Kõrtsitee 2006

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

--DogFood-- kirjutas:
Kas keegi pildistas ka? Oleks huvi selle pildi vastu kus Pikk sõidab väikse baigiga.
Sellest on pilt olemas, küll mitte siis kui sõidan. Kui jõud taastub, siis riputan üles :twisted:

Tahtsin veel korralduskomitee ees mütsi kergitada (w) Pärn, Velts kohtunikutibid jne. Super üritus jällegi.

Erilised kiidusõnad õhtusele kõrtsiseltskonnale ja Tori laulukoorile :D Loodetavasti on kõrtsmik jalajäljed laudadelt pühkinud ja normaalne elu Jõesuus taastunud.

Eraldi tahaks tervitada Vändra pritsumehi, kellede pärast tõenäoliselt kõige kirkam Penkale läks ;) aga respect mehele metsast, kes ka veoautoga rajal oli. Ja nüüd ongi komplekt koos, sest siiani keskmine puudus :)

Ei märganud ühtegi morni nägu. Kõrtsmik, sa ajad õiget asja :wink:
Kes mett teeb, see mett sööb!

Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

Kummardus ja kõva käepigistus Kõrtsmikule ning tema tiimile. (w)

Loodetavasti kohalikud talunikud saavad aru ja annavad andeks. :lol:
Erilised kiidusõnad õhtusele kõrtsiseltskonnale ja Tori laulukoorile Loodetavasti on kõrtsmik jalajäljed laudadelt pühkinud ja normaalne elu Jõesuus taastunud.
Njah. Repertuaar on veel veidi õhuke ja Soodla rahvaga saab harva koos harjutatud ka. :wink:. Siit ilmselt ettepanek, et kõrtsu peab ühe korraliku lauliku muretsema.
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Ahhoi orienteerujad,

Loodetavasti kõik juba nüüdseks punase täpi kaardilt leidnud, mis kodu tähistab....!!!

Igaljuhul minul hetkeks ka juba paagikotist välja pudenenud ja asfaldile legoks muutunud telefon ununenud.... ja jätkumas vaid kiidusõnu korraldajate ja kaasvõitlejate tiimidele!!!
Kõrtsmikumolu...oleks selliseid vaid rohkem!!! Korraldus oli nii OK, et isegi ilus ilm jäi märkamata!!! :D

Pikk kirjutas:
Eraldi tahaks tervitada Vändra pritsumehi, kellede pärast tõenäoliselt kõige kirkam Penkale läks aga respect mehele metsast, kes ka veoautoga rajal oli
Minu erilised tänud lähevad ühele Vändra "punase ninaga" härrale, kes mulle maailma aeglaseima kõnepruugiga pritsumaja asukohta üritas seletada. Eks see oli kindlasti üks "kirkaima" võitmise võtmetest!!
Selle metsast tulemisega on nii nagu on :nono: ...aga võistluse käigus metsa minema pidin ma koos oma veoautoga küll...Siinkohal tänud kohalikele teemeistritele, kes olid kuskilt välja võlunud "narva ploki " suurused killustikukivid. Seda peab oma silmaga muidugi nägema :shock: , aga osalejad ilmselt nõustuvad minuga.....kui mu tsikli rehvidel oleksid olnud silmad, siis oleksid need ikka väääga suured olnud seda nähes ja tore et rehvidel ei ole närve...erinevalt juhist :oops:
Respect kõigile konkurentidele kes käitusid rajal tihti "üks kõigi, kõik ühe eest!!!"

Kahjuks õhtusel üritusel ei osalenud ja kohalik laulukoor jäi kuulmata/nägemata, seega SÕBRAD!!! ÄRGE OLGE KADEDAD JA RIPUTAGE SIIA TEEMA ALLA OMA PILDID ÜLES!!! (kes oli see poisipeaga tütarlaps kes kõndis ringi vääääga suure kaameraga ja kelle autole oli kirjutatud www.fotobrigaad.ee)???

igaljuhul võidu võti- TARK EI TORMA, TARK KIIRUSTAB AEGLASELT!!!

