Bikefest "Baltik Rand 2006"

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

panshovel kirjutas:
Huvitav ?
Kas keegi ei julge küsida või pole see nii oluline...
Aga mina mõtlesin, et huvitav kuidas kommenteerivad asjaosalised ise seda. Tulen kokkutulekule ja eraldan ennast lindiga teistest. Kas ma olen siis teistest parem või halvem ???
Milles probleem, kas jäi mõni ratas üle vaatamata või ei saanud kellegiga koos õlut juua?
Üks tähelepanek mis haakub natuke selle linditeemaga. On see nüüd Narva kandi eripära või lihtsalt motokultuuri üldine noorus sealkandis, kuid päris mitu korda tuli lapsevanematele seletada, et mootorratas ei ole lõbustusatraktsioon 3-5a põnnidele ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

panshovel kirjutas:
Huvitav ?
Kas keegi ei julge küsida või pole see nii oluline...
Aga mina mõtlesin, et huvitav kuidas kommenteerivad asjaosalised ise seda. Tulen kokkutulekule ja eraldan ennast lindiga teistest. Kas ma olen siis teistest parem või halvem ???
mille kohta see käis? HD boks? tsiklite aed? Laagripaik? Või tõmbasid ise endale joogise peaga lindi ümber?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

peakorraldaja artikkel jättis väga vastakad tunded - nagu oleks isiklik PR kampaania millegipärast vajalik, aga see selleks.

Järjekordselt sai kinnitust tõsiasi, et ei ole sitta pidu vaid on sitad sõbrad. Saabumisminutitest alates oli meeleolu super ja kogu edasine jätkus tõusvas tempos. Süüa oli, juua oli (isegi kliendikaart vormistati kohapeal parimatele õlle klientidele) ja kogu värk toimis üsna veatult.

Narva jättis hea mulje, Narva-Jõesuu samuti. Milline õnnis tunne oli marssida pühapäeva varahommikul liivaranda ja kukkuda merre.

Tervitan tagantjärgi kõiki sõpru, kellega kohtusime ja mõnusalt aega veetsime!
Ja Toim - sõnapidaja mees! Hakkas öösel (suht raskes joobeastmes) organiseerima pühapäevast kultuurikruiisi mille lahutamatuks osaks pidi olema Saka mõisa koletislikud keldrid. Ja ome sõnade kinnituseks pressisidki nad koos Pikaga seal keldris kuhugi urgu kinni ja lootsid hääli kuulda. Aga pohmakas oli teind vist oma töö ja läbi selle haamrikolina pähe enam teised hääled ei jõudnud :twisted:

Maani kummardus herr Kasukale, kes osa seltskonnast õhtul oma residentsi palus ja ilma liialdamata - suurepärase barbeque korraldas.

Ja vähemalt kolm uut liiget on meie sõpruskonnal nüüd juures - Koit blackbird'iga, Asko vist Hornetiga ja kolmas lihtsalt seltskonnast vaimustuses!
Viimati muutis Pihelgas, 03 Juul 2006, 16:54, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
panshovel

Lugemata postitus Postitas panshovel »

Milles probleem, kas jäi mõni ratas üle vaatamata või ei saanud kellegiga koos õlut juua?

Ei jäänud mul mingi ratas nägemata ega õlu joomata! Ja polegi probleemi :D Aga ju Sa ise aru said milles küsimus tegelikult oli ... Laste peletajad - enamus klubisid otsib lastekodu kuhu nänni viia ja sellega endale reklaami teha !!!
Ja ma ei nori tüli - ausõna !
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Iga ürituse teeb meeldivaks sõpruskond. Sain jällegi nendele sõnadele kinnitust. Reedene saabumine, terake vihma. Pika`ga hilishommikused viskiminutid. Laupäevane algus Toimi enduuroka tagaistmel (jalarauad seal taga puuduvad). Laupäevane päev naerdes õhtuni, uutest geeniteooriatest :-) Uued tuttavad Koit, Asko, Karin. Muhedalt mürisev Kasukas omas heas elemendis. Väsitav, kuid ülimalt lahe kultuurireis. Ning selle kõik sai meeldivaks teha vaid sõpruskond, seega tänud sõbrad ja näeme varsti jälle :D
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

Tore nädalavahetus. Soe ilm, ilus linn, külm õlle, palju toredaid ja häid inimesi - ja ongi vahva üritus. Hääl taastub vaikselt - lõpuks hakkab Pika popurii laulude järjekord ka meelde jääma :P
Ma ei tea küll, mis mujal ürituse raames toimus, aga "meie lauas" oli terve laupäev väga huvitav ja hariv. Vahva.
CRF250R
Kasutaja avatar

tintsu
Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tintsu »

narvas käidud! eelmine aasta tunduvalt parem... ei saanud aru kellele üritus on , kas linnarahvale või tsiklimeeste ja naistele
laupäeva hommikul pidin meestele vetsu paberit otsima...tänu ivarile sain ka hambad ja näo puhtaks pesta...ise ei oleks seda nurgatagust pesumaja üles leidnud!
esimese päeva supist ma üldse ei räägi...teine päev väga hea! muusika oli liiga raju.
tagatipuks unustasin reedel oma nahktagi ühte telki...aga nagu idas kombeks, mis ripakil see ära...
blondiin :)
Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Ei saanud minagi õieti üritusest aru ,et kellele või millele see mõeldud oli? On paremaid üritusi olnud. Õnneks päästis kogu ürituse seltskond kellega oli tõeliselt lahe ja lõbus. Eriti sellele seltskonnale kes väravast sisenedes kohe paremat kätt jäi! :) (w)
Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100

