VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

BTW kahepäea õlletoobri pilet maksis Reede õhtul väravakassas 300 eek,
Õllemoto pilet+õlletoobripilet maksis 2 h varem motoväravas 300 eek.
Eelmüügis maksis toobripilet 250.
Need kes elasid toobri telklinnakus maksid iga inimese eest + 25 eek, siis kui tahtsid autoga telgi kohale tuua oli ka vist + 25 olnud ja lisaks maksis veel parkimine (hinda ei tea). Ning neil puudusid pesemisvõimalused ja hommikul suppi ka 25 kulli eest ei müüdud.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

muff minujaoks on se üritus selles järjekorras üritus : sõit sinna, saarel reismine ja huvitanamate kohtade külastus ,kambaga pullitegemine ja niisama lobaajamine. Kohapeal lakkumine on viimasejärguline kui üldse mitte lugev. Minupärast oleks võinud seal olla õlletoobri asemel kassinäitus või potilaat, sealtoimuv ei huvitanud mind karvavõrdki ja seepärast ma näiteks olen ainult selles pettunud et hommikusupp oleks võinud olla piletihinna sees.

niiet ole juba enne kohapeal toimuvasse negatiivselt meelestatud ja pane rõhk aktiivsele puhkusele siis polegi niiõudne.
Viimati muutis 417, 23 Juul 2007, 13:48, muudetud 2 korda kokku.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

mufista kirjutas:
Arvestades oma tähtsusetuid kogemusi meelelahutuses, olen ise peale mõningate asjade nurjumises või untsu minemises pigem meeskonna kokku kutsunud ja arutanud, et mis me siis õppisime, mitte astunud kaitsvale positsioonile.. Loodan, et korraldaja ise õpib.. ja kui ei õpi.. noh.. mis seal's ikka... tema üritus ju...
Justnimelt!
Eestimaal on õnneks või kahjuks möödas need ajad, mil nädalavahetuse üritusi kuhu oleks mõtet motaga minna, tuli tikutulega taga otsida. Ei oska küll möödunud nädalavahetuse kohta öelda aga paralleelselt toimuvad kokkusaamised on reaalsus. Nii et kui motomeestele Õlletoobrile minekuks elu ja olemine mugavamaks tegemine kohe üldse ei meeldi (pisiasjad kõrvale jättes, üldine kontseptsioon), eks siis tuleb järgmine kord sellele ajale midagi muud planeerida.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

voorekas

Lugemata postitus Postitas voorekas »

igati lahe üritus, kes tahtis sai lõbutseda kogu raha eest! Extra tänud Haapsalu seltskonnale, kelle abiga ka oma ratta turvaliselt ilma promille lehvitamata platsilt minema sain. Uute kohtumisteni!
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

mufista kirjutas:
Sest kui sa tahad vaielda ja detaile närida, siis võin sinuga neid lõpmatuseni närida.
Millisest hetkest sa närima hakkad?? Reede ennelõunast, mil paljud siinsetest Laagrist startisid või laupäeva õhtust, kui sina saarde saabusid?

Ära kiunu!!!! Pole mõtet seansile poole pealt sisse marssida ja kurta, et film oli jama, sest popcorni enam ei müüdud.
Otsinud meid üles, meil oli lõbu laialt :D
Viimati muutis Pikk, 23 Juul 2007, 15:26, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Intruder kirjutas:
Õllemoto pilet+õlletoobripilet maksis 2 h varem motoväravas 300 eek..
Siis võibki ju öelda, et "tehtud"! Ja oma idee liigitan siinkohal lootusetult hilinenute hulka.
Suzuki GSX 750 Inazuma

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

417 kirjutas:
üritus on alati täpselt sihuke milleiseks sa ise ta ajad.

