Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SUZUKI TL1000R
- Tänanud: 1 kord
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Tartus Puiestee tn autopesulas saab ise pesta ja on tasuta.Hea ja viisaks koht on ja omanik ise ka tsiklimees:)
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 60 korda
Ise saab ka kodus. Ma olen mitmest kohast kuulnud suht halba juttu kogu selle Puiestee autoremondi/kompleksi kohta, ja pigem läheks viisakasse kohta. Jazz tundub liiga konveier et neid usaldada (jällegi, kui peab inimest juhendama, siis võib sama hästi minna ka mündikasse).
SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
AnTyx kirjutas:Ise saab ka kodus.
Ma olen mitmest kohast kuulnud suht halba juttu kogu selle Puiestee autoremondi/kompleksi kohta, ja pigem läheks viisakasse kohta. Jazz tundub liiga konveier et neid usaldada (jällegi, kui peab inimest juhendama, siis võib sama hästi minna ka mündikasse).
Ma nüüd pole päris kindel mis teenust või teemantpesu siin vaja on...aga ilmselgelt sellist kohta pole Tartus olemas. Jazzis olen siiani puhtaks saanud
Yamaha MT-03 2009
KTM Super Duke 990 2006
HD Street 750 2017
Buell XB12S 2007
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Annelinna Jazzis öeldi mulle lihtsalt, et ei julge tsiklit pesta, kui soovid, siis šampooni tuleb ühest püstolist ja survet teisest. Seda ma ei mäleta, kas ma midagi ka maksin, aga vähemalt mees oli aus
Lõunakeskuse juures on ka mingi mündikas, keegi seal käinud?
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 60 korda
TarvoE kirjutas:Ma nüüd pole päris kindel mis teenust või teemantpesu siin vaja on...aga ilmselgelt sellist kohta pole Tartus olemas. Jazzis olen siiani puhtaks saanud
No vot see Turu tänava oma, seda siin soovitati, et omanik on ise tsiklimees, ja neil oli konkreetselt väljas hinnakirjas mootorrattapesu eraldi kirjes, 4/6eur, ja jäin täitsa rahule tulemusega. Neli või kolmteist, see on juba suur vahe.
SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
-
- Tänatud: 1 kord
Kas Tartus keegi Schuberth C3 Pro M mõõdus kiivriga ka ringi sõidab? Oleks huvi korra endale pähe proovida (et oma peakujuga sobivust testida). Tartus pole vist poodi, kus see kiiver letis võiks olla ja Tallinna pole lähemal ajal minekut.
Hei,
kui just kallama ei hakka, siis kas täna kruusa ringi huvilis on? Võiks startida u 14:00.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kas mõni siinsetest neiudest sõidab sini valge honda mingi klassikalisema pilliga? Päris tsopper on vist patt öelda küll, aga midagi sinnapoole oli
Äkki oli Honda CB 750?
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Kas huvilisi oleks emadepäeva avalaksuks? Stardin Tartust Tallinna 13 30 Tallinnast ca 19 00 tagasi Tartu. Tel. 56 9010 90
Bike. Stiil +10km
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Tere. Kas keegi oskab soovitada kohta kuhu minna, et lahendada pisikesi elektrimuresi. Esituli ei tööta(pirn ok), ilmselt lihtsalt mingi juhtmeprobleem. Aitäh!
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Innu kirjutas:Tere. Kas keegi oskab soovitada kohta kuhu minna, et lahendada pisikesi elektrimuresi. Esituli ei tööta(pirn ok), ilmselt lihtsalt mingi juhtmeprobleem. Aitäh!
Iga elektrit jagav inimene peaks sellega hakkama saama. Aga eks mototöökojad on ilmselt kõige asjalikum koht ikka.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Innu kirjutas:Tere. Kas keegi oskab soovitada kohta kuhu minna, et lahendada pisikesi elektrimuresi. Esituli ei tööta(pirn ok), ilmselt lihtsalt mingi juhtmeprobleem. Aitäh!
Korra võiks ju isegi testri külge panna Mis ratas on muidu?
Yamaha MT-03 2009
KTM Super Duke 990 2006
HD Street 750 2017
Buell XB12S 2007
Hornet pc41
Kuna ei ole tartu inimene, siis pole ka tööriistu käepärast. Peab mingit töökoda sponsoreerima :/
Innu kirjutas:Hornet pc41
Kuna ei ole tartu inimene, siis pole ka tööriistu käepärast. Peab mingit töökoda sponsoreerima :/
No aga kustkandist siis ? Tartusse ära sõita ei kannataks?
Yamaha MT-03 2009
KTM Super Duke 990 2006
HD Street 750 2017
Buell XB12S 2007
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Üleeile 16:38 ajal Külitse-Tõravere vahelisel lõigul klassikaline mootorratas. Soojalt soovitan, et võta rahulikumalt, et autojuhid ei peaks teele kolmanda raja jaoks ruumi juurde tõmbama.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
ranel kirjutas:Üleeile 16:38 ajal Külitse-Tõravere vahelisel lõigul klassikaline mootorratas. Soojalt soovitan, et võta rahulikumalt, et autojuhid ei peaks teele kolmanda raja jaoks ruumi juurde tõmbama.
Noh, eile mahtus sinna terve valitsuse korteez kolmanda rajana sõitma kolme värvilise ja kolme musta autoga, asi see siis üks tsikkel seal autode vahelt läbi lasta. Peale "euroremonti" jäi seal möödasõidu ala niigi poole vähemaks.Enne korteezi, mis vastu tuli, lendas tagant üks leedukas ka mingi imeliku (loe:lennult mitte tuvastatava) autoga vabalt tee telgjoone peal kulgedes kõigist ees ja taga olevatest sõidukitest mööda. Kui hoian oma sõidurajas paremale serva, mahub selle tee peal tsikkel mööda ilma, et peaks tee telgjoont ületama, katsetatud, korduvalt, nii autoga teed andes, kui ka tsikliga mööda sõites.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Tere.Ma lisaks siia EESTI AUTOJUHT ÕPI LÄTLASTE MOODI SÕITMA ja kõik mahuvad sõitma ja mööda sõitma.
Tere. Peadselt abiellub mu hea sõbranna, selleks nagu ikka korraldame tüdrukute õhtu. kas oleks vabatahtlike tsiklimehi/naisi kes sõidutaks meid õhtul Tartust- Kääpale. Meid on kokku 7 tüdrukut kuupäev on 11 juuni, kellaaeg kuskil 22:00 aeg
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
Terv. Keegi õmblejat oskab soovitada, oleks vaja kiiremas korras sulgvesti lukk ära vahetada Homseks kõigile mõnusat sõiduilma.
-
Kas keegi laup hommikul v reede õhtul autoga Smashile läheb, kes saaks väikse tasu eest telgi, magamismati ja väikese seljakoti kaasa võtta? Tagasi sealt pole vaja tuua.
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänatud: 15 korda
Me liigume kunagi laup hommiku ja üks buss peaks sabas jõlkuma. Kui midagi muud ei leia helista homme õhta 53738547
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.