Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

spinna kirjutas:
http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18237

Kohaliku lehe ülevaade + pilt Saaremaal Upa-Leisi teel toimunud liiklusõnnetusest.
Ära mainiti see lugu siin teemas juba eelpool.
Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaks

Peeter aka Hondarebel
Think positive
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Primo kirjutas:
Oh shit, Piipz, me sõitsime samal aja Raplast Tallinna.Meile tulid ju miskised baigid vastu :?
Ahsoo, sõitsin ise kah koos paari baigilsega Tallinnast Raplasse õhtul kümne ajal :twisted:
Käkki ei näinud, küll aga hiljem Märjamaa suunal minnes üht metskitse teekraavis uudistamas.
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Airaisk, see mu lemmik tee. Ise armastan seal ka vähe kõvemini gaasi väänata. Kuigi tegemist väga ohtliku teega.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

Klenovitz

Lugemata postitus Postitas Klenovitz »

kle bash, sa oled liitunud Biker.ee-ga 13 ja reede :D :D :D
ma küll ni uljalt ei kihutaks :wink:
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Hondarebel kirjutas:
Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaks

Peeter aka Hondarebel

Huvitav, miks ma siinkohal midagi kirjutada tahtsin? analüüsivõime on ju lugupeetavatel kindlasti kõrgel tasemel;)

Kk
KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

meixZz

Lugemata postitus Postitas meixZz »

[quote="sang"]TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.

Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.quote]

See õnnetus juhtus minu rattaga. Isik oli sõber Taavi kes avastas ühel hetkel mu bike ja sellepeale hüppas ja minema pani...ilma kiivrita ja joobes...
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

meixZz kirjutas:
sang kirjutas:
TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.

Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.quote]

See õnnetus juhtus minu rattaga. Isik oli sõber Taavi kes avastas ühel hetkel mu bike ja sellepeale hüppas ja minema pani...ilma kiivrita ja joobes...
Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

Piats

Lugemata postitus Postitas Piats »

Sai kah täna külg maha pandud.
Üritasin teha 180 kraadilist endot ja järsku läks käest ära.
Õnneks midagi hullu ei juhtund sest kaitsmed olid peal ja rattal läks piduriheebel kaks korda lühemaks :D

meixZz

Lugemata postitus Postitas meixZz »

Karupoiss kirjutas:
meixZz kirjutas:
sang kirjutas:
TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.

Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.
lihtsalt ta oligi selline tüüp kes "pani koguaeg hullu" kuniks see talle raskelt kätte maksis...
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Karupoiss kirjutas:
meixZz kirjutas:
sang kirjutas:

Noorus+alkohol=meri põlvini. Mis siin ikka aru saada...
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

kalle kirjutas:
Hondarebel kirjutas:

Peeter aka Hondarebel

Huvitav, miks ma siinkohal midagi kirjutada tahtsin? analüüsivõime on ju lugupeetavatel kindlasti kõrgel tasemel;)

Kk
Seal pildil ei ole sõidukite avariijärgne paiknemine tõenäoliselt enam nii nagu ta oli. Auto võib olla tagasi tagurdatud ja võib ka olla, et ratas käis lihtsalt külili ära mitte ei tabanud autot. Kahvel paistab ju sirge olevat?
Pidurdusjälg tuleb Kuressaare poolt Leisi poole ja enne ristmikku katkeb. Kusjuures kaldub kummijutt kogu aeg tee parema serva poole. Seega juht kas vaatas ehmatusega lähenevat autot kuni tabaski seda mida vaatas või tegi tagant põike ja käis külili. Igatahes on ta siin pildil lõpuks hoopis tee vasakus servas. Pilt tundub olevat tehtud vaatega Leisi poolt Kuressaare poole, ehk siis sinna poole kust ratas tuli ja auto on selle tee suudmes kust ta välja tuli. Ratas võis ju sinna vastaspervele ka muidugi kokkupõrkest tingitud trajektoorimuutusest sattuda või on hoopis tee pealt eest ära lükatud et liiklust ei segaks, täpselt nagu autogi. Eks mine võta nüüd kinni....
Tegu sellise võsavahelise teega ja tee otsas on põõsad nii et kes iganes sealt tuleb ilmub välja kaunis ootamatult. See koht tahaks juba ammuilma teedeameti mehi võsalõikajatega näha.
Suzuki GSX 750 Inazuma

Reixmees

Lugemata postitus Postitas Reixmees »

