

ega sina sinna TOM-portaali midagi kirjutanud ei ole? (sorry)

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

Üsna huumor teema.. aga..

RKsilver kirjutas:

Tegelikult tuleks siis liiklusest ära korjata ka jurollerid millel mingid C16/20/21 /polini for race/2/3 all koos mingi mhr alu replica, corsa koso koonusega, sest kui need ikka pöördesse ajada siis kusagil 12krpm teevad need masinad ikka meeletult peenemat aga samas valjemat häält kui biked :?

see on küll täitsa hea mõte

Kasutaja avatar

harrastaja

Sõbrad! Selleks, et kaaskodanike öörahu ja puhkehetke põhjalikult elundisse keerata, ei pea tingimata kallist "kurjavaimu-ringraja-sportsumpsi" või vinguvat tuunitud rollerit ostma. Piisab millest iganes - täisesti tavalisest trimmerist (tõhus!), muruniitjast või saest, suvalisest subwooferist või kastist õllest ja sõpradest, haukuv koer on lahe jne. Kõike ei jõua ju ära keelata, eks. Asi on vaid fantaasias kinni.

Inimesi on erineva taluvusastmega ümbritseva suhtes, näiteks mõnele piisab frustreerumiseks ka naabruses asuvast ööklubist, lasteaiast või trammipeatusest. Ka kriuksuva voodiga on võimalik naabrite närvikava proovile panna.

Kokkuvõttes on see siiski patoloogiline case kui keegi põeb mootorrattafoobiat. Üldisest mürafoonist moodustavad mootorrattad kaduvväikse osa ning selle suhtes tundlikel inimestel on alati võimalik kasutada oma subjektiivset õigust vahetada elukohta.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Keelame rohutirtsud ja konnad ära.Suvel häirivad rsk.

Panthera
Tsikkel: Honda

Re: Ringraja masinad liiklusest ära!

Lugemata postitus Postitas Panthera »

paarn kirjutas:

Mõtetu .... (moon)

raitonrait2

Re: Ringraja masinad liiklusest ära!

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Panthera kirjutas:
paarn kirjutas:

Mõtetu .... (moon)

on jh TÄIESTI MÕTETU!

KOndimootor

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

intz kirjutas:

Üsna huumor teema.. aga..

RKsilver kirjutas:

Tegelikult tuleks siis liiklusest ära korjata ka jurollerid millel mingid C16/20/21 /polini for race/2/3 all koos mingi mhr alu replica, corsa koso koonusega, sest kui need ikka pöördesse ajada siis kusagil 12krpm teevad need masinad ikka meeletult peenemat aga samas valjemat häält kui biked :?

see on küll täitsa hea mõte

arvad et politsei hakab sumpse taga ajama :D

KOndimootor
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

raitonrait2 kirjutas:

mine korra prooviks oma rolleri või baigiga, millel on sportsumpaga või tühjade torudega kroomiga taani ja vaata, mis juhtub.

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

raitonrait2 kirjutas:

Ei arva. Ega ma ei öelnud, et see minu arvates teostatav on. Aga 110 dB pinisevatest föönidest on kopp ees :D

volvo460

Lugemata postitus Postitas volvo460 »

Huvitav küll !

Eeldasin siit klubist leida rohkem vastuseid teemal, et teie klubi üritab mainet hoida, kuid on neid kes teie maine rikuvad.
Tunnistagem, neid on palju !

Üllatusmoment on aga see, et minu julgusele oma nime all esineda vaadatakse viltu !
Näiteks teie kasutaja suzumen, kelle postitustest muidu arvaks, et tegu võiks olla suht korraliku liiklejaga. Tema käitub nagu oleks lasteaia lapselt võetud käest lemmik mänguauto, tungides minu ja minu tuttavate postkastidesse rate.ee's selliste keskmiselt ajuvabade kirjadega.

Kulla biker.ee'lased , ma eeldan, et mu siia ilmumine kasutaja näol valab õli tulle ning nüüd ilmub siia umbkaudselt 99% postitustest OFFTOPIC'una, kes kõik tulevad oma suurt tarkust ülesse näitama, sõimates mind kelleks iganes...

Kuid, siiski , võtke nüüd moment ja naerge ka endi üle ! Lugege natukene oma foorumit autojuhi vaatenurgast vaadatuna !
Jõuab vast mõni üksik teha korraliku jutuotsa lahti, kui tuleb rullnokk bikerlane ja kõik tekkinud lootused hävitab. Ideaalne näide on teema, kus oli juttu punase tule ajal, autode vahelt etttepoole liikumisest !
Jõuavad inimesed natu mainida, et jah seda kiiresti ei ole mõtet teha, kui juba tuleb mõni seletama, et "mis sa oled mingi nõrk ve, et kiiremini ei julge sõita seal"...