meie väikese seltskonna fotograatziad siis ( muide meil igav ei olud )

http://galen.localhost.ee/Tuule/Saaremaa/
Täpselt nii, mul veel kõhulihased siiani annavad tunda oma olemasolust..., ja vähemalt üks põhjus miks aastas korragi Saarde saab ja kui igasugu, mida iganes, seikasid ka sinna juurde tekib siis see annab ainult asjale jumet. Kui kellelegi jäi mulje, et me siin Anu taga kirume siis..., oli ju ka see selline vahepala, mis lisas üritusele vürtsi :lol:
Muidugi õhtul, kui juba küliti hakkasime keerama, lõhkus keegi samas lähedal oma liikuri käima, mis muidugi osutus suht lärmakaks isendiks..., ja siis tuli naabertelgist selline südantlõhestav karje AAAAAANUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! (lol)
Hea, et juba küliti olin, muidu oleks jala pealt kukkunud... :twisted:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kuigi ma saaremaal ei käinud, siis väidan, et 89% üritusest moodustab see, mida sa ise koos oma toreda seltskonnaga teed, 10% see mis üritus ise on ja sadat protsenti ei saa kunagi täis ;)

Intruder

Piipz sa ei käinud?
Hmm..ja ma olen endiselt täiesti veendunud, et laupäeva öösel...või pigem pühapäeva varahommikul ma ajasin sinuga törts juttu.

piloot

Intruder kirjutas:
Piipz sa ei käinud?
Hmm..ja ma olen endiselt täiesti veendunud, et laupäeva öösel...või pigem pühapäeva varahommikul ma ajasin sinuga törts juttu.
Kui sa sealt kadakate vahelt nüüd vähe wifit sebisid siis tegelikult on üritus juba läbi ja suurem osa rahvast kodus :wink: aga ära enam peale võta... :bsmile: :mrgreen:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Mis te nüüd Anu kirute....ise olin samas välitelgis kus Anu ja no tõesti isegi mulle hakkas vastu see löristamine.....üritad rääkida/kuulata aga keegi löristab. Kui mälu ei peta siis kõige hullem löristaja oli kollase välitelgi juures....meski custom/kroom vmt.
Aga minu poolt siis ka mõned pildid....midagi erilist kahjuks pole:
http://www.zone.ee/transalp/toober/
Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300

Intruder

Kui pealevõtmise oled lõpetanud piloot, siis palun sõnasta uuesti -- see mida sa öelda tahtsid. Ja tegelikult, kui ikka sittagi öelda pole siis võiks ütlemata jätta.
piloot kirjutas:
Intruder kirjutas:
Piipz sa ei käinud?
Kui sa sealt kadakate vahelt nüüd vähe wifit sebisid siis tegelikult on üritus juba läbi ja suurem osa rahvast kodus :wink: aga ära enam peale võta... :bsmile: :mrgreen:

piloot

Intruder kirjutas:
Ja tegelikult, kui ikka sittagi öelda pole siis võiks ütlemata jätta.
Samad sõnad, aga tee ikka Piipz`le ka selgeks, et ta kohal viibis ja ole ikka sama tõsine edasi...
Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Selle aasta Õlletoober oli kokkuvõttes tore.
Reedene kogunemine Laagri tanklas ja vurades Virtsu. Kogunemine Kuressaares ja oma seltskonnaga laagriplatsile sõit. Ühisparaad jõudis vist tunnike meist hiljem kohale. Reedene üritus platsil. Hommikune ärkamine ja suu oli kõrvuni koguaeg. Laupäev kahjuks kõikse paremini ei läinud, sest paraku võib ka nii juhtuda, et sirge teepeal, ilusa ilmaga, näed sa asfaltit väga lähedalt ja kaugenevat lohisevat ratast, mis õliloigus vedeleb. Elu võib muutuda sekunditega. Täpsemalt siis juhtus pisuke õnnetus, kus sõbrad omavahel ratastega kokku võivad saada ja üks teise jalust maha niidab. Juhuslik mööduv kylamees autoga, kes mutrivõtme komplekti laenas, õlilaigu teel likvideeris ja remondimehe telefoni numbri andis. Väike kaanekeevitus ja 2 tundi peale intsidenti sõitsime minema. Tänud Kibule, kes remondimees oli. Kusjuures ratas ühelt kyljelt kriipsud kraapsud veidi peale sai, kuid kindlustuse abiga saab neist jagu. Ükski heebel ega suunakas katki ei läinud. Ainus mis tykkideks läks oli peegel.
Laupäevane õhtu aga möödus sama lõbusasti edasi kui reede.
Ja seda kõike tänu heale seltskonnale.
Täna küll jalg veidi paistes ja suure varba küünest jään vist ilma, kuid kokkuvõttes õnnelik õnnetus.
Üritus aga oli hea ja igatahes kui ilma on, siis järgmine aasta jälle.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Arx-poiss, küll sa ka kiirelt paraned ning treffil oled olemas :wink:
Challenge the Adventure.Ride The World

