Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Männikule siis vahepeal, trenni tegema ja liha luudele kasvatama. Eile käisin. Reede, laup ja pühap kindlasti jälle. Kel huvi tulge ka. Paks liiv, lained. Keskel need liiva mäed kus saab külgedelt mäkke minekut harjutada.
See nv ei sobi jah. Järgmine sobib. Lähen vist täna Männikule "laisklema"
Kas kellelgi on plaanis homme, pühapäeval minna sõitma? Väga tehnilise raja peale ei tahaks minna....
LC4 640
QRX kirjutas:Kas kellelgi on plaanis homme, pühapäeval minna sõitma? Väga tehnilise raja peale ei tahaks minna....
Kaugele ei viitsiks minna ja teeks ühe lihtsa ja lühikese sõidu Tallinna prügila kandis. Vaataks mis see kant endast kujutab ja ega seal ei tohiks midagi väga tehnilist olla. Ja ma arvan, et see sõidu pikkuski on lühemate killast nii palju kui ma hetkel kaarti vaatan. Kui selline kulgemine sobib siis teeme kell üksteist stardi?
Gringo kirjutas:QRX kirjutas:Kas kellelgi on plaanis homme, pühapäeval minna sõitma? Väga tehnilise raja peale ei tahaks minna....
Kaugele ei viitsiks minna ja teeks ühe lihtsa ja lühikese sõidu Tallinna prügila kandis. Vaataks mis see kant endast kujutab ja ega seal ei tohiks midagi väga tehnilist olla. Ja ma arvan, et see sõidu pikkuski on lühemate killast nii palju kui ma hetkel kaarti vaatan. Kui selline kulgemine sobib siis teeme kell üksteist stardi?
Mina olen OK, kell 11.00 Peterburi mnt alguses olevas tanklas olen kohal!
LC4 640
Et kuidas siis jääb kas toimub see pühapäev soodla veehoidla ringi jätkamine?muidu ise oleks mineja
et,kui minek siis oleks ka käpp veehoidla tiirul,täna siis plaan männikul puurida u.kella 1900 paiku olme qrx-iga viljandi maanteel raudalu tanklas
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Mõni mammut ka pühapäeval sõidaks?
Liiva ja kruusateid, kohati ka muda kui soovi on.
RaPtile kirjutas:Mõni mammut ka pühapäeval sõidaks?
Liiva ja kruusateid, kohati ka muda kui soovi on.
Põhimõtteliselt oleks sõitja. Kas mingit konkreetsemat sõiduplaani/piirkonda ei ole välja mõeldud?
LC4 640
Piirkonnaks, arvatavasti Soodla veehoidla ümbrus, sealt saaks ka kuskile kaugemale minna.
Saaks ka pilgu peale visata kuidas kerged muda puurivad
RaPtile kirjutas:Piirkonnaks, arvatavasti Soodla veehoidla ümbrus, sealt saaks ka kuskile kaugemale minna.
Saaks ka pilgu peale visata kuidas kerged muda puurivad
Tundub, et hetkel me kahekesi. Kuidas Batmanil on, sai ta ratta kokku?
LC4 640
Batmani kohta pole kuulnud, muidu kolmas ratas peaks ka olema, XTZ750 SuperTenere.
RaPtile kirjutas:Batmani kohta pole kuulnud, muidu kolmas ratas peaks ka olema, XTZ750 SuperTenere.
Kus sa plaanid kohtuda? Mida lähemale Tallinnale, seda parem minu jaoks, mul pole just väga asfaldi-sõbralikud rehvid all....
LC4 640
Tafka kahjuks vähemalt juuli-august metsa ei roni....säästu poliitika hetkel:P Augustis pisike matk plaanis ja selle tõttu tuleb raha hoida. Aga september,oktoober võib mõelda....sest siis kindlasti veel sõiduilma:)
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
raptile saame siis kell 12.00 kokku peale hämakosusilti.tulevad siis kergemad ja raskemad
krt,ma ikka loodan,et seekord jõuavad ka krged kohale ja QRX tule pühapäeva hommikul 9.30 minu juurde sest start on siit
allar 56291000
umbe ull miis
lavak kirjutas:krt,ma ikka loodan,et seekord jõuavad ka krged kohale ja QRX tule pühapäeva hommikul 9.30 minu juurde sest start on siit
LC4 640
ma kahjuks mängust väljas, ootan bemmi esinduselt sõnumit, et varuosad kohal
kui kerged 12.00 kohale ei jõua siis me võime ootada ka aga siis oleks tore kui annate teada mis kellaks jõuate tel 56252943 Gert
suzupoiss kirjutas:kui kerged 12.00 kohale ei jõua siis me võime ootada ka aga siis oleks tore kui annate teada mis kellaks jõuate tel 56252943 Gert
Kus on täpselt kohtumispaik?
LC4 640
Mina, arvatavasti ei saa vist homme siiski tulla.
Pean kahjuks heina tegema, kuid kui saan, siis olen kella 12 Veehoidla ääres.
Kokkusaamis kohaks pidvat vist see olema,
http://nagi.ee/photos/Mudanokk/6467185/
kokku saamis koht on sama kus eelmine pühapäev ehk siis paar kilti peale härmakosusilti
Sõit oli mõnus oli mitmeid teid nii mudaseid,liivaseid ja kruusa. Järgmise korrani
suzupoiss kirjutas:Sõit oli mõnus oli mitmeid teid nii mudaseid,liivaseid ja kruusa. Järgmise korrani
Jep, päris mõnus oli! Rajad ja pinnas oli piisavalt vaheldusrikas.
LC4 640
krt,päris vesine oli ju teil,äkki see nädalalõpp jälle ?
allar 56291000
umbe ull miis
Pakuti välja, et võiks enduurodega minna läbi metsa kuskilt kiviõli mäkketõusule.
kirjavead
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.