Kõige parem kuni 125 cc ratas (bike)

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

andreas

Lugemata postitus Postitas andreas »

ja kuule rg 80 ja rg 125f on kaks erinevat assia gondlite mõttes ,
vaata
www.suzukicycles.org

zid50

Lugemata postitus Postitas zid50 »

N2O kirjutas:
ma isiklikult arvan, et pole mõtet mingit sellist kihutamis125st osta, millesse iga kuu palju-palju raha sisse laod, sest kaua sa ikka sõidad sellega, ning ma parem koguks raha selleks, et osta järgmine ratas kiire ja vastupidav, mida 125 cm3 rattad tavaliselt korraga ei ole :lol:
kiire 125cc on lagunev ja aeglane on vastupidav? st 125cc 2 takt biked enamasti lagunevad?
Kasutaja avatar

Unlegal

Lugemata postitus Postitas Unlegal »

njh igatahes tekkis endalgi mõte osta see rg 125f sest hind on soodne selle kohta ma usun

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

zid50 kirjutas:
kiire 125cc on lagunev ja aeglane on vastupidav? st 125cc 2 takt biked enamasti lagunevad?
Jah, nii ta on, et 2t(kiiremad) rattad kuluvad kiiremini kui 4t(aeglased) rattad ning iga 2t ei kulu ka väga kiirelt. Kuluvad rohkem kõrgemini forsseeritud rattad, sest nende detailid saavad lihtsalt rohkem valu.

zid50

Lugemata postitus Postitas zid50 »

noh see loogish, aga ma ei usu eriti, et iga suvi peaks vahetama nt kolbi vms.. oleneb läbisõidust.
Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

125 cc

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

ei taha küll enda oma väga kiita (yamaha tzr 125 92a.) aga eelmine suvi sai pea 7000 km maha sõidetud. Hooaja algul sai vahetatud kett, hammakad, esi zimmerlingid. Ja rohkem käppa tehnilise poole pealt polnud vaja külge panna. Sai sõidetud nii kaksi kui üksi, nii kodumaal kui põhjanaabrite juures. Keskmine bensu kulu jäi 5 l kanti, samas peab mainima et, soome bensiiniga sai tunduvalt rohkem sõita. Kiirnduses kellegile jalgu ei jää ja tipp kiirusest puudust ei tunne (160 km/h). Ühesõnaga algajale väga hea ratas ja ega välimus ka kõige hullem ei ole. Ja ei ole ta midagi nii kallis ülal pidada nagu ülal pool mainiti.
Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ

Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Kommionu kirjutas:
Hülgemöla...Isegi rohkem kulub... Loomulikult ei lähe raha, kui see sul vaid garaazis seisab... Kui ikka sõidad kahh (suvel norm sõita ~3000km/kuus) Terv,
Kommionu
Ei-ei. Ega nüüd iga A1 nooruk nii palju sõitma ei pääsegi. Iga nädal kah nüüd kuskile matkama ei lasta ja eks see vanemate ja vanavanemate poolt pakutav taskuraha seab ka piirid pigem kohalikuks pendeldamiseks. Muidugi on erandeid tänavasõitjate seas, on sportlasi, kellel mingi treeningumaht (?) peaks täis sõidetama jne... Ja kõik ei ole muidugi noorukid kah, kes 125-ga sõidavad, aga 3000 kuus on päris palju.
Nii et ära'nd inimestel siis ilusat ratast maha laida, kui neile meeldib :roll:
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

spinna kirjutas:
Ja kõik ei ole muidugi noorukid kah, kes 125-ga sõidavad, aga 3000 kuus on päris palju.
Nii et ära'nd inimestel siis ilusat ratast maha laida, kui neile meeldib :roll:
Njahh.. Numbrid (Läbisõit ja kütusekulu) ikka elust enesest! Mõistan, et saaremaal pole eriti kohti kus kimamas käia, aga selle eest siin Tallinnas..mmm... 3000 km.
125 Rebeliomanikule saaremaal on ilmselt aastane läbisõit suht sama mis Aprilia 125RS omanikule kuu läbisõit Tallinnas. Ja loomulikult ma ei laida seda 125RS Aprilia ratast... Omas klassis vaieldamatult parim, kuid noorukid võiksid ikkagi arvestada, et see küsib ikka kordades rohkem raha kui 125 rebel ja viimase raha eest sellist ratast lihtsalt ei osteta...

Terv,
Kommionu@ajab kõik järelmaksuga Aprilia RS125 ostjad minema.....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jax1 »

Endal oli Yamaha TZR 125. Jäin asjaga väga rahule, lõppkiirus oli piisav, püsis hästi teepeal ka suure tuulega, kiirendus oli piisav, suurus oli normaalne, ühesõnaga julgen soovitada :wink:

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

assman kirjutas:
Mul täpselt sama asi , et oli kindel plaan lähikuudel bike /aprilia rs125 osta kuid nüüd kui üteldi et läheb kuus 1500kr. või rohkemgi otsustasin osta aprilia mx125. Et bike pidavat õli hirmsasti võtma.
Aga siiski, neil on ju samad mootorid.

Ja äkki TZR-ide, RG-de ja NSR-ide kasutajad räägiksid, kui palju läheb neil oma masinatesse raha. Isiklikult eriti ei usu, et vahe väga kolossaalne on. :wink:

Tegelikult on see pealkiri ka natuke imelik siiski, sest mis on parim ühele ei pruugi olla teisele parim, kuna sõidetakse erinevatel teedel jms. :lol:
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Ise omasin Tzr´i kuskil hooaeg (natuke rohkem), selle aja sees sõitsin kuskil 8 000 km. kindlasti, ja masinale tegin ainult hooldust, õli ja tosoolivahetus, ülejäänud aja sõitsin ja panin benziini sisse, et masin oli muidu läbinud üle 50 000 km., muidugi oli vahetatud rõngad ja kolb, aga mina oma ~8000km., läbisin küll probleemideta, isegi igakord läks väga hästi käima. Niiet, minuarust on küll väga töökindel masin :wink:
Kasutaja avatar

Unlegal

a milllise neist masinatest kõige odavamalt kätte saab?(normaalses seisukorras)
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Noo kasutatud ja täitsa korras Yamaha TZR´i peaks 15 000 kätte saama küll :wink:
Kasutaja avatar

Unlegal

hmm nii odavalt kohe?? nu seda parem :D
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Noo nt. mina müüsin oma 89. aasta Tzr´´i ca. 14 000 ära :wink: Ja masin oli väga head korras, mingeid probleeme ei olnud niiet 15 tonniga peaks umbes arvestama.

äss

Lugemata postitus Postitas äss »

Minulgi yamaha tzr 125 `92, ja probleeme ei ole ja igati kiiduväärt ratas, ehitan seda praegu streetfighteri sarnaseks, eeldatavalt peaks tulemuseks suht kobe ratas olema, olen ka rata müügi pealer mõelnud(need some money) nii, et raix666... :wink:
Kasutaja avatar

Unlegal

hmm jätan meelde 8) kui müüma hakkad võid mulle pakuda küll eks sisi näis mis saab :D

Marcuz

Lugemata postitus Postitas Marcuz »

Teen A1-te ja plaan 125cc osta. Silma on jäänud kaks ratast: Honda CBR125r ja Yamaha YBR125. Yamu inf: http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et& ... duct_id=33
Mõlemad on 4-takti. Touring meeldib seepärast rohkem, et saab taha kohvri panna ja on selline praktilisem, bike mõeldud asfaltile ja ka lisa pagaseid talle ei käi. Mida teised soovitavad? Pakkuge ka teisi mudeleid, mis teie arvates head on. Natuke olen lugenud siin, et 125cc ja 4-takti räägitakse aeglane olevat... kui aeglane siis ikkagi.. nagu aru sain, siis tippkiirus pidi natuke üle 100 minema aga KIIRENDUS?? 0-100km/h keskmine aeg 125cc-stel..? Mõtlesin osta uut masinat ca 40k et ei peaks remontima hakkama ja kindlam oleks, aga mida soovitate?

nsr125

Lugemata postitus Postitas nsr125 »

NSR on jah päris kõva minekuga!!! Minu arvates 125-stest parim
mul oli aasta aega nsr 125... kahjuks oli liiklus õnnetus ja bike läks mahakandmisele... nüüd olen sõitnud aprilia rs 125-ga ja julgen väita, et kiirendus on küll rs 125-l parem :)
ega muidugi NSR 125-l midagi viga ei olnd ... mõlemad väga head rattad :D
ainult, et enam ei ole kuskilt nsr'i saada

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

8)
Viimati muutis matti, 22 Sept 2007, 20:20, muudetud 1 kord kokku.

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

:?
Viimati muutis matti, 22 Sept 2007, 20:21, muudetud 1 kord kokku.