Pärnakas alias Penka
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Üritus oli super, ei hakkagi kommenteerima, kõik oli hea. Mõni foto http://www.zone.ee/erci/index.htm

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Üritus veel parem, kui eelmisel aastal! Mülkade trass Super! Oleks veel varem vihma ka tulnud..

Aga elu näitab, et olgu trass 100 või 70km, paak saab mul ikka tühjaks :P

toniskipper

Lugemata postitus Postitas toniskipper »

No peab ka ikka Org komiteed KIIITMA ja tänama - SUPER (w)

Penka - See brigadir oli Annika Haas ja kui ma varsti jouan ta juurest läbi astuda siis saab ka tematehtud pildid siia ylesse.

veelkord SUPER ja kindlasti järgmine aasta uuesti :)
Kasutaja avatar

m6mmik
Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas m6mmik »

ka minu poolt kiidu ja tänusõnad :) järgmine aasta kindlasti kohal kui ma eestimaal sel ajal peaks olema :) tnx kaasvõistlejate pisikeste inimlikke liigutuste eest, mida nad ise võibolla tähelegi ei pannud :)
Twinnipoeg Puhh :)

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

kas keegi võitjatest ka räägib või podistasite niisama? :P

kasekas

Lugemata postitus Postitas kasekas »

ongi tahaks ka teada tulemusi :twisted: kas oli mu käega viibutamisest kasu :?

cl

Lugemata postitus Postitas cl »

Üritus oli lahe, aga see on vast kõigil juba selge, mind aga huvitab hoopis, et kas lisakatse aegade tabelit on kah võimalik näha?

terv,

cl
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Siin tulemused !!!

http://kodukorts.ee/tulemus06.html

Kohtumiseni kõigiga juba rahulikumas tempos :D
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Elika

Lugemata postitus Postitas Elika »

Nii esimene kogemus.... väha lahe oli....tänan korraldajaid (w)

Järgmine aasta kidlasti jälle, aga siis juba mitte HUNT-i kaardilugejana vaid tuleb ise lenksust kinni haarata. :twisted:
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Kiidan siis ka veel takka. Tark ei torma aga jõuab on jah see loosung mis võidu toob. Kahjuks ei suutnud ise sellest suures võistlusmelus kinni pidada, mis tagas ühe päeva suurima läbisõidu :wink: "Narva plokid" ja lisakatse võtsid tagumise rehvi, enne lubas väljanägemine hooaja ära kesta, nüüd on keskelt slik. Ilmselt seetõttu, et kruusal enamasti tagumine ots tühja käis.

Tänud kõrtsmikule ja ootame järgmist üritust, miks mitte juba sügisel.

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Tervist!
Tänan tänamast! :) Tegelt on asi nii, et tänama pean mina, sest ilma osavõtjateta pole mingit üritust. Kõrtsiaasta konkurentsitult lahedaim seltskond on juba teist aastat mootorratturid!
Ja veel pean tänama neid mehi, kes minu "kiiksuga" kaasa on tulnud ja ise varju jäädes, teinud ära suure töö. Need on siis peakohtunik Velts, sekretäritibi Anu, igatööpealemihkel Gert, arvutiEnn, ajavõtjaplixid ja loomulikult sponsorid! Veelkord suur tänu kõigile kes kohale tulid :!:
Pilte polnud mul küll aega teha, kui midagi leian panen kodukale üles ja mine tea, äkki Annika paneb mõned ajalehtegi üles.
Lahetat suve kõigile! Kõrtsmik

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Mõned pildid siiski olid tekkind meie koduseebika sisse: http://kodukorts.ee/galerii/main.php?g2 ... &g2_page=1
Ja nagu ühele korralikule üritusele kohane, leidsin rohelise nokamütsi kirjaga South Africa. Kui keegi tunneb puudust, saab kõrtsist kätte.

JOONAS

Lugemata postitus Postitas JOONAS »

Tänases Eesti ekspressis oli ka paar pilti sellest üritusest.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”