Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Tsikkelröövel kirjutas:

Heiti, vabandust, kui end puudutatuna tundsid. Tõesti ei mõelnud niimoodi. Lihtsalt kineetilise energia valem tuletub juba Newtoni mehhaanikast ja on inimkonnale märksa varem teada, kui Einsteini oma, miska viitasin sellele, sest see kirjeldab maiseid kiirusi täpselt ja täpsustusena mu avaldus mõeldud oligi. Veelkord, sõber, vabandust.

eieieieiei. Newtoni valem on küll vanem kuid Einstein kirjeldab asja üldisemalt ning üldrelatiivsusteooria üks erijuht on väikesed kiirused ning mv2/2 ei kirjelda maiseid kiirusi täpselt vaid on mugandus jadast mv2/2 + 3mv4/8c2 + 5mv6/16c4 ... jne, kui v on piisavalt väike siis teisest liikmest alates on need nii väikesed suurused, et pole mõtet arvestada. Mina ei tundnud end puudutatuna - Einstein tundis, ilmselt :)
Ja mina palun vabandust, et liiga keigarlikult kõlava kirjelduse tõin asjale :)

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

DGAF kirjutas:
capten kirjutas:

Ja öelge nüüd, et protestis siidri kõrge hinna vastu :D

ei! :D liigselt vahutavate Dry Ice-i pudelite vastu :lol:

Kus juures vahutavad jahh raisad. :(

Ok veits teemast mööda.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Jaanus966 kirjutas:

Üks järjekorde täiesti terve ja naljakas Eesti mees! (togi)

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=18928402

Samas võib kiivri pähe tõmmata iga suvaline tont.

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=280220&rss=1 See natuke täpsem. Üsna suur järjekordne kivi arvatavasti rollerimeeste kapsaaeda.

KrossiHimuline
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas KrossiHimuline »

Eile sõitsid kaks mökut inimeste ja jalgratturite teel. (Glehni pargi juures)

Üks oli roheline atv ning teine sinine enduro moodi masin. (Numbrimärkidega, tol hetkel ei jõudnud meelde jätta)

Ning üks tore pere just jalutas kahe lapsega. Aga sellest nad ei hoolinud lasid ikka gaasi põhja, ratta alt lendas üks päris korralik kivi ka.

Kasutaja avatar

madispoiss
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas madispoiss »

Eile Türil kella 19.00 paiku sini-valge Suzuki GSX?-iga (numbriga 46 NB) sõitnud mees, kamoon, linn pole nüüd küll see koht, kust võtta viimast oma tsiklist ja "nõeluda" autode vahel :x

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

KrossiHimuline kirjutas:

Eile sõitsid kaks mökut inimeste ja jalgratturite teel. (Glehni pargi juures)

Üks oli roheline atv ning teine sinine enduro moodi masin. (Numbrimärkidega, tol hetkel ei jõudnud meelde jätta)

Ning üks tore pere just jalutas kahe lapsega. Aga sellest nad ei hoolinud lasid ikka gaasi põhja, ratta alt lendas üks päris korralik kivi ka.

oot kas sa mõtled seda mäge, mis läheb basseinide juurest alt üles lossi juurde? asfalteeritud tee?

KrossiHimuline
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas KrossiHimuline »

Jah selline mäest alla. Lossi juurest eemal natuke on allaminek. Asfalteeritud ka.

Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

üldiselt on tegemist väga pikki aastaid olnud autoteega, mis viimastel aastatel ( kahjuks täpset arvu ei mäleta ) tehtud jalgratta teeks, tänu sellele, et prügiveoauto sealt kaldast alla põrutas. sry aga mina ei näe siin küll põhjust antud tegelasi kohe mökudeks jne sõimama hakata..okei lollus muidugi et täis gaasiga ( kui üldse oli täis gaas? )jne aga mine uuri palju seal üldse sõidetakse :roll:

eks arusaamu on erinevaid ja see postitus esindab minu arvamust.

born under a bad sign

MEL666
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas MEL666 »

see tee seal muudeti jah kuskil selle prügiauto intsitendi ajal jalgratta teeks. samas võiks seal tegelt kulgeda küll,ega kihutama siis kohe pea. sõbralikult käituda,mahuvad kõik ära.nagunii sõidaksid sealt ainult kohalikud ja ikka narr küll,kui elad seal kas siis all või üleval ja pead selle ilmatu ringi tegema,et saada teise tee otsa.

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Mina olen samuti kasutanud seda teed ka pärast seda kui see jalgratta ja jalakäija teeks tehti, kui mu mälu ei peta olid seal isegi mingi aeg liiklusmärgid ka autodele olemas, ja alt üles sõites puudus jalakäija tee märk aga ülevalt alla oli märk olemas või midagi sellist. See tee on lihtsalt niivõrd palju lühem, läheduses ei lähe ühtegi teist sõiduteed mäest üles ega alla. Kuid gaasiga peaks küll tagasi hoidma.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Peale seda, kui mulle oleks äärepealt üks väike tüdruk tee peale jooksnud Läänekaare teel, ei sõida ma Hiiul enam linnakiirusel.Võttis tõsiselt junni jahedaks.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

KrossiHimuline kirjutas:

Jah selline mäest alla. Lossi juurest eemal natuke on allaminek. Asfalteeritud ka.

kuna ma elan sealt mõnisada meetrit, siis sealt olen ma palju üles-alla sõitnud, vanasti autoga, nüüd mootorrattaga.
mitte küll gaas põhjas, seega süüd enda peale ei võta ;)

mõned aastad tagasi, kui see üleöö tehti jalateeks, läksin sealt talvel autoga üles. üleval passisid aga politseinikud, kes seletasid, et ma rikkusin eeskirju. ma muidugi märke ei vaadanud, harjumuse asi. trahvist pääsesin, kästi mul tagurpidi mäest alla tagasi sõita ja ringiga minna :D

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Piipz kirjutas:
KrossiHimuline kirjutas:

kuna ma elan sealt mõnisada meetrit, siis sealt olen ma palju üles-alla sõitnud, vanasti autoga, nüüd mootorrattaga.
mitte küll gaas põhjas, seega süüd enda peale ei võta ;)

mõned aastad tagasi, kui see üleöö tehti jalateeks, läksin sealt talvel autoga üles. üleval passisid aga politseinikud, kes seletasid, et ma rikkusin eeskirju. ma muidugi märke ei vaadanud, harjumuse asi. trahvist pääsesin, kästi mul tagurpidi mäest alla tagasi sõita ja ringiga minna :D

Vanasti nimetati seda tõusu/langust "Hobukaks" ja ise olen sealt põhikooli ajal loendamatu arv kordi alla ja üles jooksnud, suusarolleritega sõitnud ning mis kõige ägedam oli - talvel jääga vanakooli raudroolikelguga all sõitnud. Seda kuulen küll esimest korda, et see enam autotee ei ole... :shock:

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

see tee on juba paar aastat telliskiviga tähistatud . ma ka keerasin sinna hooga sisse kui seda märkasin .

aga vana hea raudkelk oli jah lahe seal mäel :D
eriti see all olev kurv mis tuli läbida;) .

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

madispoiss kirjutas:

Eile Türil kella 19.00 paiku sini-valge Suzuki GSX?-iga (numbriga 46 NB) sõitnud mees, kamoon, linn pole nüüd küll see koht, kust võtta viimast oma tsiklist ja "nõeluda" autode vahel :x

Türi ei tundu olevat koht, kus kell 19 õhtul autode vahel nõeluda saaks :D Küll aga on seal palju "sebrasid", mis kihutamise ohtlikuks teevad. lisaks on linnas kihutamine üleüldse paha.

K1200S
Kasutaja avatar

madispoiss

Lugemata postitus Postitas madispoiss »

Sel ajal oli niimõnigi rida autosid Sakust motokrossilt tulijaid..

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

madispoiss kirjutas:

mida Sa siin täristad... kutsu "võsakas" v " kaua võib"
mida see kaebamine siin annab sulle..
on alles pugejad koos.
võttis viimast tsiklist,see tähendab siis mida?
lasi 1 käigu piirajasse? lasi kõik käigud peeneks???
oii kuidas ma ei seedi seda teemat :D

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

sepp kirjutas:

Seda on näha jah, käid kohe kauge kaarega mööda :lol:
Ega kärbsele sõnnik kah mokka mööda pole, ta käib lihtsalt niisama hunniku ümber sumisemas :twisted:

Suzuki GSX 750 Inazuma

fps

Lugemata postitus Postitas fps »

Jaanus966 kirjutas:

Üks järjekorde täiesti terve ja naljakas Eesti mees! (togi)

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=18928402

Samas võib kiivri pähe tõmmata iga suvaline tont.

Sõitsin minagi täpselt samal õhtul 9 paiku rõõmsalt Tallinnast Kohilasse napsu järele ja oh seda üllatust, ühtäkki oli ka Kohila vallavalitsus otsustanud napsumüügi ära keelata. Varem oli seal keeld alates 10st.
Eks siis kirusin savipätsi ja sõitsin 9km Rapla poole, kus on keeld veel alates 10st.

Küllap oli tollel tüübil sama üllatusmoment ja meeleheitele viidud, kuna ntx naine ei lubanud ilma siidrita tagasi tulla :P

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

spinna kirjutas:
sepp kirjutas:

Ega kärbsele sõnnik kah mokka mööda pole, ta käib lihtsalt niisama hunniku ümber sumisemas :twisted:

IRWWWWWWWWWWWWWW (lol) (lol) (lol)

10p
Lihtsalt lagi (lol)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

täna 19.20 Pirita linnaosavalituse ees sõitis suunaga Meriväljalt vasakpöödega Teletorni poole üks baik. Muud ei midagi aga see jobu sõitis minu nina eest täiega läbi kusjuures temal oli punane ja mul roheline. oleks mul kiirus suts suurem olnud (andsin kaugelt juba gaasi et rohelisega üle jõuda ja jõudsingi) oleks korralik pauk olnud kahe tsikli vahel...
Krt! hoidke silmad lahti ja eriti punasega üle ristmiku sõites!!! :evil: soe soovitus on punasega siiski seisma jääda, mõjub tervisele hästi!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Lugemata postitus Postitas MrR »

creativ kirjutas:

Krt! hoidke silmad lahti ja eriti punasega üle ristmiku sõites!!! :evil: soe soovitus on punasega siiski seisma jääda, mõjub tervisele hästi!

Punasega kindlasti ei tohi peale sõita aga siin ristmikul on minu arust see case, et punane tuli Viimsi poolt tulejale pöördel minuteada ei kehti ja vasakpööre tuleb teha siis kui keegi parasjagu ei tule. Ilmselt see bike (mina see polnud :roll: ) ei näinud, kui sa sealt nüüd roosaga kiirendasid. :lol:

Kasutaja avatar

creativ

MrR kirjutas:
creativ kirjutas:

Punasega kindlasti ei tohi peale sõita aga siin ristmikul on minu arust see case, et punane tuli Viimsi poolt tulejale pöördel minuteada ei kehti ja vasakpööre tuleb teha siis kui keegi parasjagu ei tule. Ilmselt see bike (mina see polnud :roll: ) ei näinud, kui sa sealt nüüd roosaga kiirendasid. :lol:

vot seda ma ei teagi! kas tõesti viimsist tulijale ei näita et teletorni poolt tulijal on roheline???!! :shock: siis pole ime et ta minu rohelisega mul nina alt täiega läbi lasi...Kui nii siis peab seal eriti ettevaatlik olema. Kreisi koht. Ehk on viimsist tulijal vasakpöörde jaoks fooris lisasektor? samas ei saa see ju siis rohelist näidata kui mul ka rohelist näitas. ja ma ei läinud miskit "roosaga" üle. täiesti roheline ja ei vilkunud kordagi veel.

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Lugemata postitus Postitas MrR »

Igaks juhuks võiks mõni värkselt load teinud mu väidet kommenteerida - endal 10 aastat juba möödas. Aga sellega nõustuvad ilmselt kõik sellel ristmikul Viimsi poolt vasakpööret teinud juhid, et hädasti oleks sinna foori noolega lisasektsiooni vaja.

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

2 hälvikut

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Olin teel ARKi õppesõidu platsile mööda Sõpruse pst ning Akadeemia teele saab ringteelt. Sõitsin sisemisel rajal kui märkasin, et ainult välimine rada keerab ära. Vaatasin kõrval hall väikeauto keerab ka ära, mõtlesin, et vast tühja tee peal mahume kõrvuti ära ning hakkasin ka keerama. Autojuht aga hullus, kiirendas mulle ette, pidurdas järsult, tahtis teelt välja rammida, mõtlesin, et täna vist koju ei jõua. Siis äkitselt kiirendas minema (ilge tahtmine oli järgi sõita ja klaas sisse lüüa). Tegelane sõitis jupp maad edasi ja keeras risti teele ette, sõitsin temani ja jäin seisma. Mees teeb akna lahti: "Kas sa tead mis rajalt sa ära keerasid?"
"Jah, valelt rajalt."
"Siis vabanda."
"Vabandust, see ei tähenda, et peaks tapma hakkama!"
"Ma sõidan ka sellisega."
"See ei tähenda, et peaks tapma hakkama!"

