Mis on teie lemmik bänd/artist või laul?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ükspäe tuli Maniast kohe niipalju head muusikat, et ei saanudki öhtal magama jääda:-D
Põhiliselt vanemaid tegijaid.
Ahjaa, unustasin mainida Scorpionsi ja Guano Apes'i
Ja kui keegi näeb roheka karbiga plaati Tribute to Celtic Rock, siis soovitan! Endal on olemas, Soomest toodud, selline rahulik rock, ja meeldib..
Terv.
Hunt
Põhiliselt vanemaid tegijaid.
Ahjaa, unustasin mainida Scorpionsi ja Guano Apes'i

Ja kui keegi näeb roheka karbiga plaati Tribute to Celtic Rock, siis soovitan! Endal on olemas, Soomest toodud, selline rahulik rock, ja meeldib..
Terv.
Hunt
-
Teema algataja
'The jimi hendrix experience' - _like a rolling stone_, _hey joe_, _killing floor_ -see lemmik, _rock me baby_
'Melvins'- _revolve_, _renegades of funk_
'Deftones'-_white pony_
'Chuck Berry'-_johnny be goode_ see ikke vana hea rock
kas keegi oskab nimetada 'maanteeroki' ehk sis nagu sellise rocki, mida bändid mängivad tsiklikokkutulekutel, bände ja lugusid?
'Melvins'- _revolve_, _renegades of funk_
'Deftones'-_white pony_
'Chuck Berry'-_johnny be goode_ see ikke vana hea rock

kas keegi oskab nimetada 'maanteeroki' ehk sis nagu sellise rocki, mida bändid mängivad tsiklikokkutulekutel, bände ja lugusid?
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
-
Teema algataja
mu lemmikud
2pac , method man, redman,j-kwon,twista ,nas ,forkissed ,ludacris ,NWA,kid rock ,nirvana ,lustra(scotty doesnt know)jne..LEMMIK bänd on d12 ja yks rock band oli ka nyyd 

-
- Kontakt:
-
Teema algataja
150% nõus sinuga!!! Trääns rohkem nisukene khõmm-khõmm värk...kuid tsiklid ikka karm värkWildrider kirjutas:ill nino, rob zombie, cky...
igatahes minu arvamus selline et träänts(trance) ja selline musa kohe yldse siklitega ei klapi:S

PS: See nüüd tuli kole halvustav arvamus, kuid samas on ka minu arvamus, et iga muusika jäägu sinna kus see mõeldud on ! Träänsi puhul siis klubid.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
:P
600 kuubised matkarollerid ka, ja need millega tuhanded poisid s6idavad?deadend kirjutas:minu lemmik on ikka vana hea metallica. ainuke mootoriga kaherattaline millega trance kokku sobib on roller aga minu arust pole roller mingi tsikkel vaid sõiduk mis on mõeldud naistele poes käimiseks.

-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.