ebayst ostmine.
Moderaator: Moded
terv! oot sa oled ebayst ostnud?Bueller kirjutas:Ma võin ära osta, maksta ja lasta sulle saata ka ilma kasumita.Gert250 kirjutas:Sorry, kui kedagi häirib, et seda siin küsin, kuid mul olex vaja USA ebay-st kiiremas korras D&G texad osta! Saatke ES keegi kes ära olex nõus tellima väikse kasumi eest.
PS ülikiiire!!!
Kui on ikka veel abi vaja, siis helista 5250146 - Fredy või maili fredy11@hot.ee
oleks ka vaja üks asi osta saaksid aidata?
Pole probleemi, helista 5250146 - Fredy või saada mail: fredy11@hot.ee ja kui oled msn'i kasutaja siis kontakteeru kasvõi läbi msn'i, minu kasutaja nimi seal: fredy11@hot.eeschanzez kirjutas:terv! oot sa oled ebayst ostnud?
oleks ka vaja üks asi osta saaksid aidata?
Ebayst ostmine on minu igapäevane tegevus ja siiani on kõik rahul.
Kui kellegil oleks soovi osta miskit Ebayst ja ise ei viitsi või ei oska asjaga tegeleda, siis võib julgelt ühendust võtta. Kui on asjaga kiire, siis soovitan kindlasti helistada muidu võib juhtuda et abi jääb hiljaks!
Siin ka link kus on võimalik näha müüjate kommentaare minu (Fredy6046) kohta:
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... TRK:ME:UFS
Palju - väga palju asju, mis seal müügil on, pole isegi meie maale sissetoodavate kaupade nimekirjas.
Aga algajale võin Ebayerile soovitada. Eufooriasse pole mõtet kohe sattuda, süvenemine on väga vajalik. Vajalik on ka piisava koguse nutsu reaalne-kohene olemasolu. Soovitav on "jämeda" krediitkaardi ja PayPal-i olemasolu. Tegemist on ju eelkõige oktsioniga, kus aeg otsustab kõik.
Ja veel. Kuna see kraam on niivõrd odav võrreldes Eesti poehindadega, (poest saad ju KOHE kätte) siis peab arvestama ka logistikaga. Aega võib kuluda olenevalt lähte-maast kuni 3 nädalat. St seda. Rege rauta suvel - vankrit talvel. Natuke nadi ju oodata tellitud rehve suvel 3 nädalat kui ilmad on ilusad

Võid leida igasugust kvaliteetkraami imeodavahinnaga. Ntx hooajalõpualed jne. ja veel sellise hinnaga, millisega ei suuda ükski Eesti firma Sulle tarnida. Edu igatahes. Tervitused Buellerile.

Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
apsik kirjutas:Aga algajale võin Ebayerile soovitada. Eufooriasse pole mõtet kohe sattuda, süvenemine on väga vajalik. Vajalik on ka piisava koguse nutsu reaalne-kohene olemasolu....
üks asi millega tasuks arvestada, kui osta .comist, või mujalt välaspoolt eud. Nimelt kui müüja on epood, siis juhul kui ta paneb arve kaasa, tuleb kenasti tasuda käibekas, mis võib mõnikord peale head ebay ostu tekkinud tuju rikkuda. Seadus näeb ette, et kui summa ületab firma müüdud asja puhul 22 euri ja eraisiku müügi puhul 45 (mõlemad summad koos transaga), siis tuleb tasuda käibekas. Eraisik võib jah alati mitte mainida palju asi maksis, märkida et kingitus jne, aga paljud müüjad kirjutavad kauba kirjelduseski, et nad ei märgi saatmisel et tegu on kuingitusega ja ei märgi vale hinda jne.
Mul on ses suhtes mitu korda vedanud, kuna olen enamus (kokku 50+ ostu) comist ostnud (sekka ka müüjad hongkongist ja austaaliast jne) siis käibekat maksin nüüd esimest korda viimase ostu puhul. Pean tunnistama, et ma ei uurinud asja piisavalt ja see asi tuli mulle üllatusena. Selle konkreetse ostu puhul polnud summa suur, aga asju ostes tasub seda arvestada, et eriti kui tegu on müüjaga kes arve kaasa paneb võib see nii minna. Miks mul kõik mainitud summa ületanud asjad käibeka alla pole läinud, ma ei teagi.. kas tolli kontroll on pisteline vms.
Kk

Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
sinu juhtumi puhul suurt varianti ei ole maksad juurde või jääd pakist ilma...või maksad juurde ja jääd ikka pakist ilma...oleneb , kes müüa on..
Nii et tuleb juurde plekkida, kas eBay adminstratsioon siin ei aita. Nii võib ju lausa pappi teenima hakata...?
Lase müüjal saata sulle see aadress, kuhu ta paki saatis.tommy kirjutas:Tere!
Tellisin ebay-st mingi jubina ja maksin ka postikulude eest. Täna saatis müüja kirja, et pakk oli talle tagasi tulnud ning tahab uuesti saatmise eest jälle postikulu (11£) saada. Mida teha?
Kohati on müüjate kirja oskus nii vilets et aadress oleks nagu kirjutatud araabia keeles, siis pole ime kui sa pakki kätte ei saa. Kes kurat oskab sulle seda saata kui seal on nimi teine või aadress vale.
Aga tegelt mul on endal ka väike mure: sain ebay.com-st tsiklile kellad 8 taalaga ... mis maksavad üldjuhul 100 taala. Nüüd müüja mängib lolli ega taha postikulusid teada anda ... ja ma ei saa maksta.
Kas kellegi on sarnaseid juhuseid olnud ja mis nippe kasutada?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: ebayst ostmine.
Kas keegi tegeleb veel ebayst ostmise abistamisega. Hetkel pean silmas USA ja UK omast.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Paistab, et ebay-s on feedbacki jätmise kombed muutunud. Varem oli nii, et peale ostu käis süsteem peale nagu uni, et "sul on feedback saatmata, mine tee ära". Ja mulle ka jäeti, "perfect ebayer" jne Peale viimast ostu ei ole mulle seda meelde tuletatud ja ka mulle pole hinnangut jäetud. Püüdsin lähemalt uurida ebay feedbacki foorumist ja mis ma näen - "You have no transactions for which you can leave Feedback." Ometigi ma äsja ostsin. Kas enam ei olegi ostjal võimalust müüjale hinnangut anda?
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
bitter kirjutas:Paistab, et ebay-s on feedbacki jätmise kombed muutunud. Varem oli nii, et peale ostu käis süsteem peale nagu uni, et "sul on feedback saatmata, mine tee ära". Ja mulle ka jäeti, "perfect ebayer" jne
Peale viimast ostu ei ole mulle seda meelde tuletatud ja ka mulle pole hinnangut jäetud. Püüdsin lähemalt uurida ebay feedbacki foorumist ja mis ma näen - "You have no transactions for which you can leave Feedback." Ometigi ma äsja ostsin. Kas enam ei olegi ostjal võimalust müüjale hinnangut anda?
Ikka on. My Ebay lehe alt näed sa ostetud asju ning peaks saama ka feedbacki jätta. Enam pole võimalik ostjale negatiivset feedbacki jätta.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
bitter kirjutas:Paistab, et ebay-s on feedbacki jätmise kombed muutunud. Varem oli nii, et peale ostu käis süsteem peale nagu uni, et "sul on feedback saatmata, mine tee ära". Ja mulle ka jäeti, "perfect ebayer" jne
Peale viimast ostu ei ole mulle seda meelde tuletatud ja ka mulle pole hinnangut jäetud. Püüdsin lähemalt uurida ebay feedbacki foorumist ja mis ma näen - "You have no transactions for which you can leave Feedback." Ometigi ma äsja ostsin. Kas enam ei olegi ostjal võimalust müüjale hinnangut anda?
Tegelt asi toimib kenasti,aga selliste müüjate puhul, kes ei ole mingid registreeritud või kinnitatud müüjad, selliste puhul seda lingikest ei teki jah. Mul oli kord ka selline juhus! Ma muidu aktiivselt ee-baitan kogu aeg ja enamikel juhtudel feedbacki meeldetuletus pidevalt silme ees virvendamas.
Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2-3 aastat ka tsiklite export.
Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Umbkaudne hind siis,tsiklil ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel asub.Autode puhul lisandub treileriteenus Eestini ca 390.-GBP
Varuosadel loomulikult teine hind.
Hinna sisse kuulub:
a) kokkulepped,kauplemine muujaga,
b)voimaluste piires tsikli korrasoleku check,
c)jarelkaimine koigis punktides UK-s,
d)hoiustamine minu garaazis,
e)kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.
Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 10-20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo +44 7861120359 Birmingham,UK (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 15 tsiklit ca 10 autot ja hulga erinevaid varuosi.T123OTS
Private message
Thesaarlane kirjutas:Kas keegi tegeleb veel ebayst ostmise abistamisega. Hetkel pean silmas USA ja UK omast.
Mul tsikkel olemas uk-s. Mis eestisse transport maksab kui sinu juurde toimetan? Tsikliks ktm 300.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... erchandise
Tere. Kas keegi saaks üelda kui palju umbes läheks maksma mul seda tooted ostses? Tänan.
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
Kõik ju lehel kirjas-ese 99 doltsi,saatmine Eestisse 39 doltsi,paki kindlustus pole määratud(reeglina ca.10 doltsi).Kokku u. 150 doltsi ehk 1725 eeku:)
Varem oli koguaeg hind ehk "preis" lihtsalt mingi summa eurodes, nüüd on tekkinud sinna ette mingi Brutto ? Mis see brutto üldse mulle , kui eraisikust ostjale tähendab ?
Bubba kirjutas:Varem oli koguaeg hind ehk "preis" lihtsalt mingi summa eurodes, nüüd on tekkinud sinna ette mingi Brutto ? Mis see brutto üldse mulle , kui eraisikust ostjale tähendab ?
Bruto hind peaks olema asja väärtus + kohalikud maksud. Eraisikuna tulebki kogu see summa välja käia ma usun.
Heinz36 kirjutas:Kõik ju lehel kirjas-ese 99 doltsi,saatmine Eestisse 39 doltsi,paki kindlustus pole määratud(reeglina ca.10 doltsi).Kokku u. 150 doltsi ehk 1725 eeku:)
Arvesta sellega, et nii kallile asjale sajab toll ka kaela:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.