Idee TOM'is sai kirja pandud oma viimase 5 aasta "hetkeemotsioonide" ajel. Just 5 aastat tagasi ju tehti Vabaduse pst neljarealiseks!
Ei, ma pole siia kolinud, olen siin olnud eluaeg ! Ning mingite kaherattaliste rullnokkade pärast ei jookse ka metsa elama!
Kuid ometi oli iga õhtu, suvi läbi, täpselt kell 20.00 - 24.00 siin selline ringraja tribüüni tunne, et anna olla !
Tuleb tunnistada, raske on saada pildile just neid situatsioone, mis siin vahest näha on. Kirjeldan paar tükki siia, ehk tunneb mõni end ära ja vähemalt seletab teistele kah oma käitumise põhjuseid ?

Üks pidevamaid asju, mida on võimalik näha on just roheliseks läinud foori tagant liikuma hakkavate autode kolonnide juures. Nimelt tuleb kuskilt tagant poolt mõni täiesti süüdimatu kaherattaline, minnes sundpöörderajale või ÜLE TOPELT TELGJOONE, möödub ta sellest kolonnist kiirusega "49,9 km/h"(korda mitu).

Teine asi mida olen näinud valdeku tänava ristmikul. Fooris põleb jalakäiatele lubav tuli. Pisikene koolijuntsu tuleb sebra peal, täpselt nagu just koolis õpetati, vaadates mõlemale poole , üle tee. Kõik on justkui imearmas, kui järsku ilmub kuskilt kaugelt, kuid väga kiiresti lähenev kaherattaline, mis millegi pärast ainult ühel rattal. Kõik oleks tore, kui too motikas seisma jääks stopp joone ees, täites liiklus eeskirju, kuid see pole nii ! Too tegelane vuhiseb oma 120 + km/h kiirusel , tagumisel rattal sõites , umbes meetri kauguselt sellest koolilapsest, kes ei osanud muud teha , kui suure jooksuga minema plagada.
(Siia küsimus juurde - Paljud teist isad/emad on ?)

Aga veel võin lugeda erinevaid kohti ja kordi, mil nood kaherattalised sõidavad suvalt ringi VASTASSUUNAS ühesuunalistel tänavatel... oeh... õnneks mitte seal niiväga kiiresti, et ehk jõuavad pidama, kui vastu tuleb keegi !

Keegi küsis, et kellele need ATV'd ette jäid ?
Ole palun kena, mine imetle Pääsküla raba ja selle lähiümbruses olevaid pargikesi ning haljasalasid.
Isegi mootorsaanid liiguvad endise tuberkuloosi haigla pargis edukalt ringi, vahest sõites ka piki kõrvaltänavaid!

Kokkuvõtteks, ma loodan, et te saate ka sellest aru, et pole vahet, mis sara ma müüsin auto24's , esimeseks autoks ta mulle sobis. Vahet pole ka millega praegu ringi sõidan. Nii palju vihjeks, et stock settingutega 5'ne pemar mind kinni ei püüa reeglina. Noh , nii palju, kui ma ringrajal/lennuväljal olen proovinud.

Nagu krokodill Gena ütles : lapsed , olgem nüüd kõik sõbrad !
Ma olen siin foorumis käinud üht koma teist lugemas juba paar kuud, kuid selline mõttetu ilkumine mu kallal, sundis mind inimese esmasele reaktsioonile - enesekaitsele.
Loodan, et mu põhjendused kõlavad teie jaoks pisutki tänavapildist tuttavaina.

P.S. Suzumen, eeldaks, et sa jätad oma targutamised siia foorumi ning avalikustad oma nime! (Kui julged ?)

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Miks te ei mõista seda et selliseid hulle leidub nii autoroolis kui ka muudel liiklusvahenditel. Ma nägin oma silmaga kuidas üks tüüp sõprusel minu maja esisel haljasalal oma maasturiga kündis, olen näinud kuidas autojuhid maanteedel ülbitsevad tulles sulle sinu sõidureas vastu mõttega et mootorrattal ruumi küll las tõmbab tee peenrale. Rohkem sallivust on vaja, ei saa ju keelata ära mootorrattaid ja autosid ning muid liiklus vahendeid hälvik juhtide pärast.

Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

volvo460 kirjutas:

.... Nii palju vihjeks, et stock settingutega 5'ne pemar mind kinni ei püüa reeglina....

