Biker.ee suvepäevad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Sama siin. 15 ei jahmerdaks. kuna on aga 20 sellistel üritustel, siis minu poolt jääb ka reeglina 10-20 õlut ostmata.Piipz kirjutas:noh, kui õlu oleks 15, siis ei viitsiks ma enda õllesid kaasa võtta.
oletame, et kahe päeva jooksul joon ma ära 10 õlut, mis on kohapealt ostetud. õlle sisseostuhind 10 eeki, see teeb 100 eeki kasumit minu poolt.
kui õlle hind on kohapeal üle 20 eegi, siis see teeb 0 eeki kasumit minu poolt. lihtne ju. aga ma ei virise. lihtsalt infoks müüjatele. sest pilku käib ka
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Oleksin ka tulija. Kas kellegil oleks võimalik ligemale 100kg kaaluvale nahas isendile küüti pakkuda Tallinnast toimumis kohta? kardan, et ei saa selleks ajaks omale veel ratast millega tulla. olen nõus bensiini ostma ning isegi mõned joogid tegema inimesele kes mind sinna ning tagasi transpordib.
P.S. hetkel ei oma veel kiivrit kah.
-
- Kontakt:
Nojaa,vaat sellga on tõesti niisugune lugu,et muretsejaid rohkemgi.Lootsin eneselegi Dnepri kõrvale sõiduriista muretseda,kuid sain vist TÜNAMO ehk tünga.Ja autoga oleks seekord juba häbi tulla...zhark kirjutas:Oleksin ka tulija. Kas kellegil oleks võimalik ligemale 100kg kaaluvale nahas isendile küüti pakkuda Tallinnast toimumis kohta? kardan, et ei saa selleks ajaks omale veel ratast millega tulla. olen nõus bensiini ostma ning isegi mõned joogid tegema inimesele kes mind sinna ning tagasi transpordib.
Või teab keegi,kust saaks umbes 30 kiloga Kawasaki VN 750?
Aga paar päeva on ju veel aega

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
vahet pole kuidasjukutom kirjutas:Nojaa,vaat sellga on tõesti niisugune lugu,et muretsejaid rohkemgi.Lootsin eneselegi Dnepri kõrvale sõiduriista muretseda,kuid sain vist TÜNAMO ehk tünga.Ja autoga oleks seekord juba häbi tulla...zhark kirjutas:Oleksin ka tulija. Kas kellegil oleks võimalik ligemale 100kg kaaluvale nahas isendile küüti pakkuda Tallinnast toimumis kohta? kardan, et ei saa selleks ajaks omale veel ratast millega tulla. olen nõus bensiini ostma ning isegi mõned joogid tegema inimesele kes mind sinna ning tagasi transpordib.
Või teab keegi,kust saaks umbes 30 kiloga Kawasaki VN 750?
Aga paar päeva on ju veel aega

edu
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
reganud..
mulle tundub et 100 inimest tuleb vabalt kokku kui arvestada seda palju praegu reganuid on, niiet 150 loota võib vabalt 

suvepäevad
Tore, et suvepäevad toimuvad, kiitus korraldajale! Soovin teada, kust leiaks sündmuse konkreetsema kava (mis bändid, organiseeritud tegevused jms).
ise küsin, ise vastan
Sorry! Leidsin kava juba üles, bände seal veel küll kirjas pole, aga muu värk on arusaadav. Tekkis küsimus, kas nn kummipõletusboks ka korraldatakse - põletajaid on ikka ja parem on kui asi on organiseeritud, see tagab turvalisuse.
-
Teema algataja - Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Raha maksnud käesolevaks hetkeks 54 inimest.
Pesemisvõimalus kohapeal on olemas.
Siseruumides ööbimine pole võimalik.
Bändid on "Naughty Roosters" ja "Stonechrist" (kirjapilt ei pruugi õige olla)
Kummipõletamiseboksi ei ole hetkel, vaatan ehk saab orgunnida.
Kohalik huvi on VÄGA suur
Hommikusöökideks on puder ja võileivad.
Kohalikke poodnikke on hoiatatud.
Müügil peaks olema ka rohkelt mittealkohoolseid jooke.
Laupäevasel päeval ja ööl vastu pühapäeva on meil ka turvateenistus, ülejäänud aja peame ise hakkama saama
Kohapeal on võimalik pilet osta - kui oled reganud ennast siis 150.- kui reganud ei ole siis ilmselt veidi rohkem.
Pesemisvõimalus kohapeal on olemas.
Siseruumides ööbimine pole võimalik.
Bändid on "Naughty Roosters" ja "Stonechrist" (kirjapilt ei pruugi õige olla)
Kummipõletamiseboksi ei ole hetkel, vaatan ehk saab orgunnida.
Kohalik huvi on VÄGA suur

