ebayst ostmine.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas schanzez »

Bueller kirjutas:
Gert250 kirjutas:
Sorry, kui kedagi häirib, et seda siin küsin, kuid mul olex vaja USA ebay-st kiiremas korras D&G texad osta! Saatke ES keegi kes ära olex nõus tellima väikse kasumi eest.
PS ülikiiire!!!
Ma võin ära osta, maksta ja lasta sulle saata ka ilma kasumita.
Kui on ikka veel abi vaja, siis helista 5250146 - Fredy või maili fredy11@hot.ee
terv! oot sa oled ebayst ostnud?
oleks ka vaja üks asi osta saaksid aidata?
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

schanzez kirjutas:
terv! oot sa oled ebayst ostnud?
oleks ka vaja üks asi osta saaksid aidata?
Pole probleemi, helista 5250146 - Fredy või saada mail: fredy11@hot.ee ja kui oled msn'i kasutaja siis kontakteeru kasvõi läbi msn'i, minu kasutaja nimi seal: fredy11@hot.ee

Ebayst ostmine on minu igapäevane tegevus ja siiani on kõik rahul.

Kui kellegil oleks soovi osta miskit Ebayst ja ise ei viitsi või ei oska asjaga tegeleda, siis võib julgelt ühendust võtta. Kui on asjaga kiire, siis soovitan kindlasti helistada muidu võib juhtuda et abi jääb hiljaks!

Siin ka link kus on võimalik näha müüjate kommentaare minu (Fredy6046) kohta:

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... TRK:ME:UFS

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Eheee ....... EBAY .... parim asi mis on netis, peale Googlit. Olen ostnud Ebayst 95% oma motikale vajaminevatest varuosadest sh tuuning. Eestist olen ostnud oma pillile vaid õli, õlifiltri ja BENSIINI. Ebayst olen ostnud ka kogu oma varustuse. Hindadest täpsemalt ei julgeks ehk rääkida (võib tekkida väikene eestlastele omane kadedusvimm) aga võin öelda, et kokku olen ostnud umbes 40000 EEK eest. Eesti hindadega arvestades selle kupatuse poest hankimiseks oleks vajalik 75-80000 krooni. Ok mõne näite võin ju ka tuua. Rehvid baigile. Komplekt. Eestis maksavad arvestatavad rehvid komplektis 4000-4500 krooni. Ebayst sain kohaletoimetamisega 3000 krooni. POLE paha. Tutikas nahk-kombe, kaheosaline. Spyke. Netis on hind varieeruvalt 13000-15000. Ebayst leidsin 6000 koos postikuluga. Jne. Olen ostnud ka muud varustust. Lumeluad. 2 komplekti koos klambrite ja saabastega ning lauakottidega. Hooajavälise hinnaga. 5500 krooni kokku.

Palju - väga palju asju, mis seal müügil on, pole isegi meie maale sissetoodavate kaupade nimekirjas.

Aga algajale võin Ebayerile soovitada. Eufooriasse pole mõtet kohe sattuda, süvenemine on väga vajalik. Vajalik on ka piisava koguse nutsu reaalne-kohene olemasolu. Soovitav on "jämeda" krediitkaardi ja PayPal-i olemasolu. Tegemist on ju eelkõige oktsioniga, kus aeg otsustab kõik.

Ja veel. Kuna see kraam on niivõrd odav võrreldes Eesti poehindadega, (poest saad ju KOHE kätte) siis peab arvestama ka logistikaga. Aega võib kuluda olenevalt lähte-maast kuni 3 nädalat. St seda. Rege rauta suvel - vankrit talvel. Natuke nadi ju oodata tellitud rehve suvel 3 nädalat kui ilmad on ilusad ;) vmsiganes ;)

Võid leida igasugust kvaliteetkraami imeodavahinnaga. Ntx hooajalõpualed jne. ja veel sellise hinnaga, millisega ei suuda ükski Eesti firma Sulle tarnida. Edu igatahes. Tervitused Buellerile. ;)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

ebays yldiselt on spetsiifiliste asjade valik väike.. Näiteks kui tahad SID saapaid. Peab peale passima kuni keegi pakub, eriti kui EL piires tellida. USA-st on saatmine juba tunduvalt kallim.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

apsik kirjutas:
Aga algajale võin Ebayerile soovitada. Eufooriasse pole mõtet kohe sattuda, süvenemine on väga vajalik. Vajalik on ka piisava koguse nutsu reaalne-kohene olemasolu....

üks asi millega tasuks arvestada, kui osta .comist, või mujalt välaspoolt eud. Nimelt kui müüja on epood, siis juhul kui ta paneb arve kaasa, tuleb kenasti tasuda käibekas, mis võib mõnikord peale head ebay ostu tekkinud tuju rikkuda. Seadus näeb ette, et kui summa ületab firma müüdud asja puhul 22 euri ja eraisiku müügi puhul 45 (mõlemad summad koos transaga), siis tuleb tasuda käibekas. Eraisik võib jah alati mitte mainida palju asi maksis, märkida et kingitus jne, aga paljud müüjad kirjutavad kauba kirjelduseski, et nad ei märgi saatmisel et tegu on kuingitusega ja ei märgi vale hinda jne.

