Motoexotika 2006 ja Biker.ee putka 25-26.03.2006

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Oli jah tore üritus!
Lisaks paljudele toredatele inimestele sai ka midagi kasulikku soetatud.
Lähipäevil vanad mahlad välja, uued sisse, kindlustus jne..
Naerda, õlut, veekeskust, discot, rokki ja häid inimesi. Kõike seda pakkus seekordne mess :D:D Mine tea, mis järgmine aasta saab :twisted:

Täna veel mõtlesin, et millest mu kõri haige on. Kõigepealt kindlasti norskamisest, mida sharp väga naljakalt ja ehedalt järgi tegi, aga siis meenus Püssirohukelder, N ja kaplan kellega koos tulevase laulupeo kavatseme kinni panna :D http://biker.ee/stuff/oobikud.jpg

Mina jäin rahule :) ja mis purjutamisse puutub, siis laupäevast messipäeva lõppu kahjuks ei näinud, sest veekeskuse täiesti arusaamatu pooleteistunnine järjekord võttis oma aja, aga väheke napsitanud bikeri boks oli vägagi elurõõmus ja sõbralik.

Erilised tervitused lähevad romantikutele, kes ööga Tartu risti-rästi läbi sõitsid, maapiirkondadega tutvusid ja tulemuseks paagi bensiinist tilgatumaks sõitsid, millega esialgu ka tagasitee plaanitud oli :D
Kas me oleme juba linnast väga kaugel@megairwwww :D:D
Viimati muutis Pikk, 27 Mär 2006, 12:34, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

CB500, võin sind parandada, ei tilkagi alkoholi, isegi mitte õlut ja rahul ikkagi :-) Eks see rahul olemine on nii individuaalne, et jah. Kes muidugi sinna tuli midagi enneolematut nägema see pettus. Motoexotica on kujunenud eelkõige esimeseks kevadiseks kogunemiseks.

itipipi

Lugemata postitus Postitas itipipi »

ma ausõna enam ei tee@ Bick :oops: :D
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

pea hakkab jälle selgeks saama :bsmile:

CB500 ütles suht õigesti, neil kes tulid messile ja tahtsid äri teha, oli vist suht igav. Kes ootasid messilt võimalust kohata vanu tuttavaid ning soetada uusi sõpru said küll vist kõik oma tahtmise. Lobbytöö koos kerge õllega andis meile küll võimaluse oma eesmärk saavutada. Üldiselt süüdistan üleliigse alkoholi tarbimise propageerimises korraldajat, kes planeeris afterparty ajaliselt täpselt messi keskele :twisted:

Siinkohal tervitan kõiki kellega see pehmelt öeldes raju nädalalõpp sai veedetud.

Absoluutselt üllatunud ja rõõmus olen meie nn. äripartneritega (kes kolm kiiret ratast biker.ee boksi välja panid) kohtumise üle. Tramm66 oli vist terve talve ratast hoolikalt ehitanud ja napsust hoidunud, sest 0,7l viskit murdis ta hetkega kaheks päevaks maha :D

Üldiselt on süda rahul, taas sai kinnitust teadmine, et kui foorumlastega ühiselt miskit ette võtta on sigalahe tulemus garanteeritud.

ka mina almastan mu**e :D
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

wahaa! hooaja avalaks veel täna kontides tunda! :D megaüritus oli ja megatänud Biker teamile :bsmile:
ise nuriseks vaid selle üle, et tõesti ei tabanud rohkem atribuutikat (videoseinad, stendid, miniseelikus teamitüdrukud jne) kaasa võtta... eks järgmine kord oleme targemad...
et siis peatse kohtumiseni raffas :wink:
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Pilt
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

Seda ma nüüd ootasingi, millal Pikk oma postituse siia pritsib...õnneks pold nii hull kui algul paistis aga edasi ei arenda seda teemat ;). Üritus aga oli tore ja tore ja veelkord tore...ei saa ainult aru mida krdit te hädaldate " küll oli igav" "küll kõik jõid palju" " küll üks seisis vales kohas" bla bla bla...see, et enamus endal kurgu haigeks laulavad ja joovad (näpuga ei näita) ei tähenda seda, et lõbus ei peaks olema...

Erilised tänud pälvivad : Motopaks meie suur isand, Pikk tibu lilleke kelle paagist bensiin otsa sai ja kes transporti pakkus :* Käbile kes oma ghetto villase mütsiga seal niisama ringi kubetas, Nosile loomulikult kes tagasiteel joodikuid välja kannatas :D oma kallile vennale kes mind nälga ei jätnud sinna ;) Mossemehele kes Atlantises turvamehe peale karjus...ning jäljetult ära kadus jälle, Tokile mõnusalt poolkõva põranda eest :D Ärgöle kes viitsis mind omikul peale korjata, sellele toredale mehele kes selle mõnusalt pervi laulu CD peale kirjutas...rusikaga kõhtu :D ja kõigile teistele keda iganes ma oma peast praegu üles ei leidnud. Järgmise toreda aastani.
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Tere! Väga vinge kokkutulek oli :) Ei oskagi öelda midagi, kõik on öeldud eespool.
Tegus nädalavahetus seega.
Hea, et elu veel sees :oops:
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Minule ka meeldis, isegi väga-sain kokku kallite sõpradega, keda terve talv peaaegu pole näinud:) Kahju ainult, et pühapäeval tööle pidi minema.
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

Aga kas siis kellelgi pilte polegi rohkem (peale galeriis olnute), tavaliselt tekib ju alati palju pildi linke ja ka seekord märkasin messil sadutuhandeid pildimasinaid...aga pilte ei leia kusagilt.

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

anarhismikaplan kirjutas:
Aga kas siis kellelgi pilte polegi rohkem (peale galeriis olnute), tavaliselt tekib ju alati palju pildi linke ja ka seekord märkasin messil sadutuhandeid pildimasinaid...aga pilte ei leia kusagilt.
SIIN ka mõned pildid
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

gsr on nii uus ratas, et mul oli lausa kahju üleeile näha mingit venda sõpakal seda peenestamas. sissesõitmiseks seda küll nimetada ei saa (juhul, kui ratastega ei ole nii, et enne tuleb rahulikult sisse sõita ja siis võid tahhot punase ligi lasta?)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Piipz kirjutas:
gsr on nii uus ratas, et mul oli lausa kahju üleeile näha mingit venda sõpakal seda peenestamas. sissesõitmiseks seda küll nimetada ei saa (juhul, kui ratastega ei ole nii, et enne tuleb rahulikult sisse sõita ja siis võid tahhot punase ligi lasta?)
oled sa kindel, et see isand warhead polnud? :D

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Ja me ei tee sellest siin sujuvalt sissesõitmiseteemat, eks sõbrad? :) Otsing on abiks Piipz, sellest on juttu olnud, arvamusi on seinast seina.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kuule kui ma küsin, mis kell on, siis pole vaja otsingut selleks kasutada. päris pilli lõhki ma nüüd ka ei ajaks. ma lihtsalt nentisin fakti, et küll piinas. warhead pole minuteada veel oma ratast kätte saanud.

kuldkala

Lugemata postitus Postitas kuldkala »

tegelt oli lahe üritus, ERITI LAHE oli tagasitulek Tallinna. suured tänud seltskonnale-zeek, kitu, biohazard (w) :lol:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”