Jõgevatreff 28.07-01.08.2004

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ma ei teagi, pole vist mõtet eraldi teemat isegi avada treffijärgselt, et lasen siit samast edasi 8)

igatahes kolmapäeval jõudsime zeek'ga kohale ja olen nüüdki veel talle tänulik, et mu ära rääkis. ilmaga oli nagu oli, aga peamine, et paraadi ajal oli mega ilus teine. reede õhtaks sai ka piiksule selgeks tehtud kus on tema õige koht :twisted: (treffil ikka, mis te siis arvasite :roll: ). peale paraadi veel nats tartus olemist oli, kuid nüüd siis tagasi päälinnas. igatahes peale sõitu sain piiksult "tunnustuse" et "jah, lootusetult pisikuga nakatatud, maanteel kiirusepiirangutest ei tee välja, suunatuld ei tunne, alkot joob suuremates kogustes, varsti hakkavad suurte tissidega naised ka veel meeldima" :P :lol: 8) vot nii siis. igatahes mina olen rahul ning kindla peale on ka järgmine aasta minek. ahjaa, korraldajatele väike ääremärkus - treffil oli ka naisi (ehk miks oli ainult naisstripparid laval :evil: )...

mumm@väga väsinud kuid õnnelik
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

MotoChick
Tsikkel: Honda CB900f Hornet

Lugemata postitus Postitas MotoChick »

Mina olen ka üritusega väga rahul ja mul on hea meel , et läksin :) See oli väga tore, et kõik biker.ee rahvas koondus enamvähem yhte kohta telkima ja kõik väga sõbralikud olid yxteise vastu. Ilm oli jah veitc nigel alguses, aga viimased päevad olid ilusad. Bändid olid head, paraad ka päris vinge.Eile päeval sai väikse seltskonnaga tehtud väljasõit Põlvamaale ja Võrru. See oli VÄGA tore :lol: Nalja sai ikka päris kõvasti nende päevade jooksul.
Yhesõnaga oli tore yritus, kuigi 4 päeva pidu väsitab :P . Järgmine aasta kindlasti sinna.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Oh.. praegu jõuan vaid ööelda.. PARIM! Kes ei tuld... jäid väga paljust ilma!

Nüüd puhkama, hiljem tuleb pikem möla :D
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Elutripp krt. Tänan kõiki, kes viitsisid muga tina panna :D
ansambel X - 11

Seljakott

Lugemata postitus Postitas Seljakott »

Jah, tõesti väga lahe üritus, mul endal esimest korda ja jäi väga hea mulje, kuigi sellega kaasneb ka halb mälestus, teel treffile kukkusin rattaga ja Tartus pandi mul jalg kipsi, aga ega see mind ei takistanus Singer-Vingeri kontserdi ajal hüppamast ja kargamast :D:D:D

PS. Kõik biker.ee opmad, kelleka ma kokku puutusin ja rääkisin olid mu vastu sõbralikud ja lahked, LAHEDAD OLETE!!!
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Passisin ja passisin paraadi, aga biker.ee lippu küll silma ei hakanud. Kuna Motopaks lubas lipu all telkida siis oleks ju võinud teise paraadile kaasa ka võtta! :cry:
Harva kodus
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

to jack: kivi läks nüüd valesse kapsaaeda. paraku ei saanud motokas lippu kätte nagu lootis.... aga see-eest oli ta ise "korravalvur" :wink:

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

to mumm: Nu siis on OK. Ega ma kiva ei loobigi, mõtlesin et nägemisega miskit viltu. Igatahes minu perel olid silmad nii suurest ratturite hulgast punnis ja punased. Järgmisel aastal lubati mind väevõimuga kohale saata, et oleks kelle lehvitada :lol: Seekord polnud ratas veel konditsioonis :cry:
Harva kodus
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Eh, nende, kes ei käinud kadetaksajamiseks olen sunnitud samuti kirjutama et SUPER üritus oli. Nuh, loomulikult seetõttu, et meil selline supermõnus seltskond on, kellega ringi sõita ja tina panna :P
Väga vinge osa oli muidugi see, mis üldprogrammi väliselt väiksema seltskonnaga sai ringi sõidetud :D
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Tore üritus oli :) seltskond oli sõbralik ja alko lembeline...
Kasutaja avatar

Kawalpea

Lugemata postitus Postitas Kawalpea »

Ehh, ei saa ka kiitmata jätta! Bikerrahvas ruulib täiega.
Millal see järgmine üritus oligi? :twisted:
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Krt asja aeti nii pingevabalt, et see oli lausa käsitamatu. Nii palju nalja pole juba Bikerfestist alates saanud... :lol: Uskumatu, et ma siiski oma ratta üldse niikaugele sain, et ta koostöölepingut üles ei öelnud. Tagasisõit oli ka ülimuhe, sest ma pühapäeva pärastlõunal avastasin, et territooriumil olnud kaardimakseterminal oli täiega saatanast ja ma pidin midagi kombineerima, et üldse Tallinnasõiduks bensiini saada (aitäh Peebule, kes oma õla alla pani ja peale selle veel märku andis, kui mu koormarihm laiali läks ja pakid ratta järel kelku mängima hakkasid).
Special thanks läheb kahtlemata minu kolmele lemmiktüdrukule õlletelgis - Kadi, Silja ja Mari-Liis, kes olid fantastiliselt toredad. Suured tänud ka ülimuhedale rahvusvahelisele seltskonnale. Praegu saab hävingusse kirjutada ainult ühe musta T-särgi, mille tõenäoliselt Juha oma trussikute pähe pärast tünniseiklust kaasa viis, aga mulle ei meeldinud see särk nagunii.
Praeguseks hetkeks hakkab isegi eesti keel uuesti meelde tulema, ainult soome aktsent on veel natuke küljes...
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Nii peabki, igale ühele oma!
Mingil põhjusel ei suuda treff enam erilisi vaimustusvärinaid tekitada. Tundub et ma ei ole üksi - tuttavaid nägusid Tartu lauluväljakul oli masendavalt vähe. Kes Kiviõlis, kellel lihtsalt suurtest kokkutulekutest siiber. Nagu keegi veel mainis siis mõnusaim osa oli väikeses grupis ringi sõitmine. No aga seda võib ju mitte-treffil ka teha ja tehtaksegi.
Aga Jõgeva MC meestele jõudu ürituse organiseerimiseks ka edaspidi!

terv
Kris@kah organiseerib juba vaikselt ...
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

käbi kirjutas:
nii
mäkketöus ölikivis oli tunduvalt toredam ;)
Ega Rapla supermoto kah igav ei olnud :P
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

Täitsa muhe üritus oli. Kõhulihased said suurest naermisest täitsa arvestatava treeningu... ei tea, mis see oli, vahepeal oli tunne, et kogu seltskond oleks justkui kanepiuimas - krt iga asi ajas naerma - ja kõik naersid...
Laupäeva nael oli perekond Pauksonid, kes oma peegelteleskoobiga mööda vurasid. Kui kunagi Malle pildid ära ilmutab siis peaks sealt leidma ka paar eriti veidrat ja huvitavat pilti - ootame siis...
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

treff....irw,

nagu tavaliselt... kella kuueni teed ise endale viinaga nalja ja siis hakkab programm pihta.
Sadas kurat nii palju, et lõpused hakkasid kasvama. Kõik oli hea..erilise plussi andis veel see 6-e rattaline taevaskoja-põlva-võru sõit. Võrus oli söök hea ja jubedalt sai nalja... tänan Johnny Pubi jäätise eest. :D

"Mingil" põhjusel sai line-dance ära õpitud :wink: , GoldWingil istutud ja sellest püsiv kahjustus saadud, kõvasti tantsu vihutud ja pulli tehtud. Biker.ee valged särgid olid populaarsed nii, et paljud said välis-ratturitega ära vahetatud. Bikeri rahvast oli hulgim kohal. Paljude uute toredate inimestega sai tutvutud ja järgmisel aastal soome kokkutulekule lubatud minna.

Mõned said omale uued rehvid osta, paljudel oli hommikuti paha ja kino sai kõvasti... treff nagu treff ikka :D

tervitused Mallele :D

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

mina tervitaks kah Mallet.

rohkem ma ei taha sellest üritusest rääkida :D
Viimati muutis piret, 02 Aug 2004, 16:45, muudetud 1 kord kokku.
Vahest sõidan ja teen asju.

