Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html
kohaselt peaks homne ilm olema hea kuid pühapäevaks näitab päris sajust ilma keskpäevaks. Plaan on ikkagi pisut töristada rajal.
kohaselt peaks homne ilm olema hea kuid pühapäevaks näitab päris sajust ilma keskpäevaks. Plaan on ikkagi pisut töristada rajal.
esimeseks mine käi ja söida se rada läbi kui midagi siduma hakkad. seal enamus rada on tähistatud.
teiseks ongi tankokas see koht kus sa söidad seal kus sa tahad ja millist tehnikat sa lihvida tahad.
kolmandaks kövasti vähem möla ja rohkem söitmist
toim miks sulle lumi ei meeldi ?
siis on tunduvalt lahedam
teiseks ongi tankokas see koht kus sa söidad seal kus sa tahad ja millist tehnikat sa lihvida tahad.

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Täiesti nõus käbiga!K2bi kirjutas:esimeseks mine käi ja söida se rada läbi kui midagi siduma hakkad. seal enamus rada on tähistatud.
Kui rada külmunud ja väike lumi peal siis piigiga palju lahedam lasta

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Pagan, ma neid sooni nagu ei märganudkimella kirjutas:huvitav, kuidas piigiga nendes paksu liiva küngastes lasta on, kui liivasse pehmega on vänderdav soon sõidetud? Pehme liiva vallist lükkad veel jõuga läbi, aga külmunud serv sunnib täpselt soont jälgima. Või pole see nii?

Ehk on tegelikult pint selles, et kumm haagib hästi ja tuleb ka soonest välja, mitte ei jää soone serva lükkama.
mul on suht siiber juba sellest, et ratas läheb sinna, kuhu ise tahabK2bi kirjutas:mella ??
sa oleks nagu esimest korda metsas rattaga . suvel paugutasid küll üle kuivanud radade nii et silm ei pilkunud . nüüd ajab lolli juttu .

Aga sõitmiseks ma seda ei nimetaks

Huvitav, kas tallinnas kusagil mõni rodeotrenazöör ka on? saaks proovida vahet peru tsikliga

Et pildi järgi vaatad, kuidas üritus on ja siis ostad tsikli?Yamu kirjutas:mõnedest üritustest keegi teil pilti ka teinud on? huvitav oleks näha.
võibolla hakkab nii meeldima, et ise ka mingi maastikupilli ära ostaks.

Tänane huumoriports jälle käes

Mul kohe tuleb meelde paar inimest, kes ostis sama tüüpi tsikli nagu sõbral, et siis nendega koos väljas sõitmas käia

Astu mõnel sõidupäeval kohale ja vaata. Kui veab, äkki saad mõnda proovida ka.
Või siis otsi offroadi või mõne muu siin teemas toodud pildilinke.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Võibolla olen loll... aga minuarvates on see päris tihti määrav argument ilma mingi naljata.mella kirjutas:Mul kohe tuleb meelde paar inimest, kes ostis sama tüüpi tsikli nagu sõbral, et siis nendega koos väljas sõitmas käia![]()
Võin ausalt tunnistada, et kunagi sai krossirattad kah ostetud sõbraga enamvähem samal ajal, et lõbusam koos trennis käia.
Ja võin küll ausalt tunnistada, et kui kogu mu tutvusringkond sõidaks näitks ringi bikedega, siis oleksin segadushetkel võimeline ka endale analoogse plastmasskestaga masina (küll teiseks rattaks juurde) ostma, et saaks vahest ka koos sõitmas käia.
hälvik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.