Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Re: Käega tervitamisest.
Sõidad korra oma naeratava näoga sääseparvest läbi ja enam pole midagi nii säravad hambad.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Tulin just Raplast Tallinna. Ma pole vist elu jooksul ka nii paljudele käppa visanud kui täna selle 50 km jooksul . Pm terve tee linna sõitsin käpp püsti
Gruppide vahel olid üksikud, mis niiöelda ühendas järgmist gruppi. Hea tunne oli ikka (Y) Edu siis Baltic Chain Run'il
Ise pean paraku tööl passima
kusjuures mulle endalegi tuli täieliku üllatusena,et nii palju tervitati. Tavaliselt selliste suurüritusete ajal ei tervitata niiväga n. Jõgevatreff. Aga jah üli lahe oli ikka, kui kolonn tuleb vastu ja kõigil käed välja sirutatud ja siis oma kolonnil täpselt sama.
Kiluf kirjutas:kinnine. visiiriga ja lahtikäiva lõuaga on mu sir helmut
Sir Helmut istub lahtise lõuaga peas ja lehvitab visiiriga ?
a501322914 kirjutas:Kiluf kirjutas:kinnine. visiiriga ja lahtikäiva lõuaga on mu sir helmut
Sir Helmut istub lahtise lõuaga peas ja lehvitab visiiriga ?
viimaks keegi mõistab
Eelmisel aastal kulgesin kroomiga ja väga harjumuspäraseks sai see, et kõik vastutulijad mind käega tervitasid ja ma neid vastu.
Nüüd liigun maksirolleritega ja selle kevade esimesed sõidud näitavad, et mulle tulevad vastu vaid tsiklistidest KIVINÄOD! Täiesti tuimad tükid, kes "mingile rollerile" küll tere vastu ei ütle Pean ennast hakkama ümber harjutama, et kui tsikkel vastu tuleb siis vaatan tuima näoga kõrvale
Romka: kirjutas:Eelmisel aastal kulgesin kroomiga ja väga harjumuspäraseks sai see, et kõik vastutulijad mind käega tervitasid ja ma neid vastu.
Nüüd liigun maksirolleritega ja selle kevade esimesed sõidud näitavad, et mulle tulevad vastu vaid tsiklistidest KIVINÄOD! Täiesti tuimad tükid, kes "mingile rollerile" küll tere vastu ei ütlePean ennast hakkama ümber harjutama, et kui tsikkel vastu tuleb siis vaatan tuima näoga kõrvale
Tervitan alati kõiki kaherattalisi, sõltumata sellest, millel nad ringi ajavad. Kui rollerijuht käppa viskab, tervitan alati rõõmsalt vastu - kah kaherattaline.
Võiks ju rollerijuhte ise esimesena tervitada, vahel teengi seda, enamikus vastu ei tervitata. Mitte sellepärast, et rollerijuhid sellest kombest lugu ei peaks, vaid sellepärast, et nii mitmelgi juhul on rolleri peal mingi töömehetunkedes mees, kes töölt koju kihutab. Taolised ei viska mitte kunagi käppa vist. Või siis mingi muu tegelane, kes sellest kombest ei tea mitte midagi. Tsiklisistid enamasti vist ikka teavad sellest kombest, ehkki olen ka ise koos sõitnud bikeritega, kes ei viitsi lihtsalt kätt tõsta kogu aeg kui keegi mööda sõidab...
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Olen ka see aasta mõnda juba tervitanud. Mulle annab see mõnusa tunde, kui viskan kellelegi käppa ja visatakse vastu ka. Eriti kevadel, kui tsikleid vähe veel liikumas ja siis näed tunni aja jooksul 1 ratast ja toimub 1teise tervitamine, tekib kohe tunne, et kevad on ikka täielikult käes.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Romka: kirjutas:Nüüd liigun maksirolleritega ja selle kevade esimesed sõidud näitavad, et mulle tulevad vastu vaid tsiklistidest KIVINÄOD!