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

"Noor vemmeldav veri" (ma ei tea mis Mufistal küll meie poolt/vastu on) võtab siis veel veidi sõna:

Elamus oli see, kui pisut ennem Virtsu jõudmist äkki kogu bikeri seltskond mööda kihutas. Üldiselt ehmatas aga mul pole ju peegleid ja täitsa oma süü. Pikk, ära kihuta niiviisi, ma oma enduroga küll tempos ei jõudnud püsida :D

Praamilt maha tulnud ja suurema liikluse ära lasknud minna, hakkasime Karujärve poole sõitma. Ühel hetkel tabasin end mõttelt, et üks minu suur unistus on saanud lõpuks teoks - tsikliga Saaremaal. Siiani vaid autoga käidud ja noh, motoinimsele, kelleks end vaikselt pean, on see ikka piin mis piin.

Õllemoto - mõnus laagripaik, valve, palju tsikleid ja tsiklirahvast, asukoht jne. Selle kõige eest 170 raha maksta olen iga kell nõus. Omal oli rohkem huvi saarel seiklemise vastu, seepärast miskitest mängudest osa ei võtnud ja kolasime niisama tsiklitel ringi.

Õlletoober - minu jaoks ennast ammu ammendanud üritus ja seepärast käisin seal vaid söömas ja Padarit-Inest kuulamas. 130 eeki kahe väga hää artisti kuulamise eest polnud ka palju.

Korda või mitte korda minemine mingil üritusel on ikka inimeste ootustes kinni. Mina läksin sinna Saaremaa ilu nautima ja kogu raha eest seda ka leidsin :)
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Einoh kena, kena.... mes ta siis pole!

Mina teen ikkagi algatuseks maani kraapsu korraldajete ees! Nagu eelpoolkõnelejad juba mainisid, et eks sebige ise selline ilm välja :D Igaljuhul elan edasi lootuses, et Andi ka järgmisel aastal püssi (kadaka)põõsasse ei viska ja motomehed taaskord turvaliselt saaremaa kadakate vahel ühe kauni nädalavahetuse saavad veeta!!!

Et siis kui Arnod Saaremaale jõudsid, olid tunnid juba alanud(ehk mina siis saares juba nädala algusest) :twisted: Kuressaarde reedel jõudes, oli ikka rattureid sanaka parklasse kogunenud ma julgen pakkuda rekordarv!!! Ei oodanud minagi seda põhiparaadi ära! Nimelt silmasin et kamp rattureid hakkab esitulesid Leisi poole seadma. Olid sellised suht usaldusväärsed. Lippude ja paraadide ajastul särasid neilgi tsiklite küljes sellised kenad mitmevärvilised lipukesed.....arvasin et eks nad ühed rõõmsad inimesed on, sest vikerkaar on ju ka rõõmu sümbol..... (lol) Haakisin sappa ja kohal me olimegi :D Kohale jõudes algas kohe paljude motoinimeste lemmikmuusika....noh teate selline tssss ja tsssss meenutav kõrvu paitav heli...tehakse seda üldjuhul selliste ümmarguste metallpurkidega.... :bsmile: Igaljuhul kui paraad kohale jõudis, olid meil juba majad püsti, esimesed sõbralikud nööginoodid kõrvu kostunud ja tuju hea!
Siinkohal kuulaks selle põhiparaadi märksõnu(vahejuhtumid, liikumiskiirus, korraldus jne.)