Mul on ses suhtes mitu korda vedanud, kuna olen enamus (kokku 50+ ostu) comist ostnud (sekka ka müüjad hongkongist ja austaaliast jne) siis käibekat maksin nüüd esimest korda viimase ostu puhul. Pean tunnistama, et ma ei uurinud asja piisavalt ja see asi tuli mulle üllatusena. Selle konkreetse ostu puhul polnud summa suur, aga asju ostes tasub seda arvestada, et eriti kui tegu on müüjaga kes arve kaasa paneb võib see nii minna. Miks mul kõik mainitud summa ületanud asjad käibeka alla pole läinud, ma ei teagi.. kas tolli kontroll on pisteline vms.

Kk
Viimati muutis kalle, 18 Mär 2006, 01:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

musttank

Lugemata postitus Postitas musttank »

Kasutaja Bueller -Fredi käest sain minagi ebayst võidetud jupid kätte. Tubli mees, viitsis ööse kell 2 ülesse tulla ja oxjoni kinni (võita) panna. Ja isegi teenustasu ei tahtnud kuigi pakkusin, esimest korda pidi tasuta olema :)))
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

minu abil on ka põhimõtteliselt võimalik saksa ebayst nänni saada...vähemalt mõni siit lehelt on abi saanud...

driver12

Lugemata postitus Postitas driver12 »

Olen tellinud isonts´i kaudu, selle mehe tööga olen väga rahul, ja hakkan tellima edaspidi.
Kasutaja avatar

musttank

Lugemata postitus Postitas musttank »

isontsi käest sain ka minagi, norm värk.
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Kasutaja avatar

tommy
Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai

Lugemata postitus Postitas tommy »

Tere!

Tellisin ebay-st mingi jubina ja maksin ka postikulude eest. Täna saatis müüja kirja, et pakk oli talle tagasi tulnud ning tahab uuesti saatmise eest jälle postikulu (11£) saada. Mida teha? :cry:

isonts

Lugemata postitus Postitas isonts »

küsi järele millise postifirmaga saatis...millal ta saatis...võib vabalt ka eesti kullerfirmade süü olla..need hoiavad vahest kaupa kuu aega enda käes ja kui keegi järele ei tule siis saadavad külmalt tagasi..loomulikult ei vaevu nad ka teatamast , et teile pakk on ..eriti kui puduvad tel. numbrid kontakti võtmiseks...omal kunagi sama kogemus rattakulleriga...neil oli küll jumala savi sellest , et aadress paki peal..tel numbrit ei olnud ja nemad ära ei saada.. ...viimastel päevadel enne tagasi saatmist sain nedega ise ühendust võtta siis tõid alles paki ära...
sinu juhtumi puhul suurt varianti ei ole maksad juurde või jääd pakist ilma...või maksad juurde ja jääd ikka pakist ilma...oleneb , kes müüa on..
Kasutaja avatar

tommy
Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai

Lugemata postitus Postitas tommy »

Royal Mailiga oli saatnud. Ise helistasin veel korduvalt postkontorisse, et äkki on see lipik mille nad koju saadavad "Teile on postisaadetis" kaduma läinud, aga ei polnud keegi sellest kuulnud...

Nii et tuleb juurde plekkida, kas eBay adminstratsioon siin ei aita. Nii võib ju lausa pappi teenima hakata...?

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

Hakka uut teemat tegema,küsiks siin kui võib, et on keegi ka siit midagi ostnud http://www.agvshop.com/ hinnad täitsa soodsad !!!! on üldse õige värk.
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

tommy kirjutas:
Tere!

Tellisin ebay-st mingi jubina ja maksin ka postikulude eest. Täna saatis müüja kirja, et pakk oli talle tagasi tulnud ning tahab uuesti saatmise eest jälle postikulu (11£) saada. Mida teha? :cry:
Lase müüjal saata sulle see aadress, kuhu ta paki saatis.
Kohati on müüjate kirja oskus nii vilets et aadress oleks nagu kirjutatud araabia keeles, siis pole ime kui sa pakki kätte ei saa. Kes kurat oskab sulle seda saata kui seal on nimi teine või aadress vale.

mega1

Lugemata postitus Postitas mega1 »

Kas kellelgi on kogemust kuidas ebays müüa.Tahtsin end müüjaks regada aga nagu ei luba.

terv

argo_1974
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas argo_1974 »

Mul on ebay-s müüja staatus olemas. Enamasti ei saa sellepärast müüjaks regada, et ebay võtab provisjoni ja sul peab olema selleks kas konto välismaal või kredikas.

