Kui tihti teid kõnetatakse...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Mina olen omaarust ka üsna abivalmis sell. Autos on alati köis, 2 vahukustutit, akujuhtmed ja tööriistakott. Kui keegi ikka tee ääres või kraavis, pakun alati abi.
Mulgi oli eelmine suvi selline juhus Loksa teel, et siklimees seisis tee ääres....kusjuures ka vist oli just kiivrit ära võtmas... jäin ka seisma ja küsisin, et ega abi ei ole vaja.
Vaatas ka mind veic veidra pilguga ja ütles et ei ole. Äkki läx ka pissile :P (Aga Madone vist ei olnud)
No kust ma pean teadma. Minu meelest ikka parem küsida, kui mõelda et juu läx hädale ja siis vend külmetab kuskil tee ääres või nügib tsiklit kodupoole.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

madone kirjutas:
Tegin siis eile metsapeatust türisalu kandis ja prasjagu kiivrit pääst võttes vuhas üks autu mööda... okei sian juba kindad kah käest ära, vaatan, et kutt tagurdab tagasi...

Tuli küsima siis, et kas on abi vaja :D ilge tahtmine oli öelda, et tule aita hoida :D irrrw......

aga noh ei vägapositiivne! Selliseid peakski rohkem olema.. ju oli ise kah siklimees + peaks naised seda tegema, siis kutsuks kindlasti hoidma :D:D:D

(moon)
Asi hoopis selline....
Sõidan õhtul linna... vaatan Mad tõmbab teeäärde. Tuled kustu..uuesti põlema...ja uuesti kustu... selge pilt ratas õhtal....tagurdan tagasi....selgub hoopis, et ots juba püksis

...krt viimane kord kui ma kinni pean :D :bsmile:
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Kunagi ei tea millal ise teeäärde võid jääda, seega pidage ikka kinni ... nagu öeldakse tee seda mida sa tahad et sulle tehtaks
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

irrrw... :D:D:D:D

vot siis... ja jummala täppi pakkusin, et ilmselt oli siklimees kuna teised tavaliselt sõidavad tuimalt mööda. :P

Muide tulede kohapealt... ma mõtlesin, et kas jätan tuled põlema või panen kustu, etnoh ratast näha oleks... muidu mõni pudelipõhjadega penskar sõidab veel otsa aga jah, selle otsuse vastuvõtmine toimus mitmekordsel tulede sisse-välja lülitamisel :wack: :bsmile:

daqqer

Re: Kui tihti teid kõnetatakse...

Lugemata postitus Postitas daqqer »

Hmm jah, vene inimesed tulevad küll vahepeal ligi uurima ratta kohta :D
Üks pakkus uut tagakummi mille ma ka ära ostsin temalt

Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pitbull »

mul läheb alati viktoriiniks...keegi ei saa aru mis ratas on ja siis hakkab tulema igasugu asju peale suzu...

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,
Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Lugemata postitus Postitas kki »

Viimati mingi slovakkia kiirabiarst tundis huvi mitu kuubikut, sai siis sabal ilutsevat numbrit näidatud ja vene keeles ka dubleeritud, et 600, ja siis veel vanaisa küsis ja tegi nii :shock: . rohkem pole eriti ette tulnud kevadest saadik.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Mul on parimad pärlid olnud maja ees seisva mägika osas.
Täiskasvanud inimesed on imestanud, et kuidas sellega linnas sõita saab - tulesid küljes pole ja tagarehv polte täis.
Nooremad on pakkunud tõsimeeli, et Blackbird ja TL1000 (mägikas) on kindlasti 500cc, et viimane kaalub kindlasti oma 100 kg ja samuti imestanud, et kuidas ma sellega sädemepilves mööda linna sõidan :P
Üks kord, kui mingit suvalist hooldust kummalegi rattale tegin, küsis mingi pisike piiga, et kuidas selle ratta selga istutakse. Pärast tema sadulasseaitamist tekkis kohe iseorganiseeruv parv teistest samalaadsetest tegelastest, kes kõik kohe oma "järjekorranumbri" eest võitlema hakkasid. Seda, et tegemist pole pargipingiga rahvale pähe ei tulnud (togi)
Aeg-ajalt hooldan venna 1800cc ratast ning kui mingi pensiline või joobes tegelane uurib, et noh, see on kindlasti 450cc või 550cc, ise muheledes, arvates, et teevad komplimendi, siis suur on nende pettumus kuuldes õigeid numbreid. Miimikast võib enamjaolt järeldada, et peavad mind halva nalja tegijaks.
Kahjuks tuleb aeg-ajalt ette ka purjus inimeste pealetungivat soovi tsikli häält kuulda. Tühjemate torudega pillide puhul olen enamjaolt suutnud naabritele mõeldes keelduda.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Mult ka koguaeg päritakse, et mitu kuupi(siis tuleb see, et kuusada, see ei astu ju edasi, miks tonnist ei ostnud), mitu kw ja mis aasta ja kõike ikka päritakse. Ratta peal muidu kõik kleepsud olemas, et suzuki ja kuusada. Vahepeal mõtlesin, et peaksin midagi visiitkaardi taolist tegema, et saaks kohe näppu visata:D Nüüd õnneks kõik tuttavad juba teavad millega tegu ja pärimine on ära kadunud :) Kuid linnapeal võõrad pole küll jutule tulnud, peale kahe venelase kes küsisid, kas 300km/h ka välja läheb :D