Õhtune osa möödus sõprdest klounide keskel muidugi tantsides ja lauldes :mrgreen: ....ja seega oli öö kiire tulema :evil:

Laupäeval ei olnud just jah meie päev.... :evil: Aga siiski on ka igast ebameeldivast asjast midagi õppida ja muretsemiseks pole põhjust. Väikese paaritunnise vahepeatuse käigus piltilusa saaremaa looduse keskel sai kohatud imelisi inimesi. Siinkohal ka minu poolt tänud kohalikele haldjatele ja tuttavate tuttavatele, kes aitasid meid kiiremini, kui me eales enesekesksete mandndriinimestena seda ette kujutada oleksime osanud!!! MÜSTIKA!!! Kõige positiivsem oli see, et kogenud motomatkaja ei murdu mingite tühiste takistuste ees! Kõigele on lahendus, olgu takistuseks siis keevitamist vajav mootoridetail või koju ununenud telk :D Ikka leidub häid inimesi, kes hädast välja aitavad (togi)

Ja oligi märkamatult käes laupäeva õhtu....ning kõik kordus taas :bsmile:

Tore oli näha meie hulgas ka "värsket verd" :twisted: ehk siis kodanike, kelle jaoks oli tegemist esimese motokokkutulekuga! Loodan, et seltskond jättis hea mulje ,motopisik jäi verre pidama ja muid pisikuid külge ei haakinud (lol) WELCOME BACK (togi)

Pühapäev....
On aeg meil möödunud ja ees on lahkumine, kas tõesti loodad sa, et õnn on igavene.... :twisted: Promillid verest välja puhutud, tagasi koju....otsejoones praamile....SUPER!!!

Üks asi veel! Kui sõjaväest on meelde jäänud, et riietumiseks hommikul on aega täpselt nii kaua, kuni tikk põleb...siis mul on au tunda ühte tüüpi, kes suudab kogu tsiklivarustuse selga ajada, kuni põleb tiku väävel... :mrgreen:

Tervitused kõigile Arxi klassiõdedele ja miljonitele laenuhalduritele!!!
Tegemist oli kindlalt rahvusvahelise kokkutulekuga, sest keegi olevat isegi Leedust kohal olnud (w)

SUVI JA SÕBRAD ON LAHEDAD!!!

VEEL PILTE PALUN!!!!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

irwwww intruder. ma tõesti ei käinud. aga noh samas, pimedas võibolla mõni ürginimene oli metsa sattunud ja sa ajasid segamini. i get that alot :D
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Üritus meeldis ning toredaks tegi selle ennekõike väga hea seltskond! 8) Tsikliga Saaremaal käia on nagunii igati mõnus (nt hea kattega ning mõnusalt kurviline tee Sõrve Säärde pluss kaunis loodus. Rääkimata mootorratta eelistest praamijärjekorras). Sai ringi sõita, kohaliku eluoluga tutvuda ning toreda seltskonnaga pidutseda :)

Mis motoala üritustesse puutub, siis on seal tegevuskaval rõhk selgelt väiksem kui toobrialas. Motoalas esines (kava vaadates) vaid üks bänd ja seda reede õhtul :roll: Toobrialas oli mõlemal õhtul väga palju eri lavadel bände, mis andis kõigile võimaluse leida endale meelepärasem koht.

Saares on peale Õlletoobri veel nii palju käia ja vaadata, et tühja jooksnud nädalavahetuseks ei saa seda kuidagi lugeda :wink:
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Mwhahahahhahaaa.... Dziisas... Take it easy... :lol:

Kes ütles, et mul kellegi vastu midagi on!? :shock:

Jummal küll... Andke nüüd andeks, et julgesin midagi öelda ja tuua välja mõned nõrgad kohad. Andke andeks, et julgesin risustada Teie positiivsusest pakatavat kiidulaulu... Andke andeks, et julgen öelda välja asju, mis TEIE omast erinevad...

Kris - Vau... Nüüd ma ei tohi vist enam inimestega ka üritustel enam kokku saada, sest julgesin korraldajate aadressil midagi kobiseda?

Jummel küll..

Lugupidamisega,

Teie rahvavaenlane nr 1 - Mufista
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

kohal mitte käinuna, sain ikka elamuse, lugedes teie mahlakaid kirjeldusi toimunust.
essee eripreemia võiks pärnakale välja anda!
Kasutaja avatar

tintsu
Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tintsu »

minu poolt ka mõned pildid...muidugi meie punti on seal kõige rohkem aga kes ligi astus jäi ka pildi peale :wink:
http://pilt.delfi.ee/album/30359/
blondiin :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18538

See kohaliku meedia järelkaja on vist veel siin lõimes esitamata.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Et siis kuidas oli? Minu esimene Õllemoto/toober.

Üritusega üldplaanis võis rahule jääda, sest nagu keegi juba ütles, siis 98% moodustab hea seltskond. Aga korraldamise koha pealt pean mufista arvamust jagama. Jäi selline mulje, et kogu üritus on üles ehitatud Õlletoobrile, kus lisaboonusena on küljes see õllemoto (parkla). Bändidest oli jah üks ja ainus reedel. Minu meelest üsna kuulatav zanrist järjekordne punt teeb omas stiilis vana klassikat, aga see selleks. Üsna kuulatav oli. Aga toobri plats oli küll ülimõttetus kuubis. Kila-kola müük ja siis pop "staarid" laval. Ärge näkku lööge, aga motoüritusel ei oska kuidagi nautida Imes Minetti, või kuidas iganes selle asjanduse nimi oli, mis laste lemmikesineja. Teised sama klass. Tanel P...r, noh jah :roll: Kirjutasin spetsiaalselt motoüritusel, kuna ka toobri alal toimuv oli Õllemoto ajakavva sisse kirjutatud ja motoalal ametlik osa oli kergelt tagasihoidlik. Toobri platsil oli positiivne Pihtla telk, kus seda harluldast märjukest sai, aga sisekord ei lubanud kahjuks motoalasse seda kaasa osta nii tuligi seal akustiline terrorism platsi peal ilusaks juua Pihtlast :wink:

Teine huvitav punkt, et autodega MOTOALAL telkide vahel. No ei mõista, tehke mis tahate. Kui on bändi liikmed, või kaupmeeste transport, siis saab ju kola ära tuua ja pärast auto parklasse ära viia, või siis kasvõi kuhugi eemale veidi telkidest. Miks see häiris? Vat sellepärast, et keski "ülilahe seltskond" arvas, et jube lahe oleks oma esiveolisega telkide vahele sõita, pagass lahti teha ja siis hakata täie pasaga miskit tümakat laskma miski kahe..kolme ajal öösel. Kuigi ka paugutamine taunitav (öisel ajal), siis MOTOüritusel häiriks see kordades vähem. Kui ikka tahad järgmisel päeval sõitma minna ja pead õigeks õlut välja magama minna telki, ning siis sulle miskist "kodumaist noortemuusikat" lastakse täie pasaga, siis no keerab ikka ära küll. Tähelepanu juhtimise peale kirtsutasid põlvi nõksutavad blondiinid nina, et "äh mis on äääää". Dhaaa, anna olla :evil:

Mis veel üllatas oli promilliga vahelejääjate hulk. Kui oli kontrollimisvõimalus väravas olemas ja veel hoiatati ka väravas, et igal pool on kontroll ja KÕIK PUHUVAD, ning sellele vaatamata teadlikult minnakse tahmas peaga. Ei moraalitse, eks nii mõnigi on tealdikult või teadmatult vahest liigelnud pisike jääknäht sees, aga kui kontrollivõimalus ja öeldakse, et poliis on teepeal ees. Nuh, igale oma...

Puhuda sai politseile tõesti isuga - kui sinna plasttorusse suunatud tuule oleks madratsisse saanud, siis oleks vist neid mitu mitu täis sanud :wink: Ilmelt õnnestus igal päeval selline marsruut endale valida, et sai mitmeid kordi puhuda.

Väravas puhumine tervitatav oli, kuigi jah, et kõik sama toru said suudelda (?)

Positiivset kah lõppu:

Kuna motoalal oli seltskondülilahe, siis sai see teisel pool aeda toimuv ära unustatud ja lihstalt väga lahedalt tuntud ja üritust nauditud. Tänud ka minu poolt kõigile, kes võtsid vaevaks kohale tulla.

Samuti tahaks eriliselt tänada ühte tegelast, kes surnud akule oma masinalt voolu pakkus lahkesti ja mis veel üllatavam - tühjale paagile oma kantust bana pakkus. Kuidagi väga piinlik oli, kui härra ei soostunud ei raha, ega miskit jookigi tänutäheks vastu võtma. Igatahes, kui seda siin loed, sis ole sa veelkord tänatud :bsmile:

Paar klõpsatust kah, kuni aeglussõidul fotokas taskust pudenes, ainsa kivi leidis ja seal oma kappeli matsu sai :wink:

http://priitiz.pri.ee/pildid/saaremaa/

Nagu alguses öeldud - üldjoontes võis täitsa rahule jääda tänu toredale seltskonnale.
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

*mufista poeb Väikese My kombel Priit-IZ'i selja taha ja näitab teiste õiendajate poole keelt.

:lol:
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

Tähnik

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Tõsi. Kui kõigega rahul olla, siis kui kvaliteetseks lõpuks üritused üldse jääks?. Nii mõnegi aspketiga Mufista ja Priit-izi kommentaaridest pean nõustuma. Minujaoks lihtsalt olid teised prioriteedid üritusel. Kahekäega toetan puudujääkidest rääkimist, et järgmine aasta oleks veel parem.
Kasutaja avatar

Priit_IZ

Julgen korra veel noka lahti teha ja järgmise aasta jaoks soovituse anda: tõhustage turvat härrased

Augud aedades, kuskaudu suvaline seltskond sisse välja voorib. Mingi hetk oli motoalal ilma ühegi käepaelata tegelasi, kes kulm kiprais käisid ringi, et "kellle siin teist on midagi saarlaste vastu??? " No õnneks füüsiliseks kontaktiks asi ei kiskunud (ebameeldiv igal juhul, olenemata, kes peale oleks jäänud). Kohalikud jõmmid lahkusid üsna kiirealt kuhugi teadmatusse suunda, aga selliseid asju küll ei tahaks näha enam. Sry, aga pileti hankimise motivatsioon kaob lihtsalt, kui hämardudes hakatakase aedu avama ja liigutakse kes tahab ja kuhu tahab.

Et jõudu korraldajatale järgmiseks aastaks.

Intruder

Priit mis puututab ilmselt Sinu poolt kirjeldatud mc39 laagri ees olevasse auto diskosse siis - see toimus kuskil nelja-kui mitte viia ajal laupäeva öösel, vastu pühapäeva. Ma siiani imestan, et ma suutsin sebrlingu katuseluugist välja mahtuda :P Lahe oli - ära ole kuri. BTW muusika mis tuli seda ei mäleta, aga sellel seltskonnal oli veel juua järel :P
Edasi mis puudutab mingeid tölle, kes ronisi või tulid lihtsalt mototoobri alale, siis turvamehed viskasid neid reipalt välja. Sattusin ka ise oma nina Pühapäva varahommikul toppima antud olukorda, kuna arvasin et turvamees on mõne ratturiga kuri - selges et kõrval telkla jobu oli!
Ning mis puudutab puhumist, siis need kes täispeaga või pigem jääknähtudega sangast maha võeti olid selles ise süüdi.
Puhuda sai nii väravas, kui ka toobri sissepääsu lähedal politseidele, kes hea meelega abistasid. Ise ootasin nii laupäeval, kui pühapäeval päris mitu tundi sõiduluba.

Tegelt imelik, mina kes alati virisen - seekord ei virise kohe ültse ja ütlen - hea ja vägev üritus oli, nii korralduse, ilma - kui seltskonna poolt kellega sai koos oldud.

Ja Pühapäeval suppi õlletopsis süüa/juua on ka lahe :)
Kasutaja avatar

Priit_IZ

Eh, Trudy va kaasklubimees :)

Selle koha pealt rääkisime teineteisest mööda. See tümmifestival oli reede öösel kella kahe paiku ja allikas ei olnud mitte MC39 auto. Laupäeva öine aeg sai veedetud seal Motoplatsi katusealuses laua taga isand Kaplaniga :wink:

Tagurpidi arumaamiste vältimiseks lisan ka kolmandat korda, et üldjoontes jäin ma rahule selle üritusega.

Et siis :bsmile:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”