kas just kõik üritused aga midagi huvitavat.. näiteks streetrace.org teeb iga aasta lõpus ühe kokkuvõtva videolõigu kus on kummikärsatamist, kiirendusi ja muidu jobutamist hea muusika taustaks mängimas.
hea meeleolu looks talveks, näha suviseid tegemisi.
On saabunud hetk, kus mittekeegi enam ei sikuta juba mõnda aega.
alla on laetud kokku 58 korda.
Kui nüüd homse-ülehomse jooksul keegi siin märku ei anna, et ta hirmsasti tahab aga pole veel saanud mahti sikutada või sikutama ei hakka, siis kuskil ülehomse paiku võtan trackeri maha.
Peaks olema otselink...kuigi too many users tavaliselt vastab
Torusse on suht raske sisse saada nii,samas kui datanetti panna saab ka ntx IE-ga tõmbama panna... et kui siis selline link panna peaks igaüks hakkama saama.
mul seda divx varianti endal pole, peaks tirima et võrrelda... ma ei saanud väga hästi sellega ise hakkama.
küssa selline et kes tegi selle divx-iks ja kas ta mulle viitsib natuke sellest rääkida. siis järgmine kord ma ei pea nii suurt faili jagama...
Kui kohe üldse ei saa torusse siis:
vöta SmartFTP lahti, üleval ääres "Tools">"Settings">"Connection">"Max Retries pane -1">"Retry Delay2 pane 1sekund>"Connection tiemout" 9999sekundit
Ja saab kiiremini Torusse vöi datasse
vöta SmartFTP lahti, üleval ääres "Tools">"Settings">"Connection">"Max Retries pane -1">"Retry Delay2 pane 1sekund>"Connection tiemout" 9999sekundit
Mis sa tahad, et filmihuviline ajutise või igavese ip bänni saaks või. Oma haamerdamise õpetust ära soovita!
mul seda divx varianti endal pole, peaks tirima et võrrelda... ma ei saanud väga hästi sellega ise hakkama.
küssa selline et kes tegi selle divx-iks ja kas ta mulle viitsib natuke sellest rääkida. siis järgmine kord ma ei pea nii suurt faili jagama...
See minu näputöö
Ja viitsin rääkida küll kas msn (muhlui@hotmail.com) või skype: laur166
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Mis sa tahad, et filmihuviline ajutise või igavese ip bänni saaks või. Oma haamerdamise õpetust ära soovita!
Mina ei ole mingit bänni saanud ja pole tulemas kah...
mina olen oma avi-d teinud DviX sellise progega nagu Dvix converter...väga lihtsasti kasutavav. Annad talle avi faili ja proge ise teeb sellst dvix-i.
On olemas ka selline programm nagu VirtualDUB mis on vaba kasutuses aga selle juhtnäiteid ei oska anda, kuna alles isegi maadlen videotöötlusega
PS! Äkki viicib ka keegi selle dvix pump-a üles lasta! Starmani klientidel on mujalt raskusi selle kätte saamisega, kahjuks.
Vaat selle pumpa laskmisege selline pisike probleem, et Elioni kliendid ei saa sinna ligi. Datanet oleks vist õige lahendus kui see just parasjagu maas pole. Või siis keegi kes omab ligipääsu mõnda serveri kus vaba ruumi 700MB jagu.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.