Tartu Tsiklimehed/naised

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Criffin

Pakkumine Tartu tsiklistidele!

Lugemata postitus Postitas Criffin »

Saadaval oleks garaaziboks asukohaga Papli tänava garaazikompleksi juures Anne ja Jaama tänava vahel - suhteliselt Kuldvasika burgeriputka kandis. (kaardilink ka http://www.tartu.ee/kaart/?map_link=B97 ... 7A9C8C163E).

Asjaga oleks siis niimoodi, et on omanikuga kokkulepe olemas, üksinda käib üle jõu. Kui kokku saab 3- rohkem rattaid, siis oleks asjal jumet ja läheks maksma kolmest inimesest alates 100.- nägu ühes kuus. Võtmetest koopia peaks ise toimetama igaüks. Hetkel pole garaazi veel näinud oma silmaga , aga pidavat olema korralik. Andke märku, kui oleks huvilisi, siis vaataks asja edasi.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Täna kah keegi miskit teeb? Eilne sõit oli edukas.Tartust-Kanepi-Otepää-Tartu ring.

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

see garaazi asi, kui kellegil on pakkuda tähe tänava või koidu tänava kanti peavarju ühele tsiklile siis oleks ka huvi...tasu eest muidugi.

Ja tahtsin lisada, et eile peale kella viit sõitis minu ees punase mootorrattaga tsiklist mööda võru tänavat riia tänava poole ja kui ta ennast ära tunneb, siis soovin teda kiita, ilus tsikkel, äge varustus ja tubli sõidustiil.

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc

älli

Re: Pakkumine Tartu tsiklistidele!

Lugemata postitus Postitas älli »

Criffin kirjutas:

Saadaval oleks garaaziboks asukohaga Papli tänava garaazikompleksi juures Anne ja Jaama tänava vahel - suhteliselt Kuldvasika burgeriputka kandis. (kaardilink ka http://www.tartu.ee/kaart/?map_link=B97 ... 7A9C8C163E).

Asjaga oleks siis niimoodi, et on omanikuga kokkulepe olemas, üksinda käib üle jõu. Kui kokku saab 3- rohkem rattaid, siis oleks asjal jumet ja läheks maksma kolmest inimesest alates 100.- nägu ühes kuus. Võtmetest koopia peaks ise toimetama igaüks. Hetkel pole garaazi veel näinud oma silmaga , aga pidavat olema korralik. Andke märku, kui oleks huvilisi, siis vaataks asja edasi.

Kui sellel garaazil on 300 eeq kuu ja meid on hetkel 2 huvilist, siis mina oleks kahe käega poolt. 150 eeq kuus ei tapaks....saaks vähemalt rahus öösel magada. Igatahes mina olen nõus selle hinnaga. Helista mulle, lepime miskit kokku, käime vaatamas. 53448790

Kasutaja avatar

Pearu1

Lugemata postitus Postitas Pearu1 »

Punaseid rattaid liigub palju ringi, ägeda varustusega "pukse" leiab sealt pealt ka palju. Äkki oli tegemist sellise rattaga -> http://images.sportrider.com/bikes/146_ ... +right.jpg

Hallikas/must AGV kiiver, punane valge sõiduvarustus, leekidega kindad :D ... masin mürises nagu V8, siis võis tegemist olla Tõruga...

Desire to Ride! :twisted:
Kasutaja avatar

mototydruk

masin oli jah sarnane, halli-mustaga kiiver oli, kindaid ei vaadanud, saapad olid ka lahedad musta-punasega...kutt seal nii rahuolev, vaatasin ta sõidustiili ja pidurdusoskust jne..ohh lahe oli, kohe kohe saan ka ratta selga, kui vaid ülevaatus ja kindlustus ok on.......

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Pearu1

Jah, endal praegu ratas laiali, amordi pulgad siin samasel tööl laual, ootavad poleerimist.. tahan ka sõita :cry:

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänatud: 1 kord

Re: Pakkumine Tartu tsiklistidele!

Lugemata postitus Postitas Vidget »

älli kirjutas:
Criffin kirjutas:

Kui sellel garaazil on 300 eeq kuu ja meid on hetkel 2 huvilist, siis mina oleks kahe käega poolt. 150 eeq kuus ei tapaks....saaks vähemalt rahus öösel magada. Igatahes mina olen nõus selle hinnaga. Helista mulle, lepime miskit kokku, käime vaatamas. 53448790

Kui ma oma ratta kätte saan, siis oleks ka huviline.