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

paar säravamat hetke on isegi tekkinud, arvestades et ma nii vähe sõitnud ja veel vähem peatunud kuskil võõras kohas
hea kogemus oli kuskil firma suvepäevadel astus mehike ligi ja hakkas uurima et mis masin jne nagu ikka esimene küsimus palju kuubikuid on aga põhiline imestus tekib ikka siis kui mainida et esimest korda elus tsikli otsas ja milleks mulle ikka tonnist vaja oli kohe, selle peale jään tavaliselt vastuse võlgu :oops:

natuke häiriv oli aga kodukandis poe ees kus keskeas meesterahvas tuli lihtsalt uurima samamoodi et ilus masin ja palju maksab aga asjal oli mõru tagamõte minujaoks nimelt oli poisil õlleraha vaja ja pea ka haige vist, ei suuda sellistele kohe abi osutada

väike-maarjast läbi sõites oli ka üks väikene poiss kes suure hooga jooksis tee äärde ja kukkus aga käega vehkime et onu anna gaasi :P alguses ehmatas ära et jookseb või teele aga no kamikaze üritus tasus poisile ära :wink:
üldiselt on jah väiksed lapsed ja vanurid need kellele silma jääb miskipärast, tavainimestel pole vist niipalju aega et tühja uurida :D

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Putukas
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Putukas »

Paar korda on isegi ette tulnud...samas ratas on ka vähem kui 2 kuud alles minu käsutuses olnud :lol: Paar päeva peale ratta kättesaamist läksin platsi peale oskusi meelde tuletama ja seal üks härrasmees tundis huvi, et minu kuubikut, mis marki, kus gaas ja pidur asuvad, kuidas ma seda üldse püsti hoian, miks ma endale üldse load tegin jne :P

Teinekord näitasin sõbrale ratast ja üks meesterahvas sõitis hirmus aeglaselt meist mööda, lasi lõpuks akna alla ja küsis, kas midagi tõsist on lahti ja kas abi on tarvis. Väga kena temast muidugi, kui teinekord tõesti abi peaks tarvis olema, siis loodan, et selliseid inimesi läheduses leidub :roll:

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Sõidan esimest hooaega ja kevadel oli üllatus suur,kui inimesed hakkasid huvi tundma tsikli kohta.Arvasin küll,et inimestel peaks uudishimu ammu rahuldatud olema,aga ei...Parklas seistes on tulnud onukesed uurima,et mis ratas-palju võimsust jne.Kord poest tulles,kui hakkasin kiivrit pähe panema,tuiskas minu juurde miski Toyota.Juht kruvis enda akna alla ja kõrvalt istmelt upitas päris kena blondiin minu poole ja küsis,kas sõitu saab.Ma lahke poiss :D Vastasin,et saab ika,aga teist kiivrit vaja.Tükk tegemist oli,et seletada talle,miks ka temale kiivrit vaja on.Lahkudes jättis oma telefon numbri 8) Toyotat näis roolivat blondiini mees/elukaaslane :roll: Kelle nägu vajus ühe rohkem ja rohkem ära meie flirdi peale :ner:

