Kiivri tuulemüra vähendaja
Moderaator: Moded
Sai ka siis selline imevidin soetatud tänu juhuste ja sõprade kokku langemisele

Lühikommentaar: võin edasi müüa ainult 1000 eest

Keegi küsis kiivri kohta??? Üks tuntud Biker.ee militaarsete kalduvustega semu installis selle minu arai astro XL külge 47 sekundiga! Ühesõnaga võtab oluliselt vähem aega, kui õlivahetus

TEHTUD!
Tark ei torma!!!
Kas kiivrit peast võttes kiivriküljest ära ei kipu tulema?spec kirjutas:Peale selle tuulemüra vähendaja paigaldamist on kiivrit pähe toppida tunduvalt raskem.
Tegelikult hemeelega uuriks/testiks seda imeasja. Ehk on mõni hea inimene nõus Tallinnas seda presenteerima (ise igapäev rattaga tööl ning mobiilne).
Tundub et varsti peaks jälle ühe ühisostu tegema.

Kaks tükki on saatuse tahtel veel jäänud üle, et kes ees see mees.., kes taga see naise naba - räägib vanarahvatarkus..

Kusjuures ei kipu. Ei saagi aru, mis imeliimiga see seal kinni on, sest üllatuseks endalegi on siiani kõik ilusti paigas...zod kirjutas:Kas kiivrit peast võttes kiivriküljest ära ei kipu tulema?
Tegelikult hemeelega uuriks/testiks seda imeasja. Ehk on mõni hea inimene nõus Tallinnas seda presenteerima (ise igapäev rattaga tööl ning mobiilne).
Tundub et varsti peaks jälle ühe ühisostu tegema.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
kuda sa seda nokka timmid? endal no feari analoogne kiiver ja nokk ainult madalamas asendis. sellegipoolest saab alates 80 km/h sõita ainult nägu alla suunatud kuna muidu viskab pea kohe kuklasse.madone kirjutas:Arai Tour X-2 + see wind/noise jammer on täis pauk!
Silmadele enam ei puhu, ventileerib samas hästi.
Kaelal ja kõril on palju soojem ning tuule ja mootori müra võttis ikka vapsee ära!
Natukene veel nokka timmida ja tulemuseks on parim kiiver ever mida olen siiani omanud!

Nii... aga hetk tagasi reseveeriti viimanegi saada olnud jammer.. minul on siis nüüd otsas. Teised võimalikud tahtjad peavad nüüd ise tellimuse tegema või lihtsalt kadedad olema

dubweiser kirjutas:kuda sa seda nokka timmid? endal no feari analoogne kiiver ja nokk ainult madalamas asendis. sellegipoolest saab alates 80 km/h sõita ainult nägu alla suunatud kuna muidu viskab pea kohe kuklasse.madone kirjutas:Arai Tour X-2 + see wind/noise jammer on täis pauk!
Silmadele enam ei puhu, ventileerib samas hästi.
Kaelal ja kõril on palju soojem ning tuule ja mootori müra võttis ikka vapsee ära!
Natukene veel nokka timmida ja tulemuseks on parim kiiver ever mida olen siiani omanud!
Noh see, et tuulega kiskuma hakkaks, seda mul küll ei ole... iseig 170 kmh on täitsa savi, nagu sõidaks bike kiivriga
Nokal on vaja lihtsalt nipet näpet teha, et vähem vihistaks
-
- Kontakt:
Siin samalaadne asi sooduka puhul kätte saadav 10 euroga.
Mis puutub avatatesse schubertitesse siis C2-l on veel lisaks lõua juurde velcroga käiv selline kolmnurk mis siis teeb selle augu veel väiksemaks.
Edit: Seal samas on ka 200 eur-ine Shkrk-i kiiver 109 euri. Sama kiiver just sai naisele ostetud ja paistab selle raha eest väga hea olevat.
Selles ongi point. Minu arusaamise järgi, kui sa selle konktreetse tuulemüra vähendaja oma kiivrile liimid, siis ei ole tegemist enam lahtikäiva kiivriga. Sry, et ennast eelnevalt natukene valesti väljendasin...mella kirjutas:Loodan, et sa oma ebakompetentsust veidi häbened ka.spec kirjutas:Kahtlen samas sügavalt, et concept-e toodeti ainult inimestele kellel kael sama jäme kui pea
Concept on tuntud kui lahtikäiv kiiver ja avamata peast kiskumine lõpeb ilmselt peataolekuga.

-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
see ju nagu mingi kondoom ümber kaela.Sorry kui mõnda kandjat solvasin.lihtsam osta tiba kvaliteetsem kiiver kui seda lollust ümber kaela kanda.
Miks peaks seda liimima kiivrile, millel on juba tehases sarnase mõttega asi olemas ja veel lahtikäivana?spec kirjutas:mella kirjutas:Selles ongi point. Minu arusaamise järgi, kui sa selle konktreetse tuulemüra vähendaja oma kiivrile liimid, siis ei ole tegemist enam lahtikäiva kiivriga. Sry, et ennast eelnevalt natukene valesti väljendasin...
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
madone kirjutas:Nokal on vaja lihtsalt nipet näpet teha, et vähem vihistaks
mis nippe Tour X-i peal provinud oled, et paremaks saada? Mul see jama ka et silmadele puhub. Eriti kui küljetuul. Ja müra võiks vähem olla. Et mida selle nokaga annab täpsemalt teha et müra vähendada? tnx!
Kui nokk hakkab suure hoo pealt kõverduma ja plärisema siis vaata kas paremal ja vasakul raskus ribad küljes on. Mingil mudelil need vist puudusid...
Silmadele mul kah õrnalt puhub aga üldiselt pole hullu.
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Re: Rumalad küsimused 2
Kuangi oli kusagil juttu kiivri vaiksemaks tegemisest. Olen juba tükk aega proovinud otsingu abiga leida seda teemat ülesse, aga kuidagi ei leia. Oskab mind rumalat äkki keegi suunata?
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
antonio kirjutas:Kuangi oli kusagil juttu kiivri vaiksemaks tegemisest. Olen juba tükk aega proovinud otsingu abiga leida seda teemat ülesse, aga kuidagi ei leia. Oskab mind rumalat äkki keegi suunata?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... er#p198453
Mul vedeleb selline asi üle:
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
pritsu kirjutas:antonio kirjutas:Kuangi oli kusagil juttu kiivri vaiksemaks tegemisest. Olen juba tükk aega proovinud otsingu abiga leida seda teemat ülesse, aga kuidagi ei leia. Oskab mind rumalat äkki keegi suunata?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... er#p198453
Mul vedeleb selline asi üle:
Oleksin sellest huvitatud. Kontakt ->PS
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
See kiivri krae oli Depoos täitsa müügil- vanasti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.