Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
oldmoped kirjutas:mareku kirjutas:hmm, ei saagi nüüd aru, kas tõesti toimub 2007a võistlus 29.09.2006 ja rada on treeninguteks avatud kuni 26.09.2006???
Motokrossi kalendris MMM võistlus 30.sept.
nii krossikas siis muretsetud ja nüüd siis ka plaan sellest üritusest osa võtta.Aga krossi pole veel elus kordagi sõitnud,et millal kellelgi plaan minna holstrenõmme rajale harjutama?Saaks ehk ka samal ajal tulla seltsis parem ja õpetussõnu oleks ka väga vaja.Kui vilj.lähedalt minejaid siis ehk saaks kuidagi oma ratta ka koos teiegakahjuks käru pole millega ratast transportida saaks.
nii krossikas siis muretsetud ja nüüd siis ka plaan sellest üritusest osa võtta.Aga krossi pole veel elus kordagi sõitnud,et millal kellelgi plaan minna holstrenõmme rajale harjutama?Saaks ehk ka samal ajal tulla seltsis parem ja õpetussõnu oleks ka väga vaja.Kui vilj.lähedalt minejaid siis ehk saaks kuidagi oma ratta ka koos teiegakahjuks käru pole millega ratast transportida saaks.
-
- Tänatud: 27 korda
Hommik!hing hakkas sees kohe värisema kui nägin,et see üritus jälle tulemas.kui vähegi saab tulen osalema.küsiksin,et mehed kes teavad selle raja praegust olukorda paremini,et kas tasuks siit valgamaalt sinna praegu trenni minna,kas rada on väga rööpas või vett täis,sest on ju õige kõvasti vihma tulnud,kelle käest peab luba küsima ja kas on ka vaja miskit maksta?ja howard30,millal sul plaan-võimalus oleks minna....vb veaks ka ennast ja veel kedagi tolleks päevaks kohale...saaks nö harrastajad,kes seda ala alles proovivad kokku?
-
howard30 kirjutas:Kui kõik hästi läheb proovin see pühap.ka ära käia rajal.8ja 9 üritan ka kohale saada kuidagi mul ikka see transa probleem seega kindlalt ei luba.Nägudeni rajal!
howard30-mul endal ka plaan see pühapäev(02.09.07) Holstre-Nõmmele proovima minna.Ilmselt kunagi lõuna paiku...
Käru suhtes sind aidata vist ei saa,kuna ise rajast vaid 6km.kaugusel ja käin tavaliselt tsikliga seal.
Võiks ju koos sõita ma ka suht algaja
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Kawasaki kx250f
tom201 kirjutas:
no teeme nii............aga tegelikult ausalt kui keegi sellega kursis on siis võiks väheke aidata, et mida sinna lahtri siis panema pean kui ei ole ühegi klubi liige ja tühjaks jätta ta ka ei lase toda :S
ma panin lihtsalt oma kodukoha kandi....ma ei usu, et pead kuskile klubisse kuuluma, muidu ei saa ju sinna kõik soovijad tulla, nagu võistlusjuhendis kirjas...
Aga jahh, ma kahh see aasta kohal...
kas keegi teab kuidas raja olukord siis praegult on kahh?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.