Paul104

Lugemata postitus Postitas Paul104 »

Täna panin tsikli mõisavahe parklasse ja krt tatistama ajab, aga mis teha. Igatahes olen huviline selle garaaziboxile, muidugi oleks parem kui keegi pakuks garaazi annelinnale lähemale :?

mesimees

Lugemata postitus Postitas mesimees »

tere
kui ARK-i onudega saab asjad aetud (ja kindlasti saab), siis esimesel võimalusel näete Tartu tänavatel puna-valget SUPER TENERET :wink:

YAMAHA SUPER TENERE 750
Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

Täna ei tee enam keegi tiiru?
58094281

Kasutaja avatar

mototydruk

ilm na nigel :(

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

mototydruk kirjutas:

ilm na nigel :(

Njah nyyd hakkas sadama kah :S

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Veidi OT ...
Kuid reede õhtul umbes 20.30 sai üks baigimees Tõravere ligiduses trahvi ...
loodan et liiga ei tehtud hooaja alguses ...
Edaspidi ära niiväga kiirusta ;)

Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Täna on Tartus käimas politseioperatsioon. Nii, et silmad, kõrvad lahti hoida :)

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

operatsiooniks siis "Kõik puhuvad". Hetkel passivad Laial tänaval.

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23

hyppavlind

Lugemata postitus Postitas hyppavlind »

Minu tagasihoidlik üleskutse Tartu algajatele tsiklinaistele - mis te arvate, kui saaks kokku ja harjutaks veidi isekeskis sõitu ja jagaks kogemusi/muljeid?
Staazikad tegijad võivad nüüd küll mudaga loopima hakata, aga minu kogemus näitab, et sheffidega koos sõites kipub seltskond eest ära kimama. Saan aru, et ei ole eriti põnev ukerdavaid algajaid igal ristmikul järgi oodata, seepärast teengi ettepaneku tsiklineidudega väiksemas seltskonnas kätt harjutada... et siis mõne aja pärast tegijatega liituda ;)

Palju huvilisi oleks ja millal võiks esimese kokkusaamise teha?

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

et siis ainult naised jahm? :(

Kasutaja avatar

mototydruk

mina olen raudpolt kohal algaja :) ütle vaid aeg ja koht...

hyppavlind

nuhjah, selles idee oligi, et nõrgem sugupool saaks omaette veits harjutada ja julgust koguda, enne kui tegijate sekka minna :D

Muidugi pole mul midagi meeste vastu, niiet kui mõni meesterahvas soovib kampa lüüa, et väiksematel kiirustel praktiseerida, siis oleks tore küll... eks tehniline abi ja nõu kulu samuti ära aegajalt ;)

kohast ja ajast niipalju, et kui kolmapäeva õhtul väga vesine pole, võiks siis ju proovida? koht - päris annelinnas ei tahaks, omalt poolt pakun välja Neste tankla Narva mnt-l

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

hyppavlind kirjutas:

nuhjah, selles idee oligi, et nõrgem sugupool saaks omaette veits harjutada ja julgust koguda, enne kui tegijate sekka minna :D

Muidugi pole mul midagi meeste vastu, niiet kui mõni meesterahvas soovib kampa lüüa, et väiksematel kiirustel praktiseerida, siis oleks tore küll... eks tehniline abi ja nõu kulu samuti ära aegajalt ;)

kohast ja ajast niipalju, et kui kolmapäeva õhtul väga vesine pole, võiks siis ju proovida? koht - päris annelinnas ei tahaks, omalt poolt pakun välja Neste tankla Narva mnt-l

Kas Sa mind seljakotiks võtad ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

Oh peaks linna minema. Aasta juba s6itnud ja pole kordagi lube saanud näidata !:D

Kasutaja avatar

magnus0c
Tsikkel: gsx600r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas magnus0c »

off-topic, aga ma ühe korra sain näidata eelmisel aastal. aga kiivrit ei palunud keegi peast ära võtta :D

cruisergirl

Lugemata postitus Postitas cruisergirl »

hyppavlind kirjutas:

Palju huvilisi oleks ja millal võiks esimese kokkusaamise teha?

Ka mina oleks käsi:)

Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

Millega algajad Tartu naised sõidavad? Oleks kindlasti kampa löömas ja Õnnekas lubas sel hooajal vaid algajate naistega sõitmas käia st grupisõitu õpetada:lol:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Et siis nagu ma aru saan võib mõni algaja meesterahvas ka kohale vurada :D

hyppavlind

Vauuu! Tundub, et saame täitsa korraliku grupi kokku :D
Et siis mehi ära küll ajama ei hakka, tulge muidugi! Ja lynxitar, tegelt oleks täitsa tore, kui korra ühineks meitega ka Õnnekas - spetsi nõu kulub kindlasti ära!

Ilmateate kohaselt tundub homme samasugune ilm tulevat nagu täna, kui aga õhtul kuivem on, võiks ju mõelda?

Ma ise sõidan neljapäeval turneele ära, aga pühapäeval olen jälle olemas, mis ei tähenda seda, et nt. mototydruk ei võiks vahepeal orgunni enda kätte võtta ;)

Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Oi, kui seal aint naised on siis ma krt veaks küll kohale ennast. Hullult tahaks naisi, eriti kui vallalised on. Ning eriti veel ilusaid :)

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

Pearu1

Kurja ja mul veel nimme ratas laiali :cry:

Kasutaja avatar

mototydruk

oleks vaid ilma...kohe ei jõua ära oodata, millal sõitma saab.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”