õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Nunii kes tuleb homme kella 19.00 viru ringile ja läheks sõitma ? Arvestades et suurted teed enamvähem puhtad
-
- Tsikkel: ---
Pole hullu, tuleval nädalal peaks jälle sadulasse saama ja sealt edasi kuni jõuludeni.Meenub seik möödunud aasta viimasest päevast, mil napilt tund enne lumesadu nägin mootorrattaga jõuluvana lasnamäe poole sõitmas. Seega vara veel kiiver riiulisse panna.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
Teema algataja
Kindlustus tehtud oktoobrini 2013 ja plaan kaherattalisel madallendurite juurde veereda- liitujaid?
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
soola kätte vist vaevalt, muidugi võite võistluse teha kes esimesena külili kallutab, mina kallutan pudeli meelepetteks, sest ametlik viimane sõit jäi töö pärast tegemata
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist Valdeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)
-
- Tsikkel: ---
DGAF kirjutas:Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist aldeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)
Eks neid adrenaliinisõltlasi leidub ikka omajagu. Peamine jah, et kellegi 4x4 rataste alla ei satuks.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
DGAF kirjutas:Aga vot üks julge sõitja vedas ka tänase ilmaga ratta välja.. kahjuks kohtasin teda õhtul Järve Statoilist Valdeku poole kurvis libisemas. Paistis, et kõik oli siiski ok, kuna ajas ilusti püsti ja hakkas teeääres ratast käivitama. (miskine sinine enduro oli)
Hei! Eks ma võin pikemalt seletada, kui huvi ja miks nii. Kuid nagu näha ei jää Tallinnas midagi, ega kellegile see märkamatuks. Just see sama tsikkel on Aprilia Pegaso.
Tulin just Soomest, kus kannatas isuti sõita 160km 120km/h Kovolast - Helsinki. Eestis jõudsin siis üllatus missugune üle 10cm lund. Kõige libedamad kohad olid busside ja autode tallatud rööpad seal lausa jää. Kus autod sõitnud polnud oli ok. Sai sõidetud isegi mõneskohas autodest mööda, kes 45 töristasid. Aga selle eest valgusfoori tagant see kiirendamine oli küll naeruväärne.
Näis küll üskumatu, kuid pidin selle enduroga Pärnu jõudma. Nõmme Pääsküla juures andsin alla, hakkas lihtsalt tsiklist kahju ning jätsin tsikli Tallinna sõbra juurde, kes mind autoga Pärnu koheselt trantsportis.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Janza84 kirjutas:Pääsküla juures andsin alla,
Ainuke sõna mis sellega meenub on NÕRK.
-
Teema algataja
Ma muidu oleks isegi vait, aga nii lollile kommentaarile vastukaaluks pean küll mainima, et kõva sooritus ja sadamast Pässani jõudmine on juba omaette tegijamat sorti tegu
reimps kirjutas:Ma muidu oleks isegi vait, aga nii lollile kommentaarile vastukaaluks pean küll mainima, et kõva sooritus ja sadamast Pässani jõudmine on juba omaette tegijamat sorti tegu
Ma tänan!
Sõit mutus kõlbmatuks, kuna tuiskas lund ja ei jõudnud enam käega kojameest mängida ja kiivri visiirklaasi puhtana hoida. Kohakuti oli nii libe et külg ees sai uisutatud ja pidureid ponud vaja vaiutadagi sest rattad oli kohe blokkis ning oleks olukorra veelgi hullemaks teinud. Lisaks oli veel raske seljakott mis aeglustas minu reageerimist.
Küll oli kallis kiiver millele on sisse ehitatud udu vastane topelt klaas, ka sellest polnud abi ikka muutus sellest läbinähtavus halvaks. Üritasin ka lahtise visiiriga sõita kuid siis ei näinud üldse midagi.
Mul ei jäänud muud üle.
Selle lühikese Tallinna linna sõiduga nägin kuidas autojuhid olid püsti hädas ja ei saanud kohapealt minema ja oli esinenud ka mõningaid avariisid.
Kui lume sadu lõppes siis tekkis mõtte edasi ajada, kuid ennem seda olin kokku leppinud, et viiakse ära.
Kell oli juba 22:30 kui liikuma hakkasime subaru legacyga. Sõit kestis Pärnu üle kahe tunni 01:40 jõudsin koju.
Kui oleks tsikkliga tulnud siis polekski jõudnud.
Sest 2 rekkat olid kraavis ja sõiduautosid.
Kovolas oli 1-2cm cm lund ja kõvatuisk 80 kannatas veel sõita, peale väikset harjumist sai juba 100 aetud, kui kiirteeni jõudsin sai piirkiisuses kinni peetud ja 120-130 lastud.