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Kõnetamise pärl oli juhtunud Ida plokkis kui kolm tegelinskit uurisid kas tsiklil bensupaak on 50 või 70 liitrine :mrgreen:
Tavalised küsimused-
1:Kiiresti Harley sõidab? ------------Ei tea, pole Harleyga sõitnud. siis selgitan et see on jaapanlane mis on sama hea kui Harley
2:Palju siis selline maksab?---------Kui otsid leiad ka 30 tuhhiga :) mille peale tehakse šokkinägu- ei maksagi poolt miljonit.
3:Palju sajale võtab?-----------------4-5L------mhm...nagu väike auto(sügavamõteliselt)
ja kui edasi küsitakse kuubikute kohta siis järgmiseks noorte puhul käib "mina olen saanud sõita ala sõbra krossikaga" ja vanemate taatide puhul tulevad huvitavad ajaloolised mälestused IZ.ide motoklubidest jms.
Ühesõnaga igav ei hakka.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

musttank

Kui tihti teid kõnetatakse...

Lugemata postitus Postitas musttank »

spinna kirjutas:
Punapats kirjutas:

nähtavale ilmus kõhetu hallipäine vanamutt, kes siis sibades, koer rihma otsas, meie juurde tuli ja hakkas Intsu käest igasugu küsimusi küsima..just tsikli kohta..ühel momendil aga läks neil kahel vaidluseks kuubikute ja kaalu koha pealt ning siis mutike teatas et tema vana siklisõitja ja lausa NL liidu esikoha omanik kas ringrajal siis vist...

Kui ma 16 aastaselt tsiklikursustel käisin, andis meile nii liiklust, tehnikat kui ka sõitu naisterahvas, ca50 aastane või enam, korpulentse kehaehitusega - nime kahjuks ei mäleta, aga tegemist oli endise ringrajaässaga N liidu piires. You never know....
Ausaltöeldes itsitasime ligemale pool kursuste aega, et mida mutt asjast ka teab. Seda piinlikum oli, kui tegelikkus kogemata välja tuli :oops:

Sorry about offtopic[/quote

Motosportlane Luule Tull võitis N.Liidu rahvaste VI spartakiaadil 2 kuldmedalit ..................see oli siis 1975 aastal. seoses sellega tuleb meelde eesti klassika......"Noor pensionäär" peaosas kadunuke Ervin Abel (s.1984) ja teine hea film "Vallatud kurvid"

Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.

motard
Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
Tänanud: 28 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motard »

8 aastat tagasi kui veeresin linnatänavatel Gilera Runneriga ringi siis kõnetasid kõik lapsed, naised, vanurid, teised tsiklimehed, politseinikud (eriti Indrek Sirk kellele ma pidevlt ilma kiivrita vahele jäin) jne. Edev ja uus värk oli ikka roller siis.

Praegu liigun harva tänaval aga paaril korral on ikka ligi astutud küll - ühel korral seisin kaupluse ees, kiiver süles ja jõin vett kui ligi astus mingi muhe palja ülakehaga jota kes vaatas tükil ajal mind ja ratast ja mu vee pudelit ja viimaks pahvatas: "Noh! ei lähe käima jah!" ja tatsas minema.

Paaril korral on imeks pandud, et miks nii vähe kuubikuid, 450 on ikka ilge suss ja sellega pole ju metsas midagi teha :).

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Tihtipeale on nii olnud, et kui Siriuses burksi söön, siis piiravad mind rolluvennad ümber ja hakkavad küsimusi esitama :mrgreen:
Väikeses mutukad tahavad jah, kangesti tsikli selga ronida ... Siiani olen lasknud ... lapsel pärast hea meel :bsmile:

Kasutaja avatar

urmas

Lugemata postitus Postitas urmas »

