Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaksspinna kirjutas:http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18237
Kohaliku lehe ülevaade + pilt Saaremaal Upa-Leisi teel toimunud liiklusõnnetusest.
Ära mainiti see lugu siin teemas juba eelpool.
Peeter aka Hondarebel
Think positive
Ahsoo, sõitsin ise kah koos paari baigilsega Tallinnast Raplasse õhtul kümne ajalPrimo kirjutas:Oh shit, Piipz, me sõitsime samal aja Raplast Tallinna.Meile tulid ju miskised baigid vastu

Käkki ei näinud, küll aga hiljem Märjamaa suunal minnes üht metskitse teekraavis uudistamas.
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Hondarebel kirjutas:Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaks
Peeter aka Hondarebel
Huvitav, miks ma siinkohal midagi kirjutada tahtsin? analüüsivõime on ju lugupeetavatel kindlasti kõrgel tasemel;)
Kk
KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
[quote="sang"]TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.quote]
See õnnetus juhtus minu rattaga. Isik oli sõber Taavi kes avastas ühel hetkel mu bike ja sellepeale hüppas ja minema pani...ilma kiivrita ja joobes...
Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.quote]
See õnnetus juhtus minu rattaga. Isik oli sõber Taavi kes avastas ühel hetkel mu bike ja sellepeale hüppas ja minema pani...ilma kiivrita ja joobes...
Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.meixZz kirjutas:sang kirjutas:TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
lihtsalt ta oligi selline tüüp kes "pani koguaeg hullu" kuniks see talle raskelt kätte maksis...Karupoiss kirjutas:meixZz kirjutas:Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.sang kirjutas:TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
Noorus+alkohol=meri põlvini. Mis siin ikka aru saada...Karupoiss kirjutas:meixZz kirjutas:Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.sang kirjutas:TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
Seal pildil ei ole sõidukite avariijärgne paiknemine tõenäoliselt enam nii nagu ta oli. Auto võib olla tagasi tagurdatud ja võib ka olla, et ratas käis lihtsalt külili ära mitte ei tabanud autot. Kahvel paistab ju sirge olevat?kalle kirjutas:Hondarebel kirjutas:Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaks
Peeter aka Hondarebel
Huvitav, miks ma siinkohal midagi kirjutada tahtsin? analüüsivõime on ju lugupeetavatel kindlasti kõrgel tasemel;)
Kk
Pidurdusjälg tuleb Kuressaare poolt Leisi poole ja enne ristmikku katkeb. Kusjuures kaldub kummijutt kogu aeg tee parema serva poole. Seega juht kas vaatas ehmatusega lähenevat autot kuni tabaski seda mida vaatas või tegi tagant põike ja käis külili. Igatahes on ta siin pildil lõpuks hoopis tee vasakus servas. Pilt tundub olevat tehtud vaatega Leisi poolt Kuressaare poole, ehk siis sinna poole kust ratas tuli ja auto on selle tee suudmes kust ta välja tuli. Ratas võis ju sinna vastaspervele ka muidugi kokkupõrkest tingitud trajektoorimuutusest sattuda või on hoopis tee pealt eest ära lükatud et liiklust ei segaks, täpselt nagu autogi. Eks mine võta nüüd kinni....
Tegu sellise võsavahelise teega ja tee otsas on põõsad nii et kes iganes sealt tuleb ilmub välja kaunis ootamatult. See koht tahaks juba ammuilma teedeameti mehi võsalõikajatega näha.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Ei taha küll näägutada, aga mootorrattal peax olema see võimalus ka, et võti võetaxe peale sõitu eest ära ja asetataxe omaniku taskusse. Eriti veel noil juhtudel, kus on potensiaalselid rattaproovijaid. Selle keisi puhul see targutamine enam ei aita, aga kõik rattavennad võix selle peale ikka mõelda, et kuskile läbule sõites tuleb oma kaherattaline sõber kenasti ära parkida ja võtmed kuni järgmise hommikuni enda taskusse jätta.
meixZz kirjutas:Karupoiss kirjutas:lihtsalt ta oligi selline tüüp kes "pani koguaeg hullu" kuniks see talle raskelt kätte maksis...meixZz kirjutas:Anna andeks, et sinu sõbra kohta nii ütlen, aga ma tõesti ei saa aru, mis kuradi idiootsus on see, et inimene joobes peaga lenksu/rooli istub. Täiesti absurd. Lausa masendav, kui palju noori inimesi selle tõttu sureb.sang kirjutas:TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
-
- Kontakt:
analüüside ja võimetega nagu on parajasti onkalle kirjutas:Hondarebel kirjutas:Ja mingi erikuradi kõvamees Kalle peab seal kommentaaris end eriliseks eksperdiks ja arvajaks
Peeter aka Hondarebel
Kk

