Piiraja
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ütlen veelkord, sealt EI pea midagi ära võtma ega maha treima või misiganes. Kuramus küll, ega igal rolleril siis variaatoris piiraja pea olema!
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=6032
Selles temas õeldakse vägagi selgelt Freedo1 omaniku poolt, et variaatoris
piirajat EI ole.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=6032
Selles temas õeldakse vägagi selgelt Freedo1 omaniku poolt, et variaatoris
piirajat EI ole.
Viimati muutis Kirs, 17 Apr 2006, 23:25, muudetud 2 korda kokku.
-
Küsisin automaailimast ja öeldi et uutel CPI-del (2004a) on need all ja soovitati tellida uus CDI 2800kr nupuga mida saab sisse-välja lülitada, kunagi sai selle CDI ära vahetada mingi vene mopeedi omaga nii mulle öeldi aga nüüd on need nii kinni kaetud mingi seguga et ei pääse ligi!holma kirjutas:Kas siin CPI piirajatest vähe räägitud? Ja CDI nende alla ei kuulunud. Vähemalt eestis müüdavatel.
-
-
-
-
kui keegi ei vasta, siis ma soovitaksin lihtsalt variaatori kaan maha võtta ja vaadata! nagu videosgiStalker kirjutas:Kas keegi oskaks õelda kus asub Gilera Stalkeril (2002 aasta) piiraja ?
On see seal samas kohas kus videos ?
Tänud.

(see ei võta palju aega aga kas sa ostisd kasutatud maisna w? siis ma kahtlen selles et seal piiraja enam peal on)
Ma ostsin kasutatult ja minu teada oli seal piiraja peal ning seda on näha et ta laseb 50 ja siis enam edasi ei lähe kuigi tundub et on rohkemaks võimeline.non-smoking kirjutas:kui keegi ei vasta, siis ma soovitaksin lihtsalt variaatori kaan maha võtta ja vaadata! nagu videosgiStalker kirjutas:Kas keegi oskaks õelda kus asub Gilera Stalkeril (2002 aasta) piiraja ?
On see seal samas kohas kus videos ?
Tänud.![]()
(see ei võta palju aega aga kas sa ostisd kasutatud maisna w? siis ma kahtlen selles et seal piiraja enam peal on)
-
hmm uuem tehnoloogia nagu uuel sr50-nelgi automaat sissepritse, aga ega nad karpade vastu ei saa, aga see eest kõvasti ökonoomsemadsrboy kirjutas:Ditech-il ongi selle jaoks spets otsik seal spidomeetri juures kaane all. Mingi arvuti vms. ühendatakse ära ja siis saab kõike vastavalt vajadusele muuta (näiteks bensiini kogust, mis sisse pritsitakse jne.)
Mina olen hirmsasti hädas enda Kymco Agility 50-ga. Kas keegi oskaks öelda, kus sellel piirajad on? Ostetud on see aasta (6 päeva tagasi) ja muidugi uuena, et tal siis kõik originaal alles. Mulle ei meeldi see, et üle 50km/h ei lähe ja kiirendus on ka palju lahjem, kui mu sõbral, kellel on Honda Dio (suht vana aasta, aga ei mäleta peast
).

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Esiteks, diol ongi väga hea kiirendus.Aksel kirjutas:Mina olen hirmsasti hädas enda Kymco Agility 50-ga. Kas keegi oskaks öelda, kus sellel piirajad on? Ostetud on see aasta (6 päeva tagasi) ja muidugi uuena, et tal siis kõik originaal alles. Mulle ei meeldi see, et üle 50km/h ei lähe ja kiirendus on ka palju lahjem, kui mu sõbral, kellel on Honda Dio (suht vana aasta, aga ei mäleta peast).
Teiseks, vaata videot ja tee sama, ja saadki aru kas on piirajad peal või mitte!