Ikka vahest on huvi tuntud.Eriti väiksed poisid ja just vene rahvusest, eestlased vist liiga arad, et juttu tulla rääkima
Kõige meeldejäävam hetk on linnas kortermaja ees.Sai siis välja mindud ja hakatud sõitu sättima, vaikselt tagi selga, lukud kinni ja siis tulid kaks naabrimeest(juba ikka vanemas eas) välja, urisid puurisid iga nurga pealt, küsisid palju pentsu võtab, kiitsid et kurask ikka läigib võimsalt.Siis küsib üks, et no palju rattal kuubikuid on, teine kohe selle peale, et kurask suur on, vist kusagil 350-400(R1 Rattaks siis:D), vaikselt ise muigasin ja vastasin et no pea-aegu 1000, selle peale vaatasid vanad üksteisele otsa ja silmad läksid sõna otseses mõttes punni :lol: Sai siis veel natuke räägitud rattast, sukk ja kiiver pähe ning ratas käima, hakkasin juba minema kui vana koputab õlale ja küsib karjudes(ratas käis:D)MIKS TA SUL NIIMOODI PLÄRISEB:D
Ega ei osanudki mingit tarka öelda, ütlesin et ei tea ja panin leekima :mrgreen:

Kasutaja avatar

IvarSiim

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Kui tahan kusagil reisides poe juures või muus kohas väikest peatust teha, siis nüüd alati vaatan ümbrust, et kas seal ei ole kohalikke joodikuid.....Piin on nendega vestelda ja alati tahetakse ka sadulasse ronida....Ja siis tuleb jutt, et näe, kunagi sai ka endal IZ iga või Jawaga sõidetud jne....Paljud lubavad hakata lubasid " ära tegema ", ise samal ajal puust tuge otsides... :)
Palju välja võtab, seda küsivad 99,9 % :) Egas ei tea küll :oops:

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Küsimisi on palju olnud, aga kui eelmine suvi sõbraga tema maja juures juttu rääkisin tuli ca 50 aastane mees ja ikka pärima palju välja läheb jne edasi. Sõber ütles naljaga, et 300km/h (tegu oli 80cc masinaga). Selle peale võttis taat taskust pastaka ja paberi ja kukkus arvutama kui kiiresti ma Tartusse ja tagasi sõidaksin. Juurdles tükk aega ja arvutas sõrmede peal. Siiamaani ei tea miks ta seda teada tahtis, aga naljakas oli küll :D

Kasutaja avatar

piuks

Lugemata postitus Postitas piuks »

Loen neid postitusi ja nii mõnigi paneb muigama ja suu nurki kergitama.
Veel aasta või paar tagasi tuli nii mõnigi meesterahvas ligi ning hakkas pärima, et kas tõesti nii noor neiu sõidab sellise mootorrattakga, kui võimas, mis mark, jne. Kuuldes, et ratas 125ccm arvati, et see mulle liialt võimas :lol: ( Ei tea mille eest ma siis load sain?! :o ) Vestluse lõpuks on alati ohutut sõitu soovitud.
Kord oli ka mul selline situatsioon, kus purjus vennike, peale minu ratta kiitmist, küsis nagu muu seas, et äkki on mul kümme krooni laenata talle. See tegi mind ettevaatlikuks igasuguste kõnetajate suhtes. Õnneks pole selliste vennikestega mul rohkem kokkupuudet olnud.
Muidu kõnetamisi ja selliseid ratta kohta pärimisi on sellel aastal jäänud ka vähemaks (juba "vana nägu" ...vist)Nüüd, kui uus ratas, küsitakse ainult, et millest selline stiili muutus.
Veider situatsioon oli aga paar nädalat tagasi, kui läksin tankima tanlasse, kus enne tuli maksta, siis alles tankida. Panin siis ratta paika ja läksin maksma. Aknast jälgisin aeg-ajalt oma ratast, kuna kaks poissi parkisid oma rolleri teisele poole tankurit ja jäid mu ratast pinksalt uurima. Arve makstud, läksin tähtsalt oma ratast tankima. Poisid vaatasid mind pikalt.(nad paistsid vanuselt umbes 15 või 16) Enne, kui kiivri pähe jõudsin tõmmata, ütles lõpuks üks poistest: "Ilus ratas sul!" (See kompliment tuli mulle üsna ootamatult ja veel sellistelt poistelt) Vaatasin siis kõnetaja poole, kes oli veidralt tõsise näoga ning tänasin teda viisakalt. Naer tahtis nii peale tulla, et panin kiivri ruttu pähe ja sõitsin minema, et mitte poistele ja endale naeruga piinlikkust valmistada. Naersin vaikselt siis enda kiivrisse. :) Tegeliult oli see väga armas kompliment neilt ja tegi mu tuju kohe heaks. AITÄH! Nüüd hiljem, seda meenutades, paneb see mind ikka veel vaikselt muigama.

Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Päris huvitav teema lugeda! Mõnest päris kahju(keda külajoodik tülitanud) mõne nahas tahaks isegi olla(kellelt piltilus piiga tehnilist lisainformatsiooni ammutanud)! Minu lugu maandub sinna kuskile keskele....

Nimelt ühel ilusal laupäevaõhtul suurest linnast suvepäälinna sõites, märkasin peeglist, et meetri kaugusel minu numbrimärgist üks auto sabas rippumas. Oli teine sellist ilusat "bellarussi sinist" värvi. No auto autoks...aga silmasin kohe, et tegemist ikka vist tehnikahuviliste inimestega. Olid teised iluvõre taha sellised ilusad tulukesed installinud. Üks neist sinine ja teine punane!Ja mõelge...relee oli vist ka vahel, sest vilkusid naa kenasti vaheldumisi....No kuna 100km oli juba selja taga ka ja vaatasin, et saan endale vist mõnusad tehnikahuvilised vestluskaaslased, siis panin oma täiesti töötava ja vilkuva kollase paremsuuna sisse, alguses vilgutasin neile punast pidurituld, mille hiljem alaliselt süütasin ja jäin seisma! Minu lootused ei petnud mind- nemad jäid ka seisma :D "Bellarussisinisest" skodast astusidki välja kaks noormeest. Vaatasin kohe, et õnneks pole vist mingid pätid. Tundusid korralikult riides olevat. Ilusad puhtad sinised vormid ja neeoonkollased vestid seljas(alguses vaatasin et kaksikud vist). Rahunesin, et olen kokku saanud korralikust lastetoast pärit tüüpidega. Ja mõelge kohe vuristasid enda nimed ette ja puha. No nii viisakad, et anna otsad.Ööklubis võidki mõne tibi nime ootama jääda...aga näe keset maanteed sellised viksid poisid.Ja aina paremaks läheb.... seejärel kutsusid oma autosse! No alguses vaatasin küll, et skoda ja tumedad klaasid, et mine tea...aga siis rahustasin ennast, et ah ju ikka pätid pole, ju paps ja mamps on poistele esimeseks autoks ostnud. Saavad suureks, küll siis ostetakse neilegi tsiklid! Sättisin siis ennast tahapingile. Nii ilusti hakkasid siis küsima mu käest igasugu küsimusi. Tundus, et liikluse teemal olid nad eriti asjadega kursis. Teadsid peast igasugu kiirusi, mis meite teedel ja tänavatel lubatud, küll asulates ja teedel ja suvel ja talvel. No ma hakkasin juba närviliseks muutuma, et aga tsikli kohta ei tahagi miskit teada??? No tahtsid ikka! Täitsa viisakalt küsisid tehnislist passi ja kindlustuse poliisi. No lõpuks!!!! Tundus, et tegemist tudengipoistega. Hakkasid mingit roosat ankeeti täitma. Ilmselt lõputöö tähtaeg mehhaanikakoolis kohe, kohe uksele koputamas. Täitsid seal hoolega mingeid lünkasid ja vihtusid aga minu teh passist kõik maha! No ega ma kade ka polnud! Isegi omal ajal spikerdatud.... Jaaa, aga kõike vastuseid ei ole ju raamatutes ka kirjas! Hakkasidki siis minultki igasugu lisaküsimusi küsima. Näod olid sellised naerused ja üks siis kõnetas mind, et kuule:"Palju selline elukas ka kütet võtab?". No ma siis ka kooliaega meenutades pigistasin enda huumorisoolikat pisut ja mõtlesin et ega need rebased nii kergelt ja ilma vempudeta ka ei pääse.... Tegin siis tähtsa näo ja ütlesin:" Kle kõik võtab ära, mis paaki paned!". Tüübid siis muutusid suht morniks ja vastasid:"Ahhaaa, küsi nüüd meilt ka palju me selle küsimustiku eest raha võtame?" Siis sain aru, et tudengipoistel stipipäev kaugel ja lisaks infile tahavad veel õlleraha ka. No mina kohe siis küsima:"Palju võtate?" Nokamütsid vajusid tüüpidel silmini ja pobisesid:"No kõik võtame ära, mis seadus ette näeb!" Vaatasin, oh deem - vist mingid juuratudengid ja nendega vaielda pole mõtet. Täpsustasin algset küsimust ja sain aru, et tahtsivad nemad kütusekulu 100km kohta! Noh siis rääkisin neile ilusatest väiksetest numbritest ja panin neilegi südamele, et ärge nüüd selle "küsimustiku" summaga ka ahneks mingu. Küll tuleb järgmine ja saate temagi käest hulga tehnikaalaseid vastuseid mõistliku tasu eest. Noh saimegi kenasti kokkuvõttes kaubale! Ei pea ennast eriliseks kuulsuseks, ega avaliku elu tegelaseks, aga lõpuks tahtsid veel autogrammi ka saada mu käest sinna küsimustiku peale. Mulle tundus see kui komplimendina ja selle ka neile andsin! Mine tea võibolla äkki, kui kunagi esimese tsikli ostavad, kopeerivad selle paagi peale HONDA kleepsu kõrvale. Aga võibolla oli koolis neil seda vaja. Ei tea. Igaljuhul vastutasuks, sain infi, mis kellani Pärnus õlut müüakse....ja isegi, kui edaspidi märkide järgi sõidan....jõuan veel rimisse :bsmile:

