õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

tollboy

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas tollboy »

Nunii kes tuleb homme kella 19.00 viru ringile ja läheks sõitma ? :D Arvestades et suurted teed enamvähem puhtad :D

Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

Pole hullu, tuleval nädalal peaks jälle sadulasse saama ja sealt edasi kuni jõuludeni.Meenub seik möödunud aasta viimasest päevast, mil napilt tund enne lumesadu nägin mootorrattaga jõuluvana lasnamäe poole sõitmas. Seega vara veel kiiver riiulisse panna. :bsmile:

Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Nii optimistlik olen ma küll, et kindlustus kehtib märtsini :mrgreen:

Kasutaja avatar

Ravat
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Ravat »

Kindlustus tehtud oktoobrini 2013 ja plaan kaherattalisel madallendurite juurde veereda- liitujaid?

Vabal ajal olen ma normaalne... aga vaba aega mul pole
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

soola kätte vist vaevalt, muidugi võite võistluse teha kes esimesena külili kallutab, mina kallutan pudeli meelepetteks, sest ametlik viimane sõit jäi töö pärast tegemata

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist Valdeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)

Viimati muutis DGAF, 27 Okt 2012, 20:31, muudetud 1 kord kokku.
born under a bad sign
Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

DGAF kirjutas:

Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist aldeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)

Eks neid adrenaliinisõltlasi leidub ikka omajagu. Peamine jah, et kellegi 4x4 rataste alla ei satuks.

Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Kasutaja avatar

Janza84
Tsikkel: Motikad

Lugemata postitus Postitas Janza84 »

DGAF kirjutas:

Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist Valdeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)

Hei! Eks ma võin pikemalt seletada, kui huvi ja miks nii. Kuid nagu näha ei jää Tallinnas midagi, ega kellegile see märkamatuks. :) Just see sama tsikkel on Aprilia Pegaso.
Tulin just Soomest, kus kannatas isuti sõita 160km 120km/h Kovolast - Helsinki. Eestis jõudsin siis üllatus missugune üle 10cm lund. Kõige libedamad kohad olid busside ja autode tallatud rööpad seal lausa jää. Kus autod sõitnud polnud oli ok. Sai sõidetud isegi mõneskohas autodest mööda, kes 45 töristasid. Aga selle eest valgusfoori tagant see kiirendamine oli küll naeruväärne. :)
Näis küll üskumatu, kuid pidin selle enduroga Pärnu jõudma. Nõmme Pääsküla juures andsin alla, hakkas lihtsalt tsiklist kahju ning jätsin tsikli Tallinna sõbra juurde, kes mind autoga Pärnu koheselt trantsportis.

Viimati muutis Janza84, 29 Okt 2012, 19:41, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Janza84 kirjutas:

Pääsküla juures andsin alla,

Ainuke sõna mis sellega meenub on NÕRK.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Teema algataja
reimps

Ma muidu oleks isegi vait, aga nii lollile kommentaarile vastukaaluks pean küll mainima, et kõva sooritus ja sadamast Pässani jõudmine on juba omaette tegijamat sorti tegu :bsmile:

Kasutaja avatar

Janza84
Tsikkel: Motikad

Lugemata postitus Postitas Janza84 »

reimps kirjutas:

Ma muidu oleks isegi vait, aga nii lollile kommentaarile vastukaaluks pean küll mainima, et kõva sooritus ja sadamast Pässani jõudmine on juba omaette tegijamat sorti tegu :bsmile:

Ma tänan!

Sõit mutus kõlbmatuks, kuna tuiskas lund ja ei jõudnud enam käega kojameest mängida ja kiivri visiirklaasi puhtana hoida. Kohakuti oli nii libe et külg ees sai uisutatud ja pidureid ponud vaja vaiutadagi sest rattad oli kohe blokkis ning oleks olukorra veelgi hullemaks teinud. Lisaks oli veel raske seljakott mis aeglustas minu reageerimist.
Küll oli kallis kiiver millele on sisse ehitatud udu vastane topelt klaas, ka sellest polnud abi ikka muutus sellest läbinähtavus halvaks. Üritasin ka lahtise visiiriga sõita kuid siis ei näinud üldse midagi.
Mul ei jäänud muud üle.
Selle lühikese Tallinna linna sõiduga nägin kuidas autojuhid olid püsti hädas ja ei saanud kohapealt minema ja oli esinenud ka mõningaid avariisid.
Kui lume sadu lõppes siis tekkis mõtte edasi ajada, kuid ennem seda olin kokku leppinud, et viiakse ära.
Kell oli juba 22:30 kui liikuma hakkasime subaru legacyga. Sõit kestis Pärnu üle kahe tunni 01:40 jõudsin koju.
Kui oleks tsikkliga tulnud siis polekski jõudnud.
Sest 2 rekkat olid kraavis ja sõiduautosid. :)

Kovolas oli 1-2cm cm lund ja kõvatuisk 80 kannatas veel sõita, peale väikset harjumist sai juba 100 aetud, kui kiirteeni jõudsin sai piirkiisuses kinni peetud ja 120-130 lastud.

Üks taksojuht signaalitas ja tagaistmel klient karjus naelkummi!
Olen kindel, et paljud mõtlesid, et minuga pole ikka kõik korras. :)

Eks meil kõigil on omad tugevad ja nõrgad küljed, kuid ikkagi tuleb kasutada loogikat, et oleme kõigest lihtsurelikud ja arvestama sellega, et meid oodatakse elusalt koju.

