Näide sellest, kui lollid võivad olla "kõvad tehnikamehed"..
Moderaator: Moded
minu lugu .
Minu lugu oli selline, et paar aastat tagasi ostsin endale Suzuki MADURA ! Sõidukilomeetreid ei vaata, kui teen bensukas peatuse joon kohvi ja panen ka bensiini juurde ja siis jälle edasi.
Aga käivitades tundsin bensu haisu ja möned söbrad ka ütlesid et bensu haisu on tunda ja lasin CO d mööta ning öeldi, et see laes on....
Lühidalt: lasin Tartu Motodepoos ratta karpad kontrollida ja regullida.
3 tunni pärast sain ratta kätte ja öeldi, et nüüd on köik OK ! Oli hea meel ja siis läksin söitma Boker Run -i.
Viljandis tankisin paagi/ paak 10l + 3 l reserv/ ja söitsin niikaua kuni mootor bensiini puudumise töttu välja suri. Siis vaatasin kilomeetri näitu ja ees oli 100 ! Lihtne ju, 100 kilomeetrit ja 10 l bensiini ! Ah sa kurat, kus tekkis viha Depoo vastu, et selline s**t kokku keeratud ja veel 600 krooni eest ....söidutuju ja igasugune tuju oli rikutud....mötlesin et lähen panen depoo pölema
Söitsin ikka löpuni.
Reedel, kui olin veel voodis ütles horoskoop, et kaksikutel täna hea päev ja köik probleemid lahenevad..... vötsin ette ja söitsin depoosse .Rääkisin loo ära ja .....ratas vöeti kohe ettte. öeldi küll, et midagi ei saadud valesti teha, et köik peaks korras olema jne....köik pead tulid seal kokku ja .....pakkusin välja et ehk loeb kilomeetreid valesti või..... ja siis teate mis selgus???? Mul näitavat miile , mitte kilomeetreid! :lol Seega ma sain söita 160 km mitte 100 ! Vahe 60 km.
Vat selline lugu juhtus.
Probleem lahenes.
IS
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Hea et radarisse pole lennand oma miilidega
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
IvarSiim ma nyyd hästi ei taipa kas see "Loll kõva tehnikamees" oled sina või depoo mehed? Olid vist veel pokker run-i tarbitud alko mõju all kui selle kirjutasid? Kas mitte 10l +3l resevr ei tee mitte kokku 13 liitrit ja seega peaks ju nn. 100 km tulema kytuse kuluks 13 liitrit. Ja kui avastasite, et su madura võtab ligi 9l/100 km võiks mõelda juba ehk 1800 suzuki intruderi peale. Kuidas (kogenud elumees) ei taipa, et spido ei näita kilomeetreid vaid hoopis miile? Seleta kuidas nägi välja su linnas kulgemine 50-ga ja maanteel kulgemine 90-ga?
TripleT kirjutas:Siin tuttav mul ostis omale rolleri aga alguses ei old need õlid ja muud siuksed vedelad asjad sees kõik tegi ilusti ära:p kuid ütleb et yle 30km/h ei lähe ma ütlesin kes neid modernseid piirajaid teab äkki mingi 250km ongi aint 30km/h kiirus loksus ta oma 250km ära ja siis ütleb et kuule pole paremaks läinud siis huvipärast vaatasin et palju tal käigukasti õli seal pidi olema sees ainult pool liitrit aga ta rõõmsa näoga vastus et terve 2l pudeli kallas sisse mahtus ilusti
ja kuigi see on veel kirjutatud suure kirjaga rollu külje peale:p kuid noh see oli tüübi esime rollu.
- Mis õli on saadaval 2 liitrise pudeliga?