See oli nüüd küll sigaoluline lause, kuid maalis sinust korraliku pildi 8)

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11

hall kass

Lugemata postitus Postitas hall kass »

Kui võtta kokku kõik see, mida ma senise napi elu jooksul negatiivset kuulnud olen, siis tekib järeldus: sellel planeedil rahu saavutamiseks tuleb inimesed siit ära koristada :lol:

Lihtsalt eksisteerib neid, kelle jaoks millegi vihkamine tundub olevat elunorm ja kui ühest kohast midagi virisemistväärt ei leia, tuleb otsida mujalt. Tüüpiline värk - linnas elada on halb, seal on motomehed, pätid, joodikud, toss ja mis kõik veel. Aga kui soovitada inimesel kolida maale, siis - ta ei pääse peale suuremat lumesadu tööle, ta peab hakkama ise kuurist puid tooma ja ahju kütma, sõbrad jäävad liiga kaugele ning kõige krooniks ei meeldi vaikus ja lindude sirin...

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Ehk siis elage ja mõtelge positiivselt. Minuarst võiks ka need väiksed lapsed (samasugused nagu seal zebra peal) Eesti vabariigis ära keelata. No kurat, naaber üleval tatsab oma kahe lapsega ringi nagu hobune. Viskab puuklotse vastu pörandat jnejne. Naist k*pib ka muide liiga valjult.

Ja mis kõige tähtsam: maailm on minu vastu !

Just enjoy ... nothing less, nothing more

Võsavillem

Lugemata postitus Postitas Võsavillem »

[quote="volvo460"]Huvitav küll !

(quote]Hmmm elan sinuga suht ühes kandis.Alustaks sellest et palju ma olen näinud autosid punasega vuhisemas üle sellesama vöötraja.Haigeid on nii mootorratturite kui autojuhtide hulgas.Pääsküla raba mis on tegelikult rohkem saku raba, mees nagu sa tead sisaldab ka teid mis viivad saku jne seda ma just rabas ja pargis sõitmiseks ei nimeta kui mööda neid tuhateid sakku minna.Aga samas seal on nn koerasitutajad kes sulle igal võimalusel koera kallale ässitavad.Njah ei tore oleks jah kui sa oma autoga ka mu majast mööda ei sõidaks ja teised ka mitte ,terve aastaringi on tunne nagu elaks kiirtee ääres ....julm kas pole.Aga jah mis ma teha sain kui minu pere selle maja ostis siis käis siit tunnis 10 autot mööda, nüüd sadu arvan.Jah anname eesti riigi kohtusse tegid liiga mulle kurat lasid inimestel sõidukid soetada ilma autostu loata ja nüüd tegid raisad vabaka ka veel neljarealiseks.Kahju kui väikekodanlus möllab.Aga see nõmmekate põline häda ju ;)...Igatahes kurda vaikselt edasi mina igatahes olen harjunud sellega ja lisaks soetasin ülepikaja jälle tsikli ka endale et ei peaks bikerite vastu viha pidama.Ja ära unusta autojuhtide hulgas on tunduvalt rohkem idioote kui bikerite seas.Igatahes jõudu sulle ja katseta ikka tublilt oma autot lennuväljal kuni sinna ka mõni väikekodanlane satub;)

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

volvo460 kirjutas:

Idee TOM'is sai kirja pandud oma viimase 5 aasta "hetkeemotsioonide" ajel.

/Keelata ära teedel liiklemise "bike" tüüpi mootoratastel, ATW'del, krossi mootoratastel, kart ja pagi tüüpi masinatel ning ka krossiautodel ning rally masinatel./

Küsiks siis otse idee autorilt, et kas tema teadmiste kohaselt on praegu kehtivate seaduste järgi krossimootorratastega, kartidega, bagidega ja maastikusõidukitega liikluses osalemine lubatud, et sellist keelavat ettepanekut teha vaja on?

Samuti paluks täpselt defineerida, mida antud ettepaneku kontekstis tähendab "bike" tüüpi mootorratas?

oldmoped
Jaan Kelner

volvo460

Lugemata postitus Postitas volvo460 »

Ehk , nagu ma eeldasingi !
Kui puudutada korra seda teemat, on see täpselt ja õli tulle valamine...

Rohkem ma teile siia ei postita... pole mõtet tuulega võidu joosta.
Teil ju õigust küll ja ülearugi, et seaduseid rikkuda ...

Nägemist !

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Enda arust palusin ma täiesti viisakalt, oma nime all ja ilma mingi provotseerimseta, et inimene natukene asja lahti seletaks, et oleks võimalik ta taotlustest konkreetselt ja üheselt mõistetavalt aru saada.

Kasutaja avatar

harrastaja

volvo460 kirjutas:

Huvitav küll !.. /jne

Lugesin ja mõtlesin päris pikalt, et ega mootorrattad ja liiklus pole vist kaugeltki ainukesed asjad sinu elus, mis sind häirivad ja tajutavat ebakindlust ja alaväärsust tekitavad. Igal asjal on põhjus. Oma rumalate ettepanekute ja sapiste sõnavõttudega interneti reostamise asemel võiksid vahest endasse vaadata ja neid otsida. Lepi iseendaga ära. Ära projekteeri oma viha ja kibestumust teistele.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”