RKS
Tsikkel: Honda CBR 600 F3

Lugemata postitus Postitas RKS »

ilm on täna veel täitsa ok, natuke jahe on :D
aga kellel veel tsikkel talvekorteris pole ?

Teema algataja
reimps

Mina sõidan jälle. Asfalt külmavõitu juba, kerib tagaratast ringi kohati (crash)

Kasutaja avatar

Purgaa
Tsikkel: Yamaha

Lugemata postitus Postitas Purgaa »

Hei,
Teeksin ühe ringi Tallinna piirides. Mul päev vaba ja plaanin kuskil 14+ Mustamäelt startida.
Keegi tahab/ saab sellisel ajal liituda!!!?

Viimati muutis Purgaa, 11 Nov 2012, 12:28, muudetud 2 korda kokku.

aivarik
Tsikkel: Kawasaki ER-6F

Lugemata postitus Postitas aivarik »

Arvan, et homme päeval äkki võiks kilomeetreid kerida. Muidu äkki ei tulegi sel hooajal 15 000 vee täis... :)

Kasutaja avatar

xitE
Tsikkel: cebar 600ne
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xitE »

Peaks vist isegi ratta uuesti välja ajama :mrgreen: Täitsa suvi on käes jälle :D

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!
Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

Mina sõidan kogu aeg 8)

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Kasutaja avatar

Kristo_P
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Kristo_P »

Tulin ka just sõitmast ,saigi varustuse ilmastikukindlust ära testitud - väga hea oli !

Aga sõites peab jah arvestama ,et teekatte temperatuur on 0 lähedane ,seega väga kallutada ei kannata...

2 endurokat sõitsid ka vastu nõmme kandis ,ehk keegi siit :)

sasss17
Tsikkel: BMW K1200R

Lugemata postitus Postitas sasss17 »

Tiirutasin ka päeval ringi, soojad kindad käes siis pole häda midagi :)

Teema algataja
reimps

No ma ei tea, poolteist tundi tagasi Tln-Narva maanteel Tapa (Läsna) teeotsa juures jäi mulle ette silma järgi mingi 600-ne, seljakotiga ja puha. Vilgutas hoolega suundasid mõlemas suunas ja tiksus vaikselt Tlna suunal. Libe oli vist, kuigi ma oma suverehvidega autoga midagi ei tundund. (Jah, ma oskan ka autosid pooleks sõita, kui vaja. Järgmine projekt.)

Ütleme nii, et maanteele ma enam ei roniks, töökorras näppe niigi vähe, põlvedest rääkimata.

001WTR

Lugemata postitus Postitas 001WTR »

reimps kirjutas:

No ma ei tea, poolteist tundi tagasi Tln-Narva maanteel Tapa (Läsna) teeotsa juures jäi mulle ette silma järgi mingi 600-ne, seljakotiga ja puha. Vilgutas hoolega suundasid mõlemas suunas ja tiksus vaikselt Tlna suunal. Libe oli vist, kuigi ma oma suverehvidega autoga midagi ei tundund. (Jah, ma oskan ka autosid pooleks sõita, kui vaja. Järgmine projekt.)

Ütleme nii, et maanteele ma enam ei roniks, töökorras näppe niigi vähe, põlvedest rääkimata.

Ma hetkeks kahtlustasin et sa kutsud kedagi sõitma :P

taat007
Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas taat007 »

Täna hommikul Rannamõisa-Harku teel Laabis liikles üksik tsiklist,edu talle :bsmile:

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Njah... läbisegi autodele talvekate allakruttimine ja tsiklite rehvivahetus - ei mäleta, et seda varem sellisel kujul näinud oleks :D

Teema algataja
reimps

tramm, kas ma tasuta ketiõlitust saaks? Noh, nagu novembri puhul või nii :)

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

Keegi homme Aegviidukanti metsadevahele loodust nautima? Hetkel plaan startida u 11-st ja mitte väga kärnaste rehvidega ;)

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Teema algataja
reimps

Tänane skoor - 2 rollerit, kellest üks isegi lehvitas Nõmme ristil :bsmile:

(Ei, ei otsi sõidukaaslast, viimane normaalne sõidukaaslane kolis Eestist ära, vist saime teineteisest valesti aru :mrgreen: )

Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

Ma olen 2 korda lasnamäe Centrumis näinud vana kellel on kiiver peas ja nii ka täna, ainuke mure oli selles,et ei näinud mina seal rollerit,saani,atv-d, võrri ega muud sellist liikurit milleks vaja kiivrit. Kui nüüd aus olla tunud mees mulle tiigrikutsu laulu loojana, äkki lihtsalt cove up :D

Kasutaja avatar

cbrmoto
Tsikkel: CBR900RR

Lugemata postitus Postitas cbrmoto »

Täna ca. kella 15 paikku nägin silmanurgast Viru ringil punaka värviga naked bike moodi isendit autode vahel liikumas, tekkis endalgi tahtmine R4 pöördesse ajada. :P

Kasutaja avatar

Old-Thompson
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Old-Thompson »

Eile ja täna peenestas keegi Laagna teel ka üsna julgelt. :ner:

Teema algataja
reimps

cbrmoto kirjutas:

Täna ca. kella 15 paikku nägin silmanurgast Viru ringil punaka värviga naked bike moodi isendit autode vahel liikumas, tekkis endalgi tahtmine R4 pöördesse ajada. :P

Ise oled punaka värviga, täitsa must ja valge värv on ka küljes 8)

Suletud

Mine “Üritused”