Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Geiu kallal pole mõtet õiendada, ei saa ikka päris nii ka, et teisele appi tõtates tapad ennast ära. Leistang ja gaas, pidur olid ikka ju konkreetselt appitõttaja käes. Mis siis operatiiv teenistused peaks tegema, kes igapäev kellelegi appi tõttavad.
-
- Tsikkel: honda st 1100
Re: Eesti Tsiklihooaja Lõpetamine Pärnus 22.september
keegi teab ,.mis sellest punasest kroomist sai mis täiega puuse tõmbas ,kiirus polnud ka just kõige väiksem . juhile head paranemist
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
sada sirgel kirjutas:keegi teab ,.mis sellest punasest kroomist sai mis täiega puuse tõmbas ,kiirus polnud ka just kõige väiksem . juhile head paranemist
See juht ei parane enam...kahjuks...
Hardrocker kirjutas:sada sirgel kirjutas:keegi teab ,.mis sellest punasest kroomist sai mis täiega puuse tõmbas ,kiirus polnud ka just kõige väiksem . juhile head paranemist
Äkki keegi jagab vähe lisa infi selle õnnetuse kohta.....
-
- Tsikkel: honda st 1100
mix17 kirjutas:Hardrocker kirjutas:sada sirgel kirjutas:keegi teab ,.mis sellest punasest kroomist sai mis täiega puuse tõmbas ,kiirus polnud ka just kõige väiksem . juhile head paranemist
Äkki keegi jagab vähe lisa infi selle õnnetuse kohta.....[/quote
sõitis pisut eespool mind kiirus oli 50- 60 umbes ja tundus, et üritas möödasõitu vasakult ja järsku rebis lenksu järsult vasakule ja suurt valikut vist polnud kas sein või puu .nägin kui esiots põrkas puuse juht vist jäi ratta alla
-
- Kontakt:
Ei üritanud ta möödasõitu.Õnnetuse põhjustas terviserike.
Ei j22nud midagi ta sinna ratta alla . Vaevalt ta rida vahetada ka tahtis . Pilt kas läks eest ära või enam ei toiminud seal ratta peal ja kaldus paremalt poolt vasakule ja põntsti .
Peale matsu igatahes veel liigutas.
Sõitsin 2-3 ratast tagapool temast. Eks kuulda siis äkki ole jah mis täpsemalt juhtus. Igatahes kaastunne lähedastele !
-
- Tsikkel: Kawasaki Ninja
See on nyyd kyll natuke kurb lõpp sellele hooajale....
Väga kahju, et selline kurb sündmus seda päeva varjutama jääb ja kaastunne omastele... Kui see kurb juhtum välja arvata siis oli üritus lahe ja nägi jälle vanu sõpru ja erinevaid ilusaid pille seega igati rahul ja kordaläinud päev.
Kas paraadil sai keegi hukka? Krt küll Kaastunne omastele.
pets138 kirjutas:Kas paraadil sai keegi hukka? Krt küll
Kaastunne omastele.
selline kurb sündmus toimus tõesti ja suht alguses....
KamikazeSuicide kirjutas:Hooaja lõpetamise pilte natuke :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 284&type=1Kaastunne ratturi omastele
Kas keegi aitaks tuvastada, mis rattas meie seast lahkunul oli?
Tänud, et minu ka pildile said (nr 11). Mis aga õnnetusse puutub, siis räägitakse, et oli punane kroom ja kasutaja m2ikret sõitis sellest tsiklist 2-3 ratast tagapool. Kasutaja m2ikret on leitav Rüütli tänava paraadi videost 3:40-3:41, siis punane kroom temale lähedal oli 3:43. Võibolla teen kellelgi liiga, võibolla mitte. Ootaks kinnitusi, ümberlükkamisi teadjamatelt - minu poolt ainult spekulatsioon.
see järjekord mis rüütlis oli see muutus päris korralikult ma olin seal tagapool 6min peal ja kui liikuma hakkasime siis sõideti nii minust mööda kui ka mina liikusin osadest mööda seega ei imesta kui kroom ettepoole sattus algsest. aga noh kes seda oskab ikka ennustada kui pole midagi kindlat teada. eks äkki kunagi keegi oskab miskit kindlat rääkida neid versioone on siis olnud mitmeid.
-
- Kontakt:
Olin ise hukkunule suht lähedal.Nägin,kuidas vasakule kaldus ja ise mõtlesin veel,et kas tõesti hakkab mööd sõitma...mis mõttes...kurat...igas rongkäigus on keegi,kes mingi jama korraldab...
Siis vaatasin kolonni kahe rea vahelt läbi,et kuhu ta vahele saab ja kuulsin pauku...Ise ma seisma ei jäänud,aga sinna jäi päris palju rattaid seisma.Ka minu taga ja kõrval olnud rattad peatusid.
