Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
no mul juba kannatab sõita enamus rajad ja teed on sõdetavad ja enam vähem kuivad mõnes kohas leidub natuke lund aga muidu päris okei.no muidu rada vms on rmk matkarada nod on head sujuvad ja lihtsasti läbitavad
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
RMK rada on nüüd küll tsiklitele väga vale koht!
Rolleriga metsas sõitmisega seoses tuli kohe üks asjakohane video ka meelde...
[youtube][/youtube]
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
mortenx83 kirjutas:kas võib sõita matkarajal tsikliga?
Appi.
Päriselt küsid või teed nalja?
-
Ühtegi keelumärki pole veel kohanud.aga on veel kohti.ise olen hetke seisuga elvas tartumaantee äärses karjääris tiirutamas.kas keeg tleb veel?
-
-
Õhtupoole võiks ju sõitu teha:D Kellel huvi eks saab Statis kokku mingiaeg
mortenx83 kirjutas:peale lõunat tuli narva mnt otsas kamp vastu
Kui oli sinine, hall ning must R6, siiis tunnistan end süüdi
rauno.k kirjutas:mortenx83 kirjutas:peale lõunat tuli narva mnt otsas kamp vastu
Kui oli sinine, hall ning must R6, siiis tunnistan end süüdi
Lasid peeneks sedasi, et mõlema käe otsas ka peigid? Einohh, kõva mees, mis siin ikka öelda
-
davj kutid ja naised,paneks plaani ja läheks nv tartumaa metsatesse matkama?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Täitsa hea on kärutada jah. Ma sain nüüd linnukese kirja, et 1 aasta ja 1 kuud hooaeg järjest kestnud
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Yamaha FZS 600 Fazer
Homme 15.03 plaanime minna hetkel kahe rattaga Lõuna-Eestit avastama ja ilusat ilma nautima. Üks sihtkoht on piusa. Ülejäänud sihtkohad tulevad jooksvalt.
Kes soovib ühineda siis 12.30 stardime turu tn statoilist.
Soov Ülenurmel või selle lähistel garaaži üürida. Kui kellelgi midagi pakkuda, siis palun pakkumine või vastav info privasse.
Riff kirjutas:Soov Ülenurmel või selle lähistel garaaži üürida. Kui kellelgi midagi pakkuda, siis palun pakkumine või vastav info privasse.
Laiendan valikut; kõik pakkumised Tartust oodatud.
Hei, keegi täna sõitma ei tahaks minna? Läheks kuskile Tartu ümbrusse kruusa ja metsateid vallutama. Ise olen ktm lc4ga, ootan siia samma vastuseid
lc4 mehed vist rohkem mudasõbrad
kuskandis sõidad ? ma olen raskema(200kg) masinaga(650gs) raudtee äärt vaatand Nõopoole minna, raadi ja hiinalinna vahel ka igasugu sõidukohti aga seal veits märg veel... metsaalune tundub ka veel vesine olema, tahaks nii liigelda, et olulist künnivagu järgi ei jää... mõni maaomanik saab pahaseks äkki
praeguse ilmaga väga mutta ikka ei roniks, liiga märg. ma pigem liigelnud mööda teid või radu, et maaomanikke mitte välja vihastada, kanti eriti ei vali seal kus juhtub. lc4ga sõitnud veel nii vähe, et erilisi radu ja teid ei tea
Jah väga pehme on ikka praegu. Metsavahel on veel jäädki. Aga kui natuke kuivab võiks küll midagi teha. Mul kah veidi raskem pill 650 Dakar seega väga ekstreemseks ei maksaks minna.
Täna sõitma? Pärast tööd kuskil 5-6 paiku? Teeks mingi mõnusa kruusa ja metsaringi. Kindlat teed pole välja mõelnud.
Tere,
plaan on aus. Kui siis pigem 18:00...18:30. Kus kandis kokku saaks? Aovere Olerex tankla kell 18:30?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.