Rullid, düüs jne

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
focusman

Lugemata postitus Postitas focusman »

Minu next-r'il olid kaasas 4.75g. rullid

Teema algataja
riuno

Lugemata postitus Postitas riuno »

Pmtselt me koos non-smokinguga ehitame minu Keewayd ja endal praegu peal 4,5g rullid 78 düüs ja kummilotu eemaldatud, peal veel ka ixil twin, mis 70ccm sumps enam-vähem. Täna sai ka installitud peale non-smokingu hussari vana sidur, millel mustad vedrud ja asi muutus. Samuti soovitaks jahutustaldriku ja variaatori puksi vahelise seibi eemaldada(juhul kui sul see on, endal oli), saad veel tippi juure. :wink:
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

riuno kirjutas:
Pmtselt me koos non-smokinguga ehitame minu Keewayd ja endal praegu peal 4,5g rullid 78 düüs ja kummilotu eemaldatud, peal veel ka ixil twin, mis 70ccm sumps enam-vähem. Täna sai ka installitud peale non-smokingu hussari vana sidur, millel mustad vedrud ja asi muutus. Samuti soovitaks jahutustaldriku ja variaatori puksi vahelise seibi eemaldada(juhul kui sul see on, endal oli), saad veel tippi juure. :wink:
räägi kummilutust lähemalt,hea oleks kui postkasti ka pildi saaksid saata.

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

riuno kirjutas:
mul oli ka seib, tõesti andis juurde, ma panin selle mujale vahele, ja pärast oli haihtunud
KOndimootor

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

rccmtrx kirjutas:
ega sest keeway st palju rohkem välja ei pigistagi ju...
mul next-r, 4,7 rullid, 78 dyys, ja mph keskele jookseb välja
KOndimootor
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”