Vot sellised lahked sellid sattusid minu teele!
Tervitused neile!
Tark ei torma!

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

kki kirjutas:

ja siis veel vanaisa küsis ja tegi nii :shock: . rohkem pole eriti ette tulnud kevadest saadik.

Üks 80-le liginev sugulane küsis mu 1100 Dragstari kohta ka, et see on vist päris võimas, et oma 8hj on ikka vist ära.

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe

kair

Lugemata postitus Postitas kair »

Eile toidupoe ette ratast parkides juhtusid mööduma psipõnn ja tema isa.
Mudilasel kohe rõõmu kui palju: "Nääd onu sõidab motaga!" - sellele järgnes pikk arutelu papaga, kust onu selle rattaga tuleb ja erinevad suuga tehtavad heliefektid sinna juurde, et mis häält täpselt see mota sõites teeb. Kui kiivri peast võtsin siis oli jutuvada nagu noaga lõigatud ja üle parkla kajas pettunud häälekas hüüe: " See onu on ju oopis tädi!!!"

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Mitte kõik külakarvased ei ole negatiivsed.
Sattusin Saaremaal tiirutades kuhugile Türju kanti ja jäin teeäärde puhkamiseks peatuma. Läinudki palju aega mööda kui selja taga võsas hakkasid oksad raksuma ja ma mõtlesin, et kohe kargab sealt mõni Saaremaa valge lammas, kodustatud lehm või vähemalt elus põder välja. Aga võta! Hoopis üks metsavenna välimusega parkunud näonahaga mees oli. Tuli otse minu juurde, istus mu kõrvale kraavipervele ja ilma pikema jututa ulatas mu poole 1,5liitrise plastist õllepudeli. Patsutasin talle õlale ja noogutades ratta poole ütsin, et pruut ei luba õlut juua. Mees vaatas kohkunult üle õla aga nähes, et mul siiski emandat kaasas ei ole ja ma vaid ratast silmas pidasin, noogutas arusaadavalt, tõstis pudeli suule ja jõi kui kaevul. Hetke istus veel mu kõrval, siis vaatas uuesti ratast, üsna pikka aega vaatas. Siis pilku rattalt pööramata jõu veel ühe mehise sõõmu, siis tõusis püsti, vaatas mulle otsa ja lausus oma esimese ja ainsa sõna: "Vägev". Ja läinud ta oligi sinna samasse kus kohast ta tuli. Ei saa öelda, et ta imelik mees oli. Omapärane aga küll. Ega ta tegelikult mind otseselt ka kõnetanud aga ju see seik ikka sinna kategooriasse mahub.

AnneliP

Lugemata postitus Postitas AnneliP »

Kõnetatakse keskmiselt kuus korra ja pooled polegi joodikud :)

Tavaliselt küsitakse kuubikuid ja tippkiirust ja mis on isiklik tippkiirus :P

Huvitav on see et ükski politseinik ei hoolinud minust seni kuni sõitsin CB500-ga (2 hooaega) aga niipea kui istusin uue 2005 a Fazeri selga nii peeti kohe teisel nädalal kinni :?

