Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Re: Rumalad küsimused
reimps kirjutas:WoltMeeter kirjutas:Alkohooolne jook algab alates 0.6 %. A Le Coqi kali oli ka algul 0.8 %, aga seaduse tõttu pidid nad seda lahjemaks villima. Seepärast arvan, et see plaan ei läheks läbi..
Las ma arvan, kas mindi kergema vastupanu teed ja muudeti lihtsalt sildil üks number ära..
Pigem lahjendati ikkagi seda kalja, kuna 0.8 -> 0.5% muutuse läbi tegemisel muutus ka maitse kehvemaks.
auto valdkonnast.. et kas ma võin osta kaks lamellrehvi oma naastrehvidele juurde kui ma naastud rehvidest välja kisun? ja et kas siis sellise autoga on lubatud ka sõita? ja kas naastrehvide kummisegu on oluliselt erinev lamellrehvide kummisegust?

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
dux kirjutas:auto valdkonnast.. et kas ma võin osta kaks lamellrehvi oma naastrehvidele juurde kui ma naastud rehvidest välja kisun? ja et kas siis sellise autoga on lubatud ka sõita? ja kas naastrehvide kummisegu on oluliselt erinev lamellrehvide kummisegust?
Muidugi võid!
Naastu segu on üldjuhul lamellrehvi segust kõvem.
Esiveolisel autol parem rehvipaar tagasillale.
edu
Tondi Selveri juures on viimasel ajal näha olnud säärast imelooma nagu aurupesula. Kodulehel http://www.aurupesu.ee ei anta märku, et asi võiks ka tsiklitele sobida. Kas keegi on seda proovinud või oskab näiteks öelda, kas 85. kraadine aur peaks tsiklil midagi totaalselt ära kõrvetama?
xjorma kirjutas:Plastikule vb ei ole hea.
Samas tänapäeva autod ju sellest enamasti tehtud ongi...
Aga kuidas see aur elektroonikaseadmetele meeldib? Sõitsin mööda kui ühte Toyotat puhastati ja see oli paksult auru täis. Makk ja muud sellised asjad ei karda seda niiskust?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
miks tüdinevad inimesed ära erinevatest toitudest?
nt plemeenid, igapäev ju ei jaksa pelmeene süüa...
samas õllest ei tüdine me kuidagi ära, igapäev võib vabalt paar õlut võtta kui vaid raha ja aega jätkub.
millest selline käitumine?
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Eks teatud alkohoolsetes jookides on väheke mingit ainet mis tekitab sõltuvust või kiindumust sellesse jooki.
Samamoodi võid küsida nikotiiniku käest, kas ta suitsetamisest ära ei tüdine?
simp kirjutas:miks tüdinevad inimesed ära erinevatest toitudest?
nt plemeenid, igapäev ju ei jaksa pelmeene süüa...
samas õllest ei tüdine me kuidagi ära, igapäev võib vabalt paar õlut võtta kui vaid raha ja aega jätkub.
millest selline käitumine?
Liiga vähe jood.
Tegelt ma arvan, et 1 pakk pelmene ei ole võrdne 2 õllega. Kui pakk pelmeene päevas panna võrduma 5l õllega, siis vast ikka viskaks üle see igahommikune uimane pea. Või samas...
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ikkagi mis pahadeplaanediga juhtus ?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Ise jäin ka selle üle mõtlema. Lugesin just hiljuti peaaegu kõik ta postitused läbi.
Ma arvan, et ta sai panni.
Minu poolt üks küsimus: kuidas õlide "numbreid" ikkagi lugeda?
Nt. mul on SAE õli, 10w-40. Esimene number näitab voolavust, "W" talvine värk ning 40, mis temp. juures see voolavus on?
Mul on lisaks veel ühed vägagi vanad SAE 80W90 õlid, mis enam-vähem sama viskoosusega (erinev süsteem vist või miski?). Wikipediast lugesin, aga seal kuidagi ei olnud juttu sellest teisest numbrist.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Mhhh kirjutas:Ise jäin ka selle üle mõtlema. Lugesin just hiljuti peaaegu kõik ta postitused läbi.
