50 cm3-sed endurod?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Derbi analoogne mudel on pea 1:1-le Gileraga. Erinevused on nimes ja kleepekates peamiselt. Sellest on ka paar lehte tagasi räägitud.zobs kirjutas:
btw: mis arvate sellest masinast Gilera SMT http://www.travermotox.ee/index.php?tr=7&ctg=23&it=11
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
sorry et 2 posti j2rjest
.. kumb oleks parem kas Gilera SMT50 või CPI SM? vaatasin neid tykk aega välimus cpil on muidu väga kena aga kiirus ja sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] asukoht mulle ei meeldi. Ja gilerat uurisin ka kaua aega, täitsa ilus on ka.. kumb nendest rohkem vastupidavam ja kiirem on?

-
Teema algataja
Mulle meeldib just selle cpi summuti asukoht. Just sellel enduro variandil. Sellel on see hea et kui nt. känd jääb kahe ratta vahele siis ei saa sumps kannatada, kuigi ilmselt palju selliseid situatsioone ei esine.
To Alpss: Äkki põhjendaksid oma arvamust täpsemalt. Miks just aprilia või yamaha? Kas on omal kogemusi kah kummagi rattaga kummagi rattaga? Ja kui on äkki räägid asjast lähemalt.
To Alpss: Äkki põhjendaksid oma arvamust täpsemalt. Miks just aprilia või yamaha? Kas on omal kogemusi kah kummagi rattaga kummagi rattaga? Ja kui on äkki räägid asjast lähemalt.
-
Teema algataja
igatahes !
ma ise ka adventuret teinud natuke ja liiva peal ka sõitnud...kurvides on lahe, jookseb külg väga kergelt ette jne
samas aga peenestab mootorit kuna ratas jookseb koguaeg ringi ja ka juhitavus on nende rehvidega kehva...muidugi annab panna sinna ka natuke tõsisema mustriga rehve, aga seni olen nendega hakkama saanud...
ma ise ka adventuret teinud natuke ja liiva peal ka sõitnud...kurvides on lahe, jookseb külg väga kergelt ette jne
samas aga peenestab mootorit kuna ratas jookseb koguaeg ringi ja ka juhitavus on nende rehvidega kehva...muidugi annab panna sinna ka natuke tõsisema mustriga rehve, aga seni olen nendega hakkama saanud...
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
-
Teema algataja
ma vaatan et gilera rcr ja smt vahe on v2ga v2ike:D rcril teised veljed tagumine on vist v2iksem ja laiem sinna kaib ka laiem rehv [aga kas sinna saaks selle asfaldi peal s6itmiseks rehvi alla panna?] ja esivelg on suurem ja kitsem. ylej22nu on k6ik sama vist.. aga miks siis rcr odavam on?:D ma vaatan et ta veel paremgi. 2kki neil on siiski mootori vahe? smt jookseb kiiremini? 

-
Teema algataja
Mul minek Tallinasse.. Soovitaksite mõningaid kohti kus käia vaatamas neid enduurosid? Ise leidsin järgmisi kohti: Motobox- Kopli 25, Itmoto-Saku, Staadioni 1 (kui see on Sakus siis arvan, et pole probleem ka Sakus käia) ja siis Automaailm-Kadaka tee 42C. Äkki saaksite midagi veel pakkuda, kus käia?

-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
-
Teema algataja
http://www.billigequads.de/
preise 50 ... seal on gilera rcr 50 ... ja derbi x race jne odavalt müügil ... ma ei tea mis see x s seal keskmises tulbas t2hendas ja kas see on neegri firma... aga piltidelt vaadates tundub et ei ole kuna nii palju rollereid
preise 50 ... seal on gilera rcr 50 ... ja derbi x race jne odavalt müügil ... ma ei tea mis see x s seal keskmises tulbas t2hendas ja kas see on neegri firma... aga piltidelt vaadates tundub et ei ole kuna nii palju rollereid

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
No seda näha ei peagi keelt tundma...abiks ju erinevad transleerijad:zobs kirjutas:sorry ma ei tea saksakeelt
http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.