Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Kipsi kirjutas:

Suund korra vasakule, korra paremale.

Ma kasutan ka sama meetodit, kuna ohutulesi rattal pole. Pealegi on see rekkameeste poolt soovitatud lahendus.

Kasutaja avatar

toomer
Tsikkel: Zephyr 1100

Lugemata postitus Postitas toomer »

Nooremvend kirjutas:

Küsimused liiga asjalikuks läind.
Küsin vana(kindlasti kuskil siin olemas vblt) aga see eest rumala ja algajaliku küsimuse.
Nimelt mida, te teete kiivriga kui lähete linnapeale. Kaasas tassida kuidagi tobe ja ratta peale ei julge niisama jätta? Mind on see painand kõik mu sõitmisaastad, siiani olen nagu jorss kiiver kaenlas käind, aga see pole teps mitte mugav. Et kuidas keegi lahendand on enda jaoks selle? Jalgratta lukuga lenksude külge vms?

Mul kiivri rihma küljes D aas ja tsikli istme all konks D aas konsu otsa ja sadul kinni

Riga-> Jawa-> Kawa
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Nooremvend kirjutas:

Nimelt mida, te teete kiivriga kui lähete linnapeale.

Siin terve teema sellest:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... k%C3%BClge

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Saarts

Lugemata postitus Postitas Saarts »

Kas Husqvarna wr 125'l on süütelukk ja besiinikorgilukk ikka olemas või on see nii race-enduro, et neid polegi?

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Nooremvend kirjutas:

Küsin vana(kindlasti kuskil siin olemas vblt) aga see eest rumala ja algajaliku küsimuse.
Nimelt mida, te teete kiivriga kui lähete linnapeale. Kaasas tassida kuidagi tobe ja ratta peale ei julge niisama jätta? Mind on see painand kõik mu sõitmisaastad, siiani olen nagu jorss kiiver kaenlas käind, aga see pole teps mitte mugav. Et kuidas keegi lahendand on enda jaoks selle? Jalgratta lukuga lenksude külge vms?

Ilmselgelt rumal küsimus-miks ma peaks omale linna peal kolamise nii ebamugavaks tegema,et sinna tsikkliga lähen?

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

franz125 kirjutas:
Nooremvend kirjutas:

Ilmselgelt rumal küsimus-miks ma peaks omale linna peal kolamise nii ebamugavaks tegema,et sinna tsikkliga lähen?

Sest mõni käib oma rattaga ka oma kodulinnast väljaspool.

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Kas bikeri modedest on keegi varastega pundis, et see teema suleti ja postitused kustutati? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=66554

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Tuono kirjutas:

Kas bikeri modedest on keegi varastega pundis, et see teema suleti ja postitused kustutati? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=66554

Päris kena NSVL on siin. Kipsi kui kõige õiglasem mode võiks lihtinimestele infi jagada kui on :bsmile: Mis toimub ja kes neid kustutab?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

mart211 kirjutas:
Tuono kirjutas:

Päris kena NSVL on siin. Kipsi kui kõige õiglasem mode võiks lihtinimestele infi jagada kui on :bsmile: Mis toimub ja kes neid kustutab?

Üks teine postitus varastatud Hayabusaga seoses kustutati samamoodi. Kellel seda vaja oli?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

macintosh kirjutas:

Kellel seda vaja oli?

Mac , kuidas sa siis täna ennast nii hädisest küljest näitad ,et ei teagi kohe vastust (lol)

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Tuono kirjutas:

macintosh kirjutas:

Üks teine postitus varastatud Hayabusaga seoses kustutati samamoodi. Kellel seda vaja oli?

ma veits uurin seda asja, annan teada.

Uurisin, vastus on siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=67170

shans
Tsikkel: Falco

Lugemata postitus Postitas shans »

t*** ma ei mõista miks varjata vargaid kes on nende teemadega ju otse seotud, natuke infot ka teistele ei tee paha. Lihtsalt kõik ära kustutada on lollus. Ja väide et alles jäetakse ainult informatiivne osa ei pea ju ka sedasi paika.
Krt ma panen viite varastele koos kõigega mis sinna puutub ja nüüd ütlevad, et see pole asjakohane info. Kas ajud on perses või kus?

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

jätka selles teemas, mille lingi ma panin. Siis saad idee autoriga otse vestelda.

