Kasutatud mootorrattad Bikepointist
Moderaator: Moded
Re: Kasutatud mootorrattad Bikepointist
See on hämmastav jah. Ise jätsin siitmailt need ülehinnatud uunikumid ostmata ja tellisin uuema ja soodsama Leedust (kõikide kuludega tuli ikka soodsam). Kuigi arvasin, et ma kunagi välismaalt tsiklit ei telliks. Aga käes ja sõidab.
21 aastatvana pereauto maksis uuena ütleme eurodes 20 000 ja müüakse praegu 1000-3000 euroga laias laastus. 2000. aasta tsikkel ütleme puusalt 8000 eur ning müüakse 2500-3000-ga. Kulunud on mõlemad.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 186 korda
mulle ei paku see ühegi hinna eest huvi, aga mis seal siis rohkem plastikust on, kui pärisratastel?
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 49 korda
- Tänatud: 92 korda
Teema on lihtne, enamus ei taha või ei jaksa uut kohe osta ja ega neidki pole enam eriti saada. Kogu tehnika, millega veel vähekenegi kusagil vabadust nautida saab, on kallim ja defitsiidsem, inimestel on sellest lukus istumisest lihtsalt kõrini. Ennem oli asi turul lihtne vähemalt uute asjade osas, enam ei ole seda ka. Isegi jalgrattaid on puudu, laste elektrijunnikesedki pole enam kergesti kättesaadavad. Mingit odavnemist pole mitte kusagilt loota ka, ei uute asjade suunal, ega ka kasutatute. Vana tsikkel vs vana auto hinnavõrdlus on minuarust lambikas, tsiklid ikkagi nii peetis ei ole, kui keskmine sõiduauto samas vanuses. Need masinad, mis on vanana hästi säilinud, ei maksa 1000 eur, nagu mõned siin väidavad...
Ei tea kas sügisel mõned pensionisamba välja võtjad ka mootorrattasse investeerivad (või "investeerivad").
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Sõbra naked Honda X11 2001 või 2002 eest on üks tegelane nõus praegu maksma 3500€ , aga ta ei müü Mitte et rahanumber väike, vaid see ratas on tõesti väga hea ja ka ls veel väike. Raha puudus ka ei kimbuta. Ütleme,et ratas näeb välja nagu uus. Kõik vahetatud kuluosad on ainult OEM
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Vin koodi jargi pole veel eestis registreeritud
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 60 korda
SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:

Enda viimase ostuga lasin neil kõik tegevused teha, sest veidi avaram väljalaske süsteem tõotas peavalu tuua, aga arvel ta on ja kõik toimus valutult, tõid isegi "koju" garaazi ära veel keset talve.
Omalt poolt tahaks lihtsalt teemasse ka veidi positiivset nooti jätta, kuna ost oli keset sügavat talve, ühtlasi minu jaoks teine ratas juba nende käest ja puhtalt suusõnaliselt/emaili vormis sai lepitud, et novembris ostetud ratas saaks ka reaalselt sõita enne kui garantii lõppeb, ehk siis jaanipäevani sai lepitud ja läkski vaja, üks amordi simmer tõmbas niiskeks, pakkusin omalt poolt, et kui tegemiseks juba läheb teeme mõlemad ära vajadusel kompenseerin selle teise poole. Rattale järgi minnes anti võtmed ja sooviti head teed.
Meeldiva asjaajamise raames peale ratta töösse andmist takso äppi kerides, praktiliselt sunniti uue Ducati Multistrada V4 Sport keyless võti pihku (ega kaks korda ei lase öelda ka ) ja sai kiiresti tööle ja hiljem ka peale tööd enda rattale järgi mindud selle loomaga.
Ka eelmise rattaga oli õlirõhu probleem ja koostöös sai siiski garantii raames asi lahenduse. Sõidab siiani ja ootab uut omanikku ap motos hetkel

Hinnad on täpselt sellised nagu turg vorminud on, alati tahaks odavamalt.

kontakt nr. +372 52 58 244

Bikepointiga on mul veel siuke kogemus, et...olen sealt ühe ratta veel ostnud ja kõigepealt ei läinud see käima, kui järgi läksin - aku oli tühi

Aga ei, ma ei heida neile midagi ette, müügiprotsessis oldi väga vastutulelikud ja eks motokoolis ka ju õpetatakse, mida kõike enne sõitma asumist kontrollima peab, rehvirõhku näiteks

Teeninduse poolel ma ei ole seal käinud, selle kohta ei oska öelda.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
"KÕIK MOOTORRATTAD TEHNILISELT KONTROLLITUD"

Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Kas nüüd üle andmisel oleks või poleks pidanud (või kuidas see protsess seal oli) rehvi rõhu üle mõõtma? Võib ju jah vaagida, kuid mingi hala kohta siin ei paista.
Koolis õpetatakse enne sõitu varbaga rehvi taguma, et natuke nagu oma süü ka, et nsm selga kargasid ja tuld andsid.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:

https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Sõitsin hooaja ära, korralik ratas, varjatud vigu ei esinenud. Siis viisin ametlikku esindusse hooldusesse ja palusin ka amordid üle käia. Siis sain sealt teada, et mingi üsna vale simmer või tihend oli sisse surutud ja asi püsis ausõna peal koos.
-
- Toetajaliige
Aga ...
Selleks, et hakata kellelgi foorumis vastu vahtimist andma, peaks olema asi korralikult ja faktiliselt tõestatavalt esitatud.
Kasutatud ratta puhul aasta pärast kellegi kolmanda poolt kuuldud segane (kas üks või teine tihend vms) info selleks ei kõlba ning kvalifitseerub pigem alusetu laimuna kui konstruktiivse kriitikana või selge pahatahtlikuse välja toomisena kliendi suhtes.
Mitte, et see tihend ei võinud seal olla valesti vms aga selline umbmäärane lugu kasutatud tehnika kohta peale muretut hooaega ei näe ilus välja.
@Jalamees Mine kõelu ratta seljas, tee omapoolne pakkumine. Igal pool on inimesed tööl Kõik oleneb, kui nõutud ratas on, mis marginaal peal on jms asjadest.
Minu kirjeldatud jutt on mu enda kogemus. Ainuke mida ma kontrollida ei saa, mis pärast margiesinduses tehti hooldusruumis. Mis seal reaalselt oli ja kui palju oli, ei näinud pealt. Igaljuhul Bikepoint arvatavasti ei remontinud amorti päris õigete võtete või varuosadega.Madlobster kirjutas: ↑17 Juun 2022, 14:39Mul ei ole Bikepoindis mitte ühtegi tuttavat, rääkimata seotusest
Aga ...
Selleks, et hakata kellelgi foorumis vastu vahtimist andma, peaks olema asi korralikult ja faktiliselt tõestatavalt esitatud.
Kasutatud ratta puhul aasta pärast kellegi kolmanda poolt kuuldud segane (kas üks või teine tihend vms) info selleks ei kõlba ning kvalifitseerub pigem alusetu laimuna kui konstruktiivse kriitikana või selge pahatahtlikuse välja toomisena kliendi suhtes.
Mitte, et see tihend ei võinud seal olla valesti vms aga selline umbmäärane lugu kasutatud tehnika kohta peale muretut hooaega ei näe ilus välja.
@Jalamees Mine kõelu ratta seljas, tee omapoolne pakkumine. Igal pool on inimesed tööl Kõik oleneb, kui nõutud ratas on, mis marginaal peal on jms asjadest.
Mul ei ole suuremat etteheidet. See keiss ei läinud mulle midagi märkimisväärset maksma ja ei tekitanud ebamugavusi. Seetõttu ei kirjutanud ka kohe kuhugile FB kommuuni, siia foorumisse või Bikepointi. Lihtsalt kui siin kogemuste jagamiseks läks, kirjutasin ka enda oma. Kas ma ostaksin täna uuesti ratta Bikepoindist? Igaljuhul.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Julged selle ametliku esinduse nime kah öelda?
Miks ma seda küsin on see, et olles teinud amorte piisaval hulgal, siis üldiselt on mingi vale amordisimmeri kasutamine praktiliselt võimatu.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
No sinna saab ka täiesti "tavalise" simmeri ka sisse panna ja midagi ei juhtu!
edu
-
- Toetajaliige
No eks seal tõenäoliselt oligi tavaline simmer sees, mille peale ametlik esindus sai oma minestamist demonstreerida. Ning vähe tehnikavõõrale inimesele konkurendi töö ausõna peal koos püsivaks ohkida.yeekim kirjutas: ↑17 Juun 2022, 20:46No sinna saab ka täiesti "tavalise" simmeri ka sisse panna ja midagi ei juhtu!
edu
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Simmer on simmer, peaasi, et mõõt õige oleks. Ega see amort mingist hüdrosilindrist ei erine.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
...samas, enamasti on simmeri sisemine ja välimine läbimõõt mingis loogilises korrelatsioonis - vastava margi ja mudeli järgi. Nii et...
PS. Sain ükskord poest 636-le vales mõõdus simmerid. Ja no, mitte kuidagi poleks õnnestunud neid alla panna. Auk oli liiga suur, ja sellega koos vastavalt ka välisdiameeter.
Kui välismõõt on vale ehk suurem kui vaja siis tõesti pressi mitte mingi valemiga ära - mõistusega lähenedes vähemalt mitte

-
- Tsikkel: FZ6 Fazer S2
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.