Oled Sa enda masinaid eemalt vaadanud - lihtsalt keegi vastusõitjatest ei usu, et see on kaherattaline, mitte eest suusa ja tagant roomikuga lumesõiduk ja sellest ka selline suhtumine.
eks selle rollerijuhtidele käpaviskamisega ka on targad ja kogenumad tsiklimehed eriti ettevaatlikud, kuna võttes arvesse eesti teid ja nende kvaliteeti, siis ohutuse mõttes noorele lapsele, kes rolleri sangas ei tohiks käppa visata, kuna kui see käe lenksult lahti rebib, võib lihtsalt pill "oma teed minna". lihtsalt selline mõte tekkis
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
täna sõitin autoga ja ees said kokku kaks jalgratturite gruppi ja kõik viskasid üksteisele käppa
rollerijuhid vist omavahel ka väga kätt ei tõsta
Endal mopeed (load olemas).
Teistele mopeedijuhtidele olen ikka käppa visanud, aga kui mootorrattas läheneb, siis jäen mõtlema, kas visata käppa ja selleks ajaks kui olen otsustanud, on masin juba mööda sõitnud .
Eelmine aasta suvi 2009 siis, viskasin ikka vastutulevaltele tsiklitele käppa ja tervitati vastu ka. Väga mõnus.
Kas see aasta on asi minus või on tsikleid nii palju tulnud ja keegi ei viitsi vastu tervitada ? Väga palju on vastu sõidetud aga alla 50% tervitab vastu. VOT
FITI kirjutas:Eelmine aasta suvi 2009 siis, viskasin ikka vastutulevaltele tsiklitele käppa ja tervitati vastu ka. Väga mõnus.
Kas see aasta on asi minus või on tsikleid nii palju tulnud ja keegi ei viitsi vastu tervitada ? Väga palju on vastu sõidetud aga alla 50% tervitab vastu. VOT
Mul sama tähelepanek, et ei märgata või siis ei viibata kätt. Okei mõnikord tõesti olukord kus ei saa märku anda, aga mõni päev tuleb 5-6ratturit vastu ja keegi ei viipa :/
Võin ka öelda et üsna paljud ei tervita vastu... Kuna ise olen esimest hooaega tsikliga siis paar esimest korda nagu ei julgenud käppa tõsta kui kiirus suur...siis sain aga hirmust üle ja hakkasin tõstma... vaatasin kuidas teised tsiklistid tervitavad ja proovisin ka...tuli välja küll... Kahjuks aga eriti vastu ei tervitata.. Olen seda märganud eriti Tallinnas liigeldes. Rollerite kohta võib aga julgelt öelda et olen ka neid tervitanud käega kuid siiani pole ükski roller vastu tervitanud... nii et see on 50/50 see tervitamise jutt ma usun, rolleritele ja vastupidi
siin parematel aegadel tegid nii paljud endale A kati juhilube. vb ei teata sellest traditsioonist. vb nii palju tuleb rattureid vastu et lihtsalt ei viitsita. põhjuseid võib palju olla kuid väga meeldiv oleks kui need kes siiani tervitanud on, seda ka edasi teeks sest päris palju on tegelikult ka neid, kes vastu tervitavad. mina jätkan igaljuhul vanu traditsioone ja tervitan nii mootorrattureid, rollerijuhte kui ka hämaras ühe tulega sõitvaid autojuhte
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ah, tulge mõistusele!
Käega tervitab esimesena see, kes tunneb tervitamiseks suuremat vajadust ja näitab sellega headmeelt teise kaherattalisega kohtumise üle. Mingil põhjusel on ratturite hulka lisandunud terve ports tegelasi, kes seda justkui kohustuseks peavad. Kui sellist vastu ei tervitata, siis ta tuleb siia foorumisse sellest kurtma.
Kokkuvõtvalt: tervitage kõiki, kelle üle te sõites headmeelt tunnete. Vastusõitvad ratturid, rollerid, mopeedid, autod, tee ääres rõõmustavad lapsed ja muidu mäletsevad lehmakarjad. Kui Sul tuju hea siis püüa seda teistelegi näidata ja käega viibuta!