Hommikusöökideks on puder ja võileivad.
Kohalikke poodnikke on hoiatatud.
Müügil peaks olema ka rohkelt mittealkohoolseid jooke.
Laupäevasel päeval ja ööl vastu pühapäeva on meil ka turvateenistus, ülejäänud aja peame ise hakkama saama
Kohapeal on võimalik pilet osta - kui oled reganud ennast siis 150.- kui reganud ei ole siis ilmselt veidi rohkem.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Re: küsimus
viirastus kirjutas:Kas on võimalik ööbida ka kusagil siseruumides - võtaks vaid magamiskoti kaasa...
Kliima ju meil selline, et magamiskott piisav ka lageda taeva all olemiseks... vaevalt et sellist õudsat sadu nagu Jõgeval enam tuleb...
Selleks, et laupäeva-õhtune lihaküpsetamine ja õllemüük ladusamalt sujuks, oleks ühel inimesel vaja kohale saada laupäeval Tallinnast. Kui on kedagi, kes tuleb laupäeval Tallinnast autoga, või on nõus ühe naisterahva saba peale võtma, siis võtku palun ühendust telefonil 539 07740.
Ette tänades
Ette tänades
Ärge heitke meelt, peate pärast üles korjama!
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Muide, Piipz, sinu kalkulatsioonis on üks viga. Nimelt sa ei arvesta sellega, et samamoodi kalkuleerib veel vähemalt 60 inimest. Tulemuseks on see, et kui sul esimesed 4 pilkut joodud, avastad, et pilku OTSAS, kuna müüja pole (déjà vu...) osanud koguseid arvestada.Piipz kirjutas:noh, kui õlu oleks 15, siis ei viitsiks ma enda õllesid kaasa võtta.
oletame, et kahe päeva jooksul joon ma ära 10 õlut, mis on kohapealt ostetud. õlle sisseostuhind 10 eeki, see teeb 100 eeki kasumit minu poolt.
kui õlle hind on kohapeal üle 20 eegi, siis see teeb 0 eeki kasumit minu poolt. lihtne ju. aga ma ei virise. lihtsalt infoks müüjatele. sest pilku käib ka
Jaa, olid ajad... Mäletan, kui Erki Nool võitis olüpiakulla... Tol õhtul oli Niguliste taga Hellas Rüütlis kell 17-18 happy hour: kõik 15 eek Toolse õlu oli poole hinnaga. Läksime sõpradega sellest õnnetunnist matti võtma. Ainus jama oli see, et 17:30 ütles baaridaam: otsas Toolse... Õnneks omanik oli tubli mees ja kuulutas, et 20 eek Tartu õlled ka nüüd poole hinnaga! Rock'n'roll.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
et see kysimus et kui ma nagu maksin raha arvele ära, siis kohapeal ytlen väravas lihtsalt nimed ja saab piletid kätte?

einoh selle vastuse peale ei oska ma muud öeldagi, et ma ei tulnud selle pealegi, et võiks kasutajanime öelda, ikka pärisnime mõtlesin ju

einoh selle vastuse peale ei oska ma muud öeldagi, et ma ei tulnud selle pealegi, et võiks kasutajanime öelda, ikka pärisnime mõtlesin ju

Viimati muutis laxy, 10 Aug 2006, 17:24, muudetud 1 kord kokku.
Vot nii võiks olla kyll. Siis ma lendaks kohale ja ytleks, et mu nimi on Torpedo, saan tema nimel sisse ning kui Torpets, vana M, ise kohale jõuab, siis vaatan õlut juues pealt, kuidas turvamehed teda peksavad, et ta üritas pettusega sisse pääseda..laxy kirjutas:et see kysimus et kui ma nagu maksin raha arvele ära, siis kohapeal ytlen väravas lihtsalt nimed ja saab piletid kätte?
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
N kirjutas:Vot nii võiks olla kyll. Siis ma lendaks kohale ja ytleks, et mu nimi on Torpedo, saan tema nimel sisse ning kui Torpets, vana M, ise kohale jõuab, siis vaatan õlut juues pealt, kuidas turvamehed teda peksavad, et ta üritas pettusega sisse pääseda..laxy kirjutas:et see kysimus et kui ma nagu maksin raha arvele ära, siis kohapeal ytlen väravas lihtsalt nimed ja saab piletid kätte?
Peale kasutajanime on ju igal ühel ka see nimi, mida esivanemad sulle külge pookisid ja selle järel veel lisaks üks nimi... muide omal vist pole ka alles seda maksekorraldust sest makstud sai olude sunnil (pin kalkulaator pani saba) sulas otse arvele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.