Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
VWman kirjutas:Saku kandis keegi laadur-ekskavaatori teenust ei paku? Palju pole vaja, paar koormat mulda oleks vaja teise kohta tõsta.
Proovi seda: http://biker.ee/phpbb/profile.php?mode= ... le&u=11437
Mina kaevan Teile augu. Kõik kaeve- ja planeerimistööd kummiroomikutega miniekskavaatoriga. Ka pinnase, killustiku, liiva j.n.e. vedu kuni 2t.
Tel. 56169665
Heikih7
Tean, aga mini mulle ei sobi, mul ei ole kaevata vaja, mul on vaja tõsta mulla hunnik ühest kohast teise
Aga küll ma varsti selle mini ka omale tellin, kui kraavide kaevamiseks läheb.
Nii et paluks vihjeid kopameeste kohta Sakus-Sauel.
baltroon kirjutas:VWman kirjutas:Saku kandis keegi laadur-ekskavaatori teenust ei paku? Palju pole vaja, paar koormat mulda oleks vaja teise kohta tõsta.
Proovi seda: http://biker.ee/phpbb/profile.php?mode= ... le&u=11437
Mina kaevan Teile augu. Kõik kaeve- ja planeerimistööd kummiroomikutega miniekskavaatoriga. Ka pinnase, killustiku, liiva j.n.e. vedu kuni 2t.
Tel. 56169665Heikih7
Tänavakivi-unikivi jne. inimesed võivad mulle teada anda, mis maksaks umbes(sry, pole veel täpselt mõõtnud) 250ruutmeetrit kivi ja need kes paigaldavad võivad ka paigalduse hinna edastada. Asukoht Tallinn, vaja majaesine parklaosa viisakaks teha.
MÄNNISALU PUHKEKESKUS Võsul pakub suurepärast võimalust korraldada suuremaid koosviibimisi- seminare, laagreid, ettevõtete suve- ja talvepäevi, jõuluüritusi ja muid suurüritusi. Samuti on teretulnud üksikud külastajad. Asume looduskaunis kohas Võsu südames. Vaikne ja privaatne asupaik; territooriumil turvaline autoparkla; lõkkeplats; võrkpalliplats; telkimiskohad. Läheduses tenniseväljak.
Meri on lühikese jalutuskäigu kaugusel ja samuti ka pood. Mootorrattaid on turvaline jätta parklasse, kui on väga kallid masinad või lihtsalt hirm on suur, saab kasutada ka suurt garaazi. Igal toal suur veranda. Võimalik tellida täistoitlustus või samas ise süüa teha. Majutuskohti kokku kahes majas 140.
Suvepäevadele ja suurematele üritustele annan suuremat soodust kas siis ühe maja või kogu kompleksi rendi pealt. Üksikutele puhkajatele ja väikestele rühmadele saab ka soodust minu käest küsida kui olete bikerlane. Kuna Võsu on populaarne kant suvel soovitan võimalikult vara broneerida.
Madalamate hindade jaoks võtta ühendust otse minuga,
Arvo
arvo@wiruweri.ee
52 54 905
Täpsem info:
www.mannisalu.ee
endiselt pakume tööd kokale pubis
Tartu kesklinnas,palk ja tingimuseda 56291000 Allar 56292000 pubi
Kood: Vali kõik
voitjad@voitjad.ee
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Oma igapäevast leiba teenin ma ajakirjanikuna Eesti suurimas maakonnalehes.
Artikleid tellida minu käest ei saa aga kui Pärnu kandis miskit põnevat toimub, kas siis motondusega seotud või mitte, võib mulle märku anda.
Võin ka motoklubisid pressiteadete koostamisel nõustada, kui soovi on.
Mis seal salata, sport ja tehnika on tegelikult mulle küll suht võõrad teemad aga eks ma arenen, eriti nüüd, kus endalgi ratas istumise all. Sel kevadel saigi juba üks selleteemaline nupuke treitud:
http://www.parnupostimees.ee/240408/esi ... 084801.php
speedvana kirjutas:leidsid diivanist naftat
Ma'i saa öölda, kus kohast, pärast hakkavad siin kõik mind nillimas käima
Ah, tegelt ma saan kasulik olla ka. Meil siin veetakse masinaid ära, et ... Kui tanklasse sisse tulla, kutsikasilmi teha MULLE... ainult mulle, kui ma ise parasjagu tööl olen ja suudetakse mulle selgeks teha, et me peaaegu et oleme isegi kohtunud(mis ei pruugi olla ju vale) , siis võib juhtuda, et ma leebun ja seda autot või muud sõidukit ei veeta minema, kui see just kollase joone kõrvale pargitud pole.