aga et kui keegi veel pihta ei saanud siis ilmselt on Kalle-sid mitu
Peeter aka Hondarebel aka Basilio
Aga mis puutub ise lõppu otsivasse inimtüüpi tuleb tunnistada: on sellised olemas.
Oli kunagi kah üks kes ohtlikku puu-peale puu langetamise meetodit harrastas.Ei aidanud seletamine-keelamine,nüüd viiakse lilli.
Think positive
Arvasin, et ei pea siia teemasse kirjutama aga näed... Ütlen kohe ära, et olen külaltki vähese sõidukogemusega tänaseks olen siis kukkunud 2 korda. Esimene jalakäija kiirusel esiratta kruusal alt ära pidurdanud. Teisel korral jalakäija elu säästnud ja 80km/h kiiruselt mootorratta külili pidurdanud. Ühe korra sooritatud 80km/h(suudsin muidugi maha ka pidurdada kuigi palju) kiiruselt tagant otsasõit autokolonnis liikudes ning püsti jäädes ja hiljaaegu siis (08.07.07) hoitud ära lauskokkupõrge vastutuleva autoga kiiruselt 140km/h. Kus vastutulev auto lihtsalt vastassuunda kaldus ilma, et ta oleks sooritanud möödasõitu või möödunud mõnest takistusest teel. Peale viimast juhtumist tuli sõita parempoolsele teepervele ja mul õnnestus 140km/h kiiruse juures lahtisel killustikul oma sõidu traektoori jätkata ning püsti jääda.
Miks ma seda kirjutan? Viimase situatsiooni puhul ma nagu polekski milleski süüdi liikusin oma sõidurajas. Aga võtanäpust liikumiskiirus oli liigsuur kruusal liikumiseks. Järelikult osa süüd ka minu oma.
Ühe sõnaga liiklus nagu abielu kui lahutamiseks läheb ei ole ainult üks süüdi vaid mõlemad. Kui palju see täpselt protsendiliselt jaotub on teine teema.
Ühest kuldaväärt raamatust, mida paljud siit foorumist ka lugenud, lause "ohuolukorras mis ka ei jutuks võitle alati lõpuni"
Ohutut liiklemist ja analüüsivõimet kõigile.
Miks ma seda kirjutan? Viimase situatsiooni puhul ma nagu polekski milleski süüdi liikusin oma sõidurajas. Aga võtanäpust liikumiskiirus oli liigsuur kruusal liikumiseks. Järelikult osa süüd ka minu oma.
Ühe sõnaga liiklus nagu abielu kui lahutamiseks läheb ei ole ainult üks süüdi vaid mõlemad. Kui palju see täpselt protsendiliselt jaotub on teine teema.
Ühest kuldaväärt raamatust, mida paljud siit foorumist ka lugenud, lause "ohuolukorras mis ka ei jutuks võitle alati lõpuni"
Ohutut liiklemist ja analüüsivõimet kõigile.
Viimati muutis aivo_, 23 Juul 2007, 00:35, muudetud 1 kord kokku.
"Vähem möla, pikem samm."
Kas mina olen siis nüüd keegi või?Hondarebel kirjutas:analüüside ja võimetega nagu on parajasti on![]()
aga et kui keegi veel pihta ei saanud siis ilmselt on Kalle-sid mitu

Ega ma hästi ei usugi et meie Kalle kuskil netikommentaariumis rattureid käpardideks sõimamas käib. Käisin lihtsalt jälle "oma ringi" sõitmas, vaatasin koha üle ja püüdsin jälgi ja pilti võrreldes nuputada mis seal toimuda võis. Mul ongi selline komme teiste juhtumistest "omakasupüüdlikult" õppida. Kuigi, nagu seegi konkreetne juhus - õnnetus ei tule kunagi sealt kust sa teda ootad vaid ikka sealt kust teda kuidagi oodata ei oska. Sellepärast ta õnnetus ongi

Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Mai lõpus sai sõbra rolleriga kruusateepeal söitmas käidud, hooga 45km/h sõites keeras sõber atv-ga ette ning kui pidurdasin võttis aint esimene pidur, lendasin üle (roller jäi terveks, sest kuidagi keerasin end rolleri ja kruusa vahele), 2 nädalat ei saanud käsi ölast körgemale tösta, ning lonkasin ringi põlvejuures lihapaistev ava. Ozzy jäi see töttu nägemata, mis suurim kahju asja juures 

"Nädalavahetusel juhtus mootorratturitega kaks rasket õnnetust":
http://www.postimees.ee/160707/esileht/ ... 272459.php
Ja üks "kõva mees" ka:
http://www.postimees.ee/160707/esileht/ ... 272491.php
http://www.postimees.ee/160707/esileht/ ... 272459.php
Ja üks "kõva mees" ka:
EPL artikkel ja videoRene kirjutas:Ja üks "kõva mees" ka:
Huvitav, palju neid 18a Ragnareid on..
Aivar
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
vaadates seda videot.. kuradi äpu vend on ikka lenxus.Aizar kirjutas:EPL artikkel ja videoRene kirjutas:Ja üks "kõva mees" ka:
Huvitav, palju neid 18a Ragnareid on..
sellised kes ei saa isegi auto eest minema ilma rollerite abita vaevadki seda head ja suurt tsiklimeeste mainet alla

-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Kuradi värdjast poolearuline...kustkohast tuleb selline mõte, et tsikli otsa vintis peaga ronida. Just selliste pärast hakkavad autojuhid meid põlgama ning samamoodi võib nii jätkudes ka politsei meisse suhtumist muutaHuviline7 kirjutas:Rene kirjutas:"Ja üks "kõva mees" ka:

16.-17.07.2007
Möödunud ööpäeva jooksul laekus vabariigi politseiprefektuuridele 158 avaldust ja teadet süütegudest ja juhtumitest, nende hulgas: röövimistest - 2, avaliku korra rasketest rikkumistest - 4, varavastastest süütegudest kokku - 95, vargustest - 44, eluruumidest - 9, sõidukitest - 14. Sõidukivarguseid ja omavolilisi kasutamisi - 5. Registreeriti inimvigastustega 9 liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Inimvigastatutega liiklusõnnetusi purjus juhtide süül toimus 3. Alkoholijoobes sõidukijuhte - 30, narkojoobes sõidukijuhte – 1, narkootikumide vahendamisi - 4, narkootikumide omamisi või tarbimisi - 26, registreeritud väärtegusid – 877.
möödunud ööpäeva jooksul tabati purjus sõidukijuhte 30...
Mees, ära paugu - mis me peame nüüd kõik hakkama kõiki autojuhte vihkama, sest 30 tk oli joobes möödunud ööpäeva jooksul (pealegi on tegemist siinkohal SÕIDUKI juhtidega) - ei ole vaja üldistada - joodikuid on iga päev meie ümber, see kes mille roolis on on ikka iga kord üle mõistuse... loll on loll, pole vahet mille roolis ta on
loodetavasti jõudis point kohale.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ikka samal arvamuselefendi kirjutas:loll on loll, pole vahet mille roolis ta on
loodetavasti jõudis point kohale.

http://www.epl.ee/artikkel/393359
http://www.jah.ee/article.php?id=366711 ... =ee&page=1
Uudise lõpus on eraldi rõhutatud, et nii rolleriga sõitnud neiu kui ka talle ette astunud mees lasti pärast esmaabi andmist kodusele ravile ja kuuldused nende hukkumisest on väljamõeldis, mis ei vasta tõele.
Uudise lõpus on eraldi rõhutatud, et nii rolleriga sõitnud neiu kui ka talle ette astunud mees lasti pärast esmaabi andmist kodusele ravile ja kuuldused nende hukkumisest on väljamõeldis, mis ei vasta tõele.