- Viie realise lause puhul võiks vähe kirjavahe märke ka kasutada
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Rolex! Miks sa teisele kohe ninna kargad, ega ta sinu lollustest ei pajatanud, et see sind peaks nii käima tõmbama. Arvutada sa oskad aga kasuta lähteandmeid paremini, kuskil ei ole mainitud, et IvarSiim ka reservipeale lülitas, seega on võimalus, et ta seda ei teinud ja kasutas ära vaid 10 liitrit paagis olnud kütust, reserv jäi alles.
Rolex
Vaata ROLEX, loll kõva tehnikamees olen ikka mina, mitte Depoo! Nemad tegid mul tsikli karpad ilusti korda ja sünkroonisid jne hoopis parem minek tsiklil....
Aga mis neisse liitritesse puutub, siis reservi mina ökonoomsussöidul ei arvestanud, vaatasin palju saan läbida 10 l bensuga.
Sõitsin suht ühtlase kiirusega, ei kiirendanud ega muud sellist, 6s käik oli sees ja linnas vastavalt linnakiirusele.
Sa küsid, et kuidas kogenud elumees ei taipa, et spidomeeter näitab kilomeetreid, vaid miile? Sellepärast ma kirjutasingi siia rubriiki selle loo, et ei taibanud jah.....Kiirust näitab ka km tunnis, kuid nüüd tean et läbitud maa on miilides
Vana vana vene tsiklite mees olen Rolex ja seal käis köik vene moodi
Vat nii!
Õnnekas :p vaata oma viimased postid läbi ja siis räägi ninna kargamisest... tõlgendamise küsimus see rohkem. Mulle lihtsalt pakkus huvi kuidas kogenud tehnika mees sääraselt mööda pani aga kui seda keegi kohe hyppamiseks või ninna kargamiseks peab siis minugipärast andke minna siin fooorumis on see ju viimasel ajal eriti IN. Ahjaa miski seal lauses ka ei viita et ta resevri ära ei kasutanud seega võib seda kaksiti mõista (söitsin niikaua kuni mootor bensiini puudumise töttu välja suri). IvarSiim ma ka varasematel aastatel vene tsiklitega sina peal olnud... aga ma ei tea milleks ma yldse püüan ennast õigustada. Eks püüan teid edaspidi ees kummardada ja takka kiita.
rolex kirjutas:Õnnekas :p vaata oma viimased postid läbi ja siis räägi ninna kargamisest... tõlgendamise küsimus see rohkem. Mulle lihtsalt pakkus huvi kuidas kogenud tehnika mees sääraselt mööda pani aga kui seda keegi kohe hyppamiseks või ninna kargamiseks peab siis minugipärast andke minna siin fooorumis on see ju viimasel ajal eriti IN. Ahjaa miski seal lauses ka ei viita et ta resevri ära ei kasutanud seega võib seda kaksiti mõista (söitsin niikaua kuni mootor bensiini puudumise töttu välja suri). IvarSiim ma ka varasematel aastatel vene tsiklitega sina peal olnud... aga ma ei tea milleks ma yldse püüan ennast õigustada. Eks püüan teid edaspidi ees kummardada ja takka kiita.
Viga on vist minus, aga mina sain küll aru, et ta enda puhul seda tarkust täheldas. Tavaliselt on ikkagi asjadega sedasi veel, et pole asju, millest ei räägita. Kuna miski seal lauses ei viitand, et ta seda reservi oleks ära kasutanud, siis minu eelmine lause. Kaheti mõista ei saa.
Heart kirjutas:Viga on vist minus, aga mina sain küll aru, et ta enda puhul seda tarkust täheldas. Tavaliselt on ikkagi asjadega sedasi veel, et pole asju, millest ei räägita. Kuna miski seal lauses ei viitand, et ta seda reservi oleks ära kasutanud, siis minu eelmine lause. Kaheti mõista ei saa.
Mina saan asjast aru nii - IvarSiim rääkis oma loo ja viis postitust hiljem ei saa ma isegi aru millest täpselt jutt käib. Sõidame rohkem , möliseme üksteisega vähem ?...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.