Tere!
Taastan-remondin hobikorras sumpsipütte. Vahetan püti sisu (vill ja perfotoru- kui vaja). Samas kui keegi soovib ise nokitseda, siis võin ka materjale müüa (vill ja toru).
Katkiseid ja seest tühjaks põlenud pütte võib mulle müügiks ka pakkuda.
Ahjaa, igapäeva leiba teenin neetimisega.
Terv!
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Ei tegele sellega küll päevad läbi, kuid kui kellelgi on vaja korralikku puurvasarat, siis Makita HR2470 ootab uut omanikku.
Uus, karbis, garantiiga.
Hind 2.400.-.
Või kui keegi saab aidata tagastada Bauhof'i, siis 4-packid vaevatasuks (nagu halvas komöödias, sai muretsetud topelt...)
Jannes
50 70 370
Otsin inimest, kes tegeleb metallitööga. Vaja treida üks polt. Vastata kas ES või meilile luikmihkel@hot.ee
Kristjan kirjutas:Kes siin võtmeid tegi? K.
Kasutaja "Sepp" , Musitka keskuses
"Sepp" aitähh sulle selle Nonfango võtme eest
Niiskuskindlat vineeri ei müü keegi ?
Ehituspuitu oleks ka vaja
ja endiselt abistan www.ordi.ee
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
VWman kirjutas:Kristjan kirjutas:Kes siin võtmeid tegi? K.
Kasutaja "Sepp" , Musitka keskuses
"Sepp" aitähh sulle selle Nonfango võtme eest
Niiskuskindlat vineeri ei müü keegi ?
Ehituspuitu oleks ka vajaja endiselt abistan www.ordi.ee
ptv
Tegelt pole see ei Musitka ega ka mitte Mustika vaid hoopis Prisma
Kohviku juurest läheb see maja mõtteliselt pooleks ja prisma pool on prisma ja see teine on Mustika
www.laulasmaa.ee
Kui on soovi linnast ära saada loodusesse
Annika
Tel: +372 6870823
Fax: +372 6870801
e-mail: annika@laulasmaa.ee
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Seaduse inimese abi oleks vaja, kes nõustaks ja aitaks ebaõiglaselt määratud liiklustrahvi vaidlustamisel. Olen maksuvõimeline.
Varsti läheb kiireks, !!! tähtaeg peaaegu käes!
Kontakt ES või 555 XX XXX
Raido.
Olemas.
Mina võin Teie katkise läpaka või lauaarvuti korda teha või kodu katta traadivaba internetiga, kõik IT-alased teenused sisuliselt on tehtavad. Nii firmadele kui eraisikutele. Tallinn-Harjumaa on tegevuspiirkond. Hinnad head. Tel. 5675 9108
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
davidsoniharald kirjutas:Seaduse inimese abi oleks vaja, kes nõustaks ja aitaks ebaõiglaselt määratud liiklustrahvi vaidlustamisel. Olen maksuvõimeline.
Varsti läheb kiireks, !!! tähtaeg peaaegu käes!
Kontakt ES või XXX XX XXX
Raido.
Hei!
Ei ole seaduseinimene aga üks mikroskoopiline võimalus on soovitada mis endal läbi tehtud:
Tuleb selline paber teha mille pealkiri on Vastulause, Hr.... vastava politseiprefektuuri prefektile. panna kirja sinna oma seletus/nägemus ja võimaluse korral ka võimalikult paljude tunnistajate seletuskirjad ja esitada see vastava juhtumi kallal tegelejale.
Minul toimis > 18 kilo asemel tehti miinimumina 6 kuna midagi peavad nad lihtsalt ära tegema fikseeritud juhtumi korral . (aga abiks seegi) Mikroskoopiline võimalus sellepärast et politsei usub ainult politseid kes juhtunu fikseeris.
Kui on väga keeruline jama siis tasub kindlasti targematega konsulteerida.
Ja selline leht on ka olemas :
http://www.liiklusabi.ee/index.php?lang=est
Enda juhtumit ei reklaami aga lühidalt püüdsin inimesi aidata ja löödi mul selle eest hoopis vastu näppe, püüdsime politseilt abi saada ja tulemuseks oli see et kutsusime ise endale politsei krt. on ikka loogika neil - aga loodetavasti hoidsin hullema ära.
Jõudu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.