Tartu Tsiklimehed/naised

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Alt
Tsikkel: KTM Adventure 990

Lugemata postitus Postitas Alt »

...ja selline küsimus kõigile Tartu tsiklistidele.
mis te arvate kui minna mingil ajal üheskoos verd andma.
Ettepanek tuleneb sellest, et pea iga kord kui ma verd olen käinud loovutamas räägivad sealsed tädid, et tsiklimehed võiks rohkem verd käia andmas, sest mootorratturitele läheb päris arvestatav protsent nende verevarudest!
Niisiis, loodan, et enamus teist, kellel pole just erilist vastumeelsust vere andmise vastu on nõus seda tegema.

Kui huvilisi on juba paras ports, lepiks verekeskusega kokku ja läheks ühiselt head tegema!
will race for food

azdrid

Lugemata postitus Postitas azdrid »

...vere andmise koha pealt nii palju..et pooldan ideed...aga mina võin olla sellisel juhul käe hoidja..kardan systlaid!! :D Nii...ja täna õhtul seitsmest kaheksast..keegi kuskil liigub?

Paul104

Lugemata postitus Postitas Paul104 »

pole kunagi verd andnud, aga igatahes olen valmis seda tegema ja miks siis mitte kambakesi minna
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Kui saaks annaks ka verd, aga minu oma ei kõlba, sest see liiga magus (loe suhkruhaige).... :wink:
https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Tuuli kirjutas:
Panthera kirjutas:
Kes liigub Punase Susuki bikega mööda Jalaka tänavat ...
Liigun palju sealkandis ning alatasa näen ...
Eriti mingi kella 2 ajal päeval ...
Jalaka kandis liigun, aga "Susuki bike" :lol: pole küll näinud.. Isegi punast Suzukit ei ole sealkandis trehvanud. Mille järgi eeldad, et Suzu? Või mis loom see "Susuki" on?
Rein kirjutas:
Esmaspäev ja kolmapäev sobiksid mulle kahjuks jah alates 21,00 ist
Õhtuti linnavahel mõned üksikud isegi sõidavad, aga ühist peatumispunkti pole tekkinud. 21.00 pole ju hilja?! Motoka pizzakas on siis küll juba suletud, aga sõita saab ikka ja käsi soojendada võib ka mujal.
Sry .. oma rumala kirjavea parandasin ära ... :?
Suzuki seepärast, et see oli ilusasti sinna peale kirjutatud ...
Samas see võib ka mõni Kutseka kooli õpilane olla ...
Homme on vähem tunde ... eks ma siis piilun parklasse :D

Flatu

Lugemata postitus Postitas Flatu »

Ei mõista minagi, et pea igapäev on jakobil unoffical kogunemine :P.Kulgen sealt tihti koju.

Ilmad soojemaks lähevad, võiks miskse linnaringi teha hea kilo tsiklistidega ja anda autojuhtidele märku, et me oleme olemas :).
Praegu olen veel rollerist(load tegemisel ja masin vaadatud).Igaljuhul respectite mind v6i mitte, aga olen yks v2heseid kes kannab kaitseid ja järgib eeskirju :).

Ära tunneb sinise-valge "võrriga", halli kiivri, sinise musta Richa tagiga.
Ja siit kah vabandus, et ma teil liikluses ees töllerdan oma 4 taktilise "pilliga", aga uskuge mind - see pole minu süü :).
Kulgen teist hooaega.

Näeb - lehvab.

Tervistustega Pärt.

Ahjaa, ehk andestate, et ma pole tsiklist :(.
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Verd tuleks andma küll.
Ja tõesti võiks olla tartus kah oma kindel koht, kus kindlatel päevadel kogu tartu rahavas koguneks.

Vanemad elasid aasta tagasi soomes, Turus ja seal kohalikud tsiklistid kogunesid suurel hulgal igal teisel teisipäeval kell 9 sadamas (ei ole väga kindel enam ajas aga see pole ka oluline 8) ) Ja sellised kogunemised olid päris vahvad...pärast sõideti veel paraadis läbi linna jne.

Et võiksime meiegi midagi plaanida...
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas riksx »

Motopaks kirjutas:
pizzaga on see lugu, et oleme avatud kuni 20oo'ni. Koguneda võiks siis näiteks kell 19. Sööme-joome midagi ja liigume edasi :)
Veidi veel soojemaks ja päevad pikemaks lähevad siis hoiame kauem lahti ka.
Järgmine esmaspäev, kui lund pole võiks proovikogunemise teha :)
Või siis täna õhtul juba kokku saada.

motokas

Nagu Motopaks välja pakkus, et esmaspäeval ja kolmapäeval pizzeria juures kell 19:00.
Eks kogunemise peale lääb ka aega. Tunnike oleks täitsa hea, kes tahab keha kinnitada ja kes viimaseid uudiseid rääkida.