Vahur

Lugemata postitus Postitas Vahur »

Tahaksin ka siis osta 125 cm³ ratta. Alguses oli plaan, et hind ei oleks kõrgem kui 25 000 krooni, aga sellise raha eest korrlikku uut vist ei saa? :(
Kõige esimesena vaatasin Aquila 125cc SUPER BIKE, aga see vist tavaline Hiina s*tt?
Edasi liikus mõte nende kahe peale:
Aprilia RS 125
Honda CBR125R

Ratas peab kannatama sõitu Haapsalust Ida-Virumaale (ning ka vastupidi :P)
Millist neist soovitate? Ning kas esimene Aquila on tavaline hiinakas?

Bubba

Lugemata postitus Postitas Bubba »

Seda Aguilat mina küll soovitada ei julgeks. Üldiselt on ikka parem osta kasvõi mõni vanem tuntud firma ratas. Selle Aguila raha eest või siis natuke suurema summa eest peaks juba leidma mõne parema 2 taktilise ka. Kuna sa sõidad pikki otsasid, siis soovitaks 2 taktilist, sest see lihtsalt liigub paremini( muidugi kulub ka paremini :lol: ). Mina sain endale sama rahaga, mis see Aguila maksab, saksast 1997 aasta rs-i ja olen väga rahul. Cbr 125 on ka kindlasti hea valik, kui tahad töökindlat ja head masinat, aga see on suht pisike ja kitsas ratas nii, et suuremate mõõtudega inimesele hästi ei sobi.

cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Tervist!

Tekkis selline huvitav küsimus:

Milline oleks normaalne hind 125cc bikedel mille aastakäik on 94-99 vahemikus. Tingimusel, et ratas on heas korras ja väliselt täitsa ilus.
Peamiselt nende kolme ratta hind huvitab:

Honda NSR 125
Aprilia RS 125
Yamaha TZR 125

Aitäh

jorma39

Lugemata postitus Postitas jorma39 »

cha0s kirjutas:

Tervist!

Tekkis selline huvitav küsimus:

Milline oleks normaalne hind 125cc bikedel mille aastakäik on 94-99 vahemikus. Tingimusel, et ratas on heas korras ja väliselt täitsa ilus.
Peamiselt nende kolme ratta hind huvitab:

Honda NSR 125
Aprilia RS 125
Yamaha TZR 125

Aitäh

keegi võiks tõesti natuke aidata, endal sama küsimud.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Arvan, et hind jääb kuskil 25k ringi, kuna selle ajaga on 2t ratas juba väga läbi. Kui aga on tehtud kapitaalne remont, vahetatud silinder ja muud liikuvad asjad, võib isegi rohkem küsida.

Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Lauri23 kirjutas:

Arvan, et hind jääb kuskil 25k ringi, kuna selle ajaga on 2t ratas juba väga läbi. Kui aga on tehtud kapitaalne remont, vahetatud silinder ja muud liikuvad asjad, võib isegi rohkem küsida.

Eks ta 20-25 kanti ole jah. Saksast võib 25k eest saada isegi uuema ,kui 99.
Kes üritab enda 97a nsr,i 39000kr eest müüa?(auto24) :lol:

Kasutaja avatar

sulu13
Tsikkel: SV1000S

Lugemata postitus Postitas sulu13 »

sander kirjutas:
Lauri23 kirjutas:

Kes üritab enda 97a nsr,i 39000kr eest müüa?(auto24) :lol:

39k üle pingutatud, kuid samas rattal all vägagi hea summuti, mis ise võib uuest peast 10k ringis maksta :) Selle NSRi reaalne hind mingi 25-30k ( lugedes, et gondlid ka läbi)

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Ei saa aru, miks k6ik räägivad ainult paska hiina toodetest?Ise s6idan Derbi Bajaga kus on hiina mootor,ja pole mitte kui midagi juhtunud.Tihtipeale just need hiinakad kestavad palju paremini,kui mingi aprilia rs jne.Suht pommikindlad on need made in china .Vähemalt need,millega mina olen kokku puutunud. :)

joosep90

Lugemata postitus Postitas joosep90 »

Kes üritab enda 97a nsr,i 39000kr eest müüa?(auto24) Laughing

Auto24-s mul kuulutust ei ole, motors24-s on. Ja minu eesmärk pole see kiiresti kellelegi maha parseldada - kui ei osteta, sõidan ise edasi :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”