Kui vastu ei viibata, siis ilmselt pole vastusõitjal tuju hea, tal on käed tegemist täis (eriti linnavahel), ta sõidab kolonnis mitte esikohal, ta ei jõudnud sind märgata, ta on üks nendest, kes esimesena ei tervita ja sa tervitasid teda liiga hilja...
jne, jne!
põõsik kirjutas:Kahjuks aga eriti vastu ei tervitata.. Olen seda märganud eriti Tallinnas liigeldes
Ära sellest mingit järeldust küll tegema hakka, tervitamine rohkem maantee teema, linnas liigeldes kätel ja silmadel muudki tööd ja vähe parema ilmaga jääksidki vehkima
Mõni liigutab lenksul ainult näppe tervituseks ja kui kiirus suur siis ega ei märka ka. Soomes tervitavad paljud jalaga viibates, kui käed tööd täis või möödasõidul olles. Olen ise ka teatud situatsioonides jalga viibutanud aga vastu pole küll keegi reageerinud.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Metsas on enamasti käed-jalad nii töös, et ainuke variant on peaga viibata. Töötab.
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
üritan köiki tervitada, kes vastu söidavad.
eriti röömsaks teeb see, et suuremate ratastega sõitjad mopeediomi varakult juba tervitavad, ning seda Tallinnas ning lähi ümbruses.
vabandan väga, et ei ole linnas saanud kõigile viibata. kui vähegi võimalik siis peaga ikka noogutan, kui käed-jalad tööd täis. on ka juhuseid kus jälgid pingsalt enda ees toimuvat ja märkad silmanurgast et rattur käpp püsti mööda sõitis.
Maanteel teine olukord: 99% tervitavad vastu. 100% on omal käpp püsti.
Muidugi mõne ratta puhul on kaheldav, et kas vastu tuleb roller või tsikkel (alles külje pealt tunneb ära )... rollereid ma ei tervita. sellest siin ka varem juttu olnud... rolleri sangas tihtipeale kas mõned noored naglad või siis vanad pässid kes sõidavad ehitusobjektilt koju... samahästi võiks juba siis ka igale jalgratturile viibata
Niiet, ei maksa väga südamesse võtta kui mõni "teeb näo et ei näe sind"
-
- Tsikkel: Freewind
/me on ikka üritanud maanteel kõigile ühesilmalistele viibata. Linnavahel on rollerite sagimist juba pisut palju.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Ise olen viimasel ajal palju pead noogutama hakanud, kui keegi tervitab, eriti kuskil kurvis või nii. Sest see käe lenksu pealt võtmine on ainult sirges ja hea ettenähtavusega kohas näidustatud. Muretuid kilomeetreid kõigile
tere
mul tekkis selline küsimus et köik tsiklimehed söidavad ja tervitavad vastavalt liikluseeskirjale.
iga päevaga tekib üha uusi ja uusi MC sid . kuidas nemad tervitavad? MC del on iga asja jaoks omad reegid ja kohustused.
lugesin just nende kohustusi krupisöidul. täitsa tore teadmine oli.
ette tänades käbi.
Alati kõik ei tervita vastu. Mäletan ise väga täpselt juhust, kus olin umbes teist korda õppesõidus linnavahel ja vastutulev siklimees tervitas. Ma väike, räbal ja blond, nagu ma olen, ei julenud sel hetkel veel käsi lenksu küljest lahtigi lasta..
Siiamaani tõmmab põsed punaseks kui selle peale mõtlen. Enam ei lase ühtegi tsiklisti mööda ilma tervitamata.
Päikest!
Evelin
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Ükspäev ringi sõites nägin eemalt lähenemas kolme rollerit. Ühe küljest turritas nagu mingi teivas välja - niimoodi sirgelt kõrgele õhku. Kui enam vähem vastakuti jõudsime, sain aru, et see on käsi. Samal ajal kerkisid veel viis kätt jube entusiastlikult üles(iga rolleri peal kaks tegelast). Mõistagi ei olnud ma kade ning lehvitasin vastu. Poistel päev kirjas ja endal oli kah veel tükk aega muhelus näos.
Aga üldiselt jah, esimesena ma rolleristidele viipama ei kipu (see pole mitte respecti küsimus aga...neid on lihtsalt liialt palju) aga kui mõni viipab, siis viipan hea meelega vastu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.