navigatsiooniseade
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: navigatsiooniseade
Panin veidi mööda jah, saab küll sidet pidada aga kui side kahe sõitjaga on püsti, siis ühendatakse GPS / telefon seadmest lahti ehk siis kaks aktiivset ühendust on võimalik korraga.
(the participants who maintain simultaneously two active connections will not be able to receive mobile phone calls or GPS messages as long as the
conference call is in progress)
Aga nüüd küsimus, kellel on Zümo 220 olemas Tallinnas või selle lähiümbruses või kes on selle ühendamist koos telefoniga ja Cardo Scala Rider G4 testinud ?
Huvitaks just see, kas saab seadmeid nii ühendada, et:
- Zümo 220 on ühendatud G4-ga (hääljuhised tulevad zümost kiivrisse)
- Telefon on ühendatud G4-ga (kõned tulevad otse telefonist, mitte läbi zümo)
Või kui keegi pole testinud siis äkks saaks kellegagi trehvata ja ära proovida, kas toimib nii. Põnev oleks muidugi testida ka seda, kas sellisel juhul saan oma telefonis olevat MP3 ka kävitada ja kuulata, samas aga hääljuhised tuleksid ikka ja MP3 vaigistatakse selleks ajaks...
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Ma ei tea, kus see jutt pärilt on, aga minu G4 katkestas omavahelise jutumöla kui telefon helises ja peale telefonikõne lõppu sain teise tsiklistiga jälle üle intercomi suhelda. GPSi mul pole, mis midagi jutustaks, selle koha pealt ei tea. Ja tootja poolne väide on ka, et tähtsaim on telefon/GPS, siis intercom ja siis musamasinad...
-
Jh, kui sul üks vestluskaaslane, siis see toimib aga kui sul on konverentskõne püsti kahe vestluskaaslasega ehk siis A ja B kanalil on aktiivne ühendus siis ühendatakse Mobiil või GPS lahti ja sellel ajal ei tule ei kõnesi ega hääljuhiseid. Kui katkestad ühe kanaliga side, siis peaks toimuma automaatne taasühendamine (telefon / GPS). See on ka kasutusjuhendis kuskil kirjas. Mulle oli ka see suur üllatus et selline uhke seade ei suuda hoida kõiki seadmeid seotud vaid 2 aktiivset ainult.
-
- Mode
Kasutusjuhend ütleb nii:
For example, incoming mobile phone calls will interrupt ongoing
Intercom calls, while incoming intercom calls will interrupt the audio
from the built-in FM Radio etc.
Higher Priority
1. Mobile Phone audio or GPS instructions (device
speciic)
2. Intercom
3. A2DP audio source
4. FM Radio (built-in)
5. Auxiliary Line-In Port (for corded connection
e.g. MP3 players).
Lower Priority
-
Saan väga hästi aru prioriteetitdest aga tsiteerin siis uuesti G4 kasutusjuhendit:
"the participants who maintain simultaneously two active connections will not be able to receive mobile phone calls or GPS messages as long as the
conference call is in progress"
Ehk siis siin ei ole prioriteetidega midagi pistmist, kui GPS / telefon on selleks ajajks seadmest lahti ühendatud. Telefon heliseb omaette taskus ja GPS lällab niisama tühja lenksul.
-
- Tsikkel: TDM 850 3vd
Tere. Vaja Scala Rider FM läbi Tom Tom go 930(autonavi) "sinihammastada" telefoniga Nokia 6700 classic.Ei õnnestunud mul "paaritada"Rider FM-i go 930-ga.Sellel navil puudub vist "käed -vabad" seadme toetus üle sinihamba.Olemas on navil väliste kõlarite ühendus üle "sinihamba".Telefon töötab naviga väga hästi,samuti saavad sama telefon ja Rider FM omavahel hästi hakkama.Läbi navi selleks ,et ekraanilt näha,kes helistab,häälkäsud navile j.n.e.Paluks TomTom-i "hingeelu" tundvate inimeste arvamust-õpetust-abi. Tel:5123986 Ilusat suve.