Ma arvan, et ta sai panni.
Minu poolt üks küsimus: kuidas õlide "numbreid" ikkagi lugeda?
Nt. mul on SAE õli, 10w-40. Esimene number näitab voolavust, "W" talvine värk ning 40, mis temp. juures see voolavus on?
Mul on lisaks veel ühed vägagi vanad SAE 80W90 õlid, mis enam-vähem sama viskoosusega (erinev süsteem vist või miski?). Wikipediast lugesin, aga seal kuidagi ei olnud juttu sellest teisest numbrist.
Esimene number näitab pumbatavuse min. temperatuuri (0W oli vist -36 C) teine number viskoossust 100C juures.
80W-90 on transmissiooniõli (viskoossuselt enam-vähemsama mis 10W-30 mootoriõli, aga siis EP lisanditega)
Selge. Wikipedias sain natuke valesti aru.
Kipsi kirjutas:Ikkagi mis pahadeplaanediga juhtus
?
Igatsed jubedalt?
+358458693818
vilosius kirjutas:Kipsi kirjutas:Ikkagi mis pahadeplaanediga juhtus
?
Igatsed jubedalt?
Rumalaid küsimusi mitu tükki kohe järjepanu. Isegi Vilosiuselt.
Mu poolt ka üks: miks järjest suurema mootoriga tsikleid tahta/tahan kui on ilmselge, et igapäevaliiklemises on suurema mootoriga tsikkel nii mõneski olukorras kohmakam/aeglasem?
Because you have a small dick. ( no offence) Ma tean, ma tean, kurjad onud tulevad ja saan vastu pead. Ärge kurjaks saage, väike huumor.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
elbid_ kirjutas:Liiga vähe jood.
Tegelt ma arvan, et 1 pakk pelmene ei ole võrdne 2 õllega. Kui pakk pelmeene päevas panna võrduma 5l õllega, siis vast ikka viskaks üle see igahommikune uimane pea. Või samas...
samas uimane pea kaob esimese õllega ju...
simp kirjutas:elbid_ kirjutas:Liiga vähe jood.
samas uimane pea kaob esimese õllega ju...
Krt, sel juhul ma ikka ei suuda vist seda mõtet ümber lükata.
xjorma kirjutas:Because you have a small dick.
( no offence) Ma tean, ma tean, kurjad onud tulevad ja saan vastu pead. Ärge kurjaks saage, väike huumor.
Kuradi kurat, ma oma postitust kirjutades veel hoidsin meeles, et lisan lõppu, et selles stiilis vastused on kõikidele ette aimatavad, pole tarvis. Ikka läks meelest ära. Aga päriselt? Mingi meestehaigus?
-
- Toetajaliige
zx12r kirjutas:Mu poolt ka üks: miks järjest suurema mootoriga tsikleid tahta/tahan kui on ilmselge, et igapäevaliiklemises on suurema mootoriga tsikkel nii mõneski olukorras kohmakam/aeglasem?
See on umbes täpselt nagu on akvaariumiomanikel SAS ehk siis Suurema akvaariumi sündroom.
Ivoonu@ 60L -> 96L -> 120L -> 370L akvaomanik
Ei ole kalade pidamisest kunagi aru saanud. Akvaarium on minu jaoks pigem nagu kallis ja suurt vaeva nõudev "tapeet", mitte nagu lemmikloom.
Ei tea isegi miks seda nüüd vaja öelda oli. Teist keegi teab?
-
- Toetajaliige
Hurt, vaidlen selle kalli ja palju hoolt nõudva osa koha pealt vastu. Hooldus on korra päevas süüa visata ja korra kuus puhastada. Ja raha ka eriti palju selle asja käigus hoidmise peale ei kulu.
Aga nahistada kalakeste "peeruvalguse" valgel on jälle hirmus hea.
Säh teile meestehaigust.
Huvitav, kui palju võiks jahutusega rekka poolhaagis voolu kulutada, kui näiteks kuu aega järjest on ühendatud tavalisse vooluvõrku?
Temp oleks vahemikus 2-5 kraadi.