Kõige toredamad on oma maja jõnglased kes täitsa regulaarselt küsivad et "kas on äge ka" .... no muidugi on :D
Kõige totram küsimus on tulnud naisterahva suust :oops: , et kuidas sa valgusfoori taga seistes ümber ei kuku ......

Vahva on ka see et eakamas vanuses naised suvalistes parklates teevad juttu ja kiidavad naisratturite tublidust. Nende häälest on tunda et neil on elus midagi toredat tegemata jäänud :( . Paar inimest on ka küsinud et kas hirmu ei ole. Ja imestavad et kuidas ikka 200kg kaaluva rattaga hakkama saab. No kus ma pääsen kui sõita tahan :D , krigistan küll mõnes kallakul või kruusases parklas hambaid aga hakkama saan 8)

Üks joodik on ka keset teed ette jalutanud ja küsinud et mida ma lärman - roomasin siis just tasakesi kõrvalteelt peateele, väikeses asulas. No mis sa sihukesele küsimusele vastata oskad :roll:

Mõnusaid kilomeetreid

Yamaha FZ 6S

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

mulle on mitu korda "ja eranditult naisterahvad" keskmist sõrme näidanud; ei saagi aru
kas se on kõnetamine või ettepanek

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Meenus lugu kui kunagi sai Võrust Viljandi kaudu Tallinna mindud. Jäin Suislepa poe ees seisma, et kaardilt veel keerulisemat teed otsida, mida mööda linna sõita. Järsku astus poe tagant välja üks härra ja teatas:" Mis sa sest kaardist vahid, ma tean seda kanti küll!"
Ei osandki midagi vastata :)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Rocca keskuse juures nädal tagasi sättisin kiivrit pähe just kui lähenevad eemalt noormees ja neiu, mõlemal kah kiivrid näpus ja nahad seljas, ise omavahel midagi elavalt vaieldes. Tuleb siis kutt ligi ja küsib "A skolka kubikov? Mina vastu, et "Semsot pidisjat", mille peale naisterahval kohe nägu laial muigel ja vahib tüüpi pilguga "Vot Ljoha, I tõ menja ne veriš" ning minema nad läksid sõnagi rohkem lausumata.

Kawasaki GPZ500: R.I.P
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running

Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
Kasutaja avatar

jürgenR
Tsikkel: v-rod, wrsca

Lugemata postitus Postitas jürgenR »

Eelmisel aastal Antsla kesklinna parkla.Tuleb memm , 60+, toidupoest ,toidukotid näpus oma Zigulli poole. Astub ligi, paneb pakid maha ja hakkab elu tõukama. Olin siis yamu FJR 1300-ga. Noh, et kuidas sõidab ja palju benssu läheb ja lõpuks siis et palju neid kjuubikuid ka on. Vastan siis et 1300. Memm: ei noh ma mõistan küll , et 1300 aga vanasti oli ikka 250 ja tema mitu 350-st jupiteri läbi kaarutanud, viimane veel kodus täitsa töökorras , aga ikkagi, et palju neid kjuubikuid siis ikka on?
Väga vahava ja vahetu kohtumine...

töristamiseks VRCSA.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/

Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

On küsima tuldud päris palju.Peamiselt vanataadid ja pooled on napsused.Palju kuubikuid,palju kiirust,palju maksab?Mõned kuulavad su ära ja ütlevad,et pole võimalik!Isegi M-il ei ole niipalju!Mõned korrad on ilusad tüdrukud palunud sõidutada.Mul teine kiiver koguaeg sissi küljes ja olen loomult lahke poiss.Mõni selline sõit on olnud alguseks pikemale suhtlusele :P Olen ka poest tulles leidnud ,et minu tsikli seljas juba istub keegi :evil: Ükskord avastasin tsikli seljast pubekast babe keda sõbranna pildistas 1000-des erinevas poosis.Kuna mul oli kiire siis ütlesin,et on aeg lõpetama hakata,sest pean sõitma.Mul kästi oodata :evil: Käskisin neil jugama panna!Sellepeale öeldi,et ma olen nõme mees ja tsikkel on ka jama! :shock:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”