suvelõpu kokkutulek aravete kardirajal

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
hotaerox

Lugemata postitus Postitas hotaerox »

tapal on hetkel sadand kuid õhtuks lubas selget ilma. :twisted:

võtke digikad kaasa !!!!

kes öösseks, siis teie võtke kaasa telk ja midagi grillimiseks

Teema algataja
mihkel666

Lugemata postitus Postitas mihkel666 »

täna läheb mölluks.eks mikk rautselt.suva se vihm ega se rolleri hunti ei tapa. :D

Teema algataja
Andrus155

Lugemata postitus Postitas Andrus155 »

minuarust ka ...asi toimub niikuinii
aga siin ikka sajab m6nuga
Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

aravete ääres sajab nagu oavarrest ;(
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

Põlva kandis on synged pilved, padukas käis yle, aga kuivana te kodu tagasi ei jõua ma arvan :D
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Teema algataja
hotaerox

tapal koguneme kell 1400 kesklinna platsil

lisainfo 56240913 (mikk)
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

katsuge siis inimese moodi käituda ja mitte laga maha jätta. Kuna siiamaani on bikeri inimesed komapäevastel sõitudel oma prahi ära koristanud ja murupeal "kummipõletamisega" mitte tegelenud siis pole keegi rada huvilistele sulgenud.

Katsuge ka mitte sisekurvedest liiva mitte rajale ajada - päris ebameeldiv on kui järgmine päev mõni selle pärast luudkondid puruks sõidab.

Kuna rollerite lõppkiirused ja juhitavus oluliselt väiksem siis oleks teil mõitlik sõita väikest ringi ja sinna kohvikust ümbersõidule mitte ronida.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Teema algataja
hotaerox

hoolitsen selle eest et mingit laga maha ei jääks jne.

oh imet tapal on päike vaikselt väljas.. :)
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

kui keegi juba kodus, tahaks hirmsasti pilte näha :D või isegi videosi :D
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ma kell üks päeval Tallinnas juba lõin käega,kui ikka päris rõvedalt kallas...
Aga kell kolm läbu oli ilm juba niipalju parem,et ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ikka vedasin lumelaua püksid ja jope selga panin leekima :D

Peterburi tee Rehviekspert-Aravete kardirada...täpselt 80km...1h 20min põhjagaasiga sõitu (1 konipaus siiski oli sinnasuunal...).Kohale jõudsin miskine pool viis või veidi hiljem...minu jaoks oli küll veel üllatavalt palju kaherattalisi koos kehva ilma kiuste!Aga ma vist olin ainuke hull,kes Tallinast oli viitsinud ennast kohale vedada?

Ise küll pilte ei teinud,aga kui poole kuue paiku põhiarmee liikvele läks sealt,siis lugesin kokku 21 50-kuubikulist,üks oli mingi noore chopperi moodi aparaat ja siis tõsine nostalgiapauk: rõverohekassinine Iz külgvankriga :)
See,kuidas osad rolleritest üritasid rehvisuitsunatukest välja meelitada...on mu arust veids igav ja mõtetu piinamine...aga respect ühele tegelasele,kes tagarattal sõitu harjutas ja mõned otsad ikka päris kenasti ja pikalt tulid!!
Kahjuks ühtegi teist Peugeoti polnudki näha...loodsin kedagi kohe küsimistega piinama hakata...aga silm haaras enamuses ainult Aeroxeid ja Keewaysid :D

Rada oli muidugi märg,lombid kohati peal...sain kohe alguses aru,et ega mu Peugeot 5a vanade mulle tundmatute "Hutchinson Meteor" originaalrehvidega just erilist turvatunnet ei paku...paar korda tahtis esiratas juba alt ära minna,siis seepärast ei üritanud ka kellegagi võrdlusmomenti tekitada...põhieesmärk oli ikkagi sõites koju tagasi ka saada :)
Õnneks viitsisin paar kruvikat kaasa haarata,sai seal karpaga veids jännata...mingi nõme tühi koht on peale gaasi andmist sees,vist leidsin lahenduse ka :)

Siis kui põhikaader lahkus,sai seal veel mingi 6-7 ringi lausvihmas uhkes üksinduses rajal kulgetud,siis veel paar võistluskarti tulid sinna treenima ja tegid vihmaga päris vaadatavat sõitu...ja siis läbi lausvihma Tln poole tagasi...seekord 80km ilma pausideta,sest looduslik vesijahutus ei tekitanud mõtetki,et äkki peaks jahutama :D
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Teema algataja
mihkel666

väga hea kokkutulek oli missiis et algul hakkas vihma tulema jah pidime laagriplatsile minema.aga lõpus saime kõik asjad ära tehtud rolleritega mis tahtsime.öösel 2.00 hakkasid kõik kummipõletama se oli vinge.imelik et isegi mul pidas lõpuni tümm ka alles peale selle kes ärandas mu rolleri ja pani koonu nii et üks kõll katki :D .ei nalja sai.selliseid kokkutulekud võiks veel korraldada.. :roll:

Teema algataja
-v3lts-

Lugemata postitus Postitas -v3lts- »

Jaa kokkutulek oli uylik6va aint,et osad kohad valutavad :D

Teema algataja
stylemaster

Lugemata postitus Postitas stylemaster »

oli jah p2ris lahe seal selliseid üritusi v6iks tihedamini korraldada.
Viimati muutis stylemaster, 28 Aug 2006, 23:08, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
-v3lts-

Lugemata postitus Postitas -v3lts- »

Riputage keegi pildid ja videod ka yles...

Teema algataja
mihkel666

et nagu kas on rahvas nõu ühe kokkutuleku.kui nagu on rahvast tulemas ,siis hakkan plaani pidama... :wink:

Teema algataja
Andrus155

Lugemata postitus Postitas Andrus155 »

võiks teha yhe kokku tuleku weel!

Teema algataja
hotaerox

teema lukkuu..
Suletud

Mine “Rollerid”