Motoexotika 2006 ja Biker.ee putka 25-26.03.2006
Moderaator: Moded
Oli jah tore üritus!
Lisaks paljudele toredatele inimestele sai ka midagi kasulikku soetatud.
Lähipäevil vanad mahlad välja, uued sisse, kindlustus jne..
Naerda, õlut, veekeskust, discot, rokki ja häid inimesi. Kõike seda pakkus seekordne mess
:D Mine tea, mis järgmine aasta saab
Täna veel mõtlesin, et millest mu kõri haige on. Kõigepealt kindlasti norskamisest, mida sharp väga naljakalt ja ehedalt järgi tegi, aga siis meenus Püssirohukelder, N ja kaplan kellega koos tulevase laulupeo kavatseme kinni panna
http://biker.ee/stuff/oobikud.jpg
Mina jäin rahule
ja mis purjutamisse puutub, siis laupäevast messipäeva lõppu kahjuks ei näinud, sest veekeskuse täiesti arusaamatu pooleteistunnine järjekord võttis oma aja, aga väheke napsitanud bikeri boks oli vägagi elurõõmus ja sõbralik.
Erilised tervitused lähevad romantikutele, kes ööga Tartu risti-rästi läbi sõitsid, maapiirkondadega tutvusid ja tulemuseks paagi bensiinist tilgatumaks sõitsid, millega esialgu ka tagasitee plaanitud oli
Kas me oleme juba linnast väga kaugel@megairwwww
:D
Lisaks paljudele toredatele inimestele sai ka midagi kasulikku soetatud.
Lähipäevil vanad mahlad välja, uued sisse, kindlustus jne..
Naerda, õlut, veekeskust, discot, rokki ja häid inimesi. Kõike seda pakkus seekordne mess

Täna veel mõtlesin, et millest mu kõri haige on. Kõigepealt kindlasti norskamisest, mida sharp väga naljakalt ja ehedalt järgi tegi, aga siis meenus Püssirohukelder, N ja kaplan kellega koos tulevase laulupeo kavatseme kinni panna

Mina jäin rahule

Erilised tervitused lähevad romantikutele, kes ööga Tartu risti-rästi läbi sõitsid, maapiirkondadega tutvusid ja tulemuseks paagi bensiinist tilgatumaks sõitsid, millega esialgu ka tagasitee plaanitud oli

Kas me oleme juba linnast väga kaugel@megairwwww

Viimati muutis Pikk, 27 Mär 2006, 12:34, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
pea hakkab jälle selgeks saama
CB500 ütles suht õigesti, neil kes tulid messile ja tahtsid äri teha, oli vist suht igav. Kes ootasid messilt võimalust kohata vanu tuttavaid ning soetada uusi sõpru said küll vist kõik oma tahtmise. Lobbytöö koos kerge õllega andis meile küll võimaluse oma eesmärk saavutada. Üldiselt süüdistan üleliigse alkoholi tarbimise propageerimises korraldajat, kes planeeris afterparty ajaliselt täpselt messi keskele
Siinkohal tervitan kõiki kellega see pehmelt öeldes raju nädalalõpp sai veedetud.
Absoluutselt üllatunud ja rõõmus olen meie nn. äripartneritega (kes kolm kiiret ratast biker.ee boksi välja panid) kohtumise üle. Tramm66 oli vist terve talve ratast hoolikalt ehitanud ja napsust hoidunud, sest 0,7l viskit murdis ta hetkega kaheks päevaks maha
Üldiselt on süda rahul, taas sai kinnitust teadmine, et kui foorumlastega ühiselt miskit ette võtta on sigalahe tulemus garanteeritud.
ka mina almastan mu**e

CB500 ütles suht õigesti, neil kes tulid messile ja tahtsid äri teha, oli vist suht igav. Kes ootasid messilt võimalust kohata vanu tuttavaid ning soetada uusi sõpru said küll vist kõik oma tahtmise. Lobbytöö koos kerge õllega andis meile küll võimaluse oma eesmärk saavutada. Üldiselt süüdistan üleliigse alkoholi tarbimise propageerimises korraldajat, kes planeeris afterparty ajaliselt täpselt messi keskele

Siinkohal tervitan kõiki kellega see pehmelt öeldes raju nädalalõpp sai veedetud.
Absoluutselt üllatunud ja rõõmus olen meie nn. äripartneritega (kes kolm kiiret ratast biker.ee boksi välja panid) kohtumise üle. Tramm66 oli vist terve talve ratast hoolikalt ehitanud ja napsust hoidunud, sest 0,7l viskit murdis ta hetkega kaheks päevaks maha

Üldiselt on süda rahul, taas sai kinnitust teadmine, et kui foorumlastega ühiselt miskit ette võtta on sigalahe tulemus garanteeritud.
ka mina almastan mu**e

Seda ma nüüd ootasingi, millal Pikk oma postituse siia pritsib...õnneks pold nii hull kui algul paistis aga edasi ei arenda seda teemat
. Üritus aga oli tore ja tore ja veelkord tore...ei saa ainult aru mida krdit te hädaldate " küll oli igav" "küll kõik jõid palju" " küll üks seisis vales kohas" bla bla bla...see, et enamus endal kurgu haigeks laulavad ja joovad (näpuga ei näita) ei tähenda seda, et lõbus ei peaks olema...
Erilised tänud pälvivad : Motopaks meie suur isand, Pikk tibu lilleke kelle paagist bensiin otsa sai ja kes transporti pakkus :* Käbile kes oma ghetto villase mütsiga seal niisama ringi kubetas, Nosile loomulikult kes tagasiteel joodikuid välja kannatas
oma kallile vennale kes mind nälga ei jätnud sinna
Mossemehele kes Atlantises turvamehe peale karjus...ning jäljetult ära kadus jälle, Tokile mõnusalt poolkõva põranda eest
Ärgöle kes viitsis mind omikul peale korjata, sellele toredale mehele kes selle mõnusalt pervi laulu CD peale kirjutas...rusikaga kõhtu
ja kõigile teistele keda iganes ma oma peast praegu üles ei leidnud. Järgmise toreda aastani.

Erilised tänud pälvivad : Motopaks meie suur isand, Pikk tibu lilleke kelle paagist bensiin otsa sai ja kes transporti pakkus :* Käbile kes oma ghetto villase mütsiga seal niisama ringi kubetas, Nosile loomulikult kes tagasiteel joodikuid välja kannatas

-
- Tsikkel: Kawa
-
SIIN ka mõned pildidanarhismikaplan kirjutas:Aga kas siis kellelgi pilte polegi rohkem (peale galeriis olnute), tavaliselt tekib ju alati palju pildi linke ja ka seekord märkasin messil sadutuhandeid pildimasinaid...aga pilte ei leia kusagilt.
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
oled sa kindel, et see isand warhead polnud?Piipz kirjutas:gsr on nii uus ratas, et mul oli lausa kahju üleeile näha mingit venda sõpakal seda peenestamas. sissesõitmiseks seda küll nimetada ei saa (juhul, kui ratastega ei ole nii, et enne tuleb rahulikult sisse sõita ja siis võid tahhot punase ligi lasta?)

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.