Saksamaalt uut mootorratast tooma.
Moderaator: Moded
Hr.Nõel kirjutas:.Jumala pärast ainult ärge koos haagisega seal kihutama hakake.Selle peale on bahni politsei eriliselt maias.ikka tasa ja targu 90,max 100.

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
vabad rattakohad
Kui kellelgi huvi siis teljel Pariis Tartu olen valmis kaasa võtma kuni 4 tsiklit, auto hakkab tagasi sõitma 30 jaanuar. Info 52 52 052
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Isakene praeguse seisuga minemas 3.02 õhtul ja veel on paar vaba kohta...
56 486769
isakene@gmail.com
56 486769
isakene@gmail.com
Kus kandist stardid (s.t. kuhu kanti stardid)? ja kas transportteenust kahh osutad?isakene kirjutas:Isakene praeguse seisuga minemas 3.02 õhtul ja veel on paar vaba kohta...
56 486769
isakene@gmail.com
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kas selline varjant sobib, et annan raha kaasa ja siis viskad motika 65388 schlangenbad asjast peale ja tood ära? Mitu raha selle rassimise eest saada tahad? Ratas siis cbr 900 rr -98isakene kirjutas:Esialgne marsruut on sirgelt risti läbi Saksa Aachenisse paari väikese põikega. Põhimõtteliselt võin suvalisse kohta ka minna, lihtsalt kallimaks läheb... kui masinas kohti on, miks ka mitte transat teha.Kus kandist stardid (s.t. kuhu kanti stardid)? ja kas transportteenust kahh osutad?
Sul siis hea töö mis võimaldab poole kohaga tsikli maaletoojana tegutsedapiiks kirjutas:Poleks seal Eestis nii kuradi külm ma võiks homne päev su tsikliga siit Düsseldorfist Eesti sõita

Aga seda riski ma ise siiski ei võtaks, et tsikliga kohe siia sõita. Reklaami järgi kõik hea aga tont teab mis seisus ta on.
Lisaks olenemata ilmast võib praegu ju ainult talvekummidaga sõita!?
Ratas ise on see sinu arvamuse järgi sittade piduritega ninja

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Vähemalt eestis puudub selline seadus mis tsiklilt talverehvi nõuaks.. njaa, aga vot need pidurid, see on probleem!stonefree kirjutas:Lisaks olenemata ilmast võib praegu ju ainult talvekummidaga sõita!?

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Seisu saab alati üle vaadata. Talvekumme tsiklile ei nõuta. Sõitmiseks pole pidureid vajagi. Helistan ette ja püüate mu enne Tallinnat võrguga kinni lihtsalt. Saaki piiriületused kiiremini tehtud.stonefree kirjutas:Sul siis hea töö mis võimaldab poole kohaga tsikli maaletoojana tegutsedapiiks kirjutas:Poleks seal Eestis nii kuradi külm ma võiks homne päev su tsikliga siit Düsseldorfist Eesti sõita
Aga seda riski ma ise siiski ei võtaks, et tsikliga kohe siia sõita. Reklaami järgi kõik hea aga tont teab mis seisus ta on.
Lisaks olenemata ilmast võib praegu ju ainult talvekummidaga sõita!?
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Päris asjalikud toojad ja käijad siin ma vaatan. Ma ka siin juurutan plaani et kuidas asi korda ära ajada. Vahendeid justkui oleks millega käia teha aga ise ei hau ikka plaani välja. On siin kedagi kes lähiajal siis sõidab sinnapoole ja on veel ruumi ja rahaauku?
Väike peatus võiks olla Düsseldorf, või kuidas teil plaanis on olnud siiani?
MA oleks käsi sel teemal arutlema!
Väike peatus võiks olla Düsseldorf, või kuidas teil plaanis on olnud siiani?
MA oleks käsi sel teemal arutlema!
Respect is everything...
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
ratta saksast toomine
On keegi see nädal/järgmine nädal Saksa minemas?
Oleks vaja Koblenzi (Köln/Frankfurt am Main) lähedalt ühte võrri kodumaile saada.
Jannes@ES või 56 357 867
Oleks vaja Koblenzi (Köln/Frankfurt am Main) lähedalt ühte võrri kodumaile saada.
Jannes@ES või 56 357 867
Sui generis
Re: ratta saksast toomine
Njahh.... Naljamees.... Köln/Frankfurt am Main on ju lähestiku jahh,... vaid vaja 1415445412 korda kiviga visata.... vahe ju 200km!!!!Jannes kirjutas:On keegi see nädal/järgmine nädal Saksa minemas?
Jannes@ES või 56 357 867
sama rumal jutt, kui too ratas KEILA-st... VALGA lähedalt.....
ehhh.... esilehel ju suisa nende banner-gi olemas....Regula kirjutas:Aga kas keegi mõndasi ametlike firmasi oskab pakkuda, mis ratta ära tooks.
Võimalikult odav võiks olla.
Pakkuge kõiksugu firmasi kes sellega tegelevad.
http://www.arcotrans.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.