Dünostend ja ringiajad nutitelefonis.
https://market.android.com/details?id=c ... rackmaster
Nüüd ka võimalik Eestis ametlikult osta.
arsool kirjutas:Tere. Vaja Scala Rider FM läbi Tom Tom go 930(autonavi) "sinihammastada" telefoniga Nokia 6700 classic.Ei õnnestunud mul "paaritada"Rider FM-i go 930-ga.Sellel navil puudub vist "käed -vabad" seadme toetus üle sinihamba.Olemas on navil väliste kõlarite ühendus üle "sinihamba".Telefon töötab naviga väga hästi,samuti saavad sama telefon ja Rider FM omavahel hästi hakkama.Läbi navi selleks ,et ekraanilt näha,kes helistab,häälkäsud navile j.n.e.Paluks TomTom-i "hingeelu" tundvate inimeste arvamust-õpetust-abi. Tel:5123986 Ilusat suve.
Ei hakkagi tööle, põhjuse oled sa ise juba kirja pannud.
-
- Tsikkel: TDM 850 3vd
Tere. Tänud eelkõnelejale.Ma pidasin silmas GO 930 võimalikke tarkvara muudatusi-on ju TT Rideri soft kärbetega GO omast.Tom Tom Rider on ju Scala Rider peakomplektiga täiesti ühilduv üle "sinihamba".Praegu tulevad mul navi juhised läbi GO 930 FM saatja peakomplekti.Võimalik kuulata ka läbi kaabliühenduse.Ilusat suve.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
leidsin video kus zümo 660 kiilub kinni nata suurema vibratsiooni juure. kas kellelgi ka sellist asja olnud.
plaan osta aga selline teema tegi nata hellaks asja.
-
- Mode
sitikass kirjutas:leidsin video kus zümo 660 kiilub kinni nata suurema vibratsiooni juure. kas kellelgi ka sellist asja olnud.
plaan osta aga selline teema tegi nata hellaks asja.
Tõenäoliselt mingil asjal seal seadmes kontakt kehva, on see nüüd mälukaardi või seadme enda mäluga seotud, kes teab. Tõenäoliselt mitte tüüpviga, vaid lihtsalt hädane aparaat.
-
boob kirjutas:sitikass kirjutas:leidsin video kus zümo 660 kiilub kinni nata suurema vibratsiooni juure. kas kellelgi ka sellist asja olnud.
plaan osta aga selline teema tegi nata hellaks asja.Tõenäoliselt mingil asjal seal seadmes kontakt kehva, on see nüüd mälukaardi või seadme enda mäluga seotud, kes teab. Tõenäoliselt mitte tüüpviga, vaid lihtsalt hädane aparaat.
Kena . Tänud. Siis läheb loosi.
Paar päeva nüüd zümo 660ga ringi sõidetud - viis pluss aparaat. Päikese käes nähtavus-loetavus täiesti olemas ning enam ei pea sõitma Lõuna-Eesti külavaheteede nagu siil kotis - kunagi ei tea kuhu välja jõuda võib.
-
Yerba kirjutas:Paar päeva nüüd zümo 660ga ringi sõidetud - viis pluss aparaat. Päikese käes nähtavus-loetavus täiesti olemas ning enam ei pea sõitma Lõuna-Eesti külavaheteede nagu siil kotis - kunagi ei tea kuhu välja jõuda võib.
