mopeedi load
Moderaator: Moded
Mul on selline küsimus, et mis avalduse sinna peab esitama? sellest mina aru ei saanud...
Ja siis selline asi ka veel
...
ja see ka veel
, et kas peeglid peavad ka olema?
see 1) punkt, avaldus...Mopeedieksamiks vaja on:
Vanus 14-16aastat
(2) Juhtimisõiguse taotleja peab esitama eksamikomisjonile:
1) avalduse;
2) õpilaspileti või passi ja sünnitunnistuse
3) kaks identset värvifotot suurusega 35×45 mm;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa
saamiseks(lapsevanem kaasa registreerimisele)
5) kui on olemas siis jalgratturi tunnistus(siis ei pea teooria eksamit
sooritama)
Ja siis selline asi ka veel
kuidas seda ohutust kontrollida? ja kas suunatuled peavad vilkuma? Mul on suunatulerelee läbi ja brauermotol pole 4 otsaga releed(2) Sõidueksam algab sõiduki ohutuse kontrolliga, mille viib läbi eksamineeritav iseseisvalt.

ja see ka veel

endal on need mopeediload tehtud
esimene kord kukkusin deoorias läbi tesist korda tegin ära..sõit oli kerge seal vigu polnud
lubade tegemine käib väga kiirelt..hommikul näiteks kell 11 sinna deooria eksami teed alguses,kui see tehtud saad sõidu teha ja kui ka sõit sooritatud kirjutavad load..mingi 10-15min ootad ja valmis
mode edit: deooria???? ma vist tean, miks sa seal p6rusid...

esimene kord kukkusin deoorias läbi tesist korda tegin ära..sõit oli kerge seal vigu polnud

lubade tegemine käib väga kiirelt..hommikul näiteks kell 11 sinna deooria eksami teed alguses,kui see tehtud saad sõidu teha ja kui ka sõit sooritatud kirjutavad load..mingi 10-15min ootad ja valmis

mode edit: deooria???? ma vist tean, miks sa seal p6rusid...
mul see küll nii kiirelt ei käi, kõigepealt tegin just teooria ära, nüüd pean 2-3 n'ädalalt ootama kuni saani sõidueksameid teha.-VaIkEoTs- kirjutas:endal on need mopeediload tehtud![]()
esimene kord kukkusin deoorias läbi tesist korda tegin ära..sõit oli kerge seal vigu polnud![]()
Ei sa ka nii nagu Al-Kharid väitis! Käisin arkis küsimas ja öeldi ikka ,et ei sa enne mingit eksimite ega sõitu teha kui ei ole 14 aastat vana.Al-Kharid kirjutas:see võib äkki nii olla et teed ära eksami ja load saad siis kui 14 saad...miku00 kirjutas:ei tea minu arust mitte:S sest see asi käib maru kiirelt.
-
-
Ema kirjutab sulle kirja kaasa : "Luban oma pojal *nimi* teha endale mopiluba ja allkiri . Mul küll mingit avaldust ei olnud vaja .H11henri kirjutas:Mis on nende erinevus?
1) avalduse;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa saamiseks.
Ikka lapsevanem peab mõlemad kirjutama? Ja kus need peab kirjutama?(kodus või kohapeal)
Kas peab kindlalt selle arstitõendi tegema? Arki kodulehel pole kirjutatud, et peab olema. Kas keegi oskaks aitata?bmw-devil kirjutas:Mina tegin load ära ja mul läx maksma 180 EEK.
Riigilõiv - 20 EEK
Sõidueksam - 30 EEK
Mopeedijuhiloa väljastamine - 30 EEK
Arstitõend - 100 EEK(seda saab perearsti juures teha)
mul oli nii et sõitsid need ringid värgid ära siis ark i platsil oli mingi mini ristmik kus see pässakas näitas (mulle) kolme märki ja pidid nonde järgi sõitma ja see syncmaster vist oli siis samal eksamil vms muidu päss ise ytles et kus kuidas pead keerama aga vist oli liigapalju arusaamatusi siis päss tegi märkidega see kes esimese märgiga võsa pani see kukkus kohe läbi kui esimese õieti panid siis näitas ta sulle veel 2 märki 

aga see on aint tartus või on tallinnas ka mingi arki platsil ristmik kui aerox70 käis tegemas siis küll midagi ei olnud ristmiku moodi?
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane