Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Kermik kirjutas:Pilte vaadates tegin õige otsuse, et enda siledate tänavarehvidega kaugemale ei tulnud. Aga nagu näha... oli teil sigakõva päev. Mis muud, kui poodi korralike kärnade järgi ja siis uuele katsele
Ega kohe kärna pea ostma:) Mina ei väsi kohe mitte Mefo MFE99 Explorerit reklaamimast. Peavad korralikult vastu ja näe saavad ka mudas täitsa korralikult hakkama ja mis põhiline...hea hinnaga! Hetkel enda Mefod sõitnud selle hooajaga u7500km ja mustrit on veel küllaga(10-12K loodetavasti venitab välja). Ja sellest 7500-st enamus on siiski maantee! Aga jah tänavarehviga ei oleks täna tõesti väga lõbus sõita olnud Sul seal. Teinekord:)
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
krt,peris hull rada oli teilgi sitta paistab,et lendas kõvasti,äge rsk.ülejärgmine nädal tuleks minagi sinna puurima,koos suurtega,meil oli ka asi ikka päris ull,kraavide ületmised,pehme raba,korralikud sopa augud, poole mootorini vee ja mudaga.Kella kolmeks olime kodus,rõõmsad,mõnusalt laupäevane pohm välja higistatud.Tänud kõigile osavõtjatele.Sry suured endukad,et alt vedasime ja Soodlani ei tulnud,järgmine kord .
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Raigo kirjutas:OT:
Mis mõõdus su mefod on ja mis maksid ?
130/80 R17 taga ja ees 90/90 R21. Kokku läks umbes 2,2K. Hetkel vist tsipa hinnad tõusnud: Streetmotos hetkel tagumine 1480 ja esimene 900 ( http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... =78&lang=1 )
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
Siis peaks tõesti samad rehvid vaatama. Sõidan ka enamus ajast kõva kattega teel.
Tafka kirjutas:PS! Rääkige mis piduriklotse te kasutate? Ma eelmine nädal vahetasin ära ja nüüd jälle metallini puhtad. Kasutan siis Streetmotost ostetud Goldfren AD kotse. Jah tean,et nad pole off-roadimiseks mõeldud ja sellepärast kuluvad nii meeletult aga kust tasuks vaadata veel klotse(teise firma omasi siis,Goldfreni omasi pole Transalpile offroad seguga). Motodepoo laiutas ka käsi....neil sellele mudelile ainult see kõva seguga klots mida siis soovitatakse ainult roostevaba kettaga koos kasutada.
Natukene jama vahetada klotse iga 3-400km tagant.
Kui üle ketta MUDAS sõita, on klotsid tihedalt vahetatav kuluosa. Võivad ka 1 päevaga metallini kuluda.
mella kirjutas:Kui üle ketta MUDAS sõita, on klotsid tihedalt vahetatav kuluosa. Võivad ka 1 päevaga metallini kuluda.
Jah eks nad enam vähem eilse sõiduga kulusidki ära:/ Aga noh mis siis ikka....nutan ja vahetan
päris korralkult saavad rattad vatti, tihti keegi peseb ratast, peale igat sõitu?
eile pesin survega omast arust puhtaks, täna vaatan, ikka kõik kohad muda ja liivaterasid täis, eriti kett
võiks veits rääkida ratta pesust ja hooldusest, kohe küsiks, mismoodi ketti pesete ilma raskema vaevata?
kasutan tsikli pesuks mingit ainet mida stokker pakub,nime ei mäleta(aga hinda mäletan hästi 20L ca.1600 eek-i) mingi leotus pesu igatahes,mida segatakse 1/3 veega,pihustan kogu ratta üle,lasen veits seista,ca 5min.ja siis survekaga takka(ka kett,kuid mitte väga usinasti,sest muidu peksab vee kummitihendite vahelt sisse)hiljem korralikult keti õli peale ja voilaa valmis ongi,leotus vahend peseb muidugi sigahästi,kõik sita võtab maha,ka riietelt
ahjaa,ega tegelikult ketti väga ei pesta(kergel endukal vähemalt mina pole väga usinasti pesnud ja ega ma ei tea,et keegi peseks ka,vähem vett,kauem kestab)
allar 56291000
umbe ull miis
Kui ma õigesti mäletan, siis ma sain Missos tagumiste klotsidega hakkama ka pooleteist tunniga
mella kirjutas:Kui üle ketta MUDAS sõita, on klotsid tihedalt vahetatav kuluosa. Võivad ka 1 päevaga metallini kuluda.
ahet selline leotusaine, panen kõrva taha
ise olen kasutanud miskit odavat, 5L - 40 krooni, paras lehmakusi on.
siiani olen ketiõli pannud enne sõitu, kas tuleks peale pesu samuti ära õlitada`?
lavak kirjutas:...ja siis survekaga takka...