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

shans kirjutas:

t*** ma ei mõista miks varjata vargaid kes on nende teemadega ju otse seotud, natuke infot ka teistele ei tee paha. Lihtsalt kõik ära kustutada on lollus. Ja väide et alles jäetakse ainult informatiivne osa ei pea ju ka sedasi paika.
Krt ma panen viite varastele koos kõigega mis sinna puutub ja nüüd ütlevad, et see pole asjakohane info. Kas ajud on perses või kus?

selmet vahutada, kannataks kasutada ajusid, mis pimikus ei ole. Varguste teema on infotahvel, kus on pelgalt teade vargusest. Nii on.
Igasuguse muu info jaoks on vabasid teemasid küll, kus saab lehekülgede kaupa vahutada ja näidata üles oma kõrget IQ kasutades ära kogu roppuste tagavara. Kaasa arvatud see osa vabast foorumist, mis ei ole modereeritav ja kus igaüks saab oma arengutaset demonstreerida. Lõpetuseks, kel ei ole meelepärane biker.ee foorum koos siin kehtivate reeglitega, saavad ju segamatult jätkata delfis. Seal on palju tolerantsem suhtumine ja kaasa kiljujaidki on rohkem.
See vastus ei olnud isikuliselt shans-ile. See oli teavitus sellele osale foorumile, kes seda vajasid.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Tarts kirjutas:

selmet vahutada, kannataks kasutada ajusid, mis pimikus ei ole. Varguste teema on infotahvel, kus on pelgalt teade vargusest. Nii on.
Igasuguse muu info jaoks on vabasid teemasid küll, kus saab lehekülgede kaupa vahutada ja näidata üles oma kõrget IQ kasutades ära kogu roppuste tagavara. Kaasa arvatud see osa vabast foorumist, mis ei ole modereeritav ja kus igaüks saab oma arengutaset demonstreerida. Lõpetuseks, kel ei ole meelepärane biker.ee foorum koos siin kehtivate reeglitega, saavad ju segamatult jätkata delfis. Seal on palju tolerantsem suhtumine ja kaasa kiljujaidki on rohkem.
See vastus ei olnud isikuliselt shans-ile. See oli teavitus sellele osale foorumile, kes seda vajasid.

kust sa seda võtad muidu?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Tegelikult on ikka ülimalt tore ja lugupeetav see, et Moderaator Tarts on suutnud 2 korda 9 aasta jooksul foorumit modereerida. Esimene kord siis kui ta lihtinimesele seadusi õpetas ning kuna inimesed tema "nägemust" ei toetanud sulges oma teema. Ja kord number kaks on nüüd kui avaldati koos kohtu otsusega kõik detailid sündmuste, juurdluse, kohtumõistmise kohta, kes varastasid meie sõprade ja foorumikaaslaste rattaid. Kahjuks Moderaator Tarts ei näe, et see on informatiivne foorumi osa ja keerab kõik kinni, ise uhkel väites et tegi kõik korda ja foorum on ilus jne. See sopaloopimine ja emotsioonide najal kõnelused stiilis "oi kus teeks, kui kätte saaks" oli kirjutatud rohkem kui 6 kuud tagasi. Kuid nüüd, täna ja eile, siis kui varaste nimed üles riputati, siis oli vaja see kõik puhtaks teha? Panna paika uued reeglid, sellised mida kordagi pole foorumis keegi kuulnud ja öelda, et kao delfisse kui sinu päheistumine ei meeldi.
Põhimõtteliselt on teiega, Moderaator Tarts, häbi ühes foorumis olla. Enne istun delfis, kui siin mehega, kellel on nii palju varjata ja salata.
Et asi ei oleks OT, siis minu rumal küsimus on see: "Kas oleks võimalik see postitus alles jätta ja minu konto sulgeda määramatuks ajaks, seni kuni siin ausalt inimesed taaskord suhelda ja infot vahetada saavad?"