Ei taha küll näägutada, aga mootorrattal peax olema see võimalus ka, et võti võetaxe peale sõitu eest ära ja asetataxe omaniku taskusse. Eriti veel noil juhtudel, kus on potensiaalselid rattaproovijaid. Selle keisi puhul see targutamine enam ei aita, aga kõik rattavennad võix selle peale ikka mõelda, et kuskile läbule sõites tuleb oma kaherattaline sõber kenasti ära parkida ja võtmed kuni järgmise hommikuni enda taskusse jätta.
meixZz kirjutas:
Karupoiss kirjutas:
meixZz kirjutas:
sang kirjutas:

lihtsalt ta oligi selline tüüp kes "pani koguaeg hullu" kuniks see talle raskelt kätte maksis...
Kasutaja avatar

Hondarebel
Kontakt:

kalle kirjutas:
Hondarebel kirjutas:

Peeter aka Hondarebel

Kk
analüüside ja võimetega nagu on parajasti on :D
aga et kui keegi veel pihta ei saanud siis ilmselt on Kalle-sid mitu

Peeter aka Hondarebel aka Basilio

Aga mis puutub ise lõppu otsivasse inimtüüpi tuleb tunnistada: on sellised olemas.
Oli kunagi kah üks kes ohtlikku puu-peale puu langetamise meetodit harrastas.Ei aidanud seletamine-keelamine,nüüd viiakse lilli.
Think positive
Kasutaja avatar

aivo_
Tsikkel: Suzuki GSX-R

Lugemata postitus Postitas aivo_ »

Arvasin, et ei pea siia teemasse kirjutama aga näed... Ütlen kohe ära, et olen külaltki vähese sõidukogemusega tänaseks olen siis kukkunud 2 korda. Esimene jalakäija kiirusel esiratta kruusal alt ära pidurdanud. Teisel korral jalakäija elu säästnud ja 80km/h kiiruselt mootorratta külili pidurdanud. Ühe korra sooritatud 80km/h(suudsin muidugi maha ka pidurdada kuigi palju) kiiruselt tagant otsasõit autokolonnis liikudes ning püsti jäädes ja hiljaaegu siis (08.07.07) hoitud ära lauskokkupõrge vastutuleva autoga kiiruselt 140km/h. Kus vastutulev auto lihtsalt vastassuunda kaldus ilma, et ta oleks sooritanud möödasõitu või möödunud mõnest takistusest teel. Peale viimast juhtumist tuli sõita parempoolsele teepervele ja mul õnnestus 140km/h kiiruse juures lahtisel killustikul oma sõidu traektoori jätkata ning püsti jääda.

Miks ma seda kirjutan? Viimase situatsiooni puhul ma nagu polekski milleski süüdi liikusin oma sõidurajas. Aga võtanäpust liikumiskiirus oli liigsuur kruusal liikumiseks. Järelikult osa süüd ka minu oma.
Ühe sõnaga liiklus nagu abielu kui lahutamiseks läheb ei ole ainult üks süüdi vaid mõlemad. Kui palju see täpselt protsendiliselt jaotub on teine teema.
Ühest kuldaväärt raamatust, mida paljud siit foorumist ka lugenud, lause "ohuolukorras mis ka ei jutuks võitle alati lõpuni"

Ohutut liiklemist ja analüüsivõimet kõigile.
Viimati muutis aivo_, 23 Juul 2007, 00:35, muudetud 1 kord kokku.
"Vähem möla, pikem samm."
Kasutaja avatar

spinna

Hondarebel kirjutas:
analüüside ja võimetega nagu on parajasti on :D
aga et kui keegi veel pihta ei saanud siis ilmselt on Kalle-sid mitu
Kas mina olen siis nüüd keegi või? :lol:
Ega ma hästi ei usugi et meie Kalle kuskil netikommentaariumis rattureid käpardideks sõimamas käib. Käisin lihtsalt jälle "oma ringi" sõitmas, vaatasin koha üle ja püüdsin jälgi ja pilti võrreldes nuputada mis seal toimuda võis. Mul ongi selline komme teiste juhtumistest "omakasupüüdlikult" õppida. Kuigi, nagu seegi konkreetne juhus - õnnetus ei tule kunagi sealt kust sa teda ootad vaid ikka sealt kust teda kuidagi oodata ei oska. Sellepärast ta õnnetus ongi ;)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Hondarebel
Kontakt:

eh-eh-ei ole :D :D

pigem ma ise lugesin 2 x enne kui point kohale jõudis :D

Peeter aka Hondarebel

P.S oled sa ise nüüd ikka Lätimaal ?
Think positive

april15

Lugemata postitus Postitas april15 »

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

Mai lõpus sai sõbra rolleriga kruusateepeal söitmas käidud, hooga 45km/h sõites keeras sõber atv-ga ette ning kui pidurdasin võttis aint esimene pidur, lendasin üle (roller jäi terveks, sest kuidagi keerasin end rolleri ja kruusa vahele), 2 nädalat ei saanud käsi ölast körgemale tösta, ning lonkasin ringi põlvejuures lihapaistev ava. Ozzy jäi see töttu nägemata, mis suurim kahju asja juures :(
Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