Teema algataja
Jawagirl

Lugemata postitus Postitas Jawagirl »

Jaa. Kõik hea juba eespool ära öeldud, kuid omalt pooltki siis midagi. Üritus jättis hea mulje. Nagu enne ära märgiti, valdavalt selle tõttu, et seltskond oli hea. Korralduse koha pealt oli puudujääke. Ei näinud kuskil lubatud pesemisvõimalusi ning turvade hajevil oleku pärast sai noor tüdruk tänu purjus tsiklijuhile sellise matsu, mida mäletab elu aeg. Eriti hommikuti peeglisse vaadates :( Ometi oli voldikutel selgelt kirjas: purjus peaga ning kiivrita ei sõida...võta sa nüüd kinni kus olid sõjaväepoiste silmad...
Bändid ja lavaosa oli tõesti eraldatud söögitelkide osast, kus viibis siiski valdav osa rahvast. Välja arvatud striptiisi ajal, sest mehed on meil ju ülekaalus :wink:
Omalt poolt tahaksin tänada kõiki neid, kes kordamööda lükkasid käima minu väärikat kaherattalist vanatüdrukut erinevates tanklates ja peatumiskohtades :D Tsikkel nimelt otsustas, et temale aitab sellest jandist 8) Sellest hoolimata nautisin ka pühapäevast kultuurikruiisi, kuigi lahkusin poole pealt :( Tagasi sõites oli tsikliste tõesti palju ja kambas sõit ütlemata mõnus.
Tänud kõigile :)
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Joriseks siis kah natuke: Iseenesest oli sel aastal asi tiba parem, kui möödunud korral. Turvad oleksid võinud kohati resoluutsemad olla. Laupäeva õhtul olid linnuse väravas päris politseinikud ja puhumata ei saanud keegi välja. Positiivne. Bändi-värk jättis suht hea mulje, seljanka oli lahjavõitu, seltskond super (väikeste eranditega naaberriikide kodanikega). Minu poolt tänud korraldajale, Kasukas&CO´le, Jussile, Jakole, saarlastele, kes hommikul korralikku süüa andsid ja tundmatule tegelasele, kes oli nii abivalmis mind laupäeva laagrisse viskama, kuid õnneks jäi asi katki...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Teema algataja
Massi

Lugemata postitus Postitas Massi »

Kas kellegil fotod kah olemas, kui on siis pange palun üles
Kasutaja avatar

kris.

Õnneks ei pea enam ise kaameraga tõmblema 8) :
http://albums.today.ee/narva_bikefest_2006/ 988pilti
http://albums.today.ee/narva_bikefest/ 160 pilti

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

anticrist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas anticrist »

[quote="kris."]Õnneks ei pea enam ise kaameraga tõmblema 8) :

terv herr kris! sul on ju küll endal ka igast huvitavaid pilte, kas riputad need ka üles ve? üks ümber laululaua olnud mees..... :lol:

...ja tervitused kõigile neile lõbusatele inimestale kes seal ümber laua laulsid ja telgiplatsil esireas telkisid!!!
kaks ratast on ikka kaks ratast!
Kasutaja avatar

kris.

Tere-tere,

Jätsin heaga need ümberlaua pildid teistele teha :) . Korralikke kaameraid tundus piisavalt olema ja minu moto "less is more" oleks paljud inimesed õnnetuks jätnud ... "Miks mina ühegi pildi peale ei jäänud ... :evil: ... ".

terv
Kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

anticrist
Kontakt:

[quote="kris."]Tere-tere,

Jätsin heaga need ümberlaua pildid teistele teha :)

tegelikult tegid sa ise ka ju??!!! aa, varjad :lol: kus juures olid sinagi paari pildi peal!
Kasutaja avatar

kris.

Kusjuures just vaatasin üle - no mitte ühtegi ei ole. Sa vist ajad segamini mind kellegiga ... :( Lauri meie klubist näiteks plõksis päris palju ...

terv
kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

anticrist
Kontakt:

...no mina nägin omast arust ühte sinu pilti selja tagant ja ühte veel aga see on kahtluse all küll. see selleks! aga ehk siis kahepeale lauriga näitate ilmarahvale ka :wink: ma ei taha muidugi pealetükkiv olla aga see montaash oli superluks mida sa sügisballist kokku nikerdasid.... :shock:

olgu peale.
minu lugupidamine!!
Kasutaja avatar

kris.

Tore et meeldis, aga minu jaoks tähendas see sisuliselt kahte tööpäeva - üks, kui pidistasin ja teine kui töötlesin/monteerisin :-( .

terv
kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

lähiajal peaks hunnik pilte ka üles saama. Kasuka ja Pärnaka omad on juba sysi käes.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

harvendatud pildivalik: http://biker.ee/?x=0400002200

terv

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”