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

mart211 kirjutas:

Tegelikult on ikka ülimalt tore ja lugupeetav see, et Moderaator Tarts on suutnud 2 korda 9 aasta jooksul foorumit modereerida. Esimene kord siis kui ta lihtinimesele seadusi õpetas ning kuna inimesed tema "nägemust" ei toetanud sulges oma teema. Ja kord number kaks on nüüd kui avaldati koos kohtu otsusega kõik detailid sündmuste, juurdluse, kohtumõistmise kohta, kes varastasid meie sõprade ja foorumikaaslaste rattaid. Kahjuks Moderaator Tarts ei näe, et see on informatiivne foorumi osa ja keerab kõik kinni, ise uhkel väites et tegi kõik korda ja foorum on ilus jne. See sopaloopimine ja emotsioonide najal kõnelused stiilis "oi kus teeks, kui kätte saaks" oli kirjutatud rohkem kui 6 kuud tagasi. Kuid nüüd, täna ja eile, siis kui varaste nimed üles riputati, siis oli vaja see kõik puhtaks teha? Panna paika uued reeglid, sellised mida kordagi pole foorumis keegi kuulnud ja öelda, et kao delfisse kui sinu päheistumine ei meeldi.
Põhimõtteliselt on teiega, Moderaator Tarts, häbi ühes foorumis olla. Enne istun delfis, kui siin mehega, kellel on nii palju varjata ja salata.
Et asi ei oleks OT, siis minu rumal küsimus on see: "Kas oleks võimalik see postitus alles jätta ja minu konto sulgeda määramatuks ajaks, seni kuni siin ausalt inimesed taaskord suhelda ja infot vahetada saavad?"

seis on s**t, kui kasutajad ennast selliselt tunnevad. Ehk peaks Tarts vähe vabamalt võtma, ning mitte süvaanalüüsi ning juriidilise teoreetikaga nii palju juhtmeid kokku laskma? Foorumi kujunemises on kasutajatel ka oma osa, mitte ainult modedel.

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tarts saaks tavakasutajana palju vabamalt võtta. Siis ei teki tal nii suurt ja võimast isarolli ega vastutust ühiskonna ees.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Mis nende varaste nimed olidki siis? Keegi võiks teha teema kus oleks selliste nimed koos piltidega olemas ja viited kohtuotsustele. Kaua me neid vargaid poputame niimoodi ja neil kergelt teiste inimeste vara kokku kraapida laseme. Hinnavaatlus foorumis tehakse näiteks iga petise kohta teema koos ees ja perekonnanimega. Kõik on ilusti avalik. Biker.ee võiks õppust võtta. Ega ennem meie moded ei mõista kui oluline selline teema on kui endal ratas välja petetakse või varastatakse.

Kasutaja avatar

Pontus

Kas vanainimesed kibestuvad tihti ja üritavad ennast maksma panna seal kus veel jõud üle käib? :mrgreen:

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Rääkige nüüd vaheldseks laevadest kah:

Eckerö MS Nordlandial on sõiduauto max kõrguseks märgitud 1.9m - kui täpselt seda kõrgust jälgitakse või jälgima peab? Mul mõni cm üle - kas vajadusel mahub riiulile? Eeldan, et mingi varu on siiski veel lisaks
.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Kui spidomeeter kilomeetreid loeb,aga seier hüppab ja seda ilmselgelt väiksema numbri juures,siis on läbi:tross?ajam?spidokas ise?

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

grahv kirjutas:

Eckerö MS Nordlandial on sõiduauto max kõrguseks märgitud 1.9m - kui täpselt seda kõrgust jälgitakse või jälgima peab? Mul mõni cm üle - kas vajadusel mahub riiulile? Eeldan, et mingi varu on siiski veel lisaks
.

Väga konkreetselt sõltub check-in töötajast. Lähtutakse sõiduki regtunnistusse märgitud kõrgusest. Kui on kõrgem kui broneeringus kirjas, saad kassas juurde maksta. Otseselt maha ei jäeta kui paadis kõrgema sõiduki jaoks ruumi on.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

grahv kirjutas:

.

Tallink on selles suhtes kõige hullem, eriti veel arvestades et nende autotekid ei ole enam ammu 2 korruselised. Kord läksima suusatama ja mikrobusiil oli katuseboks peal, siis toodi kohe kuudist latt välja ja noriti iga sentimeetri kallal.

XmasterX

Lugemata postitus Postitas XmasterX »

Toetan Matri 100%

Ja paluks ka siin kohal enda konto teadmatta ajaks sulgeda.

mart211 kirjutas:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

grahv kirjutas:

Eckerö MS Nordlandial on sõiduauto max kõrguseks märgitud 1.9m - kui täpselt seda kõrgust jälgitakse või jälgima peab? Mul mõni cm üle - kas vajadusel mahub riiulile? Eeldan, et mingi varu on siiski veel lisaks.