"Nädalavahetusel juhtus mootorratturitega kaks rasket õnnetust":
http://www.postimees.ee/160707/esileht/ ... 272459.php

Ja üks "kõva mees" ka:
http://www.postimees.ee/160707/esileht/ ... 272491.php
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Rene kirjutas:
"Ja üks "kõva mees" ka:
Kuradi värdjast poolearuline...kustkohast tuleb selline mõte, et tsikli otsa vintis peaga ronida. Just selliste pärast hakkavad autojuhid meid põlgama ning samamoodi võib nii jätkudes ka politsei meisse suhtumist muuta (slap)
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Rene kirjutas:
EPL artikkel ja video

Huvitav, palju neid 18a Ragnareid on..
Aivar
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Aizar kirjutas:
Rene kirjutas:
EPL artikkel ja video

Huvitav, palju neid 18a Ragnareid on..
vaadates seda videot.. kuradi äpu vend on ikka lenxus.
sellised kes ei saa isegi auto eest minema ilma rollerite abita vaevadki seda head ja suurt tsiklimeeste mainet alla :mrgreen:
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Huviline7 kirjutas:
Rene kirjutas:
"Ja üks "kõva mees" ka:
Kuradi värdjast poolearuline...kustkohast tuleb selline mõte, et tsikli otsa vintis peaga ronida. Just selliste pärast hakkavad autojuhid meid põlgama ning samamoodi võib nii jätkudes ka politsei meisse suhtumist muuta (slap)[/quote/]

16.-17.07.2007

Möödunud ööpäeva jooksul laekus vabariigi politseiprefektuuridele 158 avaldust ja teadet süütegudest ja juhtumitest, nende hulgas: röövimistest - 2, avaliku korra rasketest rikkumistest - 4, varavastastest süütegudest kokku - 95, vargustest - 44, eluruumidest - 9, sõidukitest - 14. Sõidukivarguseid ja omavolilisi kasutamisi - 5. Registreeriti inimvigastustega 9 liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Inimvigastatutega liiklusõnnetusi purjus juhtide süül toimus 3. Alkoholijoobes sõidukijuhte - 30, narkojoobes sõidukijuhte – 1, narkootikumide vahendamisi - 4, narkootikumide omamisi või tarbimisi - 26, registreeritud väärtegusid – 877.

möödunud ööpäeva jooksul tabati purjus sõidukijuhte 30...

Mees, ära paugu - mis me peame nüüd kõik hakkama kõiki autojuhte vihkama, sest 30 tk oli joobes möödunud ööpäeva jooksul (pealegi on tegemist siinkohal SÕIDUKI juhtidega) - ei ole vaja üldistada - joodikuid on iga päev meie ümber, see kes mille roolis on on ikka iga kord üle mõistuse... loll on loll, pole vahet mille roolis ta on

loodetavasti jõudis point kohale.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

efendi kirjutas:
loll on loll, pole vahet mille roolis ta on
loodetavasti jõudis point kohale.
Ikka samal arvamusel :twisted: ?
http://www.epl.ee/artikkel/393359
Kasutaja avatar

spinna

Hommikul vaatasin võileiva kõrvale TV-st tekstiuudiseid ja seal oli kurb sõnum, et Valgamaal olevat noor neiu rollerile ette astunud. Neiu ja rollerijuht mõlemad hukkusid. Online pressis ei ole veel selle kohta teadet leidnud.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

LST
Tsikkel: Hornet-S

Lugemata postitus Postitas LST »

R2 kuulutab sama uudist, aga jah online uudised ei anna mingit infot...

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

http://www.jah.ee/article.php?id=366711 ... =ee&page=1

Uudise lõpus on eraldi rõhutatud, et nii rolleriga sõitnud neiu kui ka talle ette astunud mees lasti pärast esmaabi andmist kodusele ravile ja kuuldused nende hukkumisest on väljamõeldis, mis ei vasta tõele.

ElCato
Tsikkel: VN900 Custom

Lugemata postitus Postitas ElCato »

Eks seal võis jah kergesti tulla valetõlgendus "kukkusid-hukkusid"... kuigi artiklis toodud väide, et haiglas - siis pidi keegi juba jama ajama. Aga need külajutud on kiired tekkima.
Kasutaja avatar

spinna

No jumal tänatud! Tunduski täiesti müstiline juhtum olevat.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

uskumatu, juht põgenes sündmuskohalt

http://www.postimees.ee/200707/tartu_po ... 273312.php
Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11
Suletud

Mine “Vaba teema”