Kena kuulda . tellin ka õhta poole ära . siis üks itaallane rohkem selle gps-iga eestis
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
kah värske 660. omanik. Pole palju veel kasutanud, aga, peale kaardiuuendust hakkas kokutama. Vähe sellest, et see eestikeelne naisterahvas on selline vinguva häälega, et tahaks kangesti öelda talle midagi vastu (a´la et leia mingi muu hobi kui dikteerimine ei istu ). Kokutama selliselt nagu seal anektoodis, et va-vasakule, pa-paremale ka-kahesaja meetri pärast. Päris naljakas kohati isegi.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 22 korda
Kas midagi sellist probleem?
http://blog.garmin.ee/2011/03/zumo-660- ... bleem.html
-
- Tsikkel: Yamaha Tracer 9 GT+ 2025
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Mul ka kevadest 660, eesti keel samuti õieti ei tööta, teatab kogu aeg et toide puudub. Aga pane inglise keele peale ja kõik korras. Sõitsin nädal aega järjest Itaalias ringi ja kordagi õigest teest ja kohast mõõda ei sõitnud.
-
- Mode
No kui see on tarkvara häda, siis on ju võimalik vanem töötav tarkvara uuesti peale panna.
-
jah, õige jah, koos kaardiuuendusega tuli ka uus firmware, kokutamine ilmselt ikka sellest. Aga kuna see vinguv eit ka ilma kokutamata on paha kuulata, siis kasutan ilmselt Jill´y, kes räägib inglist ja ütleb ka tänavanimesid.
Lisaks see eestikeelne ei tunnista käändeid kui teatab distantsi pöördeni: "ka-kaks sada meetri pärast pööra vasakule". Tomtom on selles suhtes intelligentsem.
Seda toitepuudumise teate probleemi ei tundu minu isendil olemas olevat
-
Kuskil teises teemas käis see korra juba läbi aga kuna siin navi teemal nagu aktiivsem jutuajamine, siis küsin
siinkohal uuesti üle, kas keegi sellist ei ole testida saanud ?
http://www.goclever.net/en/gps/220-GC-350Rider-FE.html
Mul on endiselt vaja leida mingi seade, mis kannataks lenksule kinnitada ja mis üle BT hääljuhiseid ka edastab.
Telefon teeb oma tööd hästi jope taskust või paagikotist aga tahan saada kaardi silme ette ja telefon lenksul rappudes ma arvan kaua ei kesta...
Oma küsimusele pols ma vist ikka vastust saanud, et millised seadmed söövad REGIO / EOMAP kaarti peale ZÜMODE ???
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
motoratsutaja kirjutas:Oma küsimusele pols ma vist ikka vastust saanud, et millised seadmed söövad REGIO / EOMAP kaarti peale ZÜMODE ???
Eomappi sööb ainult Garmin, tüübist sõltumata. Vanemad asjad võivad ka mitte süüa, aga vaevalt sa nii vanu mudeleid ostma hakkad. Regioga peaksid enamus saadaolevaid navisid hakkama saama, parandatagu mind, kui eksin.

-
Mind see huvitabki, et millised tsiklinavid veel saavad ilusti hakkama regio kaardiga ja mis on odavamad kui Zümo 550 ja 660
Kõik muud kaardid ma arvan on nigelad regioga võrreldes... pole nagu pointi kui pooled teed puudu on navil.
-
motoratsutaja kirjutas:Mind see huvitabki, et millised tsiklinavid veel saavad ilusti hakkama regio kaardiga ja mis on odavamad kui Zümo 550 ja 660
Kõik muud kaardid ma arvan on nigelad regioga võrreldes... pole nagu pointi kui pooled teed puudu on navil.
Ma siiani veel Regiolt kaarti näinud ei ole, mis Eomapile vastu saaks.
Ja odavat tsiklinavi ka veel näinud ei ole. TomTom Rider vist veidi odavam on. Ise kasutan Garmin Oregon 300 käsigepsu ja suht rahul, päikese käes võiks ainult loetavam olla. Hääljuhiste mõttekusest Eestis veel aru pole saanud ja puudust nende järgi ei tunne, kui navi nina all on, olen ka kõige tihedamas Euroopa kiirteederägastikus kenasti hakkama saanud, helisignaalist enne manöövrit piisab mulle täiesti. Aga noh, kuidas kellelegi, selle üle ei vaidle.