Kokkuvõttes oleme vist mõlemad hälvikud mootorratturid, tõepoolest tegin vea, aga selline meelega ohustamine ei ole kuidagi õigustatud, kui see autojuht seda loeb, siis: "Mine **nni!. Siiski tempel mällu igaveseks, ringteed ei taha ma enam küll näha.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

MrR kirjutas:
creativ kirjutas:

Eee... miks seal ei peaks ristmikul asuv foor vaskpöördele kehtima?

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

gabriel

Re: 2 hälvikut

Lugemata postitus Postitas gabriel »

Overkilla kirjutas:

(ilge tahtmine oli järgi sõita ja klaas sisse lüüa)

mul oli eelmisel suvel taoline situatsioon, keerasin peateelt paremale, ees sõitvale autole andis vastutulev rullnoks oma bemariga teed, kuid mulle keeras tuimalt ette, kuid sain ise pidama, jõudsin ka keskmist sõrme näidata, kuid vend pani peatumata minema. mõnesaja meetri pärast ta peatus, et mingi tüüp tee äärest peale võtta... sõitsin talle kõrvale, koputasin aknale, kui aken avanes, ütlesin:" õpi liiklus eeskirjad ära!" ja andsin talle kerge lõuahaagi läbi avatud auto akna...
tegemist oli väikse kohaga, kus kõik teineteist teadsid ja peale antud situatsiooni tolle rullnoksi tähelepanu võime ja liikluskultuur paranesid märgatavalt.

tähtis pole suurus, vaid osavõtt...
Kasutaja avatar

creativ

scryth kirjutas:
MrR kirjutas:
creativ kirjutas:

Eee... miks seal ei peaks ristmikul asuv foor vaskpöördele kehtima?

soovitan kõigil kel võimalus, seda ristmiku kaema minna. ja just viimsi poolt tulles teha vasakpööre. päris segadusse ajas mind ennastki eile. see foor on justkui otsesuunas sõitjatele. sest mis moodi saab teha vasakpööret kui linnast tulev autoderivi liigub. tavaliselt on seal sõitjaid päris palju sel suunal.
seal PEAKS olema lisasektor! tundub et ristmiku see nüanss on jäänud korraldajatel kahe silma vahele.
praegu on seal ohtlik pööret teha kui otsesuunas põleb punane, sest teletorni poolt on roheline. ja kui ootama jääda rohelist et siis pööret sooritada, hakkab kogu autodevool linnapoolt liikuma ja jälle ei klapi asjad omavahel.

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

nonii, saan ka mina kurba elu kurta ja teiste pihta näpuga näidata :D

üks rollumees oli ikka geenius küll. pärnu mnt'd mööda sisse sõit laagrisse, linnast tulev tagasipöörde rada. mina tulin pärnu poolt linna sisse, rollumees mõtles, et teeb tagasipöörde autode vahelt üle haljasala. ukerdas siis ennast teeserva, vaatas ise teisele poole (kust mingi valemiga ei saa autot tulla), mõtlesin et ta juba nägi mind, kui järsku kukkus paarutama niiet tuli hooga haljasalalt üle äärekivide ja risti mulle ette... ei jõudnud muud teha kui mööda põigata. jumal tänatud et minu kõrval autot polnud, muidu oleksin autol kolaki küljepealt sees olnud) minu tsikli ja tema rollu esirattast oli ehk paarkend cm puudu kokkupuutest. minu süda jättis paar lööki vahele, tõmbasin hinge ja sõitsin edasi. mingit omakohut tegema ei hakanud. küllap ehmatas isegi ära. tundus olevat vanem meesterahvas...

kohe kergem hakkas kui sai hingelt ära öelda :D ...tänan täelepanu eest 8)

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Kellele hälvik, kellele mitte.
Ei oota pikka arutelu lubadeta juhtide üle.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=19208674

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”