Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Re: Linke, pilte ja videosid
Kahe sumpaga 450 pole minu teada tehtud Seega 99.99% Honda crf 250. Mõne aasta vanune, siis neid toodeti.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
cool200 kirjutas:Sukusuku kirjutas:
mis tsikkel on ?
Täpselt nagu "ahv käia otsas"
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
HRQ kirjutas:Kahe sumpaga 450 pole minu teada tehtud
Seega 99.99% Honda crf 250. Mõne aasta vanune, siis neid toodeti.
5 punkti tähelepanelikkuse eest . Omal jäi sumps kahe silma vahele.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
andrusl kirjutas:2013a. cr450f on kahe pütiga
Sabad on vist juba aastast 2010 teistsugused (või oli see '11 alates)
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Tänase lumise hommiku kontekstis...
Suverehvidega sõitjate kokkutulek
http://meeldib.ee/2012/10/suverehvidega ... z2AOSTpAXn
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kole vaadata ja lugeda jah neid uudiseid,krt lumi vähem,kui 24h maas ja juba mingi 3 surnut,no mis üldse pole varem libedat nähtud või?
Mulle jääb ka asi segaseks, iga aasta sama trall, esimest korda näete lund või!? Kui näha ja tunda et jää/lumi maas ja suvekad ka veel all siis mis siin enam pikemalt mõelda on, et uhan 90kmh edasi maanteel või? Iga aasta tuleb lumi "üllatusena", mis siis et nädal enne juba hoiatatakse et võib tulla lund ja lörtsi. Mina olen iga aasta ilusti hakkama saanud esimese lumega, sõidan vot kurat 20kmh linnas ja näitan sõrme sellele taunile kes perse trügib ja tuututab
Slinky kirjutas:Mulle jääb ka asi segaseks, iga aasta sama trall, esimest korda näete lund või!? Kui näha ja tunda et jää/lumi maas ja suvekad ka veel all siis mis siin enam pikemalt mõelda on, et uhan 90kmh edasi maanteel või? Iga aasta tuleb lumi "üllatusena", mis siis et nädal enne juba hoiatatakse et võib tulla lund ja lörtsi. Mina olen iga aasta ilusti hakkama saanud esimese lumega, sõidan vot kurat 20kmh linnas ja näitan sõrme sellele taunile kes perse trügib ja tuututab
Nõustun sinuga. Nagu mingid kuradi turistid
Slinky kirjutas:Mulle jääb ka asi segaseks, iga aasta sama trall, esimest korda näete lund või!? Kui näha ja tunda et jää/lumi maas ja suvekad ka veel all siis mis siin enam pikemalt mõelda on, et uhan 90kmh edasi maanteel või? Iga aasta tuleb lumi "üllatusena", mis siis et nädal enne juba hoiatatakse et võib tulla lund ja lörtsi. Mina olen iga aasta ilusti hakkama saanud esimese lumega, sõidan vot kurat 20kmh linnas ja näitan sõrme sellele taunile kes perse trügib ja tuututab
Ja täna õhtul uudistes jaurab jälle "Taaskord saabus esimene lumi ootamatult!" No krt, neli päeva tagasi juba räägiti, et tuleb ju!!! Oktoobri lõpus, novembris tulebki meie riigis lund. Kunagi sai naerdud selle üle, kuidas ameerikas esimese lumega kraavi kõik sõitsid, sest nad rumalukesed sõita ei oska.....noh nüüd pole enam midagi naljakat...kui kõik kohalikud sama rumalad on.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
edit:
Kuidas Vilniuses energiakriisi lahendatakse.

Lugu vanast, kel meeldib oma kätega midagi luua
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Siin veel see hull maantee ringrada. Päris palju hulle kukkumisi. Kes nende tegevusega rohkem kursis on, et kas nendest kukkujatest ellujääjaid ka on.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
This video does not exist.
Sorry about that.
http://suchen.mobile.de/motorrad-insera ... ommend_DES
Vaadake tähelepanelikult esimest pilti. Müüb hästi
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Huvitav kas nad kasutavad kiivreid slideritena? Muud otstarvet sellel seal küljepeal rippudes ju ei ole.
Harley-Davidson pani oma muuseumis välja Jaapanit tabanud tsunami järel vanas veoauto furgoonis üle ookeani Põhja-Ameerikasse seilanud Harley-Davidsoni.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.