Jõgevatreff 28.07-01.08.2004
Moderaator: Moded

igatahes kolmapäeval jõudsime zeek'ga kohale ja olen nüüdki veel talle tänulik, et mu ära rääkis. ilmaga oli nagu oli, aga peamine, et paraadi ajal oli mega ilus teine. reede õhtaks sai ka piiksule selgeks tehtud kus on tema õige koht

mumm@väga väsinud kuid õnnelik

Yhesõnaga oli tore yritus, kuigi 4 päeva pidu väsitab

PS. Kõik biker.ee opmad, kelleka ma kokku puutusin ja rääkisin olid mu vastu sõbralikud ja lahked, LAHEDAD OLETE!!!

Väga vinge osa oli muidugi see, mis üldprogrammi väliselt väiksema seltskonnaga sai ringi sõidetud

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:

Special thanks läheb kahtlemata minu kolmele lemmiktüdrukule õlletelgis - Kadi, Silja ja Mari-Liis, kes olid fantastiliselt toredad. Suured tänud ka ülimuhedale rahvusvahelisele seltskonnale. Praegu saab hävingusse kirjutada ainult ühe musta T-särgi, mille tõenäoliselt Juha oma trussikute pähe pärast tünniseiklust kaasa viis, aga mulle ei meeldinud see särk nagunii.
Praeguseks hetkeks hakkab isegi eesti keel uuesti meelde tulema, ainult soome aktsent on veel natuke küljes...
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Mingil põhjusel ei suuda treff enam erilisi vaimustusvärinaid tekitada. Tundub et ma ei ole üksi - tuttavaid nägusid Tartu lauluväljakul oli masendavalt vähe. Kes Kiviõlis, kellel lihtsalt suurtest kokkutulekutest siiber. Nagu keegi veel mainis siis mõnusaim osa oli väikeses grupis ringi sõitmine. No aga seda võib ju mitte-treffil ka teha ja tehtaksegi.
Aga Jõgeva MC meestele jõudu ürituse organiseerimiseks ka edaspidi!
terv
Kris@kah organiseerib juba vaikselt ...
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Laupäeva nael oli perekond Pauksonid, kes oma peegelteleskoobiga mööda vurasid. Kui kunagi Malle pildid ära ilmutab siis peaks sealt leidma ka paar eriti veidrat ja huvitavat pilti - ootame siis...
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nagu tavaliselt... kella kuueni teed ise endale viinaga nalja ja siis hakkab programm pihta.
Sadas kurat nii palju, et lõpused hakkasid kasvama. Kõik oli hea..erilise plussi andis veel see 6-e rattaline taevaskoja-põlva-võru sõit. Võrus oli söök hea ja jubedalt sai nalja... tänan Johnny Pubi jäätise eest.

"Mingil" põhjusel sai line-dance ära õpitud

Mõned said omale uued rehvid osta, paljudel oli hommikuti paha ja kino sai kõvasti... treff nagu treff ikka

tervitused Mallele

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
rohkem ma ei taha sellest üritusest rääkida

-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Ma tahtsin ka öelda, et...tore oli näha tõelisi mootorrattureid. Sõitsid mootorratastega ringi. Need tegid muideks sellist suurt ja kõva lärmi. Ei teagi..eit ehmatas ka teeääres ära. Lehvitada ikka lubati.
Kunagi saan mina ka tõeliseks mootorratturiks.
Equ, libarattur.
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

http://www.zone.ee/mk1
Püüti ka mind sinna minema moosida.. kuid ..

-

-

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.