-
Pole käsi GPS-i kasutada saanud ei oska kommenteerida. Võibolla oleks see piisav lahendus ka mulle.
Hääljuhistega harjunud ja kuna telefon on taskust juhatanud, siis muudmoodi ei olekski saanud kui
hääljuhistega sest kaarti ma ei näinud. Kui kaart oleks silme all on siis pole juhiseid vist vaja enam ...
Ma pole EOMAP kaarti näinud ja ei oska seda ka kommenteerida aga Regio kaardist on siiani piisanud.
TomTom ise on hinnalt palju parem kui Garmin aga kas kaardid on piisavad ??? Et kui keerad peterburi mnt
maha näiteks Loksa poole ja kolistad kuskil kruusa / metsateedel, kas need on ka peal ikka ja ei näita põldu.
Orienteerumisel viskaks küll üle, kui mingi hetk enam teid Navi ei näita. Mõned aastad tagasi lonkas TomTomi
kaart ikka korralikult vähemalt Eesti osas. Keegi kuskil kiitis kunagi TomTom kaarti et väga hea on aga ennem
ei usuks vist, kui saaks ise testida. Või lükkab keegi väite ümber ? Muidugi oleks variant laenutusest võtta
käsi GPS testiks, saaks kohe pildi ette kas see on mulle või mitte.
-
läksin ikkagi zümo 220 teed. tartus oli siga hea hind uuel ostuööl pläskus . vaja veel peale pusida kuidagi korralikult .
see ei pidanud keeruline olema .
-
TomTom peaks Regiot rõõmsasti sööma ja Regio viimastel versioonidel peaks kõik mõeldavad teed ka peal olema. Vähemalt minu käsutuses oleval Regio topol on koduümbruse teekesed ja rajakesed kõik olemas ja viie kilomeetri raadiuses ei suutnud esmapilgul ühtegi sõidetavat paika tuvastada, mida kaardil olemas ei oleks. Aga kui kaks kõrvuti panna, Eomap ja Regio, jään ma esialgu kindlasti Eomapi juurde, funktsionaalsus ja detailsus on hoopis teisest klassist. Aga hakkama saaks kindlasti ka Regioga.

-
Kas keegi TomTom kasutajatest kostab miskit... et kas saab Regio kaardi vabalt peale panna
Tommi kodukas ütleb Urban Rideri kohta näiteks oma kaasas olevate euroopa kaartie
map coverage all ikka Estonia kohta partial coverage....
EDIT: sain vastuse oma küsimusele
Regio on koostanud täpsed Eesti kaardid Garmini ja Magellani GPS seadmetele
http://www.regio.ee/?op=body&id=73
vist ei ole ikka muud lahendust kui Garmini seade...
-
Aga Zümo 660 vs 550
550 on 100 euri kallim on ta mingist asendis ka parem kuidagi 660-st ?
-
motoratsutaja kirjutas:Aga Zümo 660 vs 550
550 on 100 euri kallim on ta mingist asendis ka parem kuidagi 660-st ?
nagu ma olen aru saanud, on ta peamiselt kallim XM-raadio pärast, mida 660-l pole. Hiljem tuli zumo 665 selle lisaga.
XM on mingi süsteem mida meie kontinendil ei leidu.
Lisaks olevat 550 riistvaraliselt justkui tugevam. Esiteks tal on füüsilised nupud, mida 660-le saad sa samuti juurde osta UM-ist 120 euro eest. Teiseks, 660-l pead sa aku kaane maha kiskuma, et mälukaardi või usb-juhtmega opereerida.
Samas on 660-l üht-teist väärtuslikku, mida 550-l pole ja imo pole täna niiväga põhjendatud vanemat mudelit soetada. Kindlasti on ka paljudel vastupidine seisukoht.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.