Minul oli auto küll gabariidist 5cm kõrgusesse väljas ja keegi ei kobisenud. Olgem asuad, nad ju ei mõõda seda. Nad pigem püüavad hoida eri suuruses autod eri klassides.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Härrased, härrased, peaks nüüd natuke hoogu!

Kõige pealt teeme endale ikka selgeks, et foorumi liikmeks olemine on PRIVILEEG mitte õigus. Mõelge nüüd natuke selle peale ja siis ehk näete mõnd asja teises perspektiivis.

Teiseks, kas te moderaatori (kui see ikka on Tarts, mina ju ei tea täpselt) vaatenurga asjale olete ära kuulanud? Saage kokku, jooge tass kohvi ja tehke üks taskumale. Selle male käigus võivad maailma asjad hoopis selgemaks saada, selmet foorumis särki rebida. Tsiviliseeritud inimesed oleme ikkagi ju. Ma ei usu, et teile EI öeldakse sellise ettepaneku peale. Ennemgi mehed laua taga maletanud maailma asjade üle. Pärast suureks sõbraks saadud hoopis.

XmasterX kirjutas:

Toetan Matri 100%

mart211 kirjutas:

Tegelikult on ikka ülimalt tore ja lugupeetav see........ minu rumal küsimus on see: "Kas oleks võimalik see postitus alles jätta ja minu konto sulgeda määramatuks ajaks, seni kuni siin ausalt inimesed taaskord suhelda ja infot vahetada saavad?"

PS. Ka mina toetan vargusloo lõppu kohtulahendite linkimist. Muud mulli aga ei ole sinna vaja.

EDIT: Lisan siia ühe pildi, et kõik ikka mõistaksid, mida mina mõtlen taskumale all:

Pilt

Viimati muutis davidsoniharald, 13 Juun 2012, 02:32, muudetud 1 kord kokku.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

macintosh kirjutas:

Minul oli auto küll gabariidist 5cm kõrgusesse väljas

Mis on teh.passis kõrguseks kirjas? Minu omal on 1940mm, reaalselt jääb napilt piiresse.

Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

Tarts kirjutas:

Eeldan, et postituses mainitud reeglite all pead silmas foorumi omaniku teemat "Reeglid!!!" 25.11.2003 10:09.

Reegel nr. 5. Kohustus on austada teisi foorumi kasutajaid
Tegid teema. Panid teema lukku ja ISE (!) palusid teha teine, kus "asja" edasi arutada. Foorumlaste poolt tehtigi Sinu palvel teine teema. Siis kustutasid mõlemad teemad.
Küsiti teemade kustutamise põhjendusi või viidet reeglile, mida rikuti. Ammendavat vastust ei tulnud.

Vastusest kõlas läbi Sinu suhtumine kustutamisesse "ei koti, vabandust ei huvita".
See näitab mitte austavat, võiks öelda isegi põlglikku suhtumist foorumi kasutajatesse.

Kuna pole viidatud, et antud reeglid kehtivad ainult "tavakasutajatele" ja ei kehti modedele, siis on ju alust arvata et kehtivad kõigile.

998 cm³
Kasutaja avatar

Pontus

davidsoniharald kirjutas:

Saage kokku, jooge tass kohvi ja tehke üks taskumale.

XmasterX kirjutas:

Toetan Marti 100%

mart211 kirjutas:

Tegelikult on ikka ülimalt tore ja lugupeetav see........ minu rumal küsimus on see: "Kas oleks võimalik see postitus alles jätta ja minu konto sulgeda määramatuks ajaks, seni kuni siin ausalt inimesed taaskord suhelda ja infot vahetada saavad?"

+1 Mardi jutupeale

Vihjamata mitte kellelegi ega kuhugi tundub,et mõnele on ikka kusi pangega pähe löönud.Tundub nagu mõni oleks siia otse kitsekasvatusest tulnud ja ei saa enam pidama.Selline väljendus viis nagu "noored löövad pihku aga tegijad rusikasse" ei vii siin küll edasi vaid toodab disrespecti.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”