Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Re: Viljandi mootorratturid
see nädalavahetuse ilmateade läks tõesti V Ä G A täppi, loodame, et järgmise nädala ilmaennustusega nii ei lähe
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
pühapäeval sain küll mõnuga lund,korraks ehmatas ära küll,a polnd hullu midagi
-
pyta kirjutas:pühapäeval sain küll mõnuga lund,korraks ehmatas ära küll,a polnd hullu midagi
ei tee see lumi midagi - ainult tiba libe sõita
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Keegi kurtis, et Viljandisse on palju killustikku laiali loobitud. Ka mina leian, et oleks palju mõnusam, kui seda killustikku poleks. Seega minu panus lähenevasse talgute-kampaaniasse on selline, et teen oma kodutänava ristmiku killustikust puhtaks.
-
vaja kedagi usaldusväärset ja oskajat viljandis või lähiümbruses, kes mu cbr 600 korralikult käima paneb.
-
petz61 kirjutas:vaja kedagi usaldusväärset ja oskajat viljandis või lähiümbruses, kes mu cbr 600 korralikult käima paneb.
Klubimoto? Vaksali 8a - Ugala vastas?
Ma tean, et tsikleid nad remondivad. Usaldusväärsuse kohta ei oska midagi ütelda, mul pole õnneks veel remonditeenust vaja läinud.
Tere,
Väike tõenäosus aga siiski... Õnnestus kaotada rahakott koos kogu mudruga Peeter Kass nimele kell 18.38 21.mai vahemikus Centrumi rimist bussika poolse parkla neljanda kohani... Must ja väga "elunäinud" teine juba aga dokumendid on olulised kuna raha vast eur või kaks sees... Kui keegi nägi või teab miskit siis oleks väga tänulik info eest kuigi väga sellele ei panusta ja ilmselt visati suure kaarega võssa kuhugi.
Peeter
Täna Viljandi-Tartu mnt peal (sangla poe juures) viljandisse rolleriga sõites tuli üks väike punt tsiklitega vastu, kes viskasid mulle käppa ka
Igatahes viskasin vastu ka, loodan et märkasite Ehk olid Viljandi mootorratturid
pets4524 kirjutas:Tere,
Väike tõenäosus aga siiski... Õnnestus kaotada rahakott koos kogu mudruga Peeter Kass nimele kell 18.38 21.mai vahemikus Centrumi rimist bussika poolse parkla neljanda kohani... Must ja väga "elunäinud" teine juba aga dokumendid on olulised kuna raha vast eur või kaks sees... Kui keegi nägi või teab miskit siis oleks väga tänulik info eest kuigi väga sellele ei panusta ja ilmselt visati suure kaarega võssa kuhugi.
Peeter
Ega lukupoest või rimi kassast ei küsinud oma koti kohta? kui ei võin homme üle küsida...centrumi kõrvalt leitud asjad viiakse tavaliselt sinna.
Rimi kassast küsisin kohe st 5 minutit pärast kadumise avastamist aga seal ei olnud miskit aga lukupoest küll ei küsinud Kui tüli ei tee võid homme sealt uurida küll...
pets4524 kirjutas:Rimi kassast küsisin kohe st 5 minutit pärast kadumise avastamist aga seal ei olnud miskit aga lukupoest küll ei küsinud
Kui tüli ei tee võid homme sealt uurida küll...
ei tea kotist keegi midagi, nädala võid oodata ...haruharva viiakse politseisse ka
Arvata annab... Käisin politseis ka ja panin kõik kirja, et ei oleks võimalust kellegil minu nimel miskit enam teha kuna kellaaeg on täpselt teada ja seal polnud ka miskit kuuldud mu rahakottist seega vähetõenäoline, et keegi enam sinna miskit viib Krdi ilus nv noh
Kas vastab tõele, et Viljandi Amservis (vana Valoor, Marki Auto) maksab tsikli ülevaatus 10.23 jevrat? Arvestades, et Raelis on 19 jevrat, on hinnavahe ikka meeletu
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
sepikmees kirjutas:Kas vastab tõele, et Viljandi Amservis (vana Valoor, Marki Auto) maksab tsikli ülevaatus 10.23 jevrat? Arvestades, et Raelis on 19 jevrat, on hinnavahe ikka meeletu
chadmuska kirjutas:sepikmees kirjutas:Kas vastab tõele, et Viljandi Amservis (vana Valoor, Marki Auto) maksab tsikli ülevaatus 10.23 jevrat? Arvestades, et Raelis on 19 jevrat, on hinnavahe ikka meeletu
No shit, Sherlock! Ma ise vaatasin ka sealt. Ega kõike, mis internetis kirjas, saa ju uskuda.
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
sepikmees kirjutas:chadmuska kirjutas:sepikmees kirjutas:Kas vastab tõele, et Viljandi Amservis (vana Valoor, Marki Auto) maksab tsikli ülevaatus 10.23 jevrat? Arvestades, et Raelis on 19 jevrat, on hinnavahe ikka meeletu
No shit, Sherlock! Ma ise vaatasin ka sealt. Ega kõike, mis internetis kirjas, saa ju uskuda.
minu pärast usu või jumalat
Nagu ikka, ise küsin, ise vastan. Viljandi Amservis mootorratta ülevaatus tegelikult 16euri. Netiandmed kräpp!
-
Autot olen viimasel ajal Silleris "ülevaadanud". Tekkis uudishimu, helistasin ja küsisin - ka seal on tsikli ülevaatus 19 jevrat.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Kontorirott kirjutas:Autot olen viimasel ajal Silleris "ülevaadanud". Tekkis uudishimu, helistasin ja küsisin - ka seal on tsikli ülevaatus 19 jevrat.
silleris on küll eriline jorss see vend
-
pyta kirjutas:silleris on küll eriline jorss see vend
On jah. Aga ei tundu eriti norija olevat, vähemalt minul pole temaga probleeme tekkinud. Seega mul kama, milline ta on, ega ta mul autot ei remondi ja musi ei pea talle kah andma.
ma ka viimasel ajal mingitel p]hjustel sillerisse satund,nii autode kui tsikliga ja olen v2ga rahul. ilmaasjata ei hakata norima,vaid r22kitakse 2ra mida peaks varsti ulevaatama. pole seal veel kordagi porunud
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Tähelepanu!
Üritus Viljandimail Soe Olerexis 07.06.2011.a. kell 19.00
http://www.motomaania.ee/2011/06/jargmi ... ande-2011/
evely kirjutas:Head jaani, Viljandi tsiklistid!
Ilusat võidupüha ka sulle
matteus kirjutas:evely kirjutas:Head jaani, Viljandi tsiklistid!
Ilusat võidupüha ka sulle
![]()
Jee , häid pühi ... ja ärge siis õllese peaga kihutage
56915288 Tiit.
Kas keegi laenab mulle oma ratast millega A2 sõidueksamit saab teha?
Eelistaksin mõnda kergemat endurot, aga kui seda pole siis sobib mõni teine ka.
Panen oma telefoni nr-i ka siia igaksjuhuks: 56121283
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänatud: 8 korda
Jawa sobib?
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.