Aga tegelt mul on endal ka väike mure: sain ebay.com-st tsiklile kellad 8 taalaga ... mis maksavad üldjuhul 100 taala. Nüüd müüja mängib lolli ega taha postikulusid teada anda ... ja ma ei saa maksta.
Kas kellegi on sarnaseid juhuseid olnud ja mis nippe kasutada?
Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Ähvarda näiteks negatiivse feedbacki jätmisega, see võib täitsa mõjuda, eriti kui müüja eelnev tehinguajalugu ilus-korras on.
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kas keegi tegeleb veel ebayst ostmise abistamisega. Hetkel pean silmas USA ja UK omast.

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Lahe, leidsin juba abi!

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Paistab, et ebay-s on feedbacki jätmise kombed muutunud. Varem oli nii, et peale ostu käis süsteem peale nagu uni, et "sul on feedback saatmata, mine tee ära". Ja mulle ka jäeti, "perfect ebayer" jne :) Peale viimast ostu ei ole mulle seda meelde tuletatud ja ka mulle pole hinnangut jäetud. Püüdsin lähemalt uurida ebay feedbacki foorumist ja mis ma näen - "You have no transactions for which you can leave Feedback." Ometigi ma äsja ostsin. Kas enam ei olegi ostjal võimalust müüjale hinnangut anda? :roll:

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

bitter kirjutas:

Paistab, et ebay-s on feedbacki jätmise kombed muutunud. Varem oli nii, et peale ostu käis süsteem peale nagu uni, et "sul on feedback saatmata, mine tee ära". Ja mulle ka jäeti, "perfect ebayer" jne :) Peale viimast ostu ei ole mulle seda meelde tuletatud ja ka mulle pole hinnangut jäetud. Püüdsin lähemalt uurida ebay feedbacki foorumist ja mis ma näen - "You have no transactions for which you can leave Feedback." Ometigi ma äsja ostsin. Kas enam ei olegi ostjal võimalust müüjale hinnangut anda? :roll:

Ikka on. My Ebay lehe alt näed sa ostetud asju ning peaks saama ka feedbacki jätta. Enam pole võimalik ostjale negatiivset feedbacki jätta.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

bitter kirjutas:

Tegelt asi toimib kenasti,aga selliste müüjate puhul, kes ei ole mingid registreeritud või kinnitatud müüjad, selliste puhul seda lingikest ei teki jah. Mul oli kord ka selline juhus! Ma muidu aktiivselt ee-baitan kogu aeg ja enamikel juhtudel feedbacki meeldetuletus pidevalt silme ees virvendamas. :)

Keretööd

T123OTS
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2-3 aastat ka tsiklite export.
Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Umbkaudne hind siis,tsiklil ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel asub.Autode puhul lisandub treileriteenus Eestini ca 390.-GBP
Varuosadel loomulikult teine hind.
Hinna sisse kuulub:
a) kokkulepped,kauplemine muujaga,
b)voimaluste piires tsikli korrasoleku check,
c)jarelkaimine koigis punktides UK-s,
d)hoiustamine minu garaazis,
e)kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.

Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 10-20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo +44 7861120359 Birmingham,UK (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 15 tsiklit ca 10 autot ja hulga erinevaid varuosi.T123OTS

Private message

Thesaarlane kirjutas:

Kas keegi tegeleb veel ebayst ostmise abistamisega. Hetkel pean silmas USA ja UK omast.

koff

Lugemata postitus Postitas koff »

Mul tsikkel olemas uk-s. Mis eestisse transport maksab kui sinu juurde toimetan? Tsikliks ktm 300.

Kasutaja avatar

Vodkarus
Tsikkel: :(
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vodkarus »

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... erchandise

Tere. Kas keegi saaks üelda kui palju umbes läheks maksma mul seda tooted ostses? Tänan.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

Kõik ju lehel kirjas-ese 99 doltsi,saatmine Eestisse 39 doltsi,paki kindlustus pole määratud(reeglina ca.10 doltsi).Kokku u. 150 doltsi ehk 1725 eeku:)

Kasutaja avatar

Vodkarus
Tsikkel: :(
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vodkarus »

tänan. Eks siis otsime midagi soodsamalt. :D

Bubba

Lugemata postitus Postitas Bubba »

Varem oli koguaeg hind ehk "preis" lihtsalt mingi summa eurodes, nüüd on tekkinud sinna ette mingi Brutto ? Mis see brutto üldse mulle , kui eraisikust ostjale tähendab ?

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Bubba kirjutas:

Varem oli koguaeg hind ehk "preis" lihtsalt mingi summa eurodes, nüüd on tekkinud sinna ette mingi Brutto ? Mis see brutto üldse mulle , kui eraisikust ostjale tähendab ?

Bruto hind peaks olema asja väärtus + kohalikud maksud. Eraisikuna tulebki kogu see summa välja käia ma usun.

Keretööd
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Heinz36 kirjutas:

Kõik ju lehel kirjas-ese 99 doltsi,saatmine Eestisse 39 doltsi,paki kindlustus pole määratud(reeglina ca.10 doltsi).Kokku u. 150 doltsi ehk 1725 eeku:)

Arvesta sellega, et nii kallile asjale sajab toll ka kaela:)

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”