OT, aga kui lugeda hoolega ktmi ownermanuali, siis seal seisab, et mingil juhul ei tohiks selle ratta peal pruukida survepesurit . Ano kesse pagan suudab seda saasta sooja vee ja seebiga hellalt maha nühkida, nagu austria insener soovitab. Muuhulgas oli ka kuskil lause, et metsas ei tohiks üksi üldse sõta.
Krt eelmisest kergete sõidust jäin kahetsusväärsetel põhjustel maha. Ootab siis uut tretti..
silikoonitage enne sõitmist ratas sisse siis hiljem kergem pesta!
hubert kirjutas:silikoonitage enne sõitmist ratas sisse siis hiljem kergem pesta!
jajah, eriti silikoonige sadul ja paagiplastid ning kõvemad mehed ka pidurikettad ning rehvid.
batman, saada oma gepsu tracklog. ma analüüsiks teie trassi.
põhimõtteliselt võiks järgmine kord uuesti selle sõidu teha kuid nüüd lõpuni
suzupoiss kirjutas:põhimõtteliselt võiks järgmine kord uuesti selle sõidu teha kuid nüüd lõpuni
Aga kas sealt saavad mammutid edasi kus Batman külili käis?
ütleme nii, et proovida võib, aga seal tuleks väljasikutamis katseid päris palju pärast seda kohe suur palk mülkas sees, seal tuleb mammutid üle tõsta, siis veel järsud sopakraavid ning edasi polnud üldse teed, ainult ropult soppa, kergetel oleks seal väga lõbus.
toon õhtul garaazist gepsu, siis näeb sõidetud trassi.
Põhimõtteliselt peaks saama seda ytles kasutaja gre et sealt 300meetrit veel ja oleks olnud teepeal
kas siis plaan ikka selle nädala lõpus sumbata,või järgmise
allar 56291000
umbe ull miis
Kui vaatasin RaPtile kaarti, jäi tunne, et olite jõudnud teede ristini. Sealt edasi on see roheline tee, mis on sügavaid koopaid täis, aga sõidetav.
Aga ma arvan, et teie tee sai otsa seal, kus punane joon katkeb. See koht on tõsiselt soine ja ma arvan, et seda kohta ei ole mõtekas üritada. Gen staabi kaardil puudub seal isegi jalgrada märgistav joon.
täpselt see koht ongi, kus punane lõpeb! arvan, et kergetega saab sealt edasi minna küll, lihtne see muidugi olema ei saa :p
minugi poolest võib see nädalavahetus minna aga jätkata sealt kus see roheline joon algab siis
ma kahjuks see nv ei saa, motikas laiali ning ootamas uusi juppe.
soodla jätkamine sain aru, et toimub järgmine nv? selleks ajaks peaks ratas korras olema
Teeks siis järgmine nv....see nv siis tsiklite hooldus ja puhkus:) Isegi peaks natukene näppima tsiklit. Tundub,et sain ka õhufiltrisse vett, kuidagi kehvem minek oli tagasitulles. Ühesõnaga ma jätaks selle nv puhkuseks(nii endale,tsiklile kui rahakotile)....aga kes teab, nv veel kaugel.
Kui on miskit head pakkuda siis oleks mina sellel nädalavahetusel kohal. Pigem on mul järgmine nädal kitsas käes.
sry mehed, minu ämber, soodla sõidu GPS tracki mul pole, kuna jälje logi oli maha võetud, ei kujuta ette miks..
ka sõidu ajal seda ei vaadanud.
Gringo kirjutas:Kui on miskit head pakkuda siis oleks mina sellel nädalavahetusel kohal. Pigem on mul järgmine nädal kitsas käes.
Ma peaks homme ratta kokku saama, sisuliselt oleks nädalavahetusel käsi. Lavak peaks ka pühapäeval vaba olema, usun, et ka tema tuleks töristama.
LC4 640
QRX kirjutas:Lavak peaks ka pühapäeval vaba olema, usun, et ka tema tuleks töristama.
Pühapäeval ilmselt mitte Laske nüüd sel nädalal laiselda ja võtaks järgmisel pühapäeval ette (kui midagi paremat ei pakuta
mella kirjutas:QRX kirjutas:Lavak peaks ka pühapäeval vaba olema, usun, et ka tema tuleks töristama.
Pühapäeval ilmselt mitte
Laske nüüd sel nädalal laiselda ja võtaks järgmisel pühapäeval ette (kui midagi paremat ei pakuta
Nii-nii... Räägi lähemalt, millist sorti laisklemisele siin vihjatakse?
LC4 640
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.