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Äkki alustaks, nagu normaalsed inimesed, sellega, et teeks kõigepealt sissesõidu ära? Siis hakkaks alles edasi arutama ja masina käitumisest täpsemalt rääkima...Aksel kirjutas:Ostetud on see aasta (6 päeva tagasi) ja muidugi uuena, et tal siis kõik originaal alles. Mulle ei meeldi see, et üle 50km/h ei lähe ja kiirendus on ka palju lahjem, kui mu sõbral...
hälvik
Ma nagu esialgu sõidangi ju 30km/holdmoped kirjutas:Äkki alustaks, nagu normaalsed inimesed, sellega, et teeks kõigepealt sissesõidu ära? Siis hakkaks alles edasi arutama ja masina käitumisest täpsemalt rääkima...Aksel kirjutas:Ostetud on see aasta (6 päeva tagasi) ja muidugi uuena, et tal siis kõik originaal alles. Mulle ei meeldi see, et üle 50km/h ei lähe ja kiirendus on ka palju lahjem, kui mu sõbral...

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
non-smoking kirjutas:hmm uuem tehnoloogia nagu uuel sr50-nelgi automaat sissepritse, aga ega nad karpade vastu ei saa, aga see eest kõvasti ökonoomsemadsrboy kirjutas:Ditech-il ongi selle jaoks spets otsik seal spidomeetri juures kaane all. Mingi arvuti vms. ühendatakse ära ja siis saab kõike vastavalt vajadusele muuta (näiteks bensiini kogust, mis sisse pritsitakse jne.)
miks sa selles nii kindel oled

Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
Mul sama roller, läbisõit 1600ga juba..oli siis plaanis ka piirajaid ise vähemaks võtta kuid sellest teemast http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... c&start=20Aksel kirjutas:Mina olen hirmsasti hädas enda Kymco Agility 50-ga. Kas keegi oskaks öelda, kus sellel piirajad on? Ostetud on see aasta (6 päeva tagasi) ja muidugi uuena, et tal siis kõik originaal alles. Mulle ei meeldi see, et üle 50km/h ei lähe ja kiirendus on ka palju lahjem, kui mu sõbral, kellel on Honda Dio (suht vana aasta, aga ei mäleta peast).
loeb välja et sellel rolleril ei olegi variaatoris seibi..ja sealt peab midagi maha treima või kogu värgi välja vahetama

tahaks lihtsalt kindlalt veel üle küsida et kas need andmed piirajate kohta vastavad tõele ja ma pean ikkagi rolleri piirajate eemaldamiseks teenindusse viima..?
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Aga miks sa seda teenindusest ei küsi, kus piirajad asuvad? Siin niikuinii saad hulgim vastuseid, mis sisaldavad:peaks olema, keegi rääkis jne, ühesõnaga ei midagi kindlat.abcd kirjutas:Aksel kirjutas:tahaks lihtsalt kindlalt veel üle küsida et kas need andmed piirajate kohta vastavad tõele ja ma pean ikkagi rolleri piirajate eemaldamiseks teenindusse viima..?
Tere.
Sai siis ka täna variaator lahti katkutud ning oh imet ja õnne nägin ma seal seda seibi.
Ainuke probleem on hetkel selline , et see hammasratas seal ees käib ringi ja mina ei jaga lahti kuidas seda lahti saada , äkki keegi lahke oskaks õelda kuidas see sealt lahti saada siis.
Ja kui ma selle seibi ära võtan kas siis on see kindel et mul on piiraja maas ja mul sõidab kiiremini ?
Tänud.
Sai siis ka täna variaator lahti katkutud ning oh imet ja õnne nägin ma seal seda seibi.
Ainuke probleem on hetkel selline , et see hammasratas seal ees käib ringi ja mina ei jaga lahti kuidas seda lahti saada , äkki keegi lahke oskaks õelda kuidas see sealt lahti saada siis.
Ja kui ma selle seibi ära võtan kas siis on see kindel et mul on piiraja maas ja mul sõidab kiiremini ?
Tänud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.