Üks taksojuht signaalitas ja tagaistmel klient karjus naelkummi!
Olen kindel, et paljud mõtlesid, et minuga pole ikka kõik korras.
Eks meil kõigil on omad tugevad ja nõrgad küljed, kuid ikkagi tuleb kasutada loogikat, et oleme kõigest lihtsurelikud ja arvestama sellega, et meid oodatakse elusalt koju.
ilm on täna veel täitsa ok, natuke jahe on
aga kellel veel tsikkel talvekorteris pole ?
-
Teema algataja
Mina sõidan jälle. Asfalt külmavõitu juba, kerib tagaratast ringi kohati
Hei,
Teeksin ühe ringi Tallinna piirides. Mul päev vaba ja plaanin kuskil 14+ Mustamäelt startida.
Keegi tahab/ saab sellisel ajal liituda!!!?
Arvan, et homme päeval äkki võiks kilomeetreid kerida. Muidu äkki ei tulegi sel hooajal 15 000 vee täis...
Peaks vist isegi ratta uuesti välja ajama Täitsa suvi on käes jälle
Mina sõidan kogu aeg
Tulin ka just sõitmast ,saigi varustuse ilmastikukindlust ära testitud - väga hea oli !
Aga sõites peab jah arvestama ,et teekatte temperatuur on 0 lähedane ,seega väga kallutada ei kannata...
2 endurokat sõitsid ka vastu nõmme kandis ,ehk keegi siit
Tiirutasin ka päeval ringi, soojad kindad käes siis pole häda midagi
-
Teema algataja
No ma ei tea, poolteist tundi tagasi Tln-Narva maanteel Tapa (Läsna) teeotsa juures jäi mulle ette silma järgi mingi 600-ne, seljakotiga ja puha. Vilgutas hoolega suundasid mõlemas suunas ja tiksus vaikselt Tlna suunal. Libe oli vist, kuigi ma oma suverehvidega autoga midagi ei tundund. (Jah, ma oskan ka autosid pooleks sõita, kui vaja. Järgmine projekt.)
Ütleme nii, et maanteele ma enam ei roniks, töökorras näppe niigi vähe, põlvedest rääkimata.
reimps kirjutas:No ma ei tea, poolteist tundi tagasi Tln-Narva maanteel Tapa (Läsna) teeotsa juures jäi mulle ette silma järgi mingi 600-ne, seljakotiga ja puha. Vilgutas hoolega suundasid mõlemas suunas ja tiksus vaikselt Tlna suunal. Libe oli vist, kuigi ma oma suverehvidega autoga midagi ei tundund. (Jah, ma oskan ka autosid pooleks sõita, kui vaja. Järgmine projekt.)
Ütleme nii, et maanteele ma enam ei roniks, töökorras näppe niigi vähe, põlvedest rääkimata.
Ma hetkeks kahtlustasin et sa kutsud kedagi sõitma
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
Täna hommikul Rannamõisa-Harku teel Laabis liikles üksik tsiklist,edu talle
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Njah... läbisegi autodele talvekate allakruttimine ja tsiklite rehvivahetus - ei mäleta, et seda varem sellisel kujul näinud oleks
-
Teema algataja
tramm, kas ma tasuta ketiõlitust saaks? Noh, nagu novembri puhul või nii
Keegi homme Aegviidukanti metsadevahele loodust nautima? Hetkel plaan startida u 11-st ja mitte väga kärnaste rehvidega
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
Teema algataja
Tänane skoor - 2 rollerit, kellest üks isegi lehvitas Nõmme ristil
(Ei, ei otsi sõidukaaslast, viimane normaalne sõidukaaslane kolis Eestist ära, vist saime teineteisest valesti aru )
Ma olen 2 korda lasnamäe Centrumis näinud vana kellel on kiiver peas ja nii ka täna, ainuke mure oli selles,et ei näinud mina seal rollerit,saani,atv-d, võrri ega muud sellist liikurit milleks vaja kiivrit. Kui nüüd aus olla tunud mees mulle tiigrikutsu laulu loojana, äkki lihtsalt cove up
Täna ca. kella 15 paikku nägin silmanurgast Viru ringil punaka värviga naked bike moodi isendit autode vahel liikumas, tekkis endalgi tahtmine R4 pöördesse ajada.
-
- Tsikkel: R6
-
Teema algataja
cbrmoto kirjutas:Täna ca. kella 15 paikku nägin silmanurgast Viru ringil punaka värviga naked bike moodi isendit autode vahel liikumas, tekkis endalgi tahtmine R4 pöördesse ajada.
Ise oled punaka värviga, täitsa must ja valge värv on ka küljes