Raigo

Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Ma tahtsin ka öelda, et...tore oli näha tõelisi mootorrattureid. Sõitsid mootorratastega ringi. Need tegid muideks sellist suurt ja kõva lärmi. Ei teagi..eit ehmatas ka teeääres ära. Lehvitada ikka lubati.
Kunagi saan mina ka tõeliseks mootorratturiks.

Equ, libarattur.

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

Uhh....f..k!Lugu on siis selline,et sinna Tartusse jäi nii hääl,kui ka tervis,mis antud ajahetkeks hakkab juba vaikselt taastuma....saab juba vaikselt kirjutades klahvidele pihta :D .Igatahes oli pidu hea nagu alati.Erilist mainimist vajaks muidugi Neljapäevane ajaveetmine kümblustünnis ja massaazitelgis,mis andsid edaspidisteks päevadeks hea hoo sisse+muidugi "mõõdukas" koguses alkoholi kõige selle juures.Spetsiaalsed tänud polüglotist härra Torpedole,kes osava keelemehena suutis pea pool maailma enesele allutada ja kelle seltskonnas viibimine oli puhas nauding,nii nagu kõike muud nautides kadusid need päevad võibolla isegi liiga kiiresti....aga eks järgmine aasta kohtume jälle :wink:
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Oh, ära meelita, ENZO! :oops: :wink: Pean ka mainima, et Viljandi poiste seltskond rokkis täiega ja kümblustünn oli nii hea leiutis, et lausa tahaks endalegi sellist! :shock:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Nobody56
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nobody56 »

niih nati pilte ka.. raigo juba ütles, et ma suren varsti.. irww. piret olevat talle midagi öelnud mõnede piltide kohta, kustutasin siis need ära.. link on siin

http://www.zone.ee/mk1

Püüti ka mind sinna minema moosida.. kuid .. :x Ratas hakkab varsti valmis saama (täna sain uue värvi kätte) load olemas ning hakkab sujuma. Edaspidi siis uuehooga eestit avastama:) Seniks.. mõnusat suve(võtke mis võtta annab)
2 ratast, iga kell!

Raigo

eriti need boliivia naised :D:D või kust see tüdruk pärit oli :P

mekayx

Lugemata postitus Postitas mekayx »

siin mõningaid pilte tartu laululaval toimunu kohta
http://www.hot.ee/mekayx

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

piltide pealt tundub küll, et oli lahe üritus...kahju et ise sinna ei sattunud :roll:

hopmc

Lugemata postitus Postitas hopmc »

roheline trike oli kunagi minu papa oma enam kahjuks mitte muidu täitsa šeff üritus oli :)
Kasutaja avatar

ENZO

Muide neljapäevasest tünnisvedelemisest kasvas välja haiglaslik(loe perversne) huvi selle asjanduse vastu ja seega sai eile kell 14.00 kohalikust pidufirmast vastavad materjalid soetatud ja läks lahti ehitamine,mille tulemusena seisab praeguseks hetkeks maja taga samasugune tünn(diam.2m),vitsad peal,ahi sees(made by Metslane) ja vesigi juba sisse lastud.Alguses vähe tilkus,aga praeguseks peaks juba korras olema(puit vähe paisub kah).Ristsed saab ta igal juhul homme õhtul :D .Keda huvitab võib mingi aeg suve jooksul kaema(nautima) tulla.Torpedol soovitan soojalt puhkus võtta,sest sinust saab selle tünni ristiisa.......
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
Kasutaja avatar

Zeek

Lugemata postitus Postitas Zeek »

Hmmm....kõlab ahvatlevalt....
Kui veel täpsustaks, et millal ja kuhu, oleks allakirjutanugi ehk tulija ja nautleja...

Zeek
Kasutaja avatar

ENZO

Koht ise asub Viljandist 10km Tartu poole(maantee ääres)ja tulemiseks peab veidike ette teatama,soovitav mõnel nädalavahetusel,kuna saunaomanikust sõber,kellega koos see tehtud ja kelle juurde see asjandus paigutatud sai,elab Tallinnas ja on nädalavahetustel siin.Praegu on tal muidugi puhkus ja sobib ka nädala sees kuni 13.08.Biker ee.rahvaga mulistaks alati :D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”