Kanderaamile pannes oli mees teadvusele tulnud ja isegi midagi rääkinud...aga haiglas lõppes tema hooaeg...
-
- Tänatud: 12 korda
Olgu kodumaa muld kerge sellele motomehele...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tänatud: 6 korda
- Kontakt:
Suur tänu kõigile kes kes tulid ja olid!
Suur tänu Linnavalitsusele ja Politseile meeldiva koostöö eest!
Paraadil tabas 1947 aastal sündinud härrasmeest terviserike ja sellest ka väljasõit.
Tsiklimees suri hiljem haiglas. Sügav kaastunne omastele!
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
Ütleme nii et motomehe ilus lõpp.
Tema hing jäi kindlasti rahule.
Puhka rahus ja kaastunne omastele.
üksik hunt kirjutas:Ütleme nii et motomehe ilus lõpp.
Tema hing jäi kindlasti rahule.
Puhka rahus ja kaastunne omastele.
samad sõnad, puhka rahus
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Omastele on see kindlasti lõputult kurb ja ülekohtune, kuid kui oli aeg minna, siis vaevalt, et voodist minek oleks kuidagimoodi parem või valutum.
R.I.P.
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=65035828
Mis krdi viha peab kaasliiklejate vastu olema, et sellist asja teha. Vastu lõgemeid anda sellisele "kaasreisijale".
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Kopipaste kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=65035828
Mis krdi viha peab kaasliiklejate vastu olema, et sellist asja teha. Vastu lõgemeid anda sellisele "kaasreisijale".
Igasuguseid värdjaid on ikka olemas.
Head paranemist kukkujale!
Kopipaste kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=65035828
No 100% kindel, et puhtast vihast tehti, ei saa ka olla. Mul on korduvalt juhtunud, et kaasreisija on ummikus tiksudes otsustanud, et ta parem läheb selle lõpuotsa ikka jala, saab kiiremini. Kas neil on pähe tulnud enne väljumist peeglist tsiklimeest otsida - kahtlen tugevalt. Võib väga vabalt ka liiklusõnnetuse tüüppõhjus olla - valel ajal vales kohas.
Aga head paranemist Vambolale loomulikult.
PS. Ma ise olen korra ka samasuguse avarii põhjustanud - kunagi varases lapsepõlves suri auto Sõpruse pst-l teises reas maha. Panin ohukad peale, vaatasin, et vastassuunast kedagi ei tule ja hakkasin välja ronima, aga siis üks vend otsustas (küll autoga) vasakult üle kahekordse pidevjoone mööduda. Nii kui ukse avasin, nii ta koos sellega läks.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ma mõtlen, et kes süüdi jääb. Kas paremalt tohib mööduda, samas, kui jätad paremale piisavalt ruumi, et teine vahele mahub, siis parem pööret tehes ja paremal olija ära lükkad, siis küll ei jää sisemine süüdi.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Rein kirjutas:Ma mõtlen, et kes süüdi jääb. Kas paremalt tohib mööduda, samas, kui jätad paremale piisavalt ruumi, et teine vahele mahub, siis parem pööret tehes ja paremal olija ära lükkad, siis küll ei jää sisemine süüdi.
Ukse avaja jääb kindlast süüdi kuna ei olnud veendunud et tagant kedagi ei lähene.
Eile 28.09.2012 16:30 ajal juhtus siis Hiiu raudtee ülesõidul väike õnnetus. Tulen siis mina üle raudtee Vabaka poolt ja keeran Pääsküla poole , samas pääsküla poolt tuli õppesõidu tsikel (vist, ei ole kinndel ). Vaatasin kohe ,et ta tuleb natuke liiga kiiresti minu suunas. Siis järsku surus pidurid põhja ja tsikel vajus alt ära , ma ei tea kas ta ise märkas mind ( ise olin ka tsikliga ) või õpetaja karjatas saatjasse, et oleks tarvis peateel sõidukid läbi lasta. Kuna omal oli kiire siis ei saanud ka aidata tsiklit püsti tirida aga paistis ,et suuremaid vigastusi sõitjal ei olnud.
Ohutut liiklemist kõigile ja olge ikka vähe ettevaatlikumad külma ja märjaga.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Janar.R1 kirjutas:Rein kirjutas:Ma mõtlen, et kes süüdi jääb. Kas paremalt tohib mööduda, samas, kui jätad paremale piisavalt ruumi, et teine vahele mahub, siis parem pööret tehes ja paremal olija ära lükkad, siis küll ei jää sisemine süüdi.
Ukse avaja jääb kindlast süüdi kuna ei olnud veendunud et tagant kedagi ei lähene.
Kas Te liikluseeskirju ikka loete
Võtke LE omale ette:
Kuna tohib mööduda paremalt?
Kuna ja milliseid uksi tohib liikluses avada ?