Nagu ma aru sain, siis täna midagi veel ei toimunud.... või toimus?

Igatahes et oleks rohkem aega mõelda ja planeerida, siis pakun välja esimese, nohh või juba ka teise proovikogunemise teha.

Aeg: 02.04.2007 kell 19:00
Koht: Motopaksu Pizzeria.

r.

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS

laualagi

Lugemata postitus Postitas laualagi »

Mina olen ka vere doonor aga pole ammu juba käinud. Aga see on päris hea ide et koos verd andma minna. :lol: Paneks asjad paikka ja teeks asia ära.
Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx

Olen ka doonor ja miski 13 korda käinud verd andmas, et mina olen ka igati käsi.

Aga siis tuleb kindel päev ja kellaaeg kokku lepida.
Verekeskus on igatahes avatud:
E, T, K kl 08.00-17.00
N 08.00-18.00
R 08.00-15.30

r.

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia

azdrid

Ei mõista minagi, et pea igapäev on jakobil unoffical kogunemine :P.Kulgen sealt tihti koju.
Mismõttes? Sõidan rohkem kui 5 korda päevas jakobi mäelt läbi (olude sunnil) aga mingit kogunemist seal kyll näind pole,
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

azdrid kirjutas:
Mismõttes? Sõidan rohkem kui 5 korda päevas jakobi mäelt läbi (olude sunnil) aga mingit kogunemist seal kyll näind pole,
äkki sa sõidad liiga kiiresti :P

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

azdrid

Motopaks kirjutas:
azdrid kirjutas:
äkki sa sõidad liiga kiiresti :P

motokas
..ei...kus sa nyyd sellega...
aga jakobi mägi mul suhteliselt tihe peatuspunkt...nii et kui seal miskit pidevalt toimuks, siis ei jääks see mulle märkamata :P
Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

Odot Motopaks kas su aadress ongi nüüd rohkem Tartu nagu ?

Peeter aka Hondarebel aka Basilio
Think positive

Recluse

Lugemata postitus Postitas Recluse »

See vereandmise idee on hea, ise ka andnud ja vahel ka mõtlen, et kuna selline elustiil on, siis oleks täiesti normaalne verd anda - mine tea, äkki läheb endal ka kunagi vaja.

Küsimus aga selles, et mis neist saab, kes otsustavad rattaga tulla ja pärast ei kannata ise ära sõita :D
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 698 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

No krt! Ega te seda liitrite kaupa anna!
Igati tervele inimesele ei tee see aadrilaskmine midagi. Kui juba vereandmist ei talu, pole tsikli otsa vaja ka ronida.

Kauaaegne vereloovutaja ants01

Edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!

Tuuli

Lugemata postitus Postitas Tuuli »

ants01 kirjutas:
Igati tervele inimesele ei tee see aadrilaskmine midagi. Kui juba vereandmist ei talu, pole tsikli otsa vaja ka ronida.
Kas alla 50kg ei või siis terve inimene olla? Ja selle loogika järgi ei tohiks tsikli selga ronida, kui oled hiljuti kaitsesüstimisel käinud või teinud tatoka vmt? Terve inimene tsikliga sõitmiseks ja terve inimene doonorluseks pole päris sünonüümid..
Tuuli@tegelikult pooldab doonorlust
riksx kirjutas:
Nagu ma aru sain, siis täna midagi veel ei toimunud.... või toimus?
Toimus see, mis ikka - Tuuli ja Astrid sõitsid ringi ja teised blokkisid.. No ok, eile oli juba väheke liitujaid ka. :P Loodame, et edaspidi rohkem.
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

vereandmine on hää ja õiglane mõte, aga mina Teiega ei ühine (kuigi olen korralik doonor) aga ma lihtsalt tean, et kui sinna koguneb üle nelja inimese siis läeb vastikult kaua aega ja see pärast käin ma vaikselt ja salaja. Ma olen paaril korral aga organiseerinud verekeskuse väljasõite massidesse, st tahan öelda seda, et tegelikult suurte inimhulkade korral oleks võibolla lihtsam kutsuda meedikud omale külla - kuigi siit tekib muidugi kohe ruumi probleem. Igatahes väikeste puntidega minek on küll väga hää mõte. (minul pole ka kunagi probleeme olnud tsikliga minema sõitmine pärast aadri laskmist)
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,
Tuuli kirjutas:
Toimus see, mis ikka - Tuuli ja Astrid sõitsid ringi ja teised blokkisid..
No mina ei tea millest "teie" seal räägite jälle..aga mina liikusin kella 21 paiku Tartu peal ringi ning kohtasin mitmeid rattureid :P

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

azdrid

Equ kirjutas:
Tre,
Tuuli kirjutas:
Toimus see, mis ikka - Tuuli ja Astrid sõitsid ringi ja teised blokkisid..
No mina ei tea millest "teie" seal räägite jälle..aga mina liikusin kella 21 paiku Tartu peal ringi ning kohtasin mitmeid rattureid :P

Equ
..ok ok..eile lõpetasime veits varem..aga siiski...

Flatu

azdrid, pidasin silmas lihtsalt, et pidevalt seal on kellegi masin või keegi.
Eile, kui pimedaks hakkas minema, nägin teid paljusid linna peal, nimelt raekoja platsi juures.
Päikest!.

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

azdrid, mis sa norid kogu aeg. äkki tahavad mõned jobud ILMA kambata sõita? :)
kui inimene on juba 10 aastat aktiivselt sõitnud, siis valib juba hoolikamalt seltskonda....

aga minu poolt 10 punkti kahele quad-racer'ile, kes podistavad kesklinnas aeg-ajalt ringi. järgmine kord lähen surun neil käppa avaliku korra "rikkumise" eest! :D

azdrid

t7pi kirjutas:
azdrid, mis sa norid kogu aeg. äkki tahavad mõned jobud ILMA kambata sõita? :)
kui inimene on juba 10 aastat aktiivselt sõitnud, siis valib juba hoolikamalt seltskonda....

aga minu poolt 10 punkti kahele quad-racer'ile, kes podistavad kesklinnas aeg-ajalt ringi. järgmine kord lähen surun neil käppa avaliku korra "rikkumise" eest! :D
..ei ma ei nori ju yldse paha pärast..ise sõidan ka tihti yksinda ja väga hea on...aga lihtsalt see jakobi mäe asi.. et muidugi seisab seal igapäev mõni tsikkel, kui keegi mul kylas on, või ma ise ratta tänavale jätnud :P emm JOBUD?

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

jobu on täpi kõnepruugis armas ja tore kiiksuga inimene

Flatu

seda ma mõtlesingi azdrid :).
Igaljuhul mina ei sõida enam enne, kuni saan uue masina kätte.praegu vaja vana maha myya.
Kasutaja avatar

RoTt

Lugemata postitus Postitas RoTt »

Ärge nüüd kõike Tartu sõidumõnu ära kasutage :P jätke mulle ka natuke alles... ja viimaste postidega kaasa minnes olen nõus ka paar tilka verd loovutama vahest, oma pereski seda vaja läinud... Siiski mitte liiklusõnnetusega seoses.

RoTt @ olude sunnil Soomes ja aprillis võib loota koju saamist ja sõitmist.
Honda Hornet 600 'Herilaseplika'

diio2

Lugemata postitus Postitas diio2 »

Tegelikult ma kah sünni järgi Tartlane.
Algaval nädalavahetusel olen kodupaika külasamas. Teeks Laupäeval vähe pikema ringi nt. Otepääle. Jooks tassi teed või ühe õlle (alc.vaba) ja tuleks tiiruga tagasi.
Kui ilm lubab siis kuskil kell 1300 võiks startida.

ratas: HONDA VTR ja naisel SUZU CV 650
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)

bachino

Lugemata postitus Postitas bachino »

nõus isegi verd andma minema olen juba korduvalt seda teinud ja loodan et saan kellegile kasulikk olla :wink:

Bikegirl

Esialgu veel vaatleja!

Lugemata postitus Postitas Bikegirl »

Niiet eile sai siis avaring tehtud!?Nägin et 9 bikerit oli üksteist leidnud, mõni oli küll ringist maha jäänud, aga nendele 9le - (w) !Varsti ühinen teiega!Seni pange samas vaimus edasi!Kohe ilus on vaadata! :wink:
Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx

Niih tulles tagasi esmaspäeva juurde, et kas kõigile kell 19:00 (võib ka varem) Pizzeria juures sobiks ?

Btw... eile oli täitsa mõnus